«ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ» ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ! ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ , ΟΡΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Σοκάρει η επίθεση ροτβάιλερ σε βρέφος δυο μηνών. Το σκυλί ανήκε στην οικογένεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες επιτέθηκε στο παιδί. Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων Πεντέλης – Είχε τραύματα σε όλο του το σώμα. «Το σκυλί ήταν άγριο, το είχαν στο μπαλκόνι» είπε γείτονας της οικογένειας. Η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά. Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας.

    Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τα Γλυκά Νερά. Βρέφος δυο μηνών βρήκε τραγικό θάνατο όταν δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειας.

    Όλα έγιναν νωρίς το πρωί της Πέμπτης (12.09.2019) όταν υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, το ροτβάιλερ επιτέθηκε στο βρέφος και το τραυμάτισε θανάσιμα. Στις 09:45 η μητέρα του παιδιού έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και είπε στους γιατρούς ότι το δυο μηνών κοριτσάκι της είχε δεχτεί επίθεση από το σκυλί.
    Το δυο μηνών κοριτσάκι έφερε τραύματα από δαγκωματιές σε όλο του το σώμα, ακόμη και στο λαιμό. Την ώρα που η 35χρονη μητέρα έφτασε στο Παίδων, το παιδάκι της ήταν ήδη νεκρό.

    Η οικογένεια που μένει στα Γλυκά Νερά έχει άλλα τρία παιδιά, τρία αγοράκια.

    Άμεσα στο νοσοκομείο κλήθηκε η αστυνομία, ενώ αστυνομικοί πήγαν και στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρίσκεται ακόμη και το ροτβάιλερ. Στο σπίτι έχουν σπεύσει και ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας.

    «Είδα τη μητέρα να τρέχει»
    Ο Αχιλλέας Παπαδόπουλος είναι κάτοικος της περιοχής στα Γλυκά Νερά και γείτονας της οικογένειας. Όπως περιέγραψε, δεν άκουσε το παιδί να κλαίει αλλά το μόνο που είδε ήταν αίματα και την 35χρονη να τρέχει με το παιδί στα χέρια.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, το σκυλί φαινόταν άγριο και συνήθως το είχαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο, όπου μένει η οικογένεια.

    «Με το που βγήκα έξω, βλέπω την κυρία να βγαίνει έξω τρέχοντας με το μωρό στα χέρια και να μπαίνει στο αυτοκίνητό της. Δεν πρόλαβα ούτε να τη ρωτήσω τι συμβαίνει. Είδα αίματα. Δεν άκουσα κιχ από το μωρό. Άκουσα μετά ότι ο σκύλος επιτέθηκε στο μωρό. Είδα μόνο αυτό. Την κυρία να τρέχει με το μωρό, προφανώς για να πάει στο νοσοκομείο. Φαίνεται άγριο σκυλί. Το είχε στο μπαλκόνι. Είναι ροτβάιλερ νομίζω. Πρόσφατα είχε γεννήσει η κυρία κι απ’ ό,τι ξέρω είχε δύσκολη εγκυμοσύνη», τόνισε.

    glykanera
    glykanera1
    glykanera2
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    67 Σχόλια

    1. Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ , ΓΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΄΄ΣΚΥΛΟΜΑΝΙΑ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΄΄ΕΥΓΕΝΕΙΣ΄΄ ΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΔΩ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΔΙΠΟΔΩΝ, ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΔΙΩΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΪ, ΝΕΡΟ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΩΟ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΄΄ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ΄΄ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ….. ΑΧΡΗΣΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΞΕΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΡΩΓΛΕΣ
      ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΟΙ ΄΄ΑΛΗΛΕΓΓΥΟΙ΄΄ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ
      ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΕΡΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ΄ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΚ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΣΥΧΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΄΄ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ΄΄ ΚΑΙ ΤΩΝ ΄΄ΠΑΣΤΡΙΚΩΝ΄΄ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ , ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΝΑ ΒΡΟΥΝ Ο, ΤΙ ΄΄ΕΥΓΕΝΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΕΥΠΡΕΠΕΣ΄΄ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ, ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΜΠΟΡΔΕΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΄΄ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ΄΄ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ: ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΄΄ΣΚΥΛΟΜΑΝΕΙΣ΄΄ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟ ΣΙΓΟΥΡΩΤΑΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ

    2. Οχι ρατσες με δολοφονικα ενστικτα και dna δολοφονου σε οικογενειες!!!!! Δεν ειναι ολες οι ρατσες ιδιες, δεν εχουν ολες οι ρατσες των ιδιο χαραχτηρα δεν αλλαζουν το dna τους οι αγριες ρατσες ουτε με εκπαιδευση ουτε με τιποτα. Ειναι εμφυτο στο dna τους. Οπως ολες οι φυλες των ανθρωπων δεν ειναι ιδιες, αλλοι ειναι αγριοι αλλοι πιο συνετοι κτλ. Τα πιτμπουλ τα ντοπερμαν τα ροτβαιλερ τα τσοπανοσκυλα τα μαστιφ και καποιες αλλες ρατσες ανηκουν στην κατηγορια των αγριων ενστικτων στο dna τους!!!! Ειναι πολυ πιο πολλες οι πιθανοτητες να επιτεθουν και να σκοτωσουν η να τραυματισουν βαρια να δωσει εντολη ο εγκεφαλος τους. Το εχουν εμφυτο και δεν αλλαζει αυτο. Δεν ειναι ποιντερ σεττερ επανιελ κοκκερ τσιουαουα λαμπραντορ και οι περισσοτερες ρατσες που απλα ισως καποια φορα σε δαγκωσουν αλλα δεν θα συγκρινεται η ζημια με τα παραπανω σκυλια. Ο καθενας τωρα την εχει δει μοστρα να εχει δολοφονικες ρατσες και νομιζει οτι με την εκπαιδευση, τους εχει αλλαξει το dna. Ποσο τραγικα ηλιθιοι ειστε μερικοι να τα εχετε μεσα σε σπιτι με οικογενεια. Να ειστε μονοι σας εντελως ναι αλλα με οικογενεια ειστε τουλαχιστον πανηλιθιοι.

    3. Ελλάδα ευρωπαϊκό κράτος εξακολουθούν να κυκλοφορούν σκυλιά χωρίς φίμωτρο και λουρί και σκυλιά χωρίς τσιπακι και επικίνδυνες ράτσες μοστραρωνται αδέσποτα να κυκλοφορούν σε αγέλες πρέπει να ψηφίστουν νόμοι και να πέσουν προστιμα ΧΘΕΣ

    4. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΕΛΑΊΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!!! ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!!!

    5. αυτα΄ειναι διαλυμενα μυαλα! ευτυχως το μωρακι γλυτωσε απο αυτοςυ τους ανωμαλους γονεις. Οποτε βρικσουμε το ιδιοκτητη του σκυλου και του λεμε πως ο σκυλος του ενοχλει μας βριζει! το περιστατικο αργησε πολύ. περσυ υπηξρξαν τουλαχιστον 4-5 ακομα επιθεσεις σκυλων σε πιαιδια , και δεν εγινε τιποτα. κυριως απο αυτους που εχουν σκυλια. Ακομα και μετα αποτο σημερινο δεν προκειται να γινει τιποτα! αυτή η κοινωνια είναι σε αποσυνθεση! καπου διαβασα πως το σκυλο πηρε η φιλογωική θα το εξετασει να δουν αν εχει επιθετική συμπεριφορα. Αν δεν εχει θα μπορει αν θελει η οικογενεια να το παρει πισω, εγραφε!!! ποσο μαλ΄@κας πρεπει να εισαι για να μπορεις να σκεφτει μονο αυτο!!!!! αλλιως θα του βρουν αλλη οικογενεια λέει.
      Ηθελα να ειμαι απο μερια που θα παρουν τηνοικογενεια πισω να της πουν πως το σκυλι που τους σκοτωσε το μωρο τους ειναι ενταξει. και αν θελουν μπορουν να τοπαρουν πισω!!! Κατα διαολου, πιαιδιά!!

    6. Μας εχουν ζαλισει τα φρυδια ολη μερα τα κοπροσκυλα με τα γαβγισματα τους ακομη και ωρες κοινης ησυχιας. Στα παρκα δεν μπορεις να περασεις γιατι οι πιθικανθρωποι με τα σκυλια τα εχουν χωρις λουρι και σου ορμανε. Ακομη και σε παιδικες χαρες τα αμολανε οι μουλοι. Το κατρουλιο των σκυλων βρωμαει σε καθε γωνια των δρομων και πρεπει να εχεις τα ματια σου τετρακοσια οταν περπατας στο πεζοδρομιο για να μην πατησει καμια κουραδα απο τα κοπροσκυλα. Να μη μιλησω για τα αδεσποτα που οταν ειναι πανω απο δυο δημιουργουν αγγελη και επιτιθονται σε παιδια. Ολοι οι λογικοι ανθρωποι πρεπει να οργανωθουμε γιατι οι νομοι με την πιεση του πανισχυρου λομπυ των σκυλοφιλων ειναι εις βαρος των ανθρωπων και υπερ των σκυλομανων.

      1. Δεν εχεις αδικο…
        Και η “κουτση -Μαρια” εχει σκυλο…
        Εχει γινει μοδα.
        Βεβαια οι φιλοζωοι εξ’αυτων ειναι ενα 30%.
        Παιρνουν ενα σκυλο, τον βαριουνται…τον αμολλανε μετα…
        Πηγαιντε να δειτε τι γινεται στους προαυλιους χωρους του νοσοκομειου Παπανικολαου…
        30 σκυλια ρατσας…

    7. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΄΄ΔΙΚΑΣΤΗ΄΄ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΜΑΡΚΟ: ΕΣΥ ΡΑΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΞ΄ΟΥ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΜΕ ΚΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΑ….. ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΄΄ΜΥΑΛΑ΄΄ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ, ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΟΙΡΟ ΖΩΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;;;;;;;;;;;;;; ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΟΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ…….. ΤΕΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΄΄ΕΥΧΗ΄΄ ΤΟΥ ΄΄ΔΙΚΑΣΤΗ΄΄ ΜΑΡΚΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΓΚΑΝΤΙ…….

      1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ SITES. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ??? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ … ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΔΕΙΣ ΑΣΤΕΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ..!!

    8. Αμάν πια η μαλακία που δέρνει τους νεοέλληναράδες ηλίθιους που πρέπει να τρέφουν ένα τέρας στο σπίτι τους. Ας πάρουν σπίτι τους έναν λαθρομετανάστη από το ISIS ώστε να έχουν σίγουρο το φονικό.
      Για διαμερίσματα, hamsters ή έστω ένα μικρόσωμο σκυλάκι που δεν πνίγεται από το στρίμωγμα.
      Τώρα για τις φιλόζωες του τσίριζα και τη Τζόυς με τα 5 πακέτα τσιγάρα ημερησίως…. ξυδάκι.
      Και φόρο στα κατοικίδια που δεν εξυπηρετούν ανάγκες (τυφλοί η αγροικίες, βοσκοί κ.τ.λ.) και νομοθέτηση προστίμων σε σκύλους που επιτίθενται εντός κατοικημένης περιοχής και έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη.
      Τώρα ο τσίριζα ψοφολογάει για να υποστηρίζει τους “φιλόζωους”.

