ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ. ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ… ΆΓΡΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΌΤΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ. (ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ)

    Κοινοποίηση:
    KOULIS SKOPIA

    Μέλος του ΝΑΤΟ είναι από χθες και επισήμως τα Σκόπια, με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να καλωσορίζει, με μήνυμά του, τη γειτονική χώρα, στη Συμμαχία.
    Το μήνυμα προκαλεί σοκ σε όλους τους Έλληνες
    90989814_1079474315759543_7300662805051473920_n

     

    Με ανάρτηση του, ο γνωστός Μακεδόνας δημοσιογράφος Μιχάλης Αγραφιώτης συγκλονίζει

    Τι λέει το ΝΑΤΟ

    «Η ένταξή σας θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για τα Δυτικά Βαλκάνια. Είναι καλό για την περιοχή και για την ευρωατλαντική ασφάλεια», τόνισε ο γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

    Από την πλευρά του, σε ανακοίνωσή που εξέδωσε, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο ανέφερε ότι «η ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ θα ενθαρρύνει τη μεγαλύτερη ολοκλήρωση, τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, το εμπόριο, την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε όλη την περιοχή».

    «Η πόρτα του ΝΑΤΟ παραμένει ανοιχτή για τις χώρες που το επιθυμούν και είναι ικανές να προχωρήσουν στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να ανταποκριθούν στα υψηλά πρότυπα της Συμμαχίας και να δεχτούν τις ευθύνες αλλά και τα προνόμια της ένταξης», πρόσθεσε.

    Ο Πομπέο επανέλαβε με την ευκαιρία αυτή ότι οι ΗΠΑ παραμένουν δεσμευμένες στην αρχή της συλλογικής άμυνας, όπως προβλέπεται από το άρθρο 5 της Συνθήκης του ΝΑΤΟ, το οποίο χαρακτήρισε «ακρογωνιαίο λίθο» της Συμμαχίας.

    Οι 29 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ υπέγραψαν το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων τον Φεβρουάριο του 2019, το οποίο στη συνέχεια επικυρώθηκε από τα εθνικά κοινοβούλια τους.

    Υπενθυμίζεται ότι χθες οι χώρες μέλη της ΕΕ συμφώνησαν να ξεκινήσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία, μια διαδικασία ωστόσο που εκτιμάται ότι θα διαρκέσει αρκετά χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί.

    Συγχαρητήρια από το ελληνικό ΥΠΕΞ

    Τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας, συνεχάρη με ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας», αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ….ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ

      1. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥΛΕ.

    2. Γαμημενοι Ναΐτες το πρωί βγήκα έξω και είδα μια κολοφαρα μαιμουδια μαύρα Τουρκαλια ντυμένοι πένα. Και σε τσιλιαρουν και καλά καλά. Σου σκάνε και καμιά μαχαίρια και αντε βρες τους αυτοί είναι οι Γαμημενοι που μας κυβερνάνε βοήθεια ψηφοφωρε λαέ μαλακες είμαστε ρεεεεε¡¡¡¡¡

    3. Αλήθεια με την Αγγελόπουλου και την επέτειο 1821 τι έγινε; αν ξέρει κάποιος ας μας πει

    4. Ποιός πούστης από τους κυβερνώντες είπε ότι δεν έχουμε capital controls???

    5. ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΛΗΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΕΣ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ

    6. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! Ολα τα ανδρείκελα της ΝΤΠ με εντολή των αφεντικων τους, τρομοκρατούν, φοβίζουν, κάνουν τα πάντα για να κλειδαμπαρωσουν τον κοσμο και αυτοί περνάνε νόμους και διατάξεις, που όταν ερθει η ώρα και θα γίνονται ολα αυτά πράξη, θα κυττάμε ο ένας τον άλλον, πότε και γιατί! Ηδη ανενοχλητοι γεμίζουν την Ελλάδα μας με τους λαθρομετανάστες, συμφώνησαν να δώσουν λιμάνι γιά να υποδέχονται λεει καιτους Λίβυους, τα Σκόπια μουλωχτα και παράνομα 30ο μέλος του ΝΑΤΟ, στη Β.Ηπειρο θα εγκατασταθούν 30000 λαθρομετανάστες, τυχαιο στη Β.Ηπειρο? Ακούσαμε τίποτα για ολα αυτά απο τα προδοτικά ΜΜΕ? Οχι βεβαια! Θασυνεχίσουν τον εγκλεισμό μας μέσα στα σπίτια μας, γιά να κάνουν ανενοχλητοι αυτά που θέλει η ΝΤΠ.Γι αυτο ησυμφωνια που υπέγραψε καποιος Τσίπρας νομιζω στο Μαρόκο ελεγε οτι σε λίγα χρόνια ο πληθυσμος της Ελλαδος θα φτάσει τα 36.000.000 ? Νομιζω ήρθε η ώρα να αντισταθούμε, να θυμώσει η ψυχή μας απέναντι σ’αυτά τα σκουλικα! Η Πατρίδα μας κινδυνεύει και μας χρειάζεται! Πού είμαστε, που κρυβόμαστε,
      γιατί τους αφήνουμε να σκοτώσουν οριστικά και αμετάκλητα την Πατρίδα μας! Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!!!! Μονο αυτο
      μας έμεινε.Βλεπετε κανόνισαν με τη δολοφονία του Χριστόδουλου και την τοποθέτηση στη θέση του του μασωνου, ανθέλληνα και ανιτχριστου Ιερωνυμου, να μήν έχουμε κοντά μας σ’αυτές τις δύσκολες ώρες, ούτε
      την Εκκλησία, η οποία σε όλους τους αγώνες ήταν μπροστα και πρωτοπόρος.Τότε ομως είχαμε Παπαφλέσσες
      και οχι παπα Τσαρκνιάδες…………!!!!!!!!!!!!!!!

    7. Τόσοι τόνοι ιατροφαρμακευτικου υλικού από τα Εμιράτα κάπως έπρεπε να πληρωθούν…

    8. Απο δω το ειχαν απο κει το ειχαν εβαλαν και τους κατσιβελους στο ΝΑΤΟ οι προδοτες, στην ελεεινη αυτη λυκοσυμμαχια που βομβαρδιζει τους λαους που δεν πηγαινουν με τα ..νερα τους!!!!!!! Αλλα δεν κανει τιποτα οταν ενα μελος της θελει να αρπαξει τα παντα απο ενα αλλο μελος!!!!!!!! Με λιγα λογια…..συμμαχια του κ@λου!!!!!!!

    9. Εμείς μέσα και αυτοί προσπαθούν να φορτώσουν όσα πιο πολλά καράβια έχουν να έρθουν στην Ελλάδα μας όλοι οι βρώμες του ισλάμ
      Πλέον είμαστε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την γη
      Αλήτες Προδότες πολιτικοί
      Φιμώσουν τα μάτια και στόμα όλων των Ελλήνων με πρόσχημα τον κορονοϊό και μας απειλούν με πρόστιμα ενώ την ίδια ώρα λαθρομετανάστες από όλες τις ισλαμικές φάρες με σμαρτφονς και όλα τα καλά που χουν μαζί φορτώνονται στην ενδοχώρα

      ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
      ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ

    10. ΑΣ ΚΑΝΩΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΕΙ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΕΙΜΑΣΤΕΙ (ΧΘΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
      ΜΗΝ ΨΑΧΝΩΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Η ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΝΟΙΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ. ΕΧΩΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙ, ΟΧΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ Η Ο ΤΡΑΜΠ? ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΩΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΩΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΙΑ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΙΠΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
      Η ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΗ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΤΟΜΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΛΙΑΔΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΕΔΕΙΞΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ. ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΠΑΤΣΟΦ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΚΥΝΥΝΟΥ ΛΑΟΥ.
      Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ. ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΡΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΗΣΙΑ.
      ΑΣ ΒΑΛΩΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. Η ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ.
      ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΛΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

    11. Μας κλειδωαμπαρωσανε μεσα και ολο για τον κορονοιο λενε για να μην βλεπουμε τι κανουν πισω απο την πλατη μας θα τα ξεπουλησουν ολα και εμεις ειδηση δεν θα παρουμε Τι φταιμε εμεις που δεν τους ψηφισαμε Μας πειρατε στο λαιμο σας καθαρματα

    12. 51% λένε τα media ότι έχει ο Κούλης, χαχαχα

      1. AYTO EINAI TO IQ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ 51% ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
        ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΚΟΤΑΣ.

    13. Σίγουρα απαράδεκτοι. Η μεγάλη έκπληξη που ο σύριζα πανυγηριζει γιατί διευνθηκε το νάτο! Όλοι ίδιοι είναι αποχή και γράφετε τους όλους στα @@ σας.

    14. Οταν Βορεια και Νοτια θα γινουν ενα τοτε θα ανακαλυψουν τον Στρατηλατη Μακεδονα απο τη Αμφιπολη.

    15. 2020 -1821 = 199, μας μένουν άλλα 201 χρόνια μέχρι τη απελευθέρωση !

    16. Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ….ΚΡΕΜΑΣΜΑ και στο μασωναριο που μας κυβερναει και στους ψηφοφορους του που μας τον εφεραν……

    17. Γιατι σας εξεπληξε,περιμενατε κατι αλλο!! Τσιρακια των αμερικανογερμαναραδων ειναι ολοι τους.Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η εδρα και η μασα.

    18. ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ;

    19. Ο τρίτος γύρος του εμφυλίου στην Ελλάδα θα είναι πιο αιματηρός….θα πάρει πολλούς η μπάλα….

    20. Ακόμα δεν άλλαξε σημαία. Έχει τον ήλιο της Βεργίνας.!!!!

    21. Στέφανε προχώρα δυναμικά εσύ έχεις μείνει μόνο, ρίξτον όπως έκανες με τον Σαμαρά και με τον Τσίπρα.

      1. Είσαι θλιβερό γλυφτρόνι, σιγά μην έριξε κανέναν μέχρι τώρα …

    22. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ , ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝΕ , ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ , ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΕΣ – ΓΑΝΤΙΑ & ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ & ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝΕ & ΑΛΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΉ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    23. Προδότες όλοι πότε θα το καταλάβετε επιτέλους..μείνετε σπίτι σας τρομάξανε με μια γρίπη και ούτε στην εκκλησία πηγαίνετε

      1. Βγες εσύ πρώτα βόλτες, πήγαινε να εκκλησιαστείς κιόλας για να δούμε κι εμείς …Αν κολλήσεις όμως, μη ζητήσεις βοήθεια από το κράτος, ζήτα από την εκκλησία που τη μοιράζει απλόχερα …

    24. τι εχει μεχρι σημερα η εγκληματικη οργανωση ΝΑΤΟ απολυτως τιποτα μονο εγκληματα βαλανε και τα ΣΚΟΠΙΑ τωρα κοινως ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ και στο τελος θα πουν να ενωθει η βορεια με την νοτια αυτο ειναι το σχεδιο τους γιατι δεν εδιναν ενα αλλο ονομα ας πουμε νεα αμερικη αλλα εχουν τον σκοπο τους τα δημοκρατικα προδοτικα στοιχεια

    25. Μόνο πατρίδα δεν θα έχουμε? Θα έχει γίνει τέτοια ζημιά στην οικονομία που θα ζητάμε μνημονια. Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος αυτό το κλείσιμο μέσα τι θα επιφερει. Θα κλαψουν και οι μάσκες.

    26. να χαίρεστε τα μασοναρια σας ψηφοφοροι του παρτακισμου σας !! εμεις οι υπόλοιποι τι φταίμε ρε ??????????

    Comments are closed.