ΌΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. (ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    ios metra 1

    Οδηγίες και εξαιρέσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας
    Βεβαίωση για τη δουλειά, SMS για την επιτρεπτή έξοδο
    Δύο άτομα μόνο σε κάθε ΙΧ
    Κατεβάστε τις φόρμες των βεβαιώσεων
    «Ερημώνοντας δρόμους και πλατείες, εξορίζουμε τον κίνδυνο» το μήνυμα Μητσοτάκη

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο διάγγελμά του ανακοίνωσε τα νέα, αυστηρότερα μέτρα, στην προσπάθεια της κυβέρνησης να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, μετά τις εικόνες με τα χιλιάδες αυτοκίνητα στα διόδια και την έξοδο των πολιτών από τα αστικά κέντρα προς τα νησιά και την υπόλοιπη περιφέρεια, αγνοώντας τις οδηγίες για το καλό της δημόσιας Υγείας.

    Τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, ποιες μετακινήσεις επιτρέπονται
    Ετσι, από τις 6 το πρωί είναι σε ισχύ τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας. Τα μέτρα θα διαρκέσουν ως τις 6 το πρωί της 6ης Απριλίου, όπου απαγορεύεται πλέον η άσκοπη μετακίνηση των πολιτών στην επικράτεια. Οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν μόνο με συμπληρωμένη την μία από τις δύο ειδικές φόρμες που δημοσιεύτηκαν στο forma.gov.gr, καθώς και με την επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.

    Συνολικά σε επτά περιπτώσεις θα επιτρέπεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες η μετακίνηση των πολιτών, σύμφωνα με τα νέα μέτρα. Οι περιπτώσεις αυτές είναι οι εξής:

    Α. Μετάβαση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες.
    Β1. Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
    Β2. Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
    Β3. Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
    Β4. Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
    Β5. Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
    Β.6 Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.
    Για ποιους δεν ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας
    Η απαγόρευση δεν ισχύει για όσους υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους.

    Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι δύο βεβαιώσεις για την μετακίνηση
    Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, για να μπορέσει στις παραπάνω περιπτώσεις να μετακινηθεί ένας πολίτης, θα πρέπει να έχει συμπληρωμένες δύο ειδικές φόρμες. Η πρώτη αφορά την πάγια βεβαίωση κίνησης (τύπου α) που έχει να κάνει με την εργασία. Αυτή θα συμπληρώνεται σε ένα από τα εξής έντυπα:

    Βεβαίωση Ελεύθερης Κυκλοφορίας Εργαζόμενου (PDF)
    Βεβαίωση Ελεύθερης Κυκλοφορίας Εργαζόμενου (MS-Word)

    1_ergasia.indd

    Teaser Εφημερίδας "Μακελειό" για Δευτέρα 23-03-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

    32 apagoreysi.indd1
    2

    Οι εναλλακτικοί τρόποι για τις μετακινήσεις τύπου Β

    Για τις μεμονωμένες μετακινήσεις τύπου Β ωστόσο, το έγγραφο δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος να μετακινηθεί. Υπάρχει και η επιλογή του SMS, καθώς οι πολίτες θα μπορούν να στέλνουν στο 13033 το αίτημά τους για να μπορέσουν να βγουν εκτός.

    Το SMS πρέπει να είναι της μορφής:

    X κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

    όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

    1. Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
    2. Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
    3. Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
    4. Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
    5. Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
    6. Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.
    Θα λαμβάνετε ως απάντηση:

    Μετακίνηση κενό X κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

    Ο τρίτος εναλλακτικός τρόπος, είναι η χειρόγραφη βεβαίωση σε ένα λευκό χαρτί. Αυτή θα πρέπει να έχει τις εξής πληροφορίες:

    Όνομα/Επίθετο
    Διεύθυνση κατοικίας
    Λόγο μετακίνησης που εμπίπτει στις παραπάνω επιτρεπόμενες κατηγορίες και διεύθυνση προορισμού
    Ημερομηνία, ώρα, υπογραφή
    Μέτρα απαγόρευσης: Τι πρέπει να προσέχουν, ποια τα πρόστιμα
    Αυτό που έγινε ξεκάθαρο από τα στελέχη της κυβέρνησης, είναι πως όλοι οι πολίτες που θα βγουν στους δρόμους, θα πρέπει να έχουν σε κάθε μετακίνησή τους απαραιτήτως την ταυτότητά τους, ή το διαβατήριό τους, καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης, για να το επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου.

