ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ “ΟΧΥΡΟ” ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ! ΜΕ… ΦΟΥΡΕΙΡΑ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΕΚΦΡΑΖΕΙ… ΔΥΣΦΟΡΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ – Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Γ@ΦΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΠΑΡΕΛΑΣΗ” ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΠΕΛΕΡΗ

Κοινοποίηση:
rama

Βρέθηκε ώρα και χώρα διεξαγωγής για την ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στην χώρα μας την προσεχή Κυριακή.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 10.30 το πρωί στο κλειστό του Γαλατσίου και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο χασισέμπορας των Βαλκανίων θέλει και την συμπατριώτισσά του Ελένη Φουρέϊρα να συμμετάσχει στην παρέλαση – φιέστα που ετοιμάζει.

Σημειώνεται ότι από πολλές ελληνικές κυβερνητικές πηγές φάνηκε ξεκάθαρα η δυσφορία που επικρατεί στην Αθήνα από τους χειρισμούς του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας την ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνο από τη φυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη.

«Δεν νομίζω πως είναι θετικό ότι έρχεται ο Ράμα στην Αθήνα», είπε χθες βράδυ ο Βασίλης Κικίλιας. Μιλώντας στο ACTION24 ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας εξέφρασε τον προβληματισμό του.

«Είπε ο πρωθυπουργός ότι είναι άκαιρο, είπε ο υπουργός Εξωτερικών ότι είναι εκτός πλαισίου. Είμαστε μια ελεύθερη χώρα, δεν θα απαγορέψουμε σε έναν ξένο ηγέτη να έρθει», δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας για την επίσκεψη Ράμα.

Από δηλώσεις… δυσφορίας πάμε καλά στην Κυβέρνηση αντί να τον κηρύξουν ανεπιθύμητο και να απαγορέψουν την είσοδό του στη χώρα. Έτσι κάνουν οι πραγματικοί ηγέτες, κάτι που απέχει παρασάγγας από την τωρινή Κυβέρνηση των γελοίων εθνομηδενιστών.

Τι λένε οι ειδικοί

Ο Αντώνης Κλάψης, Επίκουρος καθηγητής Διπλωματίας και Διεθνούς Οργάνωσης στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ερωτώμενος για την επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Αθήνα και την πιθανότητα «τουρκικού δακτύλου» απάντησε: «Η Τουρκία έχει αναπτύξει σημαντικές σχέσεις με την Αλβανία για προφανείς λόγους. Η επίσκεψη Ράμα εντάσσεται στην προεκλογική του εκστρατεία για τις ευρωεκλογές , οπότε έρχεται στην Αθήνα γιατί έχει εδώ εκλογικό ακροατήριο. Δεν ξέρω κατά πόσο συνδέεται με την υποψηφιότητα Μπελέρη, αλλά έρχεται σε περίοδο που δεν είναι καλές οι ελληνοαλβανικές σχέσεις».

Ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, Άγγελος Συρίγος, μίλησε στον ΣΚΑΙ για την απόφαση του Έντι Ράμα να επισκεφτεί ιδιωτικά την Αθήνα. «Τον ενοχλεί η κάθοδος Μπελέρη στις Ευρωεκλογές , αλλά δεν θα αναφερθεί σε αυτό», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Το ξέραμε από την αρχή, ότι η Φουρέιρα είναι μια Αλβανίδα πουτ@να. Τι μας κάνει εντύπωση; Μια χαρά θα τα βρει με τον έμπορο κοκαΐνης, τον Έντι Ράμα.

  2. Η Φουρέιρα ντρεπόταν να πει πως είναι Αλβανή και παρουσιαζόταν ως Μεξικανή τα πρώτα χρόνια…..

  3. Στην τραγωδία των Τεμπών κάηκε ζωντανή μια αλβανέζα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυψε πως θα να ψηφίσουνε τον δολοφόνο τους;

    1. Χέστηκα για μια Αλβανίδα που κάηκε. Όλα τα τηγάνια μπορούν να καούν, η να πεθάνουν από καρκίνο; Χέστηκα!

