ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ios police

    Οι αστυνομικοί είναι οι ήρωες της καθημερινότητας μας.
    Η πολιτεία πρέπει να τους προστατέψει.

    Σε εφαρμογή έχουν τεθεί από τις 6 το πρωί της Δευτέρας τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εμποδιστεί η διασπορά και εξάπλωση του κορονοϊού μετά και την αύξηση των κρουσμάτων που ανέρχονται πλέον σε 624.

    Το μέτρο ανακοίνωσε σε διάγγελμά του το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να θωρακιστεί η δημόσια υγεία και να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις όπως αυτές στην Ιταλία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΌΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. (ΕΙΚΟΝΑ)

    Στο πλαίσιο αυτό οι αστυνομικοί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας βρίσκονται στους δρόμους προκειμένου να ελέγξουν όσους μετακινούνται στους δρόμους και να εντοπίσουν τυχόν παραβάτες. Αστυνομικοί βρίσκονταν σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες και σταματούσαν οδηγούς για ελέγχους προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν λόγο για τις μετακινήσεις τους. Ελέγχουν δε, αν διαθέτουν μαζί τους τις απαραίτητες βεβαιώσεις για τη μετακίνησή τους.

    Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση παραβάσεων το πρόστιμο είναι 150 ευρώ για κάθε παράβαση.

    Η εικόνα των αστυνομικών είναι απαράδεκτη. Φορούν μονό μια μάσκα. Δεν φορούν γάντια και πιάνουν με τα γυμνό τους χέρια τις βεβαιώσεις των πολιτών . O ιός πάει από οδηγό σε οδηγό.
    Επιτέλους δώστε τους γάντια.

    police 1

    police 2

     

    police 3

    Οι αστυνομικοί είναι οι ήρωες της καθημερινότητας μας.

    Η πολιτεία πρέπει να τους προστατέψει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. ΤΙ ΓΊΝΕΤΕ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ…… ΞΥΠΝΆΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ….. ΤΟ ΠΡΌΒΑΤΟ… ΞΥΠΝΆΕΙ ΣΤΡΑΒΆ ΑΛΛΆ ΞΥΠΝΆΕΙ…… ΜΑΚΕΛΕΛΕ ΔΩΣΕ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΣΟΒΑΡΉ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΊΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ, ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΣΟΒΑΡΉ, ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΕΘΝΙΚΉ ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Ν. Τ. Π. ΠΟΥ ΨΗΦΑΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ 45 ΧΡΌΝΙΑ, ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΑΣΤΙΑΝΟΡΘΟΞΑ.

    2. “Η εικόνα των αστυνομικών είναι απαράδεκτη. Φορούν μονό μια μάσκα. Δεν φορούν γάντια και πιάνουν με τα γυμνό τους χέρια τις βεβαιώσεις των πολιτών . O ιός πάει από οδηγό σε οδηγό. Επιτέλους δώστε τους γάντια.” … ότι του φανεί του λαλοστεφανή … δηλαδή με γάντια δεν μεταδίδεται ο ιός; … όμως είναι τόσο απλό … μυαλό κουκούτσι εκεί στην πολιτική προστασία; Χαρδαλιά ακούς; το χαρτί κυκλοφορίας κολλημένο στο τζάμι και επίδειξη της ταυτότητας μέσα από αυτό … τόσο απλό … για προστασία όλων, πολιτών και αστυνομικών οργάνων … έλεος

      1. Έτσι ακριβώς είναι όπως τα είπε ο φίλος. Άσε που είναι καλύτερα χωρίς γάντια αλλά με συχνή χρήση αντισηπτικου

      2. και στο δρομο επισης, οχι μονο μεσα απο το αυτοκινητο οπως πολυ σωστα εγραψε ο φιλος argis.
        κρατας εσυ τα εγγραφα και απλως τα διαβαζει ο αστυνομικος χωρις να τα πιανει. ασφαλεια και για εσενα και για τους υπολοιπους και για τους ιδιους τους αστυνομικους

    3. Τωρα ηρθα σπίτι από το νοσοκομείο Ελπίς .Οι νοσοκόμες διαμαρτύρονταν ότι οι μάσκες που έχουν στο νοσοκομείο είναι ακατάλληλες !Φανταστειτε τι μάσκες φορούν οι αστυνομικοί στους δρόμους !

    4. λαικες αγορες,γαμοι,βαπτισια,ΜΜΜ,ελευτερη κινηση τουριστων???
      ελειψεις σε γαντια, μασκες,αντισηπτικα,κλπ!!!
      ημιμετρα,υποκρισια,ανικανοτητα? πολλα,παρα πολλα κενα!

    5. Και πανω απο τα γαντια θα φορεσει αλλα γαντια ο αστυνομικος;;;;;αφου με τα ιδια γαντια θα εχει πιασει 1000 εγγραφα,αλλαζει κατι με το να μην φοραει γαντια;;;;; Η ειστε ηλιθιοι με αυτα που γραφετε ή εμπαθεις.μπορει και τα δυο.

