ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ!!! ΝΕΑΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ!!! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    apognosiautoktonies_122

    Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 22χρονος στην Πάτρα, ο οποίος αυτoκτόνησε σε δημόσια θέα, αφού κρεμάστηκε από κολόνα της ΔΕΗ.

    Ο 22χρονος κρεμάστηκε το πρωί στο δρόμο από την Αρόη προς το Γηροκομειό της Πάτρας.

    Ο νεαρός σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πήγε με το αυτοκίνητό του στο σημείο και κρεμάστηκε από κολόνα της ΔΕΗ με αυτοσχέδια θηλιά.

    Το πτώμα εντοπίστηκε από περαστικούς που υπέστησαν σοκ και ειδοποίησαν την αστυνομία.

    Η ελληνική κοινωνία μετά από δύο χρόνια αναγκαστικού εγκλεισμού λόγω των lockdowns έχει υποστεί σημαντική ψυχική επιβάρυνση.

    Αυτό πλέον καταγράφεται στις καθημερινές πολλαπλές δολοφονίες και αυτοκτονίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Μου λέει μια άλλη μάνα η κόρη της φοιτήτρια επαρχία της στοιχίζει κοντά 700 ευρώ το μήνα κλπ δεν ήρθε το καλοκαίρι καθησε επάνω τώρα έχουν πάει στην Λήμνο με το αγόρι της Α μπράβο λέω τη εργασία κάνει φοιτητή της και αυτός συζουνε α ναι λέω τη να πω τζάμπα πράγμα κλπ τα παιδιά μαζί μπράβο από φράγκα Λήμνο πήραν το Μπρούκνερ που έδωσε ο Μητσοτάκης διακοπών κλπ Ε θα την έφερνα 5 σβούρες την δικιά μου κλπ αν και την έχω μάθει διαφορετικά τη να πεις ότι έχεις αγόρι κλπ πάνε διακοπές χωρίς φράγκα κλπ ,,ένας φίλος νυκτόβιο της είπε της δικιάς μου αν βρει γκομενο πρώτα σε εμένα και μετά στον πατέρα σου κλπ κοροιδευομασυε τώρα τζάμπα πράγμα

    2. Άρχων οφικιάλιε, θα παραιτηθείς επιτέλους; .Αλλιώς είσαι συνένοχος των πλευροπαγωνοβασιλακόπουλων. Δεν αρκεί που δεν εμφανίζεσαι όταν πέφτει ο μισθός! Παραιτήσου και πες την αλήθεια, έφτασε η Θεική οργή!

    3. ….ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΙΑΚΟ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!….ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!!…ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!…Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!!!…Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!….ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ!!…ΟΠΩΣ ΤΟ 21 ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!!

    4. Να τα βλέπουν αυτά όλα τα υπακουα γιδοπροβατα γιατί από Σεπτέμβρη θα χουμε τα ίδια ξυπνάτε ρε ζωαααα

    5. Η κουλα και ολη η συμμορια με κατι τετοια φιλε σαμπανιες ανοιγουν. Ξεχασατε τα σποτ για τον εγκλεισμο και μετα για τον εμβολιασμο; Ξεχασατε την χυδαιοτητα των λογων που εκφωνουσαν αυτοι και οι τηλεοπτικοι παπαγαλοι τους;

    6. Τον τρέλαναν τον κόσμο οι παιδεροφουσταρες.

    7. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!

    8. το ΓΟΥΡΛΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ της αρκουδοκαπουλης ΕΧΙΔΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.ΚΑΝΕΙ ΠΆΡΤΥ ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ. ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    9. Μην τους κανετε το χατηρι. Αυτο θελουν. Να μειωθει ο αυτοχθονας πλθυσμος και να γεμισουν την χωρα με λαθροσκυλα. Σηκωθειτε, οργανωθειτε παρτε πισω την χωρα σας. Ο Χιος και ο Λιακος μπροστα και οποιος αλλος εχει συνειδηση και λογικη Ελληνικη μαζι τους.

    10. Αυτα τα βλεπει ο μιζοτακης και η παρεα του? ο ΘΕΟΣ να αναπαυσει για μια ακομα φορα το νεαρο που δεν προλαβε να χαρει τη ζωη του

    11. Θα αποδωθουν πουθενά ευθύνες? καμία φακουλα εισαγγελέας ακούει? Δεν είναι αιρετοί είναι δημόσιοι λειτουργοί και έτσι πρέπει να φέρονται.

    12. σροιτερ ,μανεσης,βερυκιος και τα υπολοιπα κατακαθια δημοσιοκαφροι απο τα καναλια του πετρελαια κρητικου βαρδινο απο το πρωι μεχρι το βραδυ λεγανε μαλ@κιες και σαλταρανε τον κοσμακη .εχεται βαψει τα χερακια σας με αιμα μουνοπ@ν@ σκαταδες του βαρδινο.σιχαματα.

    13. OXI τέτοια νέα παιδιά ΟΧΙ τέτοια η ζωή θέλει αγώνα και υπομονή.Δεν είναι αυτή η λύση.Η Παναγία μας η Μεγαλόχαρη να βάλει το χέρι της.Εχουν κάνει κάτι και δεν λειτουργεί η λογική του ανθρώπου.

      1. Ευγε! Οτι καλυτερο διαβασα σημερα! επιτελους φωνη της λογικης και οχι οτι ναναι!

    Comments are closed.