ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ! ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟ – ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    0d7452518398b50ed0c9df945c5d0ac9_L

    Η χώρα βρίσκεται στο έλεος της, καθώς η κυβέρνηση τόσο καιρό αντί να κάνει αντιπλημμυρικά έργα κουνούσε το δάχτυλο στους ανεμβολίαστους πολίτες και υποστήριζε ότι είμαστε… «πανέτοιμοι» για κάθε φυσικό φαινόμενο.
    Έτσι η πρώτη βροχή έφερε καταστροφές, από τις οποίες μόνο ως εκ θαύματος μέχρι στιγμής δεν έχουμε θρηνήσει θύματα. Το πρωί της Παρασκευής σήμανε «συναγερμός» στις αρχές καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι.
    Το απίστευτο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα σε πολυώροφη πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, στην οδό Κούρτεση 27, ενώ το μπαλκόνι που κατέρρευσε ήταν αυτό του 5ου ορόφου, το οποίο κατέληξε στον ακριβώς από κάτω όροφο. Εκτιμάται ότι το μπαλκόνι έπεσε λόγω διάβρωσης.
    Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ωστόσο ζητήθηκε η εκκένωση της πολυκατοικίας για να εξεταστεί η στατικότητα του κτηρίου.

    Έγινε Βενετία η Αθήνα

    Την ίδια ώρα κωμικοτραγικές σημειώθηκαν στα Σεπόλια, εκεί που μια γυναίκα βγήκε… με το κανό, καθώς η Αθήνα πλέον θυμίζει Βενετία.

    «Έχει καταστραφεί η επιχείρησή μου, έχουν καταστραφεί σπίτια και άλλες επιχειρήσεις εδώ και θέλουμε εδώ και τώρα άμεση λύση», δήλωσε σε δημοσιογράφο κάτοικος του Κολωνού που για την μετακίνησή της λόγω της πλημμύρας χρησιμοποίησε κανό. «Ήταν πάρα πολύ δυνατή η βροχή, αν έβρεχε μισή ώρα ακόμα θα είχαμε και θύματα», συμπλήρωσε και τόνισε ότι το νερό ξεπέρασε το ένα μέτρο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία για την δημιουργία της «λιμνοθάλασσας» είναι έργα σε δρόμο που δεν είχαν ολοκληρωθεί και συνέβαλαν στην συγκέντρωση υδάτων που μπήκαν μέσα σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Είναι χαρακτηριστική η αναφορά στο ότι υπάρχει μόνο ένα φρεάτιο για όμβρια και αυτό είναι φραγμένο. Τα παραπάνω προκαλούν εύλογες απορίες για το πώς προετοιμάστηκε ο Δήμος Αθηναίων για την έλευση της κακοκαιρίας, κάτι για το οποίο διαβεβαίωνε μόλις προ λίγων ημερών ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.
    Αγνοείται βοσκός στην Εύβοια

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου βοσκού στα Μεσοχώρια Ευβοίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του  στη Νότια Εύβοια.

    Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

    IMG-1d1974b42caea40ab49b96eeaa129d53-V

    Μοναστηράκι χθες το απόγευμα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

    2. Φταίει ο Κούλης που έπεσε το μπαλκόνι στην πολυκατοικία στο Χαλάνδρι ή ο μαλάκας εργολάβος που την είχε φτιάξει το 89 επί Ανδρέα Παπανδρέου; χαχαχαχαχαχαχα Και κάτι άλλο… Δεν έχετε δει να πλημμυρίζει το Παρίσι η Ρώμη το Βερολίνο η Πράγα και άλλες πρωτεύουσες και πόλεις στις οργανωμένες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής; Είπαμε να κάνουμε κριτική αλλά όχι μαλακισμένη και ηλίθια κριτική. Μήπως φταίει και για τον κατακλυσμό του Νώε ο Κούλης; Δεν είμαι ΝΔκράτης αλλά έλεος…. Άμα ρίξει βροχή 6 μηνών σε δύο μέρες οπουδήποτε, κανένας κρατικός μηχανισμός και κανένα έργο αντιπλημμυρικό έργο δεν μπορεί να σε σώσει. Σοβαρευτείτε κάποτε.

      1. Σαφώς και δεν φταίει ο μητσοτάκης για το μπαλκόνι και ούτε για τον κατακλυσμό του Νώε, όμως εδώ θα βάλουμε όλες τις κυβερνήσεις από τη μεταπολίτευση και μετά περιφέρειες κ δήμους, υπήρχαν πάντα φυσικές καταστροφές? Υπήρχαν! Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια για να διορθωθεί το εκάστοτε πρόβλημα? Ελάχιστα έως Τίποτα! ο ένας απλώς τα φορτώνει στον άλλον με απώτερο σκοπό να καταλάβουν καρέκλες και εξουσία να φάνε και να κάνουν τα χατίρια της ΝΤΠ και ναι ο όγκος νερού που έπεσε ήταν τεράστιος αλλά αν είχαν μεριμνήσει με απλά πράγματα σίγουρα δεν θα βλέπαμε αυτές τις εικόνες οπότε κάπου έλεος να λέμε έλεος στους φορολογούμενους πολίτες που έχουν απαυδήσει με μια κυβέρνηση που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να εμβολιάσει τον πληθυσμό και όλα να γυρίζουν γύρω από έναν ιό που τον λένε κορωνοιό

      2. Τι λες ρε σαϊνι…
        Οι πολεις του εξωτερικου που πλημυριζουν…βρεχει ασταματητα μια εβδομαδα.
        Εδω…ηξεραν οτι θα βρεξει και δεν εκαναν τιποτα.
        Και απ’την πρωτη μερα εχουμε πλημυρες.
        Οχι τωρα μονο…παντοτε!

      3. Οχι ρε δεν φταιει ο Κουλης για το μπαλκονι…οπως δεν φταιει για τις πυρκαγιες…δεν φταιει για τις πλημυρες…δεν φταιει που σεισμοπληκτοι κοιμουνται σε αντισκηνα…και επισης δεν φταιει που τουρκοι σουλατσαρουν 6-8 ν.μ. απ’την Κρητη.
        Και φυσικα…εδυ δεν εισαι ΝΔ.
        Οξω ρεεεεε…!

    3. Καλά ρε παιδιά για το μπαλκόνι που έπεσε η κυβέρνηση φταίει ή ο παπάρας ο εργολάβος που ένας θεός ξέρει τη μαλακία έκανε.
      Πάλι καλά δεν ήταν κανένας έξω.

      1. ψήφισε φράγκα Τράγκα, Πετράκο και χασοδίκη για να μην πέφτουν τα μπαλκόνια..
        αυτό θέλει να πει ο ποιητής αρθρογράφος

      2. Δες καλύτερα , επειδή δουλεύω οικοδομή,τα σίδερα που ρίχνουμε στη πλάκα δε είναι ούτε το ένα δέκατο από τις φωτογραφίες που βλέπω εγω.Μαιμουδια στα σίδερα έγινε και κρίνοντας από τη φωτο προφανώς έγινε μαιμουδια σε όλο το κτιριο

    4. υποχρέωση του κράτους είναι εισπράττει φόρους και υποχρέωση του πολίτη είναι να εξασφαλίζει την επιβίωσή του

      1. Υποχρέωση του κράτους είναι να σέβεται τους πολίτες, ποιος ο λόγος να πληρώνουμε φόρους σε ένα κράτος που δεν παρέχει προστασία στον πολίτη για αυτονόητα και επιπλέον να μας κλέβει, κοροϊδία και εξαπάτηση μας παρέχει το κράτος

    5. Ελλαδα το WC της Ευρωπης υποδομες ανυπαρκτες καλοκαιρι ειναι καιγομαστε χειμωνας ειναι πνιγομαστε! Δεν δουλευει τιποτα στον δημοσιο τομεα μονο τα ρουσφετια και η κονομα! Αισχος σε ολους της μεταπολιτευσης οχι μονο στον Κυριακο Μητσοτακη! Ας τα κανει ολα ιδιωτικσ να δουμε ασπρη μερα!

    6. ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΩΠΤΩΣΗ?
      EINAI ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΩΜΕ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΟΧΩΝ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΛΗΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΨΥΧΑΛΙΖΕΙ? ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ?
      ΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΗΝΑΒΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΩΝ -25 C KAI ΑΔΕΙΑΛΗΠΤΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, Η ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1ΟΣ ΛΕΠΤΟΥ?
      EXETE ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ?
      OXI KYΡΙΟΙ. ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤIΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ME ENERGOYS KAI ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑΔΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ, ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΩΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΕΡΓΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?

      1. αφου τους αρεσει στην πλειοψηφια
        απλα γκρινιαζουν οσοι πληττονται κ τους ψηφισαν ενιοτε ενδιαμεσα
        η πλειοψηφια δε πληττετται αππο αυτα τα φαινομενα απλως
        με το μνημονιο επληηγησαν πολλοι…. κ γιαυτο ανεδηθει η χρυση-αυγη,… οταν τελειωσε το μνημ. επεσε κ η ΧΑ
        Η πλςειοψηφια του λαου εχει πρωτιστο τη δημοκρατια κ οχι ολα τα αλλα τοσο…

    Comments are closed.