    Επίσης, όσοι μετακινούνται με το όχημά τους, δεν θα επιτρέπεται σε αυτό να υπάρχουν πάνω από τον δύο άτομα (οδηγός συν ένας ακόμη).

    Η ελληνική αστυνομία θα επιφορτιστεί τους ελέγχους στην κίνηση των πολιτών, ενώ η Δημοτική Αστυνομία, οι Λιμενικές Αρχές στην περιοχή ευθύνης τους και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας συμμετέχουν, όπου χρειάζεται, στο ελεγκτικό έργο. Μάλιστα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα γίνεται έλεγχος ακόμη και από ψηλά με drones και ελικόπτερα. Για όσους παραβιάζουν τις οδηγίες, προβλέπεται πρόστιμο 150 ευρώ.

    Συγκεκριμένα, το σχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τον έλεγχο της τήρησης των μέτρων, περιλαμβάνει τα εξής:

    Αυστηρούς ελέγχους σε όλη τη χώρα από αυξημένες περιπολίες αστυνομικών, οι οποίοι, εκτός από την επιβολή του προστίμου των 150 ευρώ που προβλέπεται για τους παραβάτες, θα επιβάλλουν και σοβαρότερες ποινικές κυρώσεις που προβλέπονται από άλλες διατάξεις και επιφέρουν ακόμα και αυτόφωρα αδικήματα.
    Θα υπάρχει επιτήρηση από αέρος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από ελικόπτερα της αστυνομίας και drone, από τα οποία θα ενημερώνονται οι επίγειες δυνάμεις και θα επεμβαίνουν για την βεβαίωση των παραβάσεων και την επιβολή των κυρώσεων.
    Στα διόδια θα υπάρχουν πάρα πολύ αυστηροί έλεγχοι και όσοι προσπαθήσουν να περάσουν χωρίς να έχουν την ειδική άδεια θα υποχρεώνονται σε αναστροφή και επιστροφή στα σπίτια τους, συν το πρόστιμο των 150 ευρώ. Ή των άλλων κυρώσεων που προβλέπονται ανάλογα με την περίπτωση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Χούντα δέν έχουμε. Κοινοβουλευτικη Δικτατορία ΝΑΙ !

    2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ !
      ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ! ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ! ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΣΤΙ ΘΕΛΩ ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !
      ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ !

    3. Ο τίτλος μας δίνει κουράγιο ! 10.000 ασθένησαν ( υπόθεση ) και είχαμε 15 νεκρούς ! 0,15% !!!

    4. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ! ΠΗΓΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ !

    5. Πάλι καλά,ο Μητσοτάκης τελικά σας έκανε το χατίρι και τα έκλεισε όλα,σε δυό τρεις μέρες να σας δούμε που ο ένας θα τρώει τον άλλον.

    6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ NICK NAME ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΤΟ ! ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ! ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ SUPER MARKET ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΗ ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ! ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ !

    7. Για επίσκεψη στην Εκκλησία δεν βλέπω να βάζουν σαν λόγο βασικής(βασικότατης) ανάγκης στη βεβαίωση, εξομολόγηση και για Θεία Κοινωνία!!!!! Πιό πολύ μετρά το σούπερ μάρκετ???!!!!

      1. Οι εκκλησίες είναι ανοικτες για ατομική λατρεία. Δηλώνεις ότι πας για ατομική εξάσκηση και μπαίνεις στην εκκλησία για να προσευχηθείς και να φυγεις. Αυτό που ενδιαφέρει το κράτος είναι, αν είσαι εξω, να είσαι σε συνεχή κίνηση ή σε μέρος εγκεκριμένο, ώστε να αποφευχθει ο συνωστισμός. Όντως, η εκκλησία θα έπρεπε να είναι μέρος εγκεκριμένο, αλλά φοβάμαι ότι τα γερόντια θα το βρίσκαν μέρος για σουλατσο και καθημερινό κους κους, άσε που θα φιλούσαν όλες τις εικόνες.

