ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ…ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ! ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ – ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ , ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ…ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ! ΜΠΛΟΚΑ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ – ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Μία μικρή ομάδα Αφγανών ανέφεραν ότι έστειλαν sms για σωματική άσκηση, αλλά δεν έπεισαν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ


    Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί σε οδηγούς στα διόδια και τους ζητούν το απαραίτητο έντυπο μετακίνησης για να βεβαιωθούν ότι δεν ταξιδεύουν για αναψυχή.

    Απο νωρίς το πρωί στην Ελευσίνα, αστυνομικοί σταματούν τους οδηγούς και τους ζητούν το απαραίτητο έντυπο μετακίνησης.

    Σε περίπτωση που εντοπίσουν κάποιον που δεν το έχει ή η δικαιολογία του δεν ειναι πειστική τον οδηγούν στο βανάκι της αστυνομίας που είναι σταθμευμένο και κόβουν το πρόστιμο.

    Ανάμεσα στους παραβάτες ήταν και μία μικρή ομάδα Αφγανών, οι οποίοι ανέφεραν ότι έστειλαν sms για σωματική άσκηση, αλλά δεν έπεισαν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ.

     

     

    2

    3

    4

    6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Μάθανε και Ελληνικά οι ύπουλοι….μας δουλεύουν ψιλό γαζί,όλοι μαζί!

    2. για κακο δικο τους άρχισαν τελικά να αφιονιζονται οι ελληνες !!!!!!!!!!!!!!

    3. καλα τους κάνουνε !!!! σε μας το παίζουν μάγκες !! στα λαθρο σουζαααααααααααααααα

    4. Στάχτη στα ματια μας ρίχνουν ρεεεε!! Έκοψαν πρόστιμα στους Αφγανούς;;; Χαχαχαχα και τι ονοματα έδωσαν στους αστυνομικούς;;; Πέτρος Γεωργίου ο ενας, Γιάννης Παπαδόπουλος ο άλλος, Μιχάλης Δημητρίου ο άλλος;;;; Χαχαχαχαχα, δεν μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ μονο οι αλλοδαποί, μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ και οι …δικοί μας… οι αστυνομικοί. Ρε, καταλαβαν ποσο ηλίθιος ειναι ο Ελληνικός λαός και μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ολοι μαζι ψιλό γαζι. Χαχαχαχα. Ακου έκοψα πρόστιμα στους Αφγανούς!!! Νά´σται καλα, γελάσαμε και χρειαζόμαστε το γέλιο. Η Μηοως να βάλουμε τα κλάματα;;;;

      1. τους ζητάνε τα χαρτιά που έχουν και αφου πιστοποιηθεί το όνομα, τους εκδίδουν το πρόστιμο.
        Αυτό που έχει προβλεφθεί, είναι να τους το κρατάνε από το επίδομα που παίρνουν από το κράτος.
        Αν έχουν δουλειά νόμιμη πιστοποιούν το αμκα και το αφμ και εκδίδουν έτσι το πρόστιμο.
        Ελπίζω να δουλέψει….

    5. Πιστευω πως το αιμοποτικο κρατος θα βρει τροπο να τους τα παρει.

    6. Μπλόκα δεν υπάρχουν γιατί απλά δεν υπάρχει προσωπικό..τώρα αυτά τα δεν περνάει κουνούπι πείτε τα σε κάνα αφελή…

    7. Ολα αυτά είναι του κ…..λου. Τάχα μου γράφουν και τους λαθραίους άρα μην διαμαρτύρεστε . Σιγά μην πληρώσουν πρόστιμο οι βρωμιάρηδες. Αν δεν ξεσηκωθούμε δεν υπάρχει σωτηρία. Όλοι είναι υπερ των λαθραίων γιατί έχουν υπογράψει, και ποτέ δεν θα μάθουμε τις συμφωνίες. Μόνο με ξεσηκωμό του λαού θα σταματήσει αυτό. Είδατε στη Λέσβο . Μόλις άρχισαν να αγριεύουν τα πράγματα μαζέψανε την αστυνομία και όπου φύγει. Μόνο έτσι κερδίζεις το δίκιο σου.

    8. Το αστειο της χρονιας!
      150€ προστιμο στους λαθροαφγανους.

    9. Είδαν το άσυλο των γύφτων και πλάκωσαν στη χώρα. Τσάμπα ξάπλες, φαΐ, Ίντερνετ, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (κάλυψη 100%) και Έλληνες για την καθαριότητα και την ατομική τους εξυπηρέτησε σε νοσοκομεία και δημόσια διοίκηση. Ελλάς, λαθρομεταναστών, αλλόθρησκων εισβολέων, η Γη της επαγγελίας. Βέβαια, η χώρα μετατρέπεται σε Γη της επαγγελίας με τους φόρους του έλληνα φορολογούμενου. Ζήτω ο ελληνικός διεθνισμός και η αλληλεγγύη των λαών, δημιουργούμε και τους αυριανούς εχθρούς μας, ευεργετηθέντες γαρ. Θυμηθείτε τους Αλβανούς, τους ταΐσαμε, τους ποτίσαμε, τους κάναμε νοικοκυραίους, τους αφήσαμε ελεύθερους για αποστολή παράνομου συναλλάγματος στην Αλβανία και τώρα ο Ράμα τα κάνει πλακάκια με τους εχθρούς της Ελλάδας και διαγραφεί υπογεγραμμένες συμφωνίες.

    10. Θα πληρώσουν οι Αφγανοί το πρόστιμο; χαχαχαχαχαχα Αντί για πρόστιμο που έτσι και αλλιώς δεν θα πληρώσουν ποτέ, θα έπρεπε οι αλλοδαποί που παραβιάζουν την καραντίνα να συλλαμβάνονται και να απελαύνονται αμέσως.

    11. ΟΚ έκοψαν πρόστιμο 150 ευρώ. Και περιμένει κανείς να τα πληρώσουν; Μήπως έχουν και ΑΦΜ για να τους περάσει το πρόστιμο στην Εφορία; Ρε μας δουλεύετε;

    12. Και τώρα βέβαια, οι κατσαριδόχρωμοι σαν νομοταγείς και φορολογούμενοι πολίτες, διαθέτοντας όλα τα επαρκή στοιχεία (α.μ.κ.α., α.φ.μ., ταυτότητα κλπ), θα σπεύσουν ΑΜΕΣΑ να πληρώσουν τα 150,00 € …. και σιγά μη τα βεβαιώσουν οι αρμόδιοι στις πρεσβείες τους ….. πάρτε το χαμπάρι, τα πρόστιμα είναι Μ Ο Ν Ο για τους Έλληνες.

      1. Αν θέλει το κράτος γίνεται. Έχουν διαβατήριο. Απο οτι φαίνεται όμως είναι σόου για να ηρεμήσει ο κόσμος

    Comments are closed.