“ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ Γ@ΦΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ” – ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ – ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ – “ΑΦΑΝΤΑ” ΤΑ 35 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Την υποκίνηση των επεισοδίων και καθοδήγηση της αμφισβήτησης των μοριακών τεστ ερευνούν οι αρχές στον οικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.

    Πολλές ενδείξεις και στοιχεία δείχνουν ότι κάποιοι με το πρόσχημα της ρατσιστικής στοχοποίησης των Ρομά υποκινούν τις εντάσεις στον οικισμό.

    Κάποιοι κάτοικοι του οικισμού έδειχναν στις αρχές αμφιλεγόμενης αξιοπιστίας αποτελέσματα από τεστ αντισωμάτων, που ενδεχομένως είχαν κάνει σε ιδιωτικά ιατρεία ή κλινικές.

    Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν δύο άτομα που ενώ είχαν βγει θετικά στο μοριακό τεστ του ΕΟΔΥ κρατούσαν στα χέρια τους αρνητικό τεστ αντισωμάτων.

    Οι αστυνομικοί με τα συνεργεία του ΕΟΔΥ βρέθηκαν αντιμέτωποι με τουλάχιστον 600 άτομα.

    Την ώρα της επίθεσης στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ οι Ρομά ήθελαν να μιλήσουν και να αμφισβητήσουν τα τεστ, αλλά στη συνέχεια άναψαν τα αίματα. Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν και δεν προχώρησαν σε συλλήψεις καθώς η κατάσταση ήταν ήδη τεταμένη.

    Οι εντάσεις σημειώθηκαν σήμερα, Παρασκευή, την ώρα της επιχείρησης μεταφοράς των ατόμων που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό από τον οικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας στη δομή «Αρωγή».

    Το αποτέλεσμα αυτής της έντασης ήταν τόσο το λεωφορείο, όσο και όχημα του ΕΟΔΥ να αποχωρήσουν από την περιοχή του οικισμού. Οι κάτοικοι αρνήθηκαν να συνεργαστούν με τις αρχές, έσπασαν την καραντίνα και αποχώρησαν από τον οικισμό βάζοντας φωτιά σε σημεία εκτός των ορίων της Νέας Σμύρνης.

    Αρνούνται ότι υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού στον οικισμό και υποστηρίζουν ότι πήγαν σε ιδιωτική κλινική και έκαναν τεστ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, επρόκειτο για τεστ αντισωμάτων και όχι τα μοριακά που κάνει ο ΕΟΔΥ, τα οποία όπως είπε και ο κ. Τσιόδρας στη σημερινή ενημέρωση δείχνουν ψευδή αποτελέσματα.

    Μια ομάδα Ρομά, εν μέσω των εντάσεων, επιτέθηκε και χτύπησε το δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Πάνο Γαρουφαλιά. Μπροστά σε αστυνομικούς, τον γρονθοκόπησαν και τον  τραυμάτισαν, ενώ έκανε ρεπορτάζ για την έξαρση κρουσμάτων στον οικισμό.

    Η αστυνομία ενώ βρισκόταν στο σημείο δεν προχώρησε σε προσαγωγές.

    Ο δημοσιογράφος απομακρύνθηκε, με τα τραύματα στο πρόσωπο του να είναι εμφανή.
    Οι επιθέσεις, όμως, δεν περιορίστηκαν στους δημοσιογράφους, Ρομά επιτέθηκαν και στο αυτοκίνητο που επέβαιναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

    Ο κ. Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει ενισχυμένη επιτήρηση στον οικισμό Ρομά και επιπλέον μέτρα για την αντιμετώπιση της αναζωπύρωσης του ιού.

    Αύριο, Σάββατο, αναμένεται να γίνει νέα επιχέιρηση μεταφοράς των 35 κρουσμάτων στη δομή.

    Ο ίδιος ο δημοσιογράφος μίλησε στον ΣΚΑΪ για την επίθεση.

    «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Γύρω στις 3:15 με 3:20 μας ζητήθηκε να βρεθούμε στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να κάνουμε τις δηλώσεις με την παρουσία αστυνομικής δύναμης. Πήγαμε όλοι οι συνάδελφοι εκεί, μας έκαναν τις δηλώσεις όπως ζήτησαν και στη συνέχεια αφού τελειώσαμε τη δουλειά μας αποφασίσαμε να φύγουμε.»

    Την ώρα που έφευγε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, γύρισε την πλάτη του και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση χωρίς λόγο από δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα τον χτύπησε πάνω από το αριστερό του μάτι.

    «Προσπαθώ να φύγω, οι αστυνομικοί καταφέρνουν και κρατούν όλους τους υπόλοιπους. Δέχομαι μπουκάλια, αιμορραγώ, προσπαθώ να φύγω από το σημείο και στη συνέχεια πήγα στο νοσοκομείο για να δω τι έχω. Ήταν παρούσα η αστυνομία. Δεν παρενέβησαν. Φαίνεται και οι ίδιοι εξεπλάγησαν. Οι άντρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να κρατήσουν τους υπόλοιπους.», είπε.

