ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    Δήλωση βόμβα από τον Γιώργο Καρατζαφέρη

    Ο Ελληνικός λαός έκανε τις επιλογές του οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές απ’ αυτές σε όλη την Ευρώπη. Μακάρι να είναι ωφέλιμες για την Ελλάδα.
    Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους σε όλη την Ελλάδα που προσπάθησαν σκληρά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
    Η ευθύνη του αποτελέσματος ανήκει στην ηγεσία του κόμματος και η οποία θ’ ανοίξει τον δρόμο στην Νέα Γενιά.
    Η νέα ηγεσία του κόμματος θα σχεδιάσει την στρατηγική εν’ όψει των Εθνικών εκλογών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΛΗ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ.

    2. Μια απο τα ιδια,βαζω και Καμμενο κ Λεβεντη μαζι.Τελευταια δοκιμη κανω με Τζημερο να δω αν θα κρατησει τις ιδεες ή θα τις πουλησει στο μελλον.

    3. ΓΕΩΡΓΑΡΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ…………………….

    4. ο αγραμματοs πρωην πλανωδιοs γαλαταs σανοπωληs ειπε οτι εκλεβε το γαλα των φτωχων ανθρωπων με μια μεγαλη συριγγα…
      ο γελωτοποιοs ψευτομιμοs κομφερασιε ψευτομποντυμπιλντερ…
      o πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν…
      o παρ’ολιγον διγαμοs με την πρωην ερωμενη ζωηρη ξανθια και το εξωγαμο το(στιγμιαιο λαθοs)το μικρο σπυρο χωριs μπαμπα που πληρωνει δια βιου 7.000 χιλ ευρω καθε μηνα…
      ο σεβασμιοs γερονταs ερωτυλοs βαψωμαλλιαs με την νυν Κορινθια ερωμενη ευειδη γραμματεα με το πλαστο απολυτηριο λυκειου…
      ο καταδικασμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ OFFSHORE με ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ αποφαση του Εφετειου Αθηνων με αριθμ αποφ.7350/2016 σε 12 μηνεs φυλακη με 3ετη αναστολη 10.000 χιλ ευρω προστιμο και 18 μηνεs στερηση των πολιτικων δικαιωματων του…

      Mixalis Stratakis:Διαβαζω τα περι επικειμενηs εισοδου του Γ.Κ στο μπουρδελο(δικοs του ο χαρακτηρισμοs)Aλλοιμονο σε εκεινουs που δεν τολμησαν να περασουν το κατωφλι του οπωs ο Γ.Κ αρσενικο που δεν εχει μπει σε μπουρδελο αρσενικο δεν ειναι!Δεν μπηκε στα νιατα του μπαινει στα γηρατεια του αυτο μαγκια δεν ειναι Ξευτιλα ειναι!!!Δεν μπαινει σαν πελατηs μπαινει σαν υποψηφιοs για τη θεση τηs Τσατσαs αντε να μπαινει και σαν απλοs Μπανιστηρτζηs!!!!Τελικα ο καρατζαφερηs δεν ειναι απλοs κωλωτουμπαs κωλωγλυφτηs ειναι προσβολη για τουs Κωλουs!!!!!

    5. Απώλεια!
      Το γκαρσόνι της “βίλας” του Παλαιού Φαλήρου ………

    6. Ο κος Καρατζαφέρης αθωώθηκε πανηγυρικά στα δικαστήρια που προσέφυγε για το θέμα των off shore. Επομένως αυτά που λες είναι ανυπόστατα. Και σε τελική ανάλυση και να είχε off shote τί έγινε? Επιχειρηματίας είναι που σημειωτέον δεν είχε κυβερνήσει οπότε ποιό είναι το πρόβλημα?
      Αλλά για πες μας εσύ που μάλλον ψηφίζεις κούλη. Ο αρχηγός σου και η σύζυγος του δεν έχουν off shore έτσι? Α ρε πρόβατα που είστε…. μπεεε……

      1. ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ…….ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

    7. Στα τσακίδια …

    8. Οι λαμογιες και οι οφ σορ πληρωνονται χοντρε.Αντε στον αγυριστο τωρα.

    9. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ , ΟΤΑΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ . ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΟΛΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ .

    10. Καρατζαφερη …απο τις εκλογες του 2000 μεχρι και το 2010 , σε ψηφιζα, αλλα την ημερα που υπογραψες το μνημονιο με τον Τζεφρυ, εσβησες σαν πολιτικος.Και οχι μονο αυτο αλλα εξαιτια σου υποφεραμε και το δευτερο μνημονιο που εδεσε χειροποδαρα την Ελλαδα το 2012
      Δεν ξεχνω ρε χοντρε τι εκανες…
      Απλα εσβησες και στα τσακιδια…..

      1. Μια απο τα ιδια,βαζω και Καμμενο κ Λεβεντη μαζι.Τελευταια δοκιμη κανω με Τζημερο να δω αν θα κρατησει τις ιδεες ή θα τις πουλησει στο μελλον.

    11. Oταν παριστανες τον σωτηρα με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ηταν ολα καλα .,.,.,

      η καθε επιλογη εχει το κοστος της …….πως θα ζησω τωρα χωρις καρατζαφερη ?

    12. Πωωωω θα πλημμυρίσουμε πάλι από το κλάμα του Αιβαλιώτη… χαχαχαχα

    13. Κλείσε και την πόρτα καραφούσκα. Δε θα μας λείψεις καθόλου.

    14. O Μιχαλολιακος γιατι να φυγει…φευγουν οι φασιστες απο τις καρεκλες?…ο Κασιδιαρης μετα τον Τσιπρα ο μεγαλυτερος χαμενος…η Χρυση Αυγη τελειωσε…εγινε Χρυση Δυση…

      1. Κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι σύντροφε…

    15. αποχωρησε στα 72 του….τοοοοσο νεος……ασε μας ρε κωλοτουμπα Καρατζαφερη

    16. Σιγά τον πατριώτη.
      Κωλοτούμπας και μνημονιάκιας ήταν.
      Ξεχάσατε τότε που ήθελε τον Ψινάκη στο κόμμα και τα σπάσανε στην Καλλιρόης ο Βορίδης κι ο Άδωνης?
      Ή τότε που έλεγε ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ. (Κοκκαλης, Λαμπράκης, Σημίτης), και πήρε στο κόμμα την Τζαβέλα του ιδρύματος Κόκκαλη?
      Δούρειος ίππος του πατριωτικού χώρου.
      Πλήρωσε τις λάθος επιλογές του στο παρελθόν.
      Είναι και γεροντάρα πλέον, τι να κάνει στην ευρωβουλή. Να πάρει εφάπαξ 1 εκατομ. ευρώ για εφάπαξ?

    17. Νομίζω Στέφανε Χίο πως πέρα από την αποχώρηση του κυρίου Καρατζαφέρη πρέπει να σταθούμε περισσότερο στα παράδοξα του εκλογικού αποτελέσματος.Και αυτά είναι η εκλογή του Βαρουφάκη,η είσοδος του Βελόπουλου στην ευρωβουλή με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό,και η περαιτέρω συρρίκνωση των πατριωτικών κομμάτων,την ώρα που στην Ευρώπη οι εθνικιστές σαρώνουν!

      1. Πραγματικά αυτό είναι το πιό σημαντικό, αλλά και θλιβερό που συνέβη στη χώρα μας τούτες τις εκλογές!! Η Ελλάδα γονατισμένη από τα μνημόνια, τις μίζες και τα σκάνδαλα των πολιτικών, το ξεπούλημα και τις προδοσίες, το ψέμα και την υποκρισία, δεν μπόρεσε δυστυχώς να κάνει το βήμα που όφειλε εκ των πραγμάτων να κάνει μετά από όλα αυτά, και αυτό λόγω της διαρκούς ανωριμότητας των ψηφοφόρων της, οι οποίοι είναι δυστυχώς ”κολλημένοι” και εξαρτημένοι από όλους αυτούς τους καταστροφείς που κυβέρνησαν και κυβερνούν ακόμη την πατρίδα μας!!! Πώς είναι δυνατόν οι άλλες χώρες της Ευρώπης να προσπαθούν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα με πατριωτικές κινήσεις και ιδέες, παρότι δεν είχαν τουλάχιστον οι περισσότερες, νιώσει και υποστεί τις συνέπειες της νέας τάξης πραγμάτων, στο βαθμό που έγινε με τη χώρα μας??!! Μπορεί βέβαια να έπαιξαν ρόλο και άλλα πράγματα, όπως η απογοήτευση, η μη συσπείρωση, η αποχή, οι παράνομες ελληνοποιήσεις, κ.α, όμως πάλι δεν δικαιολογείται, που ξαναβγήκαν στην επιφάνεια για μια ακόμη φορά οι συνήθεις καταστροφείς της πατρίδας μας!!