    6. Για ποιό λόγο σταματάνε τα αυτοκίνητα με ένα ή δύο άτομα; Τι είναι το αμάξι, δημόσιο πάρκο, το μετρό; Που υπάρχει ο συνωστισμός; Κανονικά θα έπρεπε να είναι στα πάρκα και σε χώρους που συνωστίζεται κόσμος. Δεν νομίζω να ενδιαφέρονται για την υγεία μας με αυτά τα μέτρα, μια βλακεία και μισή είναι, το χαρτί που δείχνεις δεν προστατεύει κανέναν απο το να κολλήσει ή να το μεταδώσει, ίσα ίσα με τα ίδια γάντια ή γυμνά χέρια πιάνουν οι αστυνομικοί χιλιάδες χαρτιά. Κυκλοφορείς όπως πρίν την απαγόρευση απλά με έλεγχο, δηλαδή μια τρύπα στο νερό. Αν δουλεύεις ή αν χρειάζεσαι τρόφιμα θα βγείς, δεν υπάρχει περίπτωση.

      1. Ντινα δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Έχουμε προχωρήσει 1 εβδομδα πλεον

    7. Άφησαν τους μα ολόκληρη Ελλάδα με 250 θέσεις εντατικής οι λοποδιτες.Κανείς δεν νοιάζεται για εμάς είναι μέρος του φακελωματος η αστυνόμευση για να ξέρουν ακριβώς μέσω κινητών και ονομάτων ποιοι θα τους κυνηγήσουν για κρεμαλα και να μπορέσουν να το ελέγξουν

    8. Ο ιος δεν εισερχεται στον οργανισμο απο τα χερια αλλα απο το στομα μυτη ματια οποτε μη βαζετε εκει τα χερια σας ειτε φορατε γαντια ειτε οχι. Μαθετε να πλενετε καλα τα χερια σας και φορατε μασκα κατι που κανεις δεν κανει ολοι φορανε γαντια χωρις μασκα λες και κολλαει με τη χειραψια αλλα δεν φταιει αλλος κανεις απο την παιδεία που εχουμε

    9. Γραψτε παπάρες απ το πληκτρολογιο και κλαψτε την μοιρα σας σαν ανθρωπακια….. κλαψτε με μασκες και γαντια και σκουπιστειτε με Μπενταντιν ΗΛΙΘΙΟΙ..

    10. Κάποιοι φωνάζετε για γάντια. Πλάκα έχετε, ειλικρινά. Δηλαδή αν ένας αστυνομικός πιάσει με γάντια εκατό δηλώσεις δεν παίζει κίνδυνος μετάδοσης. Αλήθεια πιστεύετε ότι ο ιός από χαρτί σε χαρτί οδηγού δεν κάθεται στα γάντια; Η λύση είναι απλή. Η δήλωσή μας σε ζελατίνα και την δείχνουμε με κλειστό παράθυρο.

    11. Τι γινεται με τα παιδια μας στον Εβρο;Αυτοι αμυνονται σωμα με σωμα για να μην αφησουν τους λαθρο να περασουν στη χωρα μας.Ειναι καλα ολα τα παιδια μας εκει; Παραφρονησαμε;Μας απομονωνουν & μας χρησιμοποιουν οπως θελουν μεχρι να μας εξοντωσουν,οχι μονον με τον ιο τους,αλλα & με καθε οπλο που τους αρεσει.

    12. Βρε Στεφανε τα γαντια δε προστατευουν τη μεταδοση του ιου.

      Και γαντια να φορανε αφου πιανουν τα χαρτια απο εξω απο τα γαντια.

      Για να το καταλαβεις, αν ενα χαρτι εχει πανω σκατα, ο αστυνομικος δε θα λερωσει τα χερια του μεν, αλλα θα το μεταδοσει σε ολους τους επομενους.\

      Η λυση ειναι να τα κοιτανε χωρις να τα πιανουν.

    13. Και γαντια να φορέσουμε πάλι επικίνδυνοι θα είναι, αυτή τη φορά για τους ελεγχόμενους! Αφού με τα ίδια γαντια θα πιάνουν τα έγραφα δεκάδων πολιτων και θα διασπυρουν τον ιό στους πολίτες

    14. Τέλεια οι μπάτσοι πιάνουν με τα βρωμοχερα τους γεμάτα μικρόβια και τα μεταφέρουν από χαρτί σε χαρτί σε όλους.Πολυ καλή ιδέα Κούλη για να ξεκανεις κι άλλους συνταξιούχους .. μπράβο έξυπνο σχέδιο και μετά θα ρίξεις το φταίξιμο σε μας

    15. ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    16. προστατέψτε τους αστυνομικούς μας τωρααα μαλακές πολιτικοί

    17. Ρε γκιονηδες σταματήστε ρε δεν είναι πανώλη ρε ούτε χολέρα ρε ούτε πανούκλα ρε ούτε λέπρα ρε ούτε υπάρχει έξω ραδιενέργεια ρε ούτε τύφος ρε κόψτε ρε σας βαρεθήκαμε ρε και εγώ δειλός είμαι ρε αλλά δεν κάνω έτσι ρε πώωωωωωωω

    18. δεν έχουν καταλάβει τι έγινε και ότι ο κόσμος άλλαξε για πάντα αλλά πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιος ιός και ο κόσμος πεθαίνει.

    19. σε ρεπορταζ του ΑΝΤ1 ο δημοσιογραφος υποδυκνυε στους βρωμομπατσους αυτοκινητα να σταματουν κι αυτοι το εκαναν τα βρωμοσκυλα.Οποιοι υποστηριζουν την κουλα γ@μω τα σπιτια τους

        1. ΣΤΗΣΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    Comments are closed.