    9. Λοιπόν, εγώ σκυλιά δεν είχα ποτέ ούτε σκοπεύω να πάρω ( για να σας προλάβω να μην μου πείτε ότι αγαπώ τα ζώα και όχι τους ανθρώπους ). Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν φταίει το σκυλί. Παίρνουν όλοι οι κομπλεξικοί άγρια σκυλιά για να πουλάνε μούρη, τα κακομεταχειρίζονται, τα κλείνουν σε μπαλκόνια, τα αφήνουν λυμένα στους δρόμους, νηστικά, χωρίς νερό και μετά τα σκυλιά τρελαίνονται και επιτίθενται. Οι άνθρωποι θέλουν να πάνε μέσα και δεν φταίνε τα σκυλιά. Αφού οι άνθρωποι είναι άσχετοι και δεν ξέρουν τι κάνουν ας απαγορευτούν επιτέλους αυτές οι ράτσες στο Ελλαδιστάν για να τελειώνουμε.

    10. Αυτήν την μάνα την έχω ικανή να κρατήσει τον σκύλο μέχρι να χάσει και τα άλλα παιδιά της,άι κιου,κάτω του κανονικού

    11. Είναι απλό. Πρώτα πρώτα να πάνε φυλακή πάραυτα οι γονείς του μωρού για έκθεση σε κίνδυνο ζωής και ανθρωποκτονία εξ αμελείας με ενδεχόμενο δόλο. Να απαγορευτούν άμεσα επίσης τα κωλόσκυλα στα διαμερίσματα όπως συμβαίνει και σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Να επιβληθούν επίσης τεκμήρια διαβίωσης για όσους έχουν κωλόσκυλα. Δεν μπορεί τα παιδιά να αποτελούν τεκμήριο και όχι και τα κωλόσκυλα. Και να τιμωρούνται οι ιδιοκτήτες τους με άμεση φυλάκιση και χρηματική ποινή όταν τα κωλόσκυλα τους διαταράσσουν την κοινή ησυχία και πάνε βόλτα τα σκυλιά τους για να κατουρούν και να χέζουν παντού χωρίς να μαζεύουν μετά τις ακαθαρσίες τους και να πλένουν τα κάτουρα τους. Έχετε πάει σε άλλη χώρα και να συμβαίνει αυτό το σκυλολόι ειδικά σε πρωτεύουσα πολιτισμένης χώρας; Μόνο στην Ελλάδα ακούς κωλόσκυλα να γαβγίζουν και να χέζουν παντού χωρίς οι ιδιοκτήτες να μαζεύουν αμέσως τις ακαθαρσίες τους. Αγαπώ τα σκυλιά αλλά δεν πήρα ποτέ σκύλο να τον κλείσω στο διαμέρισμά μου. Εάν είχα μονοκατοικία με κήπο ίσως θα είχα πάρει αλλά θα φρόντιζα και να μην ενοχλεί τους περιοίκους. Όσο για τους φιλόζωους του κώλου που θα σπεύσουν να μου την πουν, τους λέω προκαταβολικά να πάνε να γαμηθούν με τα κωλόσκυλα τους.

      1. Εύγε Μάρκο εχεις απόλυτο δίκιο τα είπες όλα. Ειδικά για τους φιλοζωους. Εάν πει κάποιος να θανατωθεί το σκυλί οι φιλοζωικές θα σπεύσουν να υπερασπιστούν τo”καημενο σκυλακι”.Και αμάν πια μου έχουν όλοι στο σπίτι ένα σκυλί αγκαλιά με ένα παιδί και τι κιόλας σκυλι ροντβαιλερ. Ακόμα και ακίνδυνο σκυλάκι να έχεις το να κάνει τις ακαθαρσίες του μέσα στο σπίτι….έλεος.

        1. Μαίρη συνεπώς απ ότι καταλαβαίνω η λογική σου είναι: Σκύλος σκότωσε άρα πρέπει να θανατωθεί.

          Κατά συνέπεια πρέπει να θανατωθούν και οι γονείς που εξέθεσαν το παιδάκι στο κίνδυνο του σκυλιού. Μετά, άνθρωπος σκότωσε άρα πρέπει να θανατωθεί. Οπότε αντίστοιχα παιδάκι έσπρωξε παιδάκι στην παιδική χαρά, έπεσε, χτύπησε το κεφάλι του, σκοτώθηκε, άρα το παιδάκι πρέπει να θανατωθεί.

          Μπράβο Μαίρη. Είσαι σπουδαίος άνθρωπος.

          1. Ναι οι μαλάκες πρέπει να θανατώνονται. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά η ανθρωπότητα.όχι άλλη μαλακία. Φτάνει. Όσοι διαπράττουν εγκλήματα θα πρέπει να θανατώνονται και όσοι δε σέβονται το συνάνθρωπο τους και αφήνουν τα κωλόσκυλά τους να γαβγίζουν και να διαταράσσουν το δικαίωμα του κάθε συνανθρώπου τους να ησυχάζει να ηρεμεί και να ξεκουράζεται, ναι θα πρέπει να θανατώνονται. Θάνατος στους μαλάκες. Τέλος.

