ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ – ΚΡHTH: «ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΟΥΤΙΕΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ! ΘΡΗΝΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ

     

    Ακόμα ένα περιστατικό προστέθηκε στη μακάβρια λίστα των «αιφνίδιων» θανάτων στη Ελλάδα καθώς νεκρός έπεσε ο γνωστός λαουτιέρης από τις Γωνιές Μαλεβιζίου Ηρακλείου, Αποστόλης Φραγκιαδάκης.

    Υπενθυμίζεται ότι η χώρα πέρασε μία διετή περίοδο αναγκαστικών lockdowns και οι πολίτες υποχρεώθηκαν σε συντριπτικό ποσοστό να προβούν σε μαζικούς εκβιαστικούς και καταναγκαστικούς εμβολιασμούς κατά της Covid-19 με επί της ουσίας πειραματικά σκευάσματα.

    Όπως αναφέρει το Creta Live, ο Αποστόλης Φραγκιαδάκης ήταν μόλις 36 ετών και έφυγε «ξαφνικά» το μεσημέρι της Πέμπτης, μπροστά στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, την αγαπημένη του, Ανδριάννα.

    Οι πληροφορίες λένε πως πέστη ανακοπή καρδιάς. Μάλιστα, ο άτυχος λαουτιέρης ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία, στις Σίσες.

    Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως, οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

    Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στη γενέτειρά του, Γωνιές Μαλεβιζίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Έχουν φύγει πολλοί απο όταν έγιναν τα εμβόλια. Άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν με τους εκβιασμούς της κυβέρνησης και την επιμονή των γιατρών και έχουν φύγει.

    2. ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ Η ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ Η Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ .. ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ . ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ . ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΕΡΙΣ. ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΑΙΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΠΡΗ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

    3. Αν μπει κάποιος στο προφίλ του στο fb αρκεί να πάει κάτω κάτω να ψάξει λίγο και θα καταλάβει αν είχε κανει το εμβόλιο.

    4. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑΝΑΤΩΝ 20% ΕΩΣ 25%. ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ; ΤΟ 2021, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΒΟΔΙΑ; ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    5. Τώρα έχουμε την 5η δόση μέχρι τα χριστούγεννα έρχετε και η 6η δόση και μετά η 7η δόση … γιαυτό τρέξτε να μπολιαστείτε έτσι να χουν δουλειά να κάνουν οι νεκροθαύτες

    6. Ναι στο εμβόλιο πρέπει να το κάνει ο κόσμος άμεσα κανένας εμβολιασμενος δεν έχει πεθάνει από το εμβόλιο αυτά τα λένε οι μπαρούφες…. Μόνο ανεβολιαστοι πεθαίνουν κάθε μέρα και όσοι έχουν κορονοιο…. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΥΡΙΕ ΧΙΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ

      1. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ……..ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΜΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΞΑΦΝΙΚΗΤΙΔΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ…..ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΑΣ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙ……

      2. Αντε βρε, ντροπή κάθε φορά που βγαίνει τέτοια είδηση, πετάγεσαι αμέσως και λες τα ίδια τετριμμένα, εσύ είσαι πάνω και από τον νομπελίστα κορυφαίο καθηγητή ιολόγο-ανοσολόγο Μοντενιέ που εξαρχής μίλησε για τα καταστροφικά ”εμβόλια” και σαφώς αποθάρρυνε τον κόσμο να εμβολιαστεί με αυτά!!!!!!!

      3. Ξύπνα ρεεεεεεεε.
        Μάλλον φοβάσαι…
        Ώρα την ώρα…
        Λεπτό το λεπτό…
        Δευτερόλεπτο το δευτερόλεπτο

      4. Απέδειξε ότι το μπόλι είναι ασφαλές. Γιατί αυτό δεν μπορούν να το κάνουν ούτε οι φαρμακοβιομηχανίες από το Δεκέμβριο 2020. Όχι μελέτη καρκινογένεσης δεν είχε, αλλά ούτε γονιδιοτοξικότητας, αναπαραγωγής, παρενεργειών, συμβατότητας με φάρμακα. ΤΙΠΟΤΑ. Τα επίσημα στοιχεία τα κατεβάζεις από τον ΕΜΑ (ο ΕΟΦ της ΕΕ) στην ιστοσελίδα τους.