    18. Πολύ κρίμα… Τον πολέμησαν πάρα πολλοί !
      Επρεπε να του δοθεί η ευκαιρία, γιατί έχει να προσφέρει πολλά ακόμη.
      Η πείρα του, η ευφυία του δεν αντικαθίστανται.
      Δυστυχώς έχουμε πάρει την κάτω βόλτα ως λαός και τελικά θα χαθούμε…

    19. Μόνο ο Καρατζαφέρης λέει μόνο αλήθειες….
      Παλιό κομουνια και πουστρακια που γράφουν εναντίον του

    20. Ο Καρατζαφερης τουλαχιστον καταλαβε, ο μιχαλοβλακας αντι να φυγει αξιοπρεπως και να δωσει τα ηνια στη νεα γενια κανει το κινεζο. Ουτε την παραμικρη αυτοκριτικη. Πιο αρχομανη αρχηγο κομματος δεν ματαδα. Ουτε στη βουλη δεν πρεπει να ξαναμπει. Και τωρα τα τρολλ του αρχηγου θα αρχιζουν να βριζουν το “διεφθαρμενο Ελληνικο λαο”. Γνωστη η καραμελα.

    21. Ενας εξυπνος και εντιμος πατριωτης με καποια εγκληματικα λαθη(Ηθελε να κανει τους γυφτους αστυνομικους).Αγαπητε Γιωργο , Πατριωτικα κομματα,Δεξια,Εθνικιστικα,Ακροδεξια Ναζιστικα ,Φασιστικα ,Νεοναζιστικα Υπαρχουν σε ολη την Ευρωπη.Ενα μονο κομμα δεν υπαρχει σε Ευρωπη Αμερικη και Αυστραλια Δεν αναρωτηθηκες ποιο ειναι αυτο και γιατι δεν υπαρχει ? Αυτο ειναι το Εθνοσοσιαλιστικο Δεν υπαρχει γιατι ειναι το μονο που εχει τον Θεο του Ισραηλ στην κορυφη και δεν το αντεχουν οι Σταυρωτες που Ελενχουν ΟΛΟ τον πλανητη.Ολα τα αλλα ειναι μαγαζακια τους

    22. Ας συστρατευόσουν, βαψομαλλιά, έγκαιρα με τη ΧΑ ολοκληρωτικά και χωρίς επιφύλαξη και ίσως είχες κάποιο πολιτικό μέλλον στην Ευρώπη των εθνών.Ας μην επαναλάβει τις ιδεοληψίες σου ο διάδοχός σου στην ηγεσία του κόμματος και ας μιλήσει ευθέως για εθνικισμό και ανάγκη ανόδου των εθνικιστών στην Ελλάδα!

      1. Ενώ η ΧΑ είδαμε τι μέλλον έχει στην Ευρώπη των Εθνών που τα περισσότερα εθνικιστικά κόμματα στις ευρωπαϊκές χώρες την αποφεύγουν. Αντί να κανεις υποδείξεις στον κατά τα άλλα τραγικό Καρατζαφέρη, καλυτερα να επενδύσεις λίγο χρόνο για τα του οίκου σου. Με τη φαρσοκωμωδία της Θεσσαλονίκης και τα αστεία στελέχη που κατόρθωσαν να μην κατέβουν για το δήμο, τον απίστευτο Μιχαλολιάκο που έκοψε από το ψηφοδέλτιο όλα τα ονόματα ως το Κ, έδιωξε με την ημίτρελη συμπεριφορά του όσους βοήθησα να φτάσει στο 9,5% και τώρα σκούζει σα κακιά πεθερά που έφτασε το 5% τα κανάλια αντί να τα μαζέψει κι εκείνος.

    23. Μεγαλη εθνικη απωλεια!…Κριμα .Μας εσωσε και αυτος ,ψηφιζοντας μνημονια.Θα τον γραψει η ιστορια.

    24. αντιο κολοτουμπα………οσοι ψηφισαν μνημονια πρεπει να εκτελεστουν…καρατζαφερη εισαι και συ ενας απο αυτους

    25. Στο καυλό και να μας γράφεις αλλαζονικό μνημονιόπανο (δεν ξεχνώ)!

      1. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟς ψηφισε μνημονιο?… απλα ρωταω ε….

    26. Χοντρουλι βαψομαλλια αντε σε κανενα καφενε για καμμια πρεφα και ασε την πολιτικη μας εσωσες και εσυ αλλοστε μην ξεχνας εσυ μας εβαλες στο μνοιμονιακο λουκι………..

    Comments are closed.