    12. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΄΄ ΆΝΤΙΛΗΨΗ΄΄ : ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΓΡΕΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΡΕ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ….. ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΟΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΜΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ…………

    13. Ο/Η Μικροψωλης γαμιας γαμαει με αρχιδια δολοφονου-σκυλου λέει:

      Προφανώς και οι πραγματικοί δολοφόνοι εξ αμέλειας είναι οι γονείς του!! Αλλά όπως και να το κάνουμε κάποιες ράτσες σκύλων όπως η συγκεκριμένη που είναι από τις πλέον επιθετικές στα πιο πολλά παραδείγματα επίθεσης σε άνθρωπο είναι ακατάλληλες για συμβίωση ας έχεις και 10 στρέμματα κήπο!! Ο πραγματικά έξυπνος – φύλακας σκύλος ανεξάρτητα αν εχει έναν μαλακισμενο ιδιοκτήτη που δεν συμπεριφέρεται όπως πρέπει στο σκυλι θα πρέπει να κατανοεί την αθωότητα ενός βρέφους ότι είναι ακίνδυνο προς αυτό !!! Μιλάμε για σκυλιά Μάο Μάο στόκους ως επί το πλείστον!! φυσικά υπάρχουν και καλες εξαιρεσεις στις συγκεκριμένες ράτσες όπως και στις ράτσες πιο φιλησυχων σκυλιών που πάλι μπορεί να γίνουν και αυτά επιθετικά !!! Αλλά αυτά είναι ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!!!! Μεγαλόσωμο σκυλι και δη δολοφονικών ενστίκτων δεν θα πρεπε να είχε θεση σε σπίτια παρά μόνο σε τίποτα εταιρείες συνεργεία κτλ!!
      Ακόμα και καλά να του φερθείς γιατί αυτό προσάπτουν ως ΜΟΝΑΔΙΚΗ δικαιλογια μερικοί η φύση των συγκεκριμένων ρατσων είναι για τα πανηγύρια!!! Όταν ένα σκυλι διακρίνει κίνδυνο από ένα βρέφος το θεωρώ ΣΤΟΚΟ σκύλο στα αρχιδια μου αν είναι επιθετικής φύσης ή δεν του έχει φερθεί καλά ο ιδιοκτήτης!!
      Αληθεια έχετε ακούσει πολλές επιθέσεις από γερμανικά – Βελγικα ποιμενικά ??
      Και κάνω αυτήν την σύγκριση γιατί τα συγκεκριμένα είναι από τους καλύτερους φυλακές και πανέξυπνα !! Για αυτό τα χρησημοποιουν και διάφορες υπηρεσίες όπως αστυνομία κτλ

    14. Ο καθε Ελληναρας κυκλοφορει με ενα κοπροσκυλο(της μοδας ειναι φαινεται) χεζει κ κατουραει οπου ναναι,δεν τα μαζευει και αμα του πεις τιποτα σε απειλει κιολας. Εχει γεμισειμο τοπος σκατοσκυλα, ολα τα μπαλκονια γεματα κοπροσκυλα και ολη τη νυχτα δεν σε αφηνουν να κοιμηθεις. Ζωοφιλοι του κωλου.

      1. Σωστός. Έχει ξεφύγει η κατάσταση και οι κωλοκυβερνήσεις δεν κάνουν τίποτα μη χάσουν ψήφους από τους μαλάκες με τα κωλόσκυλα…

    15. Καλά είχαν Ροντβάιλερ=επιθετικό σκυλί του πολέμου σε ένα μικρό διαμέρισμα; Πωωωωωωωωωω. Εγκληματίες.

    16. Να ρωτήσω με αγάπη κάποιον νομοθέτη η φιλοζωο εάν εμένα μου βουτήξει το πόδι τόσα κ τόσα αδέσποτα που κυκλοφορούν εγώ κάθομαι κανονικά να με δαγκώσει κ το παρακαλάω αν μπορεί να με αφήσει έτσι;;ας μου απαντήσουν κ κάτι εικοσιπενταχρονα που λέει δε πρέπει να σφαζετε το αρνί γιατί έχει ψυχουλα.. συμφωνώ..δεν αντιλέγω..κ το βράδυ τις πετυχενω να τρώνε καλαμάκι κοτόπουλο ;;;;με επιχειρήματα.. γιατί έχω διαπιστώσει όλους αυτούς μόλις τους στρίμωξεις κάνουν χειρότερα κ από λυσσασμένο σκυλί..

      1. Φίλε μου αν κάποιο σκυλί σου βουτήξει το πόδι εννοείται οτι θα προστατέψεις τον εαυτό σου, όπως αν σου επιτεθεί και κάποιος άνθρωπος. Δεν αλλάζει κάτι. Αν σου βουτήξει το πόδι αδέσποτο ίσως μπορείς να μηνύσεις τον δήμο, δεν το ξέρω. Αν όμως το σκυλί ανήκει σε κάποιον τότε σίγουρα μπορείς να μηνύσεις τον ιδοκτήτη καθώς Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ.

    17. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ. ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΟΠΈΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΙ ΌΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΤΑ ΖΩΑ. Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΉ.ΑΙΣΧΟΣ!!!!