        Και αν ήταν ασφαλές, η κυβέρνηση γιατί αποδέχτηκε την μελέτη των Ελλήνων γενετιστών και μοριακών βιολόγων που λένε ότι θα σκοτώσει όλους όσους το έκαναν περιγράφονταε τον τρόπο καταστροφής του οργανισμού; (τέλος 2023 όσοι δεν έκαναν το πλασέμπο γειά σας)

        Αν αυτό ήταν αναληθές γιατί δεν απάντησαν στο εξώδικο-μελέτη και το κατάπιαν σφυρίζοντας αδιάφορα;

      5. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ…ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΕ ΑΤΟΜΙΣΤΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕ ΕΥΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΞΙΝΑ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙς ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ..ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ …

    7. MΜΠΟΛΙ ΜΠΟΛΙΙΙΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙΙΙ ΜΠΟΛΙ ΜΠΟΛΙΙΙΙ

    8. Στέφανε, τα τουρκοκάναλα κρύβουν τη συνέντευξη του κορυφαίου γερμανού γιατρού μπαγκντί, που ήρθε στην Ελλάδα με πρόσκληση των υγειονομικών σε αναστολή. Αύριο Σάββατο θα μιλήσει στις 5 στο πάρκο Ελευθερίας , δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής. Ελάτε όλοι αύριο, όσοι βασανιστήκατε από τα ράπιντ τεστ, όσοι στείλατε μηνύματα για να βγείτε από το σπίτι σας, επειδή έτσι θέλανε τα τσιράκια των φαρμακευτικών! Ελάτε ακόμα και αν δεν είστε υγειονομικοί. Ας έλθουν και …παγώνη και …βασιλακόπουλος και …σαρηγιάννης(που εξέταζε τα λύματα) και ο …..πλαστικός εξαδάκτυλος να αντικρούσουν τον μπαγκντί αλλά εκεί δεν θα υπάρχει …πρωτοσάλτε να κάνει τις ερωτήσεις! Ραντεβού αύριο στις 5 που ο σπουδαίος γιατρός μπαγκντί θα ξεφτιλίσει τους πολιτικούς εμβολιολάγνους μιζαδόρους των φαρμακευτικών!

    9. Καντηλαναφτη….. φερε μπολια! Ζουμε πολλοι ακομα και σας χαλαμε τα πλανα με πρωτους τους συνταξιουχους πανω των 60 που μεριμνα ο Χατζιδακις για τη συνταξη τους! Ου να χαθεις ρεμπεσκε!

    10. Δυστυχώς, άλλος ένας ξαφνικός ΘΑΝΑΤΟΣ λόγω παρενέργειας Εμβολίου COVID.

    11. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΔΗΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΝΕΥΗ Η ΜΑΝΤΡΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

    12. Ξυπνήστε επιτέλους
      Ότι τους λένε τ αφεντικά τους κάνουν
      Έληξαν την πανδημία έρχονται οι ταυτότητες.
      Δε το κάνουν λόγω εκλογών μόνο.
      Θα ήταν ΝΕΚΡΟΙ

    13. Το μπουρδελοκράτος καταγράφει τους άδικους θανάτους; Ποιος τους μετράει;

    14. εμβολιασμένος και νεκρός, φυσικά η οικογένεια επάνω στον πόνο της δεν θέλει να ξέρει από τι πέθανε αλλά μπορεί να βγούν να πούνε ότι δεν φταίει το εμβόλιο

      1. Είσαι σίγουρος ότι πέθανε από το εμβόλιο ξέρεις το ΑΜΚΑ του απόδειξε το……

        1. Εσύ είσαι σίγουρος ότι δεν πέθανε από το εμβόλιο;

        2. Εσύ ξέρεις από τι πέθανε;
          Και μην πεις ανακοπή…
          Ανακοπή είναι το αποτέλεσμα.
          Την αιτία την ξέρεις;
          Παντογνώστη χωρίς σκέψη.

    15. Ανακοπή αγνώστου αιτίου θα πούνε. Αλήτες….
      Πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί
      Οι δολοφόνοι. Καλό παράδεισο.

    Comments are closed.