ΕΒΑΛΑΝ “ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ” ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ – ΧΩΡΙΣ “ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ” ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ – ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ (ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ) ΚΑΙ ΤΑ “ΟΡΦΑΝΑ” ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ…(ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    cats-09

    “Ο φόβος φυλάει τα έρημα”. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν στην Κυβέρνηση και πήραν την απόφαση να περάσουν τον νόμο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων. Και φυσικά βρήκαν και συνεταίρους στο “έγκλημα”. Η χθεσινή ψηφοφορία ανέδειξε κάτι πολύ σημαντικό που ίσως πολλοί δεν πρόσεξαν ή δεν κατάλαβαν.

    Καθόλου τυχαία δεν θεωρείται η σύμπραξη Φώφης και Βελόπουλου στη Βουλή με τη Ν.Δ στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Καλό θα είναι να το κρατήσουμε ως γεγονός, γιατί ενδέχεται να το δούμε και σε άλλες ψηφοφορίες ως τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. Στο ΚΙΝΑΛ είχαμε παραφωνίες βέβαια και αντιδράσεις, διότι υπάρχουν σημαντικά και ιστορικά στελέχη με κάποιο πολιτικό εκτόπισμα. Στο κόμμα του Βελόπουλου είναι αδύνατο να αντιδράσει κάποιος στις προσταγές του “αφέντη”.

    Το σίγουρο είναι ότι εν όψει των πολιτικών εξελίξεων που θα έρθουν σύντομα, όσο κι αν το διαψεύδει ο κ. Μητσοτάκης, όλοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν “στασίδι”. Και ειδικά η κ. Γεννηματά, αφού ο κ. Βελόπουλος θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει ότι θα είναι στην επόμενη βουλή. Ίσως με τη στάση που κράτησε και θα συνεχίσει να κρατά, να βοηθήσουν κάποια φιλοκυβερνητικά μέσα.

    Πάμε όμως στην ουσία της χθεσινής ψηφοφορίας που αφορά την απαγόρευση των διαδηλώσεων. Βασικό επιχείρημα ήταν οι περιουσίες των Ελλήνων που καταστρέφονται σε κάποιες διαδηλώσεις. Για αυτό άλλωστε και η “σπουδή” στο νομοσχέδιο να δηλώνεται εκ των προτέρων κάποιος υπεύθυνος για τη διαδήλωση, ώστε να είναι αυτός που θα πληρώσει τα “σπασμένα” σε κάθε περίπτωση.

    Ποιος όμως θα πάρει την ατομική ευθύνη για μια διαδήλωση, όταν υπάρχει ο φόβος να παρεισφρήσουν σε αυτήν οι γνωστοί- άγνωστοι, όπως λέμε τόσα χρόνια, και να τα “ρημάξουν” όλα;; Ποιος θα προφυλάξει την όποια διαδήλωση από τους “μπαχαλάκηδες” ;;

    Ας θέσουμε ως παράδειγμα αυτό της Marfin. Αν γίνει κάτι παρόμοιο, ο υπεύθυνος της διαδήλωσης θα πάει μέσα για ανθρωποκτονία ;;

    Και γιατί αφού είναι “γνωστοί” οι “άγνωστοι” δεν “καθαρίζουν” αυτούς και απαγορεύουν τις διαδηλώσεις του λαού;;

    Μήπως τελικά κάποιοι από αυτές τις ομάδες είναι παιδιά δικά τους ; Μήπως είναι αυτοί που μπαίνουν σε κάθε λαϊκή διαδήλωση για να δημιουργήσουν πρόβλημα; Μήπως είναι αυτοί που αρχίζουν τα επεισόδια ,ώστε να επέμβει η αστυνομία για να διαλύσει την όποια λαϊκή διαμαρτυρία ; Πιστεύουμε ότι από τις παρακάτω φωτογραφίες μπορεί ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα :

    18-1m-980x520 ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ-αστυνομικοί

    Όχι ότι δεν υπάρχουν και κάποιες ομάδες αριστεριστών και “αναρχοάπλυτων” όπως τα “ορφανά” του Σόρος (Antifa) κ.λ.π. που και αυτοί σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι και κανείς δεν τους “ακουμπά”, αφού δεν τολμά κανένας να τα βάλει με το “αφεντικό” τους. Κι όχι απλά δεν τολμά αλλά και δεν θέλει, αφού η πλειονότητα όσων παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, είναι και οι ίδιοι fun της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.