      1. Φίλε μου εμείς οι άνθρωποι δεν βάζουμε την ανθρώπινη ζωή πάνω απο όλα. Να σου θυμίσω οτι για το προσωπικό μας συμφέρον γαμάμε τον συνάνθρωπο μας. Καπνίζουμε, πίνουμε, τρώμε μαλακίες, δεν αθλούμαστε, παίρνουμε ναρκωτικά με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουμε βαριά, να ζούμε λιγότερο και μέχρι να φύγει η ψυχούλα μας ταλαιπωρούμε την οικογένειά μας. Όπως επίσης βιάζουμε άλλους ανθρώπους, σκοτώνουμε άλλους ανθρώπους κ.ο.κ. Το πρόβλημά μας δεν είναι τα ζώα αλλά εμείς οι ίδιοι. Όλα απο εμάς ξεκινάνε.

    18. ςΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !!!!!

    19. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΣΜΟΙ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Κ ΕΝΙΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΙ… ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΙΘΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ… ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑΡΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΕΛΟΣ. ΜΗ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΑ Κ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΔΩΝΟΥΚΟΣ…….ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΑΥΤΟΝ ΛΕΤΕ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΣΜΟ Κ ΛΑΝΣΑΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΩΣ….ΕΛΛΗΝ…ΛΕΕΙ… ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.

      1. Άλλος ένας καθυστερημένος. Έχεις δικαίωμα όμως να εκφέρεις τη γνώμη σου και εσύ όπως και εγώ. Το σέβομαι. Αλλά είσαι καθυστερημένος. Και αυτό το σέβομαι.

      2. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ? ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ?

    20. πεταγονται ολοι οι καθυστερημενοι με IQ μικροτερο απο το συγκεκριμενο σκυλι να τα βαλουν με το ιδιο το ζωο και να βγαλουν ολα τα κομπλεξ τους….
      αυτο το ζωο ξερεις ποσο επικινδυνο ειναι και ποσο μπορει να γινει ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ και οχι μονο για τα μωρα, αλλα για καθε ανθρωπο! το ξερεις! τι μετρα ελαβες εφοσον το εχεις μεσα στο σπιτι (στο μπαλκονι)?
      το σκυλι φταιει ρε ασχετοι ή οι εγκεφαλικα αναπηροι γονεις που ειχαν ενα τοσο μεγαλο και επιθετικο σκυλι μεσα στο σπιτι (στο μπαλκονι) αμολυτο και χωρις φιμωτρο, διπλα στην κουνια του βρεφους?
      βαλτε τα με το ζωο που δεν εχει την νοητικη αντιληψη ενος ανθρωπου και οχι με τους ηλιθιους γονεις, που αφησαν εναν δολοφονο διπλα στην κουνια του μωρου τους…… τοσο μυαλο εχετε!

    21. Το μόνο λάθος είναι ότι εξακολουθούν να έρχονται στον κόσμο βρέφη από γονείς οι οποίοι όχι απλά είναι ανίκανοι να τα φροντίσουν, να τα προσέχουν και να τα μεγαλώσουν αλλά είναι ανίκανοι να φροντίσουν και να μεγαλώσουν ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό. Άλλη μια περίπτωση κλασσικού αμόρφωτου Έλληνα γρόθου, του ο οποίου η διαπαιδαγώγηση από και προς άπαντες σταμάτησε να υφίσταται 5 λεπτά αφού γεννήθηκε. Το μόνο καλό εντός εισαγωγικών πλέον που μπορούν να κάνουν είναι να δώσουν το σκυλί γιατί στα χέρια τους θα ξεψυχήσει και αυτό, αφού είναι επίσης ανίκανοι ακόμα και αυτό να μεγαλώσουν. Τους λυπάμαι ειλικρινά, και μαζί πολλούς από εσάς που σχολιάζετε, καθώς το μορφωτικό σας επίπεδο τόσο μαθησιακά όσο και κοινωνικά είναι το ίδιο με των γονιών αυτών. Κρίμα.

    22. Όλοι οι γιδοραγιάδες με ένα σκυλί στο μπαλκόνι,δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε.Βούρλα ραγιάδες τα χειρότερα σας αξίζουν..

      1. Συμφωνώ και επαυξάνω!Μόνο αν τους μπεί ΦΟΡΟΣ κατοικιδίου μπορεί να μειωθεί κάπως αυτή η όψιμη φιλοζωϊα των ΝεοΕλληναράδων! Φιλοζωϊα με φυλακισμένα ζώα σε μπαλκόνια λαι ταράτσες να σκούζουν-γαυγίζουν ολημερίς και ολονυχτίς και μην τολμάς εσύ.ο μη σκυόβιος να πείς κουβέντα!

        1. ΣΚΥΛΟΒΙΟΣ, σωστή έννοια, θα την υιοθετήσω….

      2. Συμφωνώ και επαυξάνω!Μόνο αν τους μπεί ΦΟΡΟΣ κατοικιδίου μπορεί να μειωθεί κάπως αυτή η όψιμη φιλοζωϊα των ΝεοΕλληναράδων! Φιλοζωϊα με φυλακισμένα ζώα σε μπαλκόνια λαι ταράτσες να σκούζουν-γαυγίζουν ολημερίς και ολονυχτίς και μην τολμάς εσύ.ο μη σκυλόβιος να πείς κουβέντα!

