ΔΙΚΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ ΔΟΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΦΕ

    Κοινοποίηση:
    1


    Απέναντι στις χυδαίες και συκοφαντικές επιθέσεις που δέχτηκε η εισαγγελέας που αγόρευσε στην δίκη Τοπαλούδη  από πρόθυμους δημοσιογράφους,προκειμένου να γίνουν αρεστοί,στο χρυσοπληρωμένο σύστημα υπεράσπισης κάθε λογής εγκληματία αποφάσισε να απαντήσει με θεσμικό τρόπο.Ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος που είχε γιαουρτωθεί  τον Μάρτιο του  2015 για τα…δημοσιογραφικά του επιτεύγματα(!)Χρήστος Ράπτης δέχτηκε το πρώτο εξώδικο από την εισαγγελέα 





    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Οτι και να λετε εγώ βλέπω οτι δυο άρρωστοι εγκληματίες ´ενα βουτυροπαιδο του μπαμπά και της μαμασ Ροδίτης και ένα κολωπαιδο Αλβανός (δεν ειμαι ρατσιστής αλλα έκανε έγκλημα μεσα στην Ελλάδα) βίασαν και σκότωσαν μια κοπέλα. Δεν εχει σημασία εάν ηταν καλη ή αν ηταν τρελή για παρτουζες ή ιερόδουλη ο σκοπός ειναι οτι σκότωσαν. Η δίκη έπρεπε να ειναι οπως έγινε, τι θέλατε να τους πει μην το ξανακάνετε θα σας κάνω ντα ντα; Αυτο φυσικά ισχύει και για την Μυρτω και για τα δυο Κρητηκοπουλα και για την Μαρφίν και για ολους τους άδικα χαμενους Έλληνες. Που βλέπετε το λάθος και εχετε κάνει θέμα στα ΜΜΕ; Σας πείραξε που η πρόεδρος ηταν συριζεα; Ή οτι η οικογένεια της κοπέλας ηταν κομμουνιστες; Εγώ προσωπικά δεν υποστηρίζω κανενα λαