ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΥΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΑΡΑΠΙΝΑ” – ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ- ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ TRAVEL BLOGGER ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ. ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    αραπινα

    Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Κυβέρνηση!
    Μπορεί μια γυναίκα μπλογγερ να προκαλεί πανικό στην Ελληνική Δημοκρατία;
    Ναι, όταν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι travel blogger
    Να εφαρμοστεί ο νόμος και για αυτήν και αν μας απειλεί ότι θα δυσφημίσει τον τουρισμό μας, να θεωρηθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο.

    «Ο ρατσισμός στα καλύτερά του», σχολιάζει η ίδια

    Διαστάσεις έχει λάβει στη Μεγάλη Βρετανία, το επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή στο μουσείο της Ακρόπολης. Όπως αναφέρει στο twitter της, η travel blogger, Adebola Sowemimo, θέλησε να επισκεφθεί την Παρασκευή το μουσείο της Ακρόπολης, όμως, την έδιωξαν λόγω του ρούχου που επέλεξε να φορέσει.

    «Πήγα στην Ακρόπολη στην Αθήνα σήμερα και με έδιωξαν από το μουσείο επειδή είχα ακατάλληλο ντύσιμο. Αυτό φορούσα», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε: «Με συνέλαβε η ελληνική αστυνομία με ψευδείς κατηγορίες. Η ελληνική αστυνομία με έχει υπό κράτηση. Ο ρατσισμός στα καλύτερά του», συνέχισε.

    Στη συνέχεια απαντώντας στις ερωτήσεις που δέχθηκε, αποκάλυψε πως την συνέλαβαν επειδή σήκωσε το φόρεμά της, κάτι που ίδια διαψεύδει, ενώ τόνισε οτι η αστυνομία την γελοιοποίησε και την τραυμάτισε ψυχολογικά.

    Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως όταν τη συνέλαβαν, δεν υπήρχε κάποιος μεταφραστής και πως είναι τυχερή που το αγόρι της ήταν εκεί και μπόρεσε να τη βοηθήσει με την μετάφραση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Τα σκυλιά να τα μαζεύει ο μπόγιας.
      Κράτηση για 10 χρόνια, χωρίς internet.

    2. Στέφανε πολλοί αλληλέγγυοι μπήκαν εδώ μέσα για να υπερασπιστούν την black magic woman που πήγε ξεβράκωτη στην Ακρόπολη αντί για τον αστυνομικό που έκανε απλά τη δουλειά του. Τι να πεις.

    3. Αραπίνες μαύρες ξεκωλιάρες, με ουίσκυ και γλυκές κιθάρες, σαν εξωτικαααά……. όπως λέει και το άσμα.

    4. Δεν υπάρχει κάποιος να της κάνει μήνυση για δυσφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό; Διαδίδει ψέματα στο twitter για την Ελλάδα και από κάτω μπαίνουν διάφοροι “αλληλέγγυοι” και δηλώνουν σοκαρισμένοι. Επίσης έχει μπει και μια Αλβανέζα και λέει τα χειρότερα για τη χώρα μας, δείξτε και τα δικά της σχόλια.

      1. Αυτήν περίμεναν για να δυσφημισει την Ελλάδα έξω,άσε ρε φίλε μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη,η πλειοψηφία των πολιτών καθ πολιτικοί και μεγάλο μέρος των μεταναστών έχουν κάνει ρόμπα τη χώρα σε όλο τον πλανήτη εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια,τυχαία σε αποκαλούν σαν λαό απατεώνα και κλέφτη?

      2. Δεν υπάρχει μήνυση για δυσφήμιση της χώρας ρε χαζεμένε. Αν δηλαδή πάω σε μια χώρα και πιστεύω πως δε μου φέρθηκαν καλά θα μου γίνει μήνυση; Μήπως θα μου κάνουν οι Τούρκοι και οι Αλβανοί μήνυση για όσα έχω πεί για τις χώρες τους όλα αυτά τα χρόνια; Μα πόσο ηλίθιος μπορείς να είσαι

        1. Μάλλον ο χαζεμένος είσαι εσύ. Φυσικά και υπάρχει μήνυση για δυσφήμιση αν η συγκεκριμένη λέει ψέματα και βλάπτει τον τουρισμό της χώρας μου. Αυτή δηλώνει travel blogger με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου να την ακολουθούν στα social προτείνοντας χώρες για επίσκεψη άρα γιατί να μην σκεφτώ ότι κάποιος ή κάποιοι από γειτονική χώρα τη πλήρωσαν για να δυσφημίσει την Ελλάδα και να βλάψει τον τουρισμό της;

    5. Traveli Blogger. Ουστ, μωρη! Με το νυχτικο, που φορας, στο bordello, πηγες;;;

    6. ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΦΛΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ? ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

    7. Δηλαδή στην Αγγλία, εάν κυκλοφορεί έτσι δεν θα την μαζέψει η Αστυνομία;

    8. ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ.

    9. Αυτή η άσχημομουρα και όλη της η φάρα έτσι το βλέπουν. Όταν υποπεσουν σε αδικήματα χρησιμοποιούν την πρόφαση του ρατσισμού. ΓΙΑ ΌΛΑ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΑΥΤΕΣ. ΠΊΣΩ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΑΝΉΚΕΤΕ.

    Comments are closed.