      3. Οπως το λες ακριβως δεν μπορουμε να ησυχασουμε ουτε νομος να μας προστατευσει…λεω σε μια κ@ριολα που μας εχει σκοτισει τ @ρχιδια με το βρωμοσκυλο της στο μπαλκονι,Αι τραβα του μια μ@λακια να ησυχασουμε,και μετα το πηρε μεσα. Αι στο δι@ολο Κ@ριολες εχετε ξεπο@τσαθει με τους σκυλους

      4. Συμφωνώ οτι είναι απαράδεκτο να είναι τα σκυλιά παρατημένα στα μπαλκόνια. Διαφωνώ με τον φόρο. Πρέπει να βάλουμε μυαλό και να παιδευτούμε και όχι να μας βάζουν φόρους για να μάθουμε. Κατα τη γνώμη μου όποιον δείτε να μην τηρεί τους κανόνες ευζωίας καταγγείλτε τους. Και για να είμαστε σωστοί και δίκαιοι όπως κράζουμε τους παπάρες που έχουν παρατημένα τα σκυλιά στο μπαλκόνι και γαυγίζουν, να κράζουμε και τους παπάρες που τσακώνονται και ουρλιάζουν σε ώρες κοινής ησυχίας, έχουν μουσική στη διαπασών, σέρνουν καρέκλες, καπνίζουν στο κλιμακοστάσιο, πετάνε σκουπίδια απο το μπαλκόνι κ.ο.κ.

        1. Κώστα ο Έλληνας κοιτάει μόνο την τσέπη του και μυαλό δεν έχει. Συνεπώς μη περιμένεις να βάλει κανείς μυαλό εάν πρώτα δεν κινδυνεύει η τσέπη του. Τουτέστιν πρέπει να μπει άμεσα φόρος για όποιον έχει κωλόσκυλο και εάν μάλιστα ενοχλεί, με την πρώτη κλήση στην ΕΛΑΣ θα πρέπει να τον χώνουν μέσα. Έτσι βάζει μυαλό ο Έλληνας. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.

      5. Συμφωνώ φίλε. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν και… αυτά. Νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται γιατί κυβερνούν οι δήθεν φιλόζωοι και οι πούστηδες.

    23. δηλαδη ρε ανοητοι (φιλοζωοι)ανθρωποι αν ο σκυλος δολοφονος ειχε ολα αυτα που επρεπε να ειχε ωστε να μην ηταν
      δολοφονος ποιος απο εσας ρε ανοητοι μπορειτε να εγγυηθητε οτι ο σκυλος δεν υπηρχε περιπτωση να επιτεθει
      στο βρεφος?
      αφου ο σκυλος αυτος απο την ρατσα του τα γονιδια του και μονο ειναι δολοφονος !!αρα ο σκυλος ειναι γενημενος δολοφονος !!
      εδω να φανταστητε ειχαμε περιστατικα απειρα απο σκυλους σε μικρα παιδια οπου δεν ηταν απο την ρατσα τους
      δολοφονοι και ομως επιτεθηκαν σε μικρα παιδια να τα κατασπαραξουν !!
      τι κατηγορητε τωρα τον πατερα ως ελληναρα που δεν εχει μυαλο αφου και εσεις το ιδιο μυαλο κουβαλατε ανοητοι ανθρωποι ?? αναφερομαι στους φιλιζοους με γνωσεις και αγαπη για τα σκυλια παναθεμα τους !!!

      1. Όπως έγραψα πιό κάτω, εφόσον το σκυλί είναι δολοφόνος, για ποιό λόγο το είχαν στο σπιτι τους και δεν φρόντισαν να μην έχει επαφή με το παιδάκι; Δηλαδή αν το σκυλί είναι όντως δολοφόνος, θα μπορούσε να είχε πάρει και κροκόδειλο και μετά να ρίχναμε στον κροκόδειλο το φταίξιμο. Αντιμετωπίστε επιτέλους τα προβλήματά σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην τα φορτώνετε σε άλλους. Είμαστε μια καταντημένη κοινωνία. Φιλικά πάντα.

    24. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΕΠΛΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΡΩΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!!

    25. Ολα για καποιο λογο γινονται.
      Χωρις να ειμαι ειδημων,κτηνιατρος,εκπαιδευτης κ.λ.π.εχω διαπιστωσει απο μακροχρονια παρατηρηση πως ολα τα σκυλια ειναι κυκλοθυμικα,ζηλευουν τα μωρα και αγριευουν στους διερχομενους οταν κρατουν μπαστουνι,γκλιτσα,ξυλο.
      Μη τα κοιτατε στα ματια οταν τα συναντησετε μπροστα σας και μη πανικοβαλεστε.
      Για να τα τρεψετε σε φυγη καντε μια αποτομη κινηση οπως οταν σκυβετε να παρετε μια πετρα για να αμυνθειτε.
      Τελος,αν περιφερετε το καροτσι με το μωρο σας και διασταυρωθειτε με ηλιθιο που κρατα σκυλι χωρις φιμωτρο,καλεστε αμεσως την αστυνομια με την αιτιολογια πως σας προκαλεσε φοβο και τρομο.
      Αν εχετε μεγαλοσωμο σκυλο για φυλακα δωστε το σε τσομπανη και βαλτε συναγερμο,θα σας κοστισει πολυ-πολυ λιγοτερο.
      Αν εχετε ομορφο θηλυκο σκυλι πουληστε το σε τουριστα Αγγλο,Γαλλο, Γερμανο γιατι τους ενδιαφερει η κτηνοβασια.
      Μη δωσετε το καλοθρεμενο σκυλακι σας σε Σκοπιανο,Αλβανο,Τουρκο,Ρωσο η Βουλγαρο θα το κανουν λουκανικα.
      Αν εχετε μεγαλοσωμο σκυλο αρσενικο δωστε το σε κανεναν Αμερικανο γιατι αυτες οι αδερφες κρεβατωνονται μαζι τους.