  4. Η Φουρέιρα θα έχει παραδειγματικό χαρακτήρα.
    Ο Έντι Ράμα (πολύ καλή σκέψη) θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο και να πουλήσει και στην Ευρώπη την ιστορία ” Φουρέιρα”.

    Μία αλβανίδα, πού πάλεψε σε αφιλόξενο περιβάλλον πού την περιφρονούσε λόγο καταγωγής,
    (να και το ρατσιστικό πρόσωπο τής Ελλάδος του 1990)
    Και με την αξία τής αναδείχθηκε και κέρδισε την δόξα και το σεβασμό στο τέλος.
    Αν παίξει σωστά, θα πιάσει το επικοινωνιακό τρικ. (Πιθανών Ιταλοί επικοινωνιολόγοι)

  5. Οι Αλβανοι ανεκαθεν ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ ως τα αγαπημένα τους κομματα απο τα οποια αποκομιζουν παρα πολλα προνομια.

  6. Θυμάστε την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα;
    Στην δολοφονία του η ελληνική κυβέρνηση, αντί να ζητάει ξεκάθαρες εξηγήσεις για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός Έλληνα, απολογητικά ζητούσε από την αλβανική κυβέρνηση να… κρατήσει χαμηλούς τόνους.
    Άπαξ προδότης, πάντα προδότης

    1. Πάς καλά μωρέ?
      Ο άλλος καταδικασμένος στην Ελλάδα για κατοχή και εμπορεία ναρκωτικών, καταδικασμένος στην Αλβανία για ενδοοικογενειακή βία, και να επιτίθεται σε Αλβανούς αστυνομικούς με πολεμικό ντουφέκιο, και να έλεγε και κάτι ή ελληνική κυβέρνηση??
      Σαν τί δηλαδή? Ας πέθαινε πρώτα αστυνομικός και μετά να τού έριχναν??
      Μην μπλέκεις καταστάσεις, ο τρελός εγκληματίας και δολοφόνος δεν έχει εθνικότητα

  7. Τα ιδια πηγε να κανει και ο ερντογαν στην γερμανια στην προεκλογικη καμπανια του εχει 2 εκ. τουρκους ψηφοφορους εκει αλλα το γερμανικο κρατος του απαγορεψε ανοιχτη συγκεντρωση και απαγορευση να σηκωθει
    τουρκικη σημαια σε ανοιχτο μερος.
    Του εδωσαν μια αιθουσα 300 ατομων μαζευτηκαν εκει…τελειωσε το πανυγηρι και σηκωθηκανε και εφυγαν.

  8. Αυτα τα απαράδεκτα λάθη της κυβέρνησης θα την πάνε στο 20% ο λαός τους σιχάθηκε

  9. Όπως το 1991 πάλι η νέα Δημοκρατία ανοίγει την κερκόπορτα στους σκαταλβανούς να μακελέψουν την Ελλάδα. Μακάρι να επαναληφθεί το σκηνικό του 2004 που πήρανε στο κυνήγι τους αλβαναραδες στην ομόνοια που τόλμησαν να βγουν προκλητικά να πανηγυρίσουν την ήττα της Ελλάδας.

  10. Με ανίκανη κυβέρνηση, αυτά θα γίνονται. Με ένα πατριωτικό χώρο διασκορπισμένο σε 15 παρατάξεις τι περιμένουμε??

  11. Καλά κάνουν οι γυφτοαλβανοί. Βρίσκουν και τα κάνουν. Η μαγκιά… του κούλη φτάνει μέχρι την εντολή στους βρωμόμπατσους να δέρνουν φτωχούς (10 πάνω σε 1) κατά την διάρκεια πλειστηριασμών α’ κατοικίας. Aφού η Ελλάδα κατάντησε με ευθύνη μας ένα καφενείο, καλά μας κάνουν και οι αλβανόγυφτοι και οι τουρκόγυφτοι και οι βουλγαροσκοπιανόγυφτοι.

