ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ: «ΑΛΛΑΖΩ ΣΗΜΑΙΑ – Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»

    Κοινοποίηση:
    0

    Με μια συγκλονιστική απόφαση την οποία ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας Βασιλεία Καραχάλιου, επιχειρεί να απεγκλωβιστεί από την εθνική μιζέρια που έχει οδηγήσει η κυβέρνηση το άθλημα οδηγώντας τους αθλητές ακόμα και σε επαγγέλματα της νύχτας.

    Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο facebook η πρωταθλήτρια αν και η γαλανόλευκη είναι χαραγμένη τατουάζ στην καρδιά της αναγκάζετε να αλλάξει εθνικά χρώματα στα πανιά της μιας και Πολιτεία, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία είναι απούσες από τις προσπάθειες των αθλητών.

    Με φράσεις κοφτερές σαν λεπίδι ρίχνει τα βέλη της πικραμένη: «…Θυσία όλα στον βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων. Με αποτέλεσμα οι Ολυμπιακοί αθλητές να παραπαίουν μεταξύ λύσεων όπως τα reality, η ζητιανιά…η νύχτα»!

    Αναλυτικά η ανάρτηση της Β.Καραχάλιου:

    «Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και μια καλύτερη χρονιά στην Ελλάδα μας!!!

    ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (και ας σπέρνουν τους σπόρους διχόνοιας για να μας διχάσουν) ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.

    Καθώς είμαι σε διαδικασία αλλαγής εθνικών χρωμάτων στα πανιά μου, (και μόνο στα πανιά μου, γιατί η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ είναι χαραγμένη με τατουάζ στην καρδιά μου), σαφώς σας οφείλω έναν απολογισμό και τους λόγους αποχώρησής μου από τα εθνικά χρώματα.

    Τον αγώνα που έκανα βαδίζοντας προς την Ολυμπιάδα του Τόκυο (και δεν αναφέρομαι για τον αγώνα μέσα στην θάλασσα) ΑΔΥΝΑΤΩ να τον επαναλάβω, καθότι οδηγεί σε μόνο έναν προορισμό, την αποτυχία των στόχων που έχω για την Ολυμπιάδα στο Παρίσι, και επεξηγώ:

    Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Παντελώς απούσα, ενδιαφέρεται μόνο στον βαθμό που οι αθλητές την υποβοηθούν να διαφημίσει “υποτιθέμενο έργο που έχει παράξει” (ίδε την χρησιμοποίηση του βίντεο “Άνεμοι Αλήθειας” των πρωταθλητών ιστοπλοΐας). Θυσία όλα στον βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων. Με αποτέλεσμα οι Ολυμπιακοί αθλητές να παραπαίουν μεταξύ λύσεων όπως τα reality, η ζητιανιά…η νύχτα!
    Η Ε.Ο.Ε: Εδώ βασιλεύουν οι προσωπικές φιλοδοξίες για διεθνή ανέλιξη. Παρεπιπτόντως, ας μας πουν τον ρόλο που έπαιξε η ΕΟΕ στην παραίτηση του ξένου προπονητή μου, ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (υπάρχουν οι γραπτές συνομιλίες μεταξύ εμού και του προπονητή μου, με την ΕΟΕ), και βέβαια γνωρίζοντας μετά την ζημιά που έκαναν με συμπεριέλαβαν με “φωτογραφικές διατάξεις” στις ολυμπιακές υποτροφίες των 450 ευρώ μηνιαίως μέχρι το 2024, την οποία υποτροφία ΑΡΝΗΘΗΚΑ  ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    Ας μας εξηγήσει η ΕΟΕ από ποιές “πλουσιοπάροχες” απολαβές περιμένει να πληρώσουν οι αθλητές ή ο…..ξένος προπονητής, όπως απαίτησαν, τα υπέρβαρα των αποσκευών (μετεωρολογικός σταθμός και θάλαμος αποκατάστασης) για την μεταφορά τους στο Τόκυο. Την ίδια ώρα που η ΕΟΕ κάνει συμβόλαια εχεμύθειας με οίκους μόδας, για την ενοικίαση του Καλλιμάρμαρου, την περιουσία δηλαδή του βαρύτατα φορολογούμενου Έλληνα και αντί τα έσοδα να πηγαίνουν στην στήριξη των αθλητών, καταλήγουν σε δεξιώσεις και σουαρέ την ίδια στιγμή που οι αθλητές οδηγούνται σε παύση και απελπισία.
    Η ΕΙΟ: Όλοι γνωρίζουμε ότι το 2017 η ΕΙΟ μου ζήτησε να αλλάξω εθνικότητα και μάλιστα θα…συνηγορούσε σε αυτο. Η ΕΙΟ λοιπόν αναφέρει στο νέο της αγωνιστικό πρόγραμμα (άν δεν το εξαφανίσει όσο διαβάζετε αυτό το κείμενο..) την πλήρη οικονομική στήριξη του πρωταθλητή κάθε Ολυμπιακής κλάσης.

    Ταυτόχρονα παραμονές του Πανελληνίου πρωταθλήματος 2021 των Ολυμπιακών κλάσεων με καλεί η πρόεδρος της ΕΙΟ στην ομοσπονδία για να με προειδοποιήσει αυτολεξεί…”Κάτσε να δούμε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα” … δυό μέρες μετά κατάλαβα το νόημα των λόγων της μετά τα απαράδεκτα σφυρίγματα που δέχτηκα από την τζουρία, και φυσικά αρνήθηκα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε τέτοιου είδους πρωταθλήματα.

    Εντωμεταξύ η αθλήτρια που εν τέλει κέρδισε το πρωτάθλημα μετά την δική μου αποχώρηση από αυτό, ήρθε στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα 68η, όταν εγώ ήρθα 3η. Αυτός ήταν ο βαθμός δυσκολίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Που αποσκοπούν; Στο να μην χρειάζεται να την πληρώνουν….
    Σας ευχαριστώ τώρα και πάντα για την αγάπη σας και την συμπαράσταση σας!
    Βασιλεία».

     

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Η ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΝΩ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΠΗΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΦΤΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ? ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ

    2. Ολοι μας πρέπει να εγκαταλείψουμε τη χώρα ASAP, να εργαστούμε στο εξωτερικό κα να μην επιστρέψουμε ποτέ!!!

    3. Οπως ανέφερε και ο Αθανάσιος Μοσχονάς οι πλείστοι από εσάς είστε άσχετοι. Για να γίνει κάποιος Ολυμπιονίκης πρέπει να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι. Αν είναι να σκέφτεται πως θα την βγάζει καθημερινά δεν πρόκειται να αποδώσει. Γιατί οι άλλες χώρες φροντίζουν τους αθλητές τους ;Εχει έξοδα πολλά ο πρωταθλητισμός. Από την τζέπη τους θα τα πληρώνουν; Και όταν πάρουν το μετάλλιο τρέχουν όλα τα @ρχίδι@ οι πολιτικοί να φωτογραφηθούν μαζί τους. Δεν θέλουν αξιοπρεπείς αθλητές. Θέλουν ζητιάνους. Για τον Ρουβά είχαν όμως 215 χιλιάδες ευρωπουλάκια.Το ίδιο είναι ; Ενα τραγούδι ή ένα μετάλλιο που ανεβάζει την χώρα στα ύψη ;

    4. Η βλακεία κάποιων εδώ μέσα δεν έχει όρια. Που θα βρει χρήματα για να ζήσει και παράλληλα να καλύψει και τα έξοδα της ρε μπετοβλακες. Τι νομίζεται ; ότι οι μετακινήσεις οι προπονητές φυσιοθεραπείες διατροφή έξοδα συντήρησης κλπ κλπ είναι δωρεάν. Αν ήταν τόσο εύκολο γιατί δεν γίνεστε όλοι εσείς ολυμπιονίκες; Κρίμα νεοέλληνες ντροπή του Ελληνικού στοιχείου .

    5. ολα για τα φραγκα οπως γραφουν και πιο κατω και εσεις εδω ψαχνετε πατριωτισμους και μ..ες. εγκατελειψαν τη χωρα μισο εκατομυριο ανθρωποι για τα φραγκα και εργαζονται για χωρες εχθρικες προς την Ελλαδα και εσεις τους κανατε ηρωες. κατηγορειτε αυτους που πανε σε γερμανικα σουπερ μαρκετ και αυτους που πηγαν δυτικη ευρωπη ζουν και εργαζονται εκει τους εχετε κανει θεους

    6. εδω μεσα μαζευτηκαν
      στα τσακιδια ολοι σας μαζι με δαυτην
      τελικα ολα για το χρημα ποια σημαια
      ξεφτιλες και αυτη και εσεις που λετε μπραβο
      βεβαια αν κυβερνουσε ο συριζα θα τη την λεγατε ε ψευτοπατριωτες
      το προβλημα σας ειναι ενα…
      θελει η χηρα να κρυφτει και η χαρα δεν τηνα φηνει

    7. αλλαξε χωρα αφου κανεις αθλητισμος για τα φραγκα
      δεν χορταινετε
      καμμια χωρα δεν εκανε ολυμπιονικες δημ υπαλληλους και να τους μπουκωνει χρημα τοσα φαγατε και παραπονο εχετε
      στα τσακιδια

    8. τα αθλήματα είναι απάτη.
      από τη στιγμή που μπήκαν τα χρήματα στη μέση, άρχισαν να απαιτούν λεφτά και οι ομοσπονδίες να βγάζουν ένα σκασμό.
      γίνονται ελληνοποιήσεις για χάρη των αθλημάτων.
      τέλος στον επαγγελματικό αθλητισμό και να επιστρέψουν στα μπουρδέλα τους όλα τα -σβίλι που μαζεύτηκαν στην ελλάδα.

    9. Καλά κάνει και τα λέει. Δίκιο βουνό έχει, αλλά αν αγαπάς την πατρίδα σου θεωρείς τιμή να αγωνίζεσαι για το εθνόσημο και δεν σου πάει καρδιά να το απαρνηθείς

    10. Μετά από την καταγγελία αυτή, έπρεπε όλη η ομοσπονδία να τεθεί σε διαθεσιμότητα.
      Τι χρειάζεται η ομοσπονδία, αν δεν βοηθάει τους αθλητές;
      Πρέπει η καταγγελία να είναι για σεξ , για να την δεχτεί η πρόεδρος της Δημοκρατίας;
      ΝΤΡΟΠΉ !!!

    11. Κοπέλα μου εύχομαι καλή επιτυχία…. Αλλά θα σε παρακαλούσα να τους ξεφτιλιζεις όπου βρεθείς και όπου σταθείς… Τα πολιτικά σκουλήκια πρέπει να τα γνωρίζει όλος ο κόσμος.

    12. Ρε Αυγενάκη, από τότε που ανέλαβες διαλύετται σιγά-σιγά ο πρωταθλητισμός αλλά και ο αθλητισμός στην Ελλάδα, Τόσο ανίκανος είσαι ρε μ@λ@κ@ ;

    13. Καλη επιτυχια ευχομαι στην Ελληνιδαρα αθλητρια! Δεκαετιες τωρα φαινοτανε η απαξιωση της νεας γενιας απο το κυβερνων συστημα! Ξαναψηφειστε τους μπορειτε πουλημενες οικογενειες νεποτισμος που διαλυει την Ελλαδα και την εχει κανει υποχειριο των ναζι!

    14. Και πολύ άργησες, καλά θα κάνεις!!εδώ είμαστε μια χώρα τελειωμένη, γεμάτη πολτικούς απατεώνες και κλέφτες….δεν κοιτάζουν για τίποτα!!
      πριν λίγες ημέρες έβλεπα Αλπικό σκι σε κάποιο κανάλι, και έλεγε ένας αθλητής μας που σχολίαζε με τον παρουσιαστή, η Ελλάδα δεν λαμβάνει ποτέ συμμετοχή στα τουρνουά σκι, είμαστε έτη φωτός πίσω……δεν υπάρχουν ούτε αθλητές ούτε υποδομές.
      Στη συνέχεια που συζητούσαν ανέφεραν για την Βουλγαρία και το Μπάνσκο, ότι έχει μεταμορφωθεί σε ένα απ’ τα καλύτερα χιονοδρομικά των Βαλκανίων και της Ευρώπης και φιλοξενούν παγκοσμίου πρωταθλήματος αγώνες….εμείς κοιμόμαστε και μας βάζουν τα γυαλιά οι Βούλγαροι!!

    15. τελικα με ποια χρωματα θα αγωνιστη?? φυγε κοπελα μου απο το σαπιο κρατος και τους σαπιους κατοικους που το συντηρουν εδω και 10ετιες!!!!!!!!!!!!!!!! προκρισου αλλου αφου το εχεις.

    16. Αυτο το υφπουργειο Αθλητισμου με τις στελεχαρες εκει τι κανει? Για να πινουν καφε τους πληρωνουμε? Δεν στηριζουν αυτους τους αθλητες Ολυμπιακων Αγωνων επιπεδου?

    17. Με τέτοιο άρρωστο σύστημα το άλλο θα μπορούσες να κάνεις?Φορά Σταυρό στο λαιμό σου και μη κολόνες πουθενά.

    18. και όλα τα ονόματα οδηγούν στην προδοτική οικογένεια που κυβερνά

    19. ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ
      ΜΠΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ…
      ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…
      Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ…..
      ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΥΣ…
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΦΥΛΑΚΗ…..
      ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ..
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….
      ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ…

    20. Μπραβο.Ολα πρεπει να τα λεμε να μαθενει ο κοσμος την αληθεια σε ολα τα θεματα. Και παλι μπραβο.Γιωργαρος.

    Comments are closed.