      1. Φίλε μου θα διαφωνήσω με το “Τελος,αν περιφερετε το καροτσι με το μωρο σας και διασταυρωθειτε με ηλιθιο που κρατα σκυλι χωρις φιμωτρο,καλεστε αμεσως την αστυνομια με την αιτιολογια πως σας προκαλεσε φοβο και τρομο”. Είναι λάθος, δεν ισχύει αυτό που λες, δεν αναφέρεται στους νόμους για τα ζώα συντροφιάς 4039/2012 και 4235/2014. Μην λέτε ανακρίβειες.

      2. Χωρίς να είσαι ειδήμων κτλ πετάς ένα σωρό μα…ς.Είσαι άσχετος και βλάκας με περικεφαλαία.Τέλος

    26. ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ, ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ………ΚΑΚΟΙ ΣΚΥΛΟΙ………. ΚΙ Ο ΧΑΤΣΙΚΟ ΣΚΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΜΩΡΑ , ΑΝΤΕ ΟΡΝΙΑ…………..

      1. Φίλε μου δεν είμαι σαν τους ακραίους φιλόζωους που κράζουν τους πάντες, θεωρώ οτι είμαι απλά λογικός. Και στην τελική αν πάρουμε ως δεδομένο οτι τα σκυλιά δεν πρέπει να είναι κοντά μας γιατί είναι δολοφόνοι, αντίστοιχα θα πρέπει να είμαστε όλοι μας απομονωμένοι καθώς και οι άνθρωποι είανι δολοφόνοι, βιαστές, βασανιστές κλπ. Δεν έχει λογική αυτή τους η θεωρία απο όποια οπτική γωνία και αν το εξετάσεις. Αν κάποιος διαφωνεί θα χαρώ πολύ να το συζητήσουμε.

      2. Μπράβο ωραία παραδείγματα έδωσες, επ’αυξάνω..

        ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ………ΚΑΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ………. ΚΙ Ο ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΖΩΑ , ΑΝΤΕ ΟΡΝΙΑ…………..

        Αποδείξαμε οτι σίγουρα υπάρχουν και καλα σκυλιά που εξυπηρετούν το σκοπός τους καθώς και άνθρωποι, αυτο τους κάνει όλους χρήσιμους και αξιόπιστους .. έ συνάνθρωπε ΟΡΝΙΟ;

    27. Επιμενω… να ερευνηθη απο επιστημονα με συνειδηση, αν το σκυλι ηταν τσιπαρισμενο
      (κατα την ηλιθια αποψη των νεοταξιτων, μην τυχει και χαθη το σκυλι.. λες και δεν μπορω να το πεταξω αν θελω σε ενα γκρεμοκαι να πω μου το κλεψανε η εφυγε μονο του) ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ.. ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ.. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ.. (ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ) ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΤΣΙΠ.. ΤΟΤΕ.. (ΣΚ@Τ@…ΕΠΙΜΕΝΩ..🧐 ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ…

      1. Καλά εσύ είσαι καθυστερημένη εντελώς. Βεβαίως και έχεις το δικαίωμα να πεις ότι γουστάρεις, παρόλαυτά όμως το οτι είσαι καθυστερημένη δεν αλλάζει. Φιλικά πάντα (δεν το λέω ειρωνικά).

      2. Το μικροτσίπ περιέχει ΜΟΝΟ ένα αριθμό που καταγράφεται στο Βιβλιάριο ή Διαβατήριο του κατοικίδιου. Ο αριθμός αυτός μαζί με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη συμπληρώνονται σε ένα έντυπο και πάνε στο Υπουργείο Γεωργίας (Το στέλνει ο κτηνίατρος που παροχέτευσε το μικροτσίπ στο κατοικίδιο). Μέχρι εκεί. Με το μικροτσίπ δεν εντοπίζεται το ζώο, εξ ου και πωλούνται λουράκια με συσκευή ιχνηλάτησης (GPS tracker) για σκύλους.

    28. Σκυλί και παιδιά δεν πάνε μαζί! Όλα τα μεγαλόσωμα σκυλιά πρέπει να έχουν φίμωτρο όταν βγαίνουν έξω!!! Όπως πάντα σε όλα τα πράγματα κάνουμε ότι μας αρέσει χωρίς να λογαριάζουμε τους άλλους!!!

    29. ΑΚΟΥ ΄΄ΕΛΛΗΝΑ΄΄, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΑΚΙΣΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΟΣ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΟΥ΄΄ ΒΙΑΣΤΗ ΄Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ, ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ…….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΖΩΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΙΣΟΥΝ……………..

    30. ΑΚΟΥ ΄΄ΕΛΛΗΝΑ΄΄, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΑΚΙΣΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΟΣ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΟΥ΄΄ ΒΙΑΣΤΗ ΄Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ, ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ…….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΖΩΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΙΣΟΥΝ……………..

    31. Επειδή είστε παπάρες, δεν φταίει το σκυλί. Αν είχαν το σκυλί μόνιμα στο μπαλκόνι, δεν το πήγαιναν τη βόλτα που χρειάζεται (και όχι βόλτα δεν είναι 2 λεπτά το τετράγωνο), δεν το πήγαιναν σε περιφραγμένο χώρο να τρέξει να εκτονωθεί, το είχαν αστείρωτο και δεν γαμούσε, αν το χτυπούσαν είναι λογικό να αναπτύξει άγρια ένστικτα. Και άνθρωπος να ήταν στη θέση του θα γινόταν κτήνος. Τα σκυλιά όπως και οι άνθρωποι δεν γεννιούνται δολοφόνοι αλλά γίνονται. Μαλάκα Ελληνάρα παίρνεις σκύλο για αξεσουάρ χωρίς να σέβεσαι τις ανάγκες του. Κρίμα το μωράκι που χάθηκε και κρίμα και το σκυλί που το κατάντησαν έτσι.

