ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ – ΤΟ 39% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 18-24 ετών ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ LGBTQ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: “ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!”

    Κοινοποίηση:
    lgbtq

    Το 39% των νέων ηλικίας 18-24 ετών ταυτοποιούνται ως LGBTQ στις ΗΠΑ σύμφωνα με μελέτη του Arizona Christian University. Η παγκοσμιοποίηση των προτύπων η διαφήμιση προβολή κι επιβολή τους η μόνη διέξοδος ελευθερία που επιτρέπεται σε Καιρούς Πλήρης Καταστολής η αποδόμηση και η αποχριστιανοποίηση της Δύσης τα σύγχρονα νομοθετικά εξαμβλώματα, το σύνδρομο #metoo ως ο συνήθης μηχανισμός ανάδειξης, η παιδεραστία σπορ ευγενών της ελίτ σκάνδαλο Έπσταϊν, η ιεροσυλία ως και των ιερών βλ. σκάνδαλα Καθολικής Εκκλησίας η εξαχρείωση των ηθών μιας κοινωνίας αυτοχειριασμένης από υπαρξιακό κενό λόγω απολυτοποίησης υλισμού που φέρνει Βρετανούς τουρίστες στη Ταϊλάνδη για να κακοποιήσουν ανήλικα που τα έχουν κλείσει νοικιάσει από τη γέννησή τους επί τούτου, η υπερβουλημία ενός αδηφάγου καπιταλιστικού κανιβαλισμού που καταναλώνει αδιακρίτως τα πάντα κάνουν τα Παζολινικά Σόδομα και Γόμορα και το Χοιροστάσιο να ωχριούν..

    ”Αν δεν υπάρχει Θεός τότε όλα επιτρέπονται” μόνο υπό αυτήν την προϋπόθεση όλα είναι ανεκτά δίχως όρια…

    Η θεσμοθέτηση της  Αμαρτίας που την είπανε Αρετή είναι η μεγαλύτερη πλανητική απειλή της ζωής και του κόσμου…..Αποκαλυπτικών διαστάσεων….. που κανένα Νταβός δεν μπορεί να αποσοβήσει…

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. oι νεoναζι να παψουν να παριστανουν τους θρηκους, γελαει ο κοσμος…

      1. oι νεoχαζι να παψουν να παριστανουν τους φιλανθρωπους, γελαει ο κοσμος…

    2. Καλύτερα θα αντιστοιχούν 100 γυναίκες ανά άντρα, θα πάρει φωτιά το πουλί μας.

    3. Τό τέλος τής Βαβυλώνας είναι πάντα τό ίδιο , κάθε φορά , αλλά αυτή θά είναι ή τελευταία . Κι όποιος δέν έχει τό απαιτούμενο μυαλό νά επιστρέψει στόν Θεό , δέν τού μένει παρά μονάχα ένα μέρος γιά νά πάει , μόνον ένας γιά νά “κάνει χωριό”… Κι όταν θά καταλάβει τήν πλάνη του , θά είναι πλέον πολύ αργά… Κι όσο γιά κάποιον πού είπε γιά τούς gay , νά τού πώ ότι στόν κόσμο οί gay είναι τόσο αναγκαίοι , όσο ήταν καί τό enola gay καί στό τέλος , ό ίδιος ό σατανας ! (Δέν μιλώ γι αυτούς πού ενώ έχουν αυτήν τήν “δυσλειτουργεία” , νά τήν πώ έτσι κι αγωνίζονται καθημερινά καί κανείς -εκτός απ’ τόν πνευματικό τους – δέν μαθαίνει ποτέ τίποτα . Μιλώ γιά τούς άλλους…)

    4. Ακαδημαϊκά μασονικά καθίκια όλοι τους μία παρέα με την κυβέρνηση και ΜΜΕ

    5. TA “EMO” ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ?? ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝ… ΜΟΔΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕ

    6. ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ …ΦΩΣ”….
      ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ….
      ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΗΔΕΝ!!!!
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΨΗΛΑ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ…
      ΛΙΓΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΛΛΑ…. ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΙΒΑΝΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ….ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ….
      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΗ ΖΩΗ, ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ…

    7. Υπεβολές, δεν ειναι 39% αλλά μάλλον 3.9% διαφορετικά δεν θα υπήρξε κράτος.

      1. Και αν διαβάσεις η πηγή είναι το dimpenews.com που είναι καθαρά Αντιαμερικανικο. Και κάνει πάντα προπαγάνδα κατά των ΗΠΑ και υπέρ της Ρωσίας και της Κίνας.

    8. Καλά από την Αμερική ειδικά τι να περιμένεις; Εδώ στο Ελλαδισταν και το έχουν “γυρίσει” όλοι και όλες! Σήψη της κοινωνίας…. Για αυτούς ο Θεός δεν είναι “προχω”…..

    9. Ενοχλαμε κανένανα;
      Και οι gay είμαστε αναγκαίοι.

      1. Συμφωνώ απόλυτα!!!
        Είσαστε αναγκαίοι βρε αρουραιοι
        Γι αυτό και τον αρπαζεται σα νοικοκυραιοι
        ΜΗ νομίζεται όμως πως είσαστε ωραιοι
        Ένα μπουρδελο εισαστε που κάποτε θα κλαιει
        Ακουστε τον πολύτεκνο που τόσο όμορφα τα λέει….

    10. Τα μαθηματικά λοιπόν λένε ότι οι γυναίκες απέτυχαν παταγωδώς, και ως μητέρες και ως σύζυγοι και ως σύντροφοι και ως φίλες, δηλαδή σε όλους τους φυσικούς τους ρόλους.

      1. Για τους άντρες τί λένε τα Μαθηματικά;Τους βγάζουν όλους “λάδι”;

        1. Τα Μαθηματίκα λένε πως και γι’αυτούς μια ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ..

          ΛΟΣΤΡΕ

    11. Η κοινωνια μας εχει φτασει προ πολλου σ αυτο το χαλι. Το συνθημα το δινουν απο χρονια τα βοθροκαναλα που προαγουν ομοφυλοφιλους , λοατκι και λοιπους.Δεν υπαρχει καναλι που να μην εχει τουλαχιστον ενα απο δαυτους

    12. Λίγοι θα είναι οι εκλεκτοί του Θεού έτσι κι αλλιώς.. Η αποκάλυψη τα λέει όλα.. Αν δεν αλλάξουμε πλεύση σύντομα, θα ρθουν φοβερές συμφορες

    Comments are closed.