  12. Κατά αλλά λεγόμαστε κυρίαρχο κράτος.
    Τον σιγονταρουν οι τουρκαλβανοί γτ τους συμφέρει. Με αυτόν στην εξουσία κάνουν ο,τι θέλουν. Χαζοί είναι;

  13. Θα σηκώσουν σημαίες της “Μεγάλης Αλβανίας” μέσα σε ελληνικό έδαφος. Αν οι αρχές δεν κάνουν μετά το καθήκον τους, τότε μιλάμε για μια φιλανδοποιημένη χώρα που θα απωλέσει εντελώς την κυριαρχία της μέσα στα επόμενα χρόνια. Ίσως αυτό θέλει να κάνει ο Κούλης και ο Βαγγέλας, γιατί κακές γλώσσες λένε πως θέλουν την Κρήτη ανεξάρτητο κράτος με τις εγγυήσεις των ΗΠΑ και της Τουρκίας….

  14. Ε καλα τωρα η φουρεϊρα οπου ακουσει φιεστα τρεχει.
    Τι καλα που περναμε ομως ε;
    Ερχεται ο αλβανογυφτος σε σταδιο.
    Μετα θα παει ο δικος μας στον σουλτανο για τεμεναδες.
    Πολιτικη μηδεν εις στο πηλικον…..

  15. Αφου βρηκε και τα κανει , κοροιδο ειναι;;; Βρηκε τους γιμνοσαλιαγκες Εθνομηδενιστες και τους χορευει οπως θελει!! Οι οποιοι γιμνοσαλιαγκες εχουν ετοιμη την δικαιολογια , οτι ειμαστε δημοκρατικη χωρα και τα τοιαυτα κλπ , κλπ !! Και η Γερμανια ειναι δημοκρατικη χωρα και ειπε οχι στον Ερντογαν που ηθελε να παει να κανει φιεστα προεκλογικη!!! Αν στην Ελλαδα δεν αναλαβει μια πατριωτικη κυβερνηση , οι γυφτοι που ειναι τριγυρω μας , θα μας…φανε ζωντανους!! Απο γυμνοσαλιαγκες ξενοδουλους , yes men , οι ραγιαδες που τους ψηφιζουν ,να μην περιμενουν τιποτα καλο για την Ελλαδα!!

  16. Tραγικό πολιτικό λάθος η ανοχή μας προς τον γύφτο. Μητσοτάκη θα έχει συνέπειες αυτό, να το ξέρεις.

  17. Πόσα αλμπανια εργάζονται στο πρώτο ψέμα άραγε…ο Αλλάχ εχθές τον πήρε εναν

  18. Αν κατά λάθος τον φάνε τίποτα εκτελεστές που έχουν πληρωθεί από κάποια μαφία/καρτέλ στην χώρα μας τι λέτε να γίνει?

  19. Γιατί θέλει την…. “Μεξικανή” ο Ράμα στη φιέστα; Τι, Αλβανή είναι που ντρεπότανε που ήταν Αλβανή και άλλαξε μέχρι και το επώνυμό της; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  20. Καλά η Φουρέιρα είναι μεξικάνα τι την θέλει ο Ράμα στην φιέστα; Θα ανοίξει παρτίδες με το Μεξικό; Το Μεξικό δεν είναι Ελλάδα θα του κάνει του Ράμα το κωλαράκι κουμπότρυπες. Η Ελλάδα είναι ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

    1. φιλε μου δεν ειναι μεξικανα αυτη αλλα καρααλβανιδα ετσι ελεγε στην αρχη οτι ταχα ηταν μεξικανα επιασε και αυτη στασιδι και μετα εσκασε το ποιηματακι οτι ειναι απο την αλβανια αφου εγινε τραγουδιστρια με τα μπουτια τα στηθεια κλπ πρωτη φορα ειδα ανθρωπο να ντρεπεται να πει απο που ειναι

Leave a Response