      1. Εσύ δεν είσαι Έλληνας? Που ξέρεις ότι είναι Έλληνες? Ξέρεις πολλούς να έχουν 4 παιδιά και σκύλο που τρώει όσο τα 4 παιδιά.. Φυσικά υπάρχουν,, αλλά γιατί βρίζεις τους Έλληνες μονο…?

        1. Φίλε μου Έλληνας είμαι, αυτό που λέω είναι οτι είμαστε σκατοφάρα χωρίς παιδεία. Χωρίς παιδεία είναι οι τύποι που είχαν το σκυλί, χωρίς παιδεία είναι και οι τύποι που λένε οτι φταίει το σκυλί, φταίνε τα ζώα γενικά κλπ. Και στην τελική αν όντως φταίει το σκυλί όπως υποστηρίζουν οι παρακάτω, οι γονείς του παιδιού πόσο για τον πούτσο είναι που δεν προνόοησαν να μην είναι το σκυλί κοντά του; Και αν υποθέσουμε οτι φταίει το σκυλί, γιατί το είχαν; Αν ένα ζώο είναι “επιθετικό” γιατί το βάζεις στο σπίτι σου; Γιατί δεν το εκπαιδεύεις; Δεν φταίει λοιπόν το σκυλί αλλά οι μαλάκες οι Ελληνάρες. Και αν δεν είναι Έλληνες δεν αλλάζει κάτι. Η ουσία είναι οτι είναι για τον πούτσο τέτοιου είδους άνθρωποι.

    32. οι κολο-φιλοζωικες οργανωσεις σιγουρα θα ειναι υπερ του κτήνους

    33. Πες τα ρε ελληνα μας εχουν πρηξει τ #ρχιδι@ με τα αδεσποτα κι ολων των ειδών τα κωλοσκυλα γαμω τους φιλοζοους σας μεσα γαμω, αντε να σας δω τωρα μουνοπανα, βρηκατε και τα κανατε

      1. ρε μαλακα εσυ που βριζεις χυδαια οποιον εχει σκυλο….πισω απο το πληκτρολογιο..γιατι δεν πας να τα πεις στην φιλοζωικη μαλακα ρεμπεσκε?

    34. Κάνετε λάθος, το βρέφος δεν το σκότωσε ο σκύλος αλλά ο ιδιοκτήτης του, που προφανώς το εκπαίδευσε να επιτίθεται σε ανθρώπους για να κάνει φιγούρα στους φίλους του, να τι σκυλί έχω εγώ………….
      Κλασικός τύπος νεοέλληνα προφανώς αγράμματος , ακοινώνητος και αστοιχείωτος και υπάρχουν , δυστυχώς
      πολλοί απ΄αυτούς γύρω μας!!

    35. Γατο…….. Πως φαίνεταιοτι δεν γνωριζεις απο σκυλια, το ιδιο και οι άνθρωποι, σκυλια είμαστε και μαλιστα χειροτερα, αν ο σκυλι είχε εκπαίδευση φυλακα πρωτα επρεπε να του γνωρισουν το μωρο να το βαλουν κοντα του να παρει την μυρωδια του μωρου να ξερει τι θα φυλαει, αν θεωρησε εχθρο τ παιδι το σκυλί φυσικο επομενο ηταν, και οταν ενα σκυλι μεγαλωνει σε μπαλκονι καταλαβε ποσο αγριο ειναι

    36. Που είναι όλοι οι καραγκιόζηδες που λένε ότι τα ροτβαιλερ/πιτμπουλ κ.λ.π είναι σκυλί οικογένειας φύλακας και προστατεύουν τα μωρά. Ο άλλος ο καθυστερημένος με τα ΤΑΤΤΟΟ στην μάπα, τη άποψη έχει για το περιστατικό? και τι έγινε με την ψυχολογία σκύλου (που τα σκυλιά δεν επιτίθενται αν δεν τα ενοχλήσεις) σε αυτή την περίπτωση. Μήπως το βρέφος ενόχλησε τον σκύλο??? και έπρεπε να είχε διαβάσει ψυχολογία σκύλου και γλώσσα σώματος

    37. Αυτο ειναι σαν αποτελεσμα οτι οι ανθρωποι θελουν να προστατευθουν αλλα μη δυναμενοι να εχουν τον σωστο οπλισμο παιρνουν τα σκυλια τα οποια ειναι μονο για εξω απο το σπιτι

    38. Μ/ρή π/τάνα, αφήνουμε σκυλιά μαζί με τα παιδιά; Βρώμα, 20 χρόνια φυλακή ρε.

    39. Ο κάθε μικροτσούτσουνος κομπλεξικός σφίχτης, κυκλοφορεί με ράτσες σκυλιών (πίτμπουλ, ροντβάιλερ, ποιμενικούς κλπ), που αποδεδειγμένα έχουν επιθετική προς τον άνθρωπο συμπεριφορά, χωρίς φίμωτρο και χωρίς καμία εκπαίδευση του σκύλου.
      Η Πολιτεία ανέχεται αυτή την κατάσταση, με τα γνωστά ολέθρια και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα. Λυπάμαι το αθώο παιδάκι που πέθανε μαρτυρικά και δεν πρόλαβε να ζήσει. Αναρωτιέμαι πως θα είναι πλέον η ζωή αυτής της οικογένειας, χωρίς το παιδί της, αλλά μαζί μ’ αυτόν τον κοπρίτη ….

    Comments are closed.