ΕΙΔΗΣΗ “ΒΟΜΒΑ”! ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    Κοινοποίηση:
    Τροχαιο-Βουλη

    Εντοπίστηκε τελικά ο οδηγός ταξί που αποτελεί αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου έγινε έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή και είχε ως συνέπεια ένας 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας να είναι κλινικά νεκρός.

    Η μαρτυρία του οδηγού ταξί αποτελεί κλειδί, καθώς  κινείτο με το όχημά του ακριβώς δίπλα από τον 23χρονο στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας (με κατεύθυνση προς το Χίλτον), την ώρα που το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη χτύπησε τη μοτοσικλέτα.

    Σύμφωνα με το «Open», ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε από την Αστυνομία και θα δώσει κατάθεση την Τρίτη για όλα όσα είδε.

    Η οικογένεια του 23χρονου είχε κάνει δημόσια έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός ταξί που αποτελεί τον μάρτυρα – κλειδί για το τραγικό τροχαίο.

    Παράλληλα και ένας οδηγός κούριερ εντοπίστηκε και φέρεται μάλιστα να έχει καταθέσει στις αρχές. Ισχυρίζεται πως ο 23χρονος πέρασε με πράσινο και τον χτύπησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

    Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ καταδικάζει την συμπεριφορά του τροχονόμου
    «Καταδικαστέα η συμπεριφορά του τροχονόμου», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος για το τροχαίο στη Βουλή.

    Ειδικότερα, για το τροχαίο στη Βουλή ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» καταδίκασε τη στάση του τροχονόμου απέναντι στον διανομέα, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

    «Έχει ληφθεί κατάθεση από τον διανομέα που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στη Βουλή» και με τον οποίο υπήρξε το φραστικό επεισόδιο με τον τροχονόμο, είπε στο «ΘΕΜΑ 104,6», ο κ. Χρονόπουλος.
    Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία: «Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου. Όμως, υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην αστυνομία και είναι αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες», τόνισε ο Θεόδωρος Χρονόπουλος.

    «Σίγουρα θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και γι’ αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα», ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.

    Εκτός από την κατάθεση του διανομέα για την φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον τροχονόμο για το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλή με θύμα τον νεαρό Ιάσονα, έχουν ληφθεί και άλλες καταθέσεις.

    Σε ό,τι αφορά στην καταγραφή του τραγικού περιστατικού στη Βουλή από κάμερες ασφαλείας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό. Επίσης, αποκάλυψε ότι έγινε αιμοληψία στον υπαίτιο οδηγό αστυνομικό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

    Αναφορικά με το θέμα της σύλληψης του εμπλεκόμενου οδηγού του υπηρεσιακού οχήματος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, ο κ. Χρονόπουλος διευκρινίζει ότι αυτή δεν πραγματοποιήθηκε και αυτό επειδή «όταν δεν είναι θανατηφόρο το τροχαίο και ανεξαρτήτως ιδιότητας του οδηγού, αν δηλαδή πρόκειται για αστυνομικό ή πολίτη, αν επιπλέον δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα αλκοτέστ, ο εμπλεκόμενος οδηγός παραμένει στο σημείο και δεν θεωρείται ύποπτος φυγής, αυτός δεν συλλαμβάνεται».

    Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εξέφρασε την «αμέριστη συμπαράσταση όλης της ελληνικής αστυνομίας στην οικογένεια του άτυχου Ιάσονα. Παράλληλα, ευχήθηκε «δύναμη και ό,τι καλύτερο για την οικογένεια αυτή».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Δεν είσασταν μπροστά αλλά όλοι βγάζετε πόρισμα θα αφήσετε ανέργους τους εμπειρογνώμονες τροχαίων . Λίγη υπομονή λίγη

    2. Τέταρτη μέρα από το θανατηφόρο ατύχημα και ο οδηγός εξαφανισμένος. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι. Μόνο η συμμορία. Ούτε ένα συγνώμη στην χαροκαμένη μάνα.