      2. αν δεν πας στην εκκλησια στουρνο δεν θα παθεις τιποτα αν δεν πας να παρεις πραγματα θα ψοφησεις απο την πεινα και οσο για τις εκκλησιες κλπ πες μου εσυ αυτοι που πηγαν στα ιεροσολυμα γιατι δεν τους προστατεψε και ηρθαν ολοι με τον ιο? και αν εσεις θελετε να κανετε τις βολτες σας και τις εκδρομες σας και να συνεχισετε αυτο που κανατε και πριν οι υπολοιποι δεν σας φταιμε να πεθανουμε για εσας. δεν θα παθεις τιποτα αν δεν πας παραλια πικ νικ εκκλησια και τα λοιπα αμαν πια στοκοι

    8. ερώτηση θέλω να μεταβώ στην εκκλησία για (ατομική προσευχή) μπορώ?
      κατά τη μετάβαση μου επειδή η σύζυγος εργάζεται εκείνη την ώρα θέλω να πάρω και τα παιδιά μαζί μου μπορώ?
      αν μπορεί ας μου απάντησει κάποιος ειδήμων!

    9. 2 – 3 πραγματα θελω να πω γιατι βλέπω και εδω μεσα υπαρχει αρκετη μπουρδολογια.. λες και μερικοι ειναι καλοι ενω οι αλλοι δεν ειναι και δεν τους νοιαζει καθολου οτι γινεται . …1ον. Αμα σε νοιαζει τι γινεται ακους τι παιζει , αλλα δε βλεπω να το κανουν πολλοι , μαλλον κοιμουνται τον υπνο του δικαιου και το μονο που κανουν ειναι να λενε ψεματα …όπως αυτά εδώ στον τιτλο . Να δουμε ποτε θα ξυπνησουν μερικες προβαταρες.. , δεν εχουμε κανενα πολεμο.. αυτα που γραφει ο τιτλος ειναι ψεματα που φοβιζουν τον κοσμο , ο πραγματικος ιος (τωρα) είναι η προδοτικη χουντα του Μητσωτακη που ψηφισε τα μνημονια (και σεβεται το πουλημα της Μακεδονιας).. όλα τ αλλα είναι δικαιολογιες.. και είναι για οποιον δεν καταλαβαινει τι γινεται . …2ον. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ..τα μαγαζια ηταν κλειστα, οι δρομοι ανοιχτοι, συνωστισμος δεν υπηρχε ..δεν ειχαν καμια δικαιολογια να τα κανουν αυτά αρα ηταν αποφασισμένοι να φερουν αυτή τη χουντα . …3ον. Αυτά γινονται για τις παγκόσμιες κυβερνησεις που ερχονται όχι για έναν ιο (μετα τις παγκόσμιες θα ερθει ο αντι.. η μαριονετα…) γι αυτό τα κανουν και ολες οι αλλαγες είναι για εκει . ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ… ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ (οσοι πηγαν). ….Τελος …οσοι δε ξυπνησουν ας κανουν μπεεε.. τι άλλο να πω πλεον ??? (δεν ακουω προβαταρες και προδοτες εβγαλα λεφτα και πηρα δικηγορο , δε ξερω αν θα δινω αναφορα σε προδοτες για το που παω)

      1. Φίλε, δεν έχουμε χούντα. Αν είχαμε δεν θα σου επιτρεπόταν να λές αυτά που λες. Αντίθετα έχεις το ίδιο δικαιωμα ψήφου που έχουν οι λογικοί άνθρωποι που αποκαλείς προβατα. Και τώρα σου περιοριζουν το δικαιωμα κίνησης, όπως το περιοριζουν και στους λογικούς ανθρώπους. Επίσης απολαμβανεις τα ίδια δικαιωματα στη νοσηλεία, την παιδεία κ.ο.κ.με τους λογικούς ανθρωπους. Γενικώς, μολονότι φαίνεται ότι κατι δεν πάει καλά με σενα, το κράτος δεν επεμβαίνει για να εφαρμοσει στην περιπτωσή σου ακούσια νοσηλεία, γιατι είσαι ακόμα ακίνδυνος και ο ψηφισμενος σε δημοκρατικές συνθηκες σχετικός νόμος προβλέπει κάποιες προϋποθεσεις για να γίνει αυτό, αλλιώς το κρατος παρανομεί.

    Comments are closed.