(BINTEO & ΕΙΚΟΝΕΣ 18+) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ: ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΚΡΗ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    BOULA

    Φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει καρέ-καρέ τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή φέρνει στη δημοσιότητα η Καθημερινή.
    Στις φωτογραφίες φαίνεται ο εκτελεστής που φορά τζόκει, δίχρωμο σπορ μπουφάν, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια, να πλησιάζει τον Μακρή από την πλευρά του συνοδηγού και να τον πυροβολεί.

    Η δολοφονία του Μακρή έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας. Από τις φωτογραφίες, προκύπτει ότι ο δολόφονος χρησιμοποίησε σιγαστήρα για να μην γίνει άμεσα αντιληπτή η εκτέλεση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το φονικό διήρκησε μόλις 5 δευτερόλεπτα με τον Μακρή να προσπαθεί να διαφύγει από το δολοφόνο του ο οποίος τον ακολούθησε και τον πυροβόλησε ξανά από απόσταση σχεδόν μισού μέτρου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ  «Τρία ονόματα υπουργών στην κρύπτη της Μαφίας». Το «βαθύ λαρύγγι» ξερνάει πληροφορίες-φωτιά. «Έχτισε τους τοίχους ο δολοφονημένος Γιάννης Μακρής, στην κρεβατοκάμαρα της έπαυλης του 1.200.000 ευρώ. Ναρκωτικά, δεσμίδες με λεφτά, όπλα και ένοχες σημειώσεις». Οι «ζημιές» των 80.000 ευρώ στα μπουζούκια, το παράνομο στοίχημα και το «φιλαράκι, ο κλεπταποδόχος Αγγλούπας»

    makris-fot0-2a
    makris-fot0-4a
    makris-fot0-5
    makris-fot0-3
    makris-fot0-1a

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. εκτελεστηκε για να μη ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ….η εγχωρια μαφια και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ειναι ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ.

    2. Σκοτωσαν καποιον Μακρη?? Στ αρχιδια μας, ελεος ρε παιδια μας πρηξατε με αυτο το ΜΑΛΑΚΑ.

    3. Κομπρα ο Τυπος….ετσι για να μαθαινουμε…..γιατι εχει πολυ σαβουρα η χωρα….

    Comments are closed.