      Ισχύει ότι τον κρύβουν για να μην μαθευτεί ότι ανήκει και στην ομάδα ασφαλείας γνωστού εφοπλιστή;

      Ο ίδιος ο εφοπλιστής χρηματοδοτεί υπογείως και μία νέα ταμπλόιντ gossip φυλλάδα που ταχα μου διαχειρίζεται ένας λούμπεν παρουσιαστής – πρώην “μάνατζερ”;

    3. αυτη η νομιμη διαδικαδια που θα ακολουθησει η αστυνομια με τρομαζει………..

    4. Έχει γίνει αλκοτεστ στον οδηγό του υπηρεσιακού οχήματος. Ποια είναι τα αποτελέσματα? Έπρεπε να κρατηθεί ο οδηγός και όχι να κυκλοφορεί ελεύθερος την στιγμή που το παλικάρι χαροπαλευει. Κουράγιο στην οικογένεια.

    5. Θα φροντίσει η ντορούλα η σατανίστρια φίλη της Χίτλερυ Κλίντον να τα κουκουλώσει όλα,θα βγει λάδι ο οδηγός της

    6. Ρε εκεί στην ΕΛΑΣ τι ρόλο παίζετε όλοι σας????? Με αυτόν τον τρόπο εφαρμόζετε τους νόμους στην χώρα?????Δεν έχετε λίγη ντροπή μέσα σας????????? Γιατί δεν έγινε επί τόπου σύλληψη του οδηγου που προκάλεσε το ατύχημα????? Γιατί τον αφήσατε και κρύφτηκε μέσα στη βουλή μαζί με το αυτοκινητο????? Δεν έχει τροχαία και αστυνομία η Βουλή????? Γιατί δεν ακινητοποιήσαν επί τόπου το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα?????? Δεν είδαν και δεν άκουσαν η φρουρά και η τροχαία έξω από την βουλή τίποτα???????? Δεν έχει κάμερες γύρω γύρω η Βουλή??????? Για ποιο λόγο να ψάχνει η οικογένεια του άτυχου παιδιου για μάρτυρες???????? Η Μπακογιάννη γιατί δεν κατέβηκε επί τόπου με τον οδηγό στο σημείο του ατυχήματος??????? Ρε δεν ντρεπόσαστε λίγο όλοι σας???????? Βλέπετε το άτυχο παιδί ήταν παιδί του λαού!!!!!! Αν ήταν γιος πολιτικού η επωνύμου θα τους είχατε συλλάβει όλους σε χρόνο ρεκορ!!!! Σηκωθείτε και παραιτηθείτε ρε όλοι σας και τραβάτε στα κολοχωρια σας να σκάβετε.

      1. Διάβασες το άρθρο η απλά λες έτσι για να λες .Αν είχατε όλοι τέτοιο ενδιαφέρον και για άλλα τροχαία τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά

    7. “Βρεθηκε ο ταξιτζης”…….μαλιστα!!!!!! Και με ποσα € παθαινει ξαφνικη “αμνησια”;;;;;;;;;;;;;;;;;;αναρωτιεμαι τωρα εγω ο καχυποπτος!!!!!!!!!!!

    8. Ήταν ο μαλακας ο μπάτσος και από πανελλήνιες εξετάσεις και καλά εκπαιδευμενος – μορφωμένος! !!!

    9. Ομοφυλοφιλη εκφυλη πρωθυπουργος καταστρεφει για πλακα την χωρα της, το απολαμβανει με τις αλλες ανωμαλες της εκλυτης αυλης , και αυνανιζονται αγρια , βλεποντας τον λαο να υποφερει ! Μαντεψτε ποια ειναι , μην σας απατουν τα ανδρικα ρουχα που φορα …

    10. όταν γ@μησαν στο ξύλο τον μαφιόζο μπράβο της κατοχικής μπάτσονομίας του προδότη μαφιόζου Κούλη Χρυσού δεν σας άρεσε και καταδικάζατε τα παιδιά που βρήκαν το κουράγιο να τα βάλουν με το σύστημα….

