ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ: ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ Η ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ; ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑ ΜΕ ΤΑ… ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ; ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΦΩΤΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΖΩΗ

    Από τους νικητές της πρώτης Κυριακής των εκλογών είναι η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου που σχεδόν διπλασίασε τα ποσοστά της. Η «Πλεύση» το 2019 πήρε 1,47% και 82.786 ψήφους ενώ το 2023 βρέθηκε μία «ανάσα» από τη Βουλή με 2,89% και 170.060 ψήφους.

    Είναι γεγονός πως με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη και την υπεράσπιση μιας οικογένειας θύματος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε εκ νέου στο προσκήνιο, μετά από ένα μεγάλο διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Η αλήθεια είναι, όμως, πως η πολυγλωσσία από το ΣΥΡΙΖΑ και το Μέρα25, και το μη ξεκάθαρο μήνυμα που αυτά τα κόμματα εξέπεμπαν κατά την προεκλογική τους εκστρατεία αναφορικά με την μετεκλογική τους στρατηγική, έδωσαν περαιτέρω ώθηση στις κάλπες για το κόμμα της Ζωής.

    Μπορεί να μην είναι ένα ακόμα αριστερό παραδοσιακό κόμμα, μιας και είναι πραγματικά ένας προσωποκεντρικός σχηματισμός (αλλά από την άλλη, και ο ΣΥΡΙΖΑ με το Μέρα25 δεν είναι προσωποκεντρικά, αν το καλοσκεφτούμε;), μπορεί οι θέσεις της να μην μιλάνε καν για «κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής» και για «λαϊκή εξουσία», όπως του ΚΚΕ, η εικόνα όμως που είχε αφήσει στη συνείδηση του κόσμου με την αγωνιστικότητά της, το τσαγανό της και τον τσαμπουκά της, τόσο μέσα στη Βουλή από τη θέση της Προέδρου, όσο και έξω από αυτήν (βλέπε καυγά με Σία Κοσιώνη), έπαιξε το ρόλο της στο να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι από τους απογοητευμένους, πρώην πλέον, ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ωστόσο, την Ζωή Κωνσταντοπούλου την ξέρουμε καλά! Πολλά λόγια, κούφια… Έχει μια έπαρση, μια αλαζονεία που δεν εξηγείται! Να θυμίσουμε τα καραγκιοζιλίκια στην ΕΡΤ; Ή ότι ήταν πρώην κολλητή του Αλέξη Τσίπρα. Ο λαός τονίζει: «Δώσε θάρρος στον χωριάτη». Αύριο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ έρχεται αποκάλυψη – φωτιά για την… Ζωή…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Καλύτερα να δω της Πλεύση της Ζωής στο κοινοβούλιο, παρά τεμπέληδες με παράλληλα νομίσματα, αλοιφοπωλες, φρούτα με Ρούλα και πληρωμές με Λαϊκά λαχεία, γιδοβοσκούς, και ανώνυμες εταιρείες με κόκκινες σημαίες που βρίσκονται ακόμα στο 1917.

    2. ο μεσος ψηφοφορος εχει πλεον φοβηθει και γι αυτο ριχνει μονοκουκι στο κουλη.Σκεφτεται οτι και ο πρωην συντροφος τσιπροκουλης αλλα ελεγε το 2015 και αλλα εκανε μετα.Ποιος εγγυαται οτι δεν θα εκανε η πρωην συντροφισα τα ιδια , σε περιπτωση που εβγαινε πρωτη. λεμε τωρα…..υποθεση εργασιας..

    3. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τον ΑΛΕΚΣΗ. Εξάλλου διετέλεσαν και συντρόφια.
      Έπαρση κομπασμός αΘεΐα αλαζονεία απάτριδες.
      Είναι τραγικό πατριώτες πέρα των κομμουνιστών να ψηφίζουν αυτή την πατσαβούρα.
      Υπάρχει και η ΝΙΚΗ αν δεν κατέβει ο ΛΙΑΚΟΣ

    4. Αυτη δεν ειναι που υπερασπιζεται τους λοάτκι;
      Τι να το κανω που λεει την αληθεια για τον πινόκιο;
      Αυτον τον καταλαβαν ακομα και οι πετρες οτι αλλα λεει κι αλλα κανει.
      Γενικως ομως δεν υπαρχει πουθενα ενα ψηγμα σοβαροτητας η υπευθηνότητας απ ολα τα κομματα