    Προσαγωγές μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει. Έγινε, ωστόσο, παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για να προχωρήσουν οι διαδικασίες εντοπισμού και προσαγωγής των υπαίτιων.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Φταίει το ιδιωτικο εργαστηριο οταν οι ρομα νομιζαν οτι ειναι τεστ ανιχνευσης ιου, αλλα προκειμενου να κονομήσουν, δεν τους ειπαν οτι δεν είναι σαν το κανονικο τεστ (μοριακο , πως το λενε). Καπου δηλαδη το εργαστηριο επιασε “κώτσους” τους ρομα, μετα αυτοι νομιζαν οτι το κρατος τους δουλευει, επομενο να γινει οτι εγινε (χωρις να δικαιολογω). Και βγηκε μετα το εργαστηριο να τα μπαλωσει λεγοντας οτι συμφωνει με την κυβερνηση οτι το τεστ αντισωματων δεν ανιχνευει οπως το αλλο τεστ. Απο την αλλη, εχουμε δει τοσες και τοσες λαμογιες απο την ΝΤΠ και την μασονια, που δεν μπορουμε να εμπιστευομαστε κανεναν. Και που ξερω εγω αν το τεστ κορονωϊου δεν περιεχει και τον ιο στην ακρη (οπως λεει εδω). Υποψιασμενοι να ειμαστε για ολα.

    2. ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΟΡΟς ΓΚΕΙΤς ΜΠΕΖΟ ΚΛΠ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩς ΣΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΗς ΦΤΩΧΕΙΑΣ?ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ,ΤΟΤΕ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ

    3. σκεφτειτε οτι μια κυβερνηση για να μοιραζει επιδοματα σε πολιτες κ επιχσεις κατι φοβερο κ τρομερο θελει να περασει με τις ευλογιες μας κ χωρις αντιδραση,μια κυβερνηση η οποια οπως κ η προηγουμενη δεν μειωσε το δημοσιο χρεος ουτε ενα ευρω αλλα αντιθετως μοιραζει 3 κ 4 δισ στον κοσμο κατ κακο ι θελει να πει,δυστυχως ακομη μια κυβερνηση εδωσε δικαιωματα σε ρομα κ λαθρομεταναστες να κανουν οτι θελουν κ η αστυνομια να παιζει ρολο θεατη ακομη μια φορα αλλα να διαλυει νεαρα ατομα ελληνων γιατι στεκονται εξω απο ενα καφε,γιναμε αστυνομοκρατουμενο κρατος με τους μπατσους να αποκτουν εξουσια για να επιτιθονται μονο σε ελληνες κ στους λαθρο κ ρομα να ειναι κοτουλες ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    4. ΕΒΛΕΠΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΟΙ 32 ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ KAI OTI OI ANTIΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ,ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ , ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ….. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    5. ” Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν και δεν προχώρησαν σε συλλήψεις καθώς η κατάσταση ήταν ήδη τεταμένη.”
      ?????????????

    6. Έτσι μαλάκες δημοσιογραφίσκοι και πολιτικάντηδες. Να γλείφετε τους γύφτους, να τους δίνετε αέρα και θα σας γαμήσουν και θα μας ψοφήσουν όλους μας με κορωνοιό. Να τους γλείφετε για να μη σας πούνε ρατσιστές μαλάκες ε μαλάκες. Ο μαλάκας ο Χαρδαλιάς και ο Τσιόδρας έλεγαν τις προάλλες πως είναι περήφανοι για τους γύφτους… χαχαχαχαχα Να σας γαμήσουν παλιομαλάκες για να μάθετε….

    7. Εχουν και αυτοι ενα δικιο επειδη δεν ξερουν γραμματα καποιοι τους επιασαν κοροιδο και τους πουλησαν τα antibody rapid test που ειναι κινεζικα και εχουν αξιοπιστια 40% κανονικα οποιος γιατρος εβαλε την υπογραφη του και το νοσοκομειο εχουν τεραστια ευθυνη γιατι γνωριζουν!! αλλα δεν εξηγησανε το τι κανουν αυτα τα τεστ.

    8. Που φτάσαμε ρε Έλληνες!Να χειροκροτούμε τους Ρομά.Οπως και να έχει το πράγμα οποιος αντιστέκεται πρέπει να υποστηρίζεται

      1. Αν τους είχες σπίτι σου πίστεψε μου δεν θα λεγες τα ίδια ούτε εσύ ούτε κανένας αλλος

    9. Του δημοσιογράφου καλά του κάνανε.
      Της άλλης δημοσιογράφου στο Καβούρι της έριξαν πέτρες όταν πήγε να κάνει ρεπορτάζ και να τους καρφώσει επειδή έκαναν μπάνιο στη θάλασσα.
      Επιτέλους ο λαός ξύπνησε.

    10. ΜΠΑΓΛΑΡΩΜΑ ΖΗΤΆ ΌΛΗ Η ΛΆΡΙΣΑ Κ ΠΈΤΑΜΑ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΆ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ

    11. Σε αυτην την υποθετικη χωρα,οι γυφτοι και οι λαθραιοι κανουν κουμαντο,μαζι με τις ΜΚΟ.οι υπολοιποι δηλωνουν παροντες απλα για τον μισθο.

    12. μπράβο στους ρομά που αντιστέκονται ομαδικά

      1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ…

        Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΑ ΖΩΑ…Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ..ΑΡΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ

    13. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΓΟ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΚΟΥ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΟΣ ΜΜΕ ΣΚΑΥ. ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΡΟΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

    14. Το κράτος εκεί δεν μπορεί να κάνει τσαμπουκάδες?Μόνο σε μεμονωμένα άτομα που πήγαιναν στην Εκκλησία να ανάψουν ένα κεράκι εν μέσω καραντίνας και τους κυνήγαγαν από πίσω?

    15. Μη μου πειράζετε τους ρομά και χαθεί το DNA μας.

    16. Διαστημοπλοιο ξεκινησε απο τον πλανητη Ανδρομεδα με μελλη της ομαδας Ε προς εξοντωση του ιου.

    17. σε ψάχναμε μέρες τώρα από τότε που το σκασες από την κλινική

    18. Θαυμαστε τους ψηφοφόρους του συριζα

    19. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ . ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ …. ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΑ ΝΟΣΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΟΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ

      1. 🙄🤔Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα όλα είναι πιθανά!!

      2. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ; ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥΛΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.

    Comments are closed.