    11. Δηλαδη τι θα αλλαξει? για τις καμερες γιατι δεν μιλαει κανενας? παρχει καποια αρχη που θα ελεγξει οτι ολοι αυτοι δεν θα τα κουκουλωσουν ολα?

      Δηλαδη να το πω αλλιως? Η Κουλα και η μανα της να εβγαιναν στους δρομους και να αρχιζανε τους πυροβολισμους και να σκοτωνανε οποιον βρισκανε μπροστα τους…με 500 καμερες απο ολες τις οπτικες γωνιες καταγεγραμμενα…με εναερια πλανα απο ντροουνς και ηχητικες ληψεις…με 2 χιλιαδες αυτοπτεις μαρτυρες…εχετε την εντυπωση οτι θα υπηρχε καταδικη?

    12. Απο την στιγμη που η ΕΑ ειναι δημοσιο σωμα και μαλιστα μονιμοι.Αυτο εξηγη τα παντα.Απατη,βρωμια,αφθαιρεσια,και ολα τα βρωμικα του συστηματος.Το πιο βρωμικο ενστολο σωμα…

    13. πως γνωρίζουμε ότι εκείνος ήταν ο οδηγός του οχήματος και δεν έγινε αλλαγή στα αποδυτήρια;;; Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί αναζητούμε μάρτυρες την στιγμή που το σημείο είναι εγκλωβισμένο από καμιά εκατοσταριά κάμερες….

      1. Δεν έφυγε και το ξέρεις μην κάνεις το χαζό πες κάτι άλλο

    14. Ψευταραδες της αστυνομιας εχουν διδαχθει απ τους πολιτικους τους προισταμενους πως να.δουλευουν το λαο.με ψεμματα. Ταχα θα ελεχθει ο τροχονομος ειναι καταδικαστεα η συμπεριφορα και του κολου τα εννιαμερα να.περασει ο καιρος και να.ξεχαστει. Πρεπει να απολυθει παραυτα το κτηνος. Προσπαθεια συγκαληψης εγκληματος απο αστυνομικο οργανο δεν ειναι πταισμα ουτε απλα κακη συμπεριφορα
      .

    15. “”Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ εξέφρασε την «αμέριστη συμπαράσταση όλης της ελληνικής αστυνομίας στην οικογένεια του άτυχου Ιάσονα. Παράλληλα, ευχήθηκε «δύναμη και ό,τι καλύτερο για την οικογένεια αυτή».””” υποκριτες, ψευτες και απολιτιστοι.

    16. “”” «Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου.””” Εδω και χρονια ειναι ετσι και ακομη χειροτερα….. ευτυχως εν ετη 2021 το καταλαβαν…. αι σιχτιρ…. ανυπαρκτο κρατος….μιλανε κιολας…..
      “” Όμως, υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν “”ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου”” –ανοιξαν και σας περιμενουν…… φτου…… — “”στην αστυνομία και είναι “αυστηροί” -ντα-ντα θα τους κανουν……… — απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν “”ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις”” ?? δεν ξερουν καν τι ειναι η λεξη υποχρεωση…..ολα για το θεαθῆναι……… τους απέναντι στους “”πολίτες”” η μεγαλυτερη γελοιοτητα να καλουντε οι κατοικοι πολιτες…..», τόνισε ο Θεόδωρος Χρονόπουλος.”””

      1. Mαρια επειδή δεν το παρακολουθείς τον τελευταίο καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ με τα παπαγαλάκια του κάνουν κατά ριπάς καταγγελίες μουφα είδη σήμερα τρείς βγήκαν ψεύτικες .Μην πέφτετε στη παγίδα τούς μας ενδιαφέρουν τα αληθινά περιστατικά και μονο

    17. Τι «Καταδικαστέα η συμπεριφορά του τροχονόμου» ρε Χρονόπουλε;
      Έπρεπε να είχε πάρει δρόμο από την Τροχαία την πρώτη στιγμή.
      κάτι τέτοια παπάρια κάνουν κακό στην Αστυνομία.

    Comments are closed.