    5. Καλύτερα αυτή, παρά τους γραφικούς προδότες της μεταπολίτευσης. Για να υπάρχει κάποιος με @@ στη Βουλή να λέει τα πράγματα με τ’ όνομα τους, τουλάχιστον μέχρι να την βγάλουν από τη μέση με κάποιο τρόπο.
      Δεν πουλάει ματζούνια ούτε φυλλάδες για αγαθούς. Ξεκίνησε τρώγοντας το παραμύθι ΣΥΡΙΖΑ, όπως εξάλλου και ο λαός, αλλά τα βροντηξε παληκαρίσια όταν είδε το μέγεθος της προδοσίας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δεκανίκι κανενός. Είναι η φωνή που χρειάζεται να ακούγεται για να μας ξυπνάει. Θα μπει στη Βουλή, θα κριθεί από τα έργα της, και μακάρι να βρεθεί στη θέση να κρίνει και να δικάσει. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για τη δημοκρατία που κατάντησε νεκρή λέξη και τη χώρα που εκδίδεται συστηματικά από τους σύγχρονους νταβατζήδες.
      Αν μπορεί μόνη της να φέρει την αλλαγή.. αυτό δεν το ξέρουμε, αλλά δικαιούται και συμφέρει στον τόπο να προσπαθήσει.

    6. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ..ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΟΑΤΚΙ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟ…ΕΛΕΟΣ..ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

    7. Χθες είχε καλλιστεία για την miss κόσμος. Ξέρετε το αποτέλεσμα? Τον τίτλο της miss κόσμος την κέρδισε ένας π@υστης!!! Τι ζούμε ρε φίλε! Και θα δείτε πως η Ζωή Κωνσταντοπουλου θα βγει και θα χαιρετήσει το αποτέλεσμα μαζί με τον Μπιμπιλα.. Ρε μπας και όσοι λέτε να ψηφίσετε πλεύση το πνίγετε το κουνελάκι? Μηπως το γυαλίζετε το πομολο? Ρε τρελαθήκατε?

    8. Δεν είμαι ψηφιφόρος της,αλλά είναι καλύτερη από όλους. Τα λέει έξω από τα δόντια και δεν είναι κούφια λόγια. Οταν είδε τα σάπια στον ΣΥΡΙΖΑ έφυγε, δεν έκατσε να κλέβει και να κοροιδεύει τον κόσμο. Ενοχλεί πολλούε, αλλά έχει ξύδι για αυτούς.

    9. απο τον βελοπουλο τον @πα…α χιλιες φορες η ΖΩΗ….

    10. Τελευταίως, ξεφυτρώνουν πολλοί υποστηρικτές των άθλιων ψευδοπατριωτικων κομμάτων , οι οποίοι προωθούν τους χορηγούς τους μέσω σχολίων, στους μεσαίας και χαμηλής αντίληψης αναποφάσιστους ψηφοφόρους. Ο ένας προτείνει τον Φελοπουλο, άλλος τον κωλογερο-δασκαλο, άλλος το ναυάγιο της Ζωής κ.ο.κ. Επειδή, δυστυχώς, οι ψήφοι δεν ζυγίζονται αλλά προσμετρώνται, καλό θα ήταν να ανασταλεί, αδιακρίτως, η ανάρτηση των σχολίων. Τα τρολ, είναι πλέον περισσότερα από τους αναγνώστες της σελίδας.

    11. να γίνει ένα transvestigation στην Κωνσταντοπούλου

    12. Από τον άλλον με την σβάστικα στο μπράτσο πολύ καλύτερη η Ζωή.

      1. Πρόσεχε γιατί υποστηρικτές αυτού με την σβάστικα στο μπράτσο που λες ψήφισαν πλεύση, θα χάσετε τους μισούς ψήφους.

    13. Πολύ ύποπτη αυτή η άνοδος του κόμματος της. Πολλά κούφια λόγια, δήθεν ανένδοτοι επί Σύριζα και διάφορες άλλες πολιτικολάγνες φανφάρες που σαν φούσκες εξαφανίστηκαν. “Έπεα πτερόεντα” όλα τα λόγια και οι δράσεις της. Και ένας λαός με άνοια, ετερόφωτος και καθοδηγούμενος από τα ΜΜΕξαπάτησης. Το ίδιο έκαναν και με την Νίκη του Νατσιού. Ξαφνικά τα κανάλια ερωτεύτηκαν προεκλογικά την Κωνσταντοπούλου.
      Το ίδιο δεν έγινε και στις εκλογές του 2015 με τον Λεβέντη? Υπήρχε περίπτωση ποτέ ο Λεβέντης να έμπαινε στην βουλή αν δεν τον έσπρωχναν, κατόπιν εντολής βεβαίως-βεβαιως όλα αυτά τα δημοσιογραφικά σκύβαλα των μνίσθαρνων δημοσιογράφων των ΜΜΕ και των παράκεντρων εξουσίας?

    14. Και να δούμε εάν οι συριζαιοι θα ξαναδωσουν λεφτά στους γύφτους για να πάρουν την ψήφο τους. Όπου έβλεπαν ντατσουν με πατάτες οι συριζαιοι δίνανε 50αρικα.

    15. η επαρση ολων των αλλων δεν σας πειραζει ?
      μονο της κωνσταντοπουλου σας πειραζει?

    16. Μακάρι να βγει στη Βουλή το κόμμα Πλεύση ελευθερίας Τι θέλετε αυτοδυναμία του Κουλη Χρυσού η αντιπολίτευση της πλακας Και ειδικά οι θέσεις της Κωνσταντοπουλου είναι σωστές Έχει τις γνώσεις να κτυπήσει την νέα κυβέρνηση της απάτης και διαφθοράς

      1. Εάν γουστάρεις να λένε κρεμάλες και ψόφο στους εθνικιστές, εάν γουσταρεις να πηγαίνεις πορείες με το κεερφα και τους ισλαμιστες Πακιστανους και να υπερηφανευεσαι στο ιντιμιντια πως δεν άφησες να γίνει η πορεία για την επαιτειο των Ιμίων, τότε μπορείς να ψηφίσεις το αντεθνικο φιλοπακιστανικο ακροαριστερο μόρφωμα της Κωνσταντοπουλου. Πάντως οι Έλληνες πατριώτες ψηφίζουν Ελληνικη Λύση και ΝΙΚΗ. Όχι τα αριστεριστικα ανθελληνικά γκρουπουσκουλα. Α και που είσαι. Να βάλεις σταυρό και στον Μπιμπιλα που δηλώνει άθεος και υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από τα τραβελια.

      2. Έτσι μπράβο.ψηφιστε τη Ζωή μη πάνε χαμμενομκαι τοσο promo.;Λυήθειτε τον Αυτια που κοντεύει να την πάντρευτει

    17. ακόμη δεν πήρατε είδηση τον βρώμικο ρόλο της στο ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών; … στην ουσία με τα επεισόδια σε βάρος συμβολαιογράφων-κατά την διεξαγωγή των “φυσικών” πλειστηριασμών στις αίθουσες των Ειρηνοδικείων-τους οποίους διαπόμπευαν ως διεφθαρμένους, διευκόλυναν με δόλο-ύπουλα το καθεστωτικό κομματίδιο Σφύριζα και με την ψήφο ανοχής και των υπολοίπων καθεστωτικών υποκομματιδίων μη εξαιρουμένης και της Νεο-Δούλας να νομοθετήσουν το εξάμβλωμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών … δηλαδή το αναρχο-φασιστερο-σούργελο σε απόλυτη συνεννόηση με τα συντρόφια της έστρωσε τον παχύ ερυθρό τάπητα επάνω στον οποίον πέρασε χωρίς αναταράξεις η Rolls Royce των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

    18. Άλλο ένα δεκανίκι του Μητσοτάκη που βγαίνει στα κανάλια μόνο για να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Όλο γενικολογίες, ούτε αριστερά ούτε δεξιά και ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και προτάσεις.

    19. Πατσαβούρα ,χοντροκεφαλη αλήτισσα ,ετοιμη γ τν μεγαλη προδοσία

    20. που ψηφιζει ο, τι του σερβιρουν τα βοθροκαναλα …Ελα κυριε Χιο, ελεος ! Για ποια αγωνιστικοτητα μιλαμε τωρα,ολα εγιναν ισιωμα, “μπαρουτοκαπνισμενες αγωνιστριες” του κωλου, σαν την γελοια παρανοικια Κανελλη,αγωνιζομαι σημαινει διακινδυνευω, ελεος, ενα τσογλανι ,σαν τον τσιπρα ειναι, χωρις κανενα πραγματικο υποβαθρο, βγαινει και λεει γελοιοτητες δικολαβιστικες για θεατες πρωιναδικου, γελοιους κατινισμους και μαζευει ανεγκεφαλα ατομα και κατιναρια. Ελεος πια σε αυτη τη χωρα, ας σοβαρευτουμε λιγο… Το καθε καθεστωτικο τσογλανι που προβαλλουν τα βοθροκαναλα ,το ψηφιζει ο καθε αμορφωτος και γινεται μεγαλη προσωπικοτητα … Αυτες οι μαλακιες του ελληνικου λαου ,ενα ειναι σιγουρο,καποτε Θ Α ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ακριβα !

    21. Αυτά να πεις Στέφανε σε κατι ουγκανα που ψηφίσανε την πλεύση και την Κωνσταντοπουλου που ευχόταν ψόφο και κρεμάλες στους εθνικιστές και λέγανε να μην μπουν στην βουλή η ΝΙΚΗ ούτε ο Βελοπουλος. Στα ουγκανα που ξέχασαν ότι η Κωνσταντοπουλου ήταν παρέα με το κεερφα και τον Κωνσταντίνου σε αντιδιαδηλωση στην Μεσογείων.

    22. Το ότι δεν ασχολούνται μαζί της τα ΜΜΕ είναι ένδειξη ότι και αυτή είναι μέρος του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ… Αντε και καλό ψήφο!

    Comments are closed.