    Άρα όλες οι ομάδες που δημιουργούν τα προβλήματα είναι γνωστές και καθόλου άγνωστες για τους ιθύνοντες . Αν ήθελαν να “καθαρίσουν” από όλους αυτούς ήταν δουλειά 24 ωρών. Αλλά ποιους να “καθαρίσουν”; Τους δικούς τους ; Αυτούς που κάνουν τη “βρώμικη” δουλειά ;

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχεται πείνα και μεγάλες Εθνικές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις, και θέλουν εκ των προτέρων να καταπνίξουν κάθε λαϊκή αντίδραση. Το πρώτο τεστ με τη δήθεν “πανδημία”, όταν μας έκλεισαν στα σπίτια μας, ήταν θετικό για αυτούς. Αλλά ξέρουν ότι η φτώχεια και η πείνα είναι “κακός σύμβουλος” και εκεί δύσκολα θα αποφύγουν τις αντιδράσεις του κόσμου.

    Όπως βέβαια και σε περίπτωση που αρχίσουν τις παραχωρήσεις (βλέπε Καστελόριζο). Τότε βέβαια καμιά απαγόρευση δεν τους “σώζει”. Η πλειοψηφία των Ελλήνων διακατέχεται  από υψηλό Εθνικό φρόνημα και αυτό θα το βρουν μπροστά τους..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Χειρότεροι κατσαπλιάδες οι κουλοφωφώκες απο τους ψεύτες συριζαίους που όμως παρέδωσαν γεμάτα ταμεία.
      Η κουστωδία των γραβατωμένων εθνομηδενιστών (κουλις φωφωκω κηραλοιφάς) έχει όλα τα κακά των σφυριζαίων σε υπερθετικό βαθμό κάνουν κ πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία ενώ συγχρόνως αβασάνιστα κλίνουν εκκλησιές και προωθούν την αθεεία στην παιδεία με τάχιστους ρυθμούς.

      Να μη μιλήσουμε για τις δεκάδες λαθροδομές που εν μέσω κορωνοιού γέμισαν τη χώρα, τα χοτέλια δωρεάν λαθροεγκατάστασης κτλπ ενώ ταράζουν τον έλληνα στους φόρους κ την αβεβαιότητα.

      Πολλοί χειρότεροι λοιπόν οι κούλιδες απο τους ζαίους
      ΄η μάλλον πιο πιστά κ υπάκουα σκυλιά στον σόρρος .

    2. να μην χασει ….να ψηφισει οτι σκατα του λενε, ο Βελοπουλος……
      μην τον πουνε ακροδεξιο τον ηλιθιο……..
      ξερει οτι στην επομενη βουλη θαναι απεξω το λαμογιο

    3. Ωραια φωτο στο αρθρο.Βαλε και τους υπολοιπους παπαρες να τους βλεπουμε να θυμουνται ολοι τι ψηφιζουν….

    4. Τό επόμενο βήμα αυτών τών σατανόπληκτων κυβερνητικών καί ψευδοαντιπολευτών τού σατανο-βουλίου, αντιλαμβάνομαι ότι θά είναι η φίμωση κάθε Ορθοδόξου Χριστιανικής καί Πατριωτικής φωνής, είτε εις μέσα μαζικής ενημερώσεως, είτε εις internet ‘ή όπου αλλού. Ήδη τά πλείστα εξ αυτών τών ΜΜΕ εισί κάτωθεν τών ανόμων διαταγών των. Ελάχιστα ακηδεμόνευτα ΜΜΕ υπάρχουν, τά οποία ευρίσκοντε βεβαίως εις τό στόχαστρο τών προδοτών πολιτικών καί αγωνιούν πότε νά φθάση η συγκυρία εν τή οποία θά ψηφίσουν, μέσω (ασφαλώς ΑΝΟΜΟΥ) νόμου τήν φίμωση, δίωξη καί φυλάκιση όλων τών Πατριωτών Χριστιανών. Αδέλφια μου Χριστιανοί, ας προσπέσουμε, πρός Τόν Παντοδύναμο Θεόν, Τόν Κύριον Ιησού Χριστόν, εν μετανοία καί κατάνυξη, υποσχόμενοι ότι από τούδε καί εξής θά αφοσιωθούμε ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ καί ΜΟΝΟΝ εν τή υπακοή τού Θείου Του Θελήματος ώστε νά Τού δώσουμε κίνητρα ίνα ενεργήση τρομακτικά μέσω τής Παντοδυναμίας Του καί αφ’ενός νά μάς δωρήσει τάς αρετάς τής υπομονής, μακροθυμίας, κλπ. αφ’ετέρου νά πατάξει κάθε εχθρόν καί πολέμιον τής Αγιωτάτης ημών Πίστεως καί Πατρίδος. Εν όσω όμως μάς βλέπει νά Τόν καταφρονούμε καί νά ευρισκόμεθα βυθισμένοι εν τώ βούρκω τής ανηθικότητος καί ασωτίας (πορνείας, μοιχείας, ανωμάλου ομοφυλοφιλίας, εκτρώσεων κλπ) είναι ως νά κτίζουμε ξανά τό πελώριο διαχωριστικό τείχος εχθρότητος μεταξύ ημών καί Τού Θεού καί Τόν εμποδίζουμε νά επέμβη δυναμικώς πρός βοήθεια ημών. Μετάνοια λοιπόν εστίν η μόνη ασφαλής διέξοδος αυτού τού αδιεξόδου τής γενικής αποστασίας καί παρανομίας.

      1. Ναι Γρηγορακι σιγα μην ανοιξουν και αρενες κιλας και ριχνουν μεσα χριστιανους…ορθοδοξους βεβαια…και τους καταστπαραζουν τα λιονταρια.

    5. Παντα πριν κανουν μια βρωμοδουλεια κυβερνωντες, φροντίζουν να ψηφιζουν κάποιους νομους που τους προστατευουν. Αν η ανησυχία τους ηταν οι ..μπαχαλακηδες…μπορούσαν ανετα να τους μπαγλαρώσουν. Τοοοσα χρονια και ακομα ειναι ελεύθεροι να σπάνε και να ρημάζουν τις περιουσίες του κοσμάκη. Χρειζονται ειδικό νόμο για να τους μαζέψουν;;; Οχι βεβαια. Ο νομος ψηφίστηκε για τον απλό κοσμο που θα θελήσει να αντίδραση στην πείνα που ερχεται και στο επομενο ξεπούλημα της Ελλαδας, μετα την Μακεδονία, που ειναι το Αιγαίο, η Θράκη η η Κρήτη. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    6. Το σύστημα καλά κρατεί. Είναι καλά μελετημένο.
      Είναι οι 300 στη βουλή και οι παρατρεχάμενοι τους
      Είναι οι Αστυνομικές δυνάμεις που εκτελούν τις εντολές τους
      Είναι οι Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι κλπ και οι παρατρεχάμενοι αυτών επίσης
      Είναι οι κατέχοντες θέσεις εξουσίας σε Δημόσιες υπηρεσίες και οι παρατρεχάμενοι τους
      Είναι οι Συνδικαλιστές (και αυριανοί υπουργοί) και το συνάφι τους
      Είναι ο γείτονας, ο αδερφός, ο ξάδερφος, ο φίλος…
      Είσαι εσύ που δεν αντιδράς όταν σε χτυπάνε
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ, ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ

    7. Να τα βλέπουν αυτά οι σανοφάγοι ψηφοφόροι του Φελόπουλου για να καταλάβει μέχρι και ο τελευταίος ότι ο γύφτος αυτός με τις ψευτοκηραλοιφές είναι ένας απατεώνας,εκμαυλιστής του Έθνους και όργανο των Εβραίων(εξ ου και όποτε μπορεί γλύφει το Ισραήλ).

    8. Πάρτε πρώτα τα σπίτια των αστυνομικών που χρωστάν τ΄άντερά τους. Αλλά αυτούς δεν τους πειράζουν τα θέλουν καλοταϊσμένα τα μαντρόσκυλα.

    9. Παιδιά οι πραγματικές πορείες από αληθινούς
      διαδηλωτές έχουν πέρασει ανεπιστρεπτί.
      Τώρα βαδίζουμε σε εργασιακό και συνδικαλιστικό μεσαίωνα.Σε λίγο θ αρχίσουμε
      να νοσταλγούμε και τους εργατοπατερες του
      ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.Ακομα στην αρχή είμαστε.

    10. Τη χθεσινή φωτογραφία με τον μπάτσο με το σακίδιο ντυμένο αναρχικό να δίνει οδηγίες με ΓΟΥΚΙ ΤΟΚΙ στα επεισόδια που κυκλοφορεί παντού την είδατε; Χαρτζηλίκωσέ τους, γέμισέ τους το ΑΤΜ και σου κάνουν ότι θες αυτά τα ταγάρια. Ντύνονται αναρχικοί, κουβαλάν ψώνια απ΄το σούπερ μάρκετ μέχρι και πετάν γιαγιές και παππούληδες στο δρόμο. Δεν έχει όρια η παρακμή αυτών των σιχαμάτων.

      1. Την πέταξες την αρλούμπα σου. Το να έχει ντυθεί ένας αστυνομικός αναρχικός και να δίνει πληροφορίες για τα επεισόδια στην αστυνομία είναι άλλο πράγμα σε σχέση με αυτά που φαντάζεσαι. Μπήτι μυαλό δεν έχετε ρε;

        1. Τι μυαλο να εχουν ρε Χρηστο αυτοι; και δυστηχως αυτοι οι βλακες πανε και ψηφιζουν!!

    Comments are closed.