ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ! “ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ” ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ – ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_ allo exo

    Οι εξελίξεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού συζητήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Στη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν τα δεδομένα και διαπιστώθηκε ότι η αύξηση των κρουσμάτων δεν έχει οδηγήσει σε σημαντική επιδείνωση των επιδημιολογικών δεικτών. Τονίστηκε, όμως, με έμφαση, η ανάγκη επαγρύπνησης και αυστηρής εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή του συνωστισμού και για τη χρήση μάσκας.

    Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τους χώρους διασκέδασης, όπου θα ενισχυθούν οι έλεγχοι. «Αν κρίνετε ότι πρέπει να σημάνετε συναγερμό για τη λήψη κάποιου μέτρου, μη διστάσετε να το κάνετε έγκαιρα» τόνισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους επιστήμονες.

    Ανέφερε δε ότι οι τακτικές τηλεδιασκέψεις, όπως η σημερινή, για την εξέλιξη της πανδημίας, θα συνεχιστούν τρεις φορές την εβδομάδα και τον Αύγουστο.

    Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο Κίμων Δρακόπουλος, καθηγητής Επιστήμης των Δεδομένων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 20 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟ- ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ.

    2. «Αν κρίνετε ότι πρέπει να σημάνετε συναγερμό για τη λήψη κάποιου μέτρου, μη διστάσετε να το κάνετε έγκαιρα»

      Έ πες ότι το είπε στον τσιονδρα ,πως τους λένε τελος πάντων,και εγώ νόμιζα το είπε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας !!!!
      Ου να χαθείς να χάνεσαι χλεχλε και του λόγου σου.

    3. Ξεσηκωθείτε προβατα όπως έκαναν οι σέρβοι προτού σας μαντρούσουν πάλι μέσα με τον ταχα κορωδοϊό αλλά που θα πάει σε λίγο έρχεται το τέλος τους οι βρωμοπροδότες πολιτικόi και θελω να το που θα πάνε να κρυφτούν εγώ θα προτιμούσα μια DACHAU και όλοι μέσα για σαπούνι αλλά φαντάζομαι τη βρώμα θα κάνει από τα ανθελληνικά σκουπίδια

    4. Στο στόχαστρο είναι η σωφροσύνη μας και το οξυγόνο που αναπνέουμε.

    5. Μα πια πανδημια ;;;;;;;
      Προσπαθουν να μας αρρωστενουν το μυαλο
      Οι αστυνομια ειναι στα συγκαλα της;;
      Δηλαδη αν η εντολη γινει “φερτε τις μαναδες σας να τις σκισουμε” ,η αστυνομια θα την εκτελεσει επειδη εχει καθηκον να υπακουσει;

    6. Αν δεν υποταχτουμε στον μπουρδοιο που εριξαν θα μας ριξουν αλλον πιο θανατηφορο.
      Αυτο ειναι το plan b και να το θυμαστε αυτο που λεω.
      Ειναι σχεδιασμενο εδω και αρκετα χρονια απο τους σκατοσιωνιστες και ειδικα απο τους ροκφελερ.
      Να ειστε προετοιμασμενοι.

    7. πως ειναι δυνατον οταν πλησιαζει μια μεγαλη γιορτη της ορθοδοξιας να μας λενε οτι αυξανονται τα κρουσματα το ιδιο μοτιβο ειχαν και το πασχα τωρα παλι τις ιδιες παπαριες μας λενε το καλυτερο για την χωρα ειναι να παραιτηθουν απο κυβερνηση και να φυγει ο καθε τιχαρπαστος αηδια το καταντησαν απο την μια ερχεται της παναγιας απο την αλλη ο αλλος που φτιαχνει μασκες πρεπει να βρει καταναλωτες. αλλα ιος υπαρχει στην φαντασια τους

    8. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΗΤΑΝ 500 ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ! ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ? ΡΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    9. Ριχτε τους στις εκλογές…. Μαύρο σε όλα τα μεταπολιτευτικα κόμματα που είναι τώρα στην βουλή…. Στείλτε τους στον αγύριστο… Δεν πάει άλλο.

      1. ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 23 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΑΥΡΟ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ.. ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΛΔ ΑΠ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΙ ΓΡΑΙΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ !!!

    10. Τα έχουν βάλει με την Μύκονο επειδή γίνεται χαμός στα μπαρ. Δεν το κάνουν για να μην μεταδοθεί ο ιός, ακριβώς το αντίθετο. Τους χαλάει το παραμυθάκι του κορονοιου. Χιλιάδες κόσμος ο ένας πάνω στον άλλον, κρούσματα μηδέν!!! Κλείστε τα μπαρ, το αφήγημα κινδυνεύει.

    11. Μας δουλεύουνε παιδιά. Είναι καμιά δεκαριά από δαύτους μαζεμένοι μέσα σε ένα μικρό γραφείο χωρίς μάσκες χωρίς τίποτα ο ένας δίπλα στον άλλον. Χαλαροί χαμογελαστοί και όλα καλά. Όμως έξω κυνηγούν τον κόσμο εισβάλουν σε σπίτια κλείνουν μαγαζιά. Και όλα αυτά επειδή βρήκαν λέει 17 άτομα με κρυολόγημα!! Σκοπός τους είναι να μην γιορτάσουμε της Παναγιάς. Όταν το Πάσχα έλεγαν σπίτι και κλείστε τις εκκλησίες και θα γιορτάσουμε το μικρό Πάσχα τον δεκαπενταυγουστο, το ύφος τους τα έλεγε όλα. Πάνε για κλείσιμο των εκκλησιών απαγόρευση περιφοράς εικόνας και απαγόρευση του εορτασμού. Θυμάστε ποια ήταν η ποιο κρίσιμη εβδομάδα? Αυτή του Πάσχα! Ξέρετε ποια θα είναι τώρα η ποιο κρίσιμη εβδομάδα? Της Παναγιάς! Μεγάλοι κ@ριοληδες οι τύποι.

    12. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.
      ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ.
      ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ….ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
      ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…..ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    13. Πάμε ολοταχώς για νεοταξική παγκόσμια χουντάρα. Οι πιο αθώες ανθρώπινες δραστηριότητες θα χαρακτηρίζονται άκρως επικίνδυνες και θα διώκονται ανηλεώς. Η διάβρωση των κυβερνήσεων με μυστικές οργανώσεις τώρα αποδίδει τους καρπούς της. Η εντολή εδόθη,τα συντάγματα καταργήθηκαν ο αυταρχισμός επεκτείνεται και ολοκληρώνεται.

      1. Το Ελλαδισταν ειχε παντοτε χουντα..αυτοδυναμες κυβερνησεις που κανανε πλιατσικο χωρις βουλευτικο και δικαστικο ελεγχο..μειοψηφιες που με την βοηθεια του εκλογικου νομου και της μεγαλης εποχης γινοντουσαν πλειοψηφιες και κυβερνουσαν σαν χουντες..δεν ακουγανε κανενα
        Η προηγουμενοι που μαλιστα ειχαν το θρασος να λεγοναι και επαναστατικη αριστερα κανανε με το ετσι θελω ενα ΟΧΙ δεν δημοψιφισμα ΝΑΙ…δεν ειναι χουντα αυτη
        Ακομα και στο μπαχαλο της Αγγλιας με το γελοιο ταξικο συστημα και τους βασιλιαδες δεν τολμησαν να αλλαξουν την λαικη ψηφο
        Εδω το εκαναν …επομενως παντα ειχαμε και εχουμε χουντες και κακης ποιοτητας

    14. Ο κοσμος συνωστιζεται στα ΜΜΜ ουτε που ενδιαφερεται κανενας αν τηρουνται οι αποστασεις. Το λεωφορειο επιβιβαζει κοσμος οσο γεματο και να ειναι.
      Οι επιβατες καθονται σε ολες τις θεσεις ανεξαρτητως αν εχει απαγορευτικο σημα.

    15. Για οσους πιστευουν οτι ειναι κοροιδοιος τους εχουν κοροιδα οι Ιουδαιοι τους ιδιους.Εχουν βαλει καραγκιοζιδες πολιτικους σαν τον Τραμπ ,Καμμενο,Μπολσοναρο και αλλους δηθεν πατριωτες πολιτικους να λενε για 500 θεωριες συνωμοσιας που δεν ισχυουν με σκοπο να τους ξεφτιλισουν στα ματια οσον δεν πιστευουν.Ετσι καλυπτουν την μια θεωρια συνωμοσιας που ισχυει και ειναι η εξαφανηση της λευκης Ευρωπαικης φυλης αφου οι υπολοιποι ποτε δεν θα ενωθουν με καποιους που τους θεωρουν γελοιους. Εχετε δει κανενα απο αυτους τους καραγκιοζηδες να μιλαει για αυτο ?

    16. Ο διορισμένος κουραδόμαγκας σερίφης και ο νεοταξιτης γκουρλοματης οδηγούν τη χώρα στην πείνα και την υποδούλωση

      1. Μέτοχος με 5% στο εργοστάσιο με τις μάσκες ο Χαρδαλιάς, διάβασα- αν ισχύει. Από 500.000 μάσκες την ημέρα που έβγαζαν, το πήγαν στα 2 εκατομμύρια…. Κατά τ άλλα, μάσκες όλοι, χα ή μπε εεε…

    17. Ρε παιδια γινεται χαμος σε ακροπολη απο κατι ταυλανδεζικα και αραβομαγαζα εστιασης. Γεματο ελληναρες που εχουν στησει και τραπεζια ΠΑΡΑΝΟΜΑ επανω σε πεζοδρομιο. Δεν ειναι τυχαιο που προσπαθουν να περασουν αλλες κουλτουρες φαγητου… Γεματο ελληνες ειναι. Βρωμοκοπαει παπιες φιδια και μ@λακιες. Ο ενας πανω στον αλλον. Γι αυτο τα φαρμακα για το στομαχι δινουν και περνουν.. Ψαξτε απεναντι απο το αστυνομικο τμημα ακροπολεως και θα δειτε..

      1. Αυτα ειναι θα παω με την δικια μου ακροπολη να τη ταισω εκει που λες
        να τη πιασει κοψιμο να ψοφησει να τη σουταρω επειτελους να ηρεμήσω….

    18. Πρέπει να πέσει ο Κούλης για πολλά εθνικά εγκλήματα αλλά περισσότερο πρέπει να πέσει γιατί παίζει με τις ζωές μας

      1. Πολύ φοβάμαι πως όπως ο πρώην, ο νυν έτσι και ο επόμενος… Θα τον ‘πέσουν’ όταν δε θα μπορεί να πείσει τον κόσμο για τα μέτρα που θέλουν να εφαρμόσει και θα φέρουν έναν ‘αντίθετο’ που όμως, ενώ θα έχει υποσχεθεί άλλα, θα συνεχίσει να κάνει τα ίδια και χειρότερα… Κουράγιο..

        1. ΕΣΥ ΤΡΟΛΑΚΙ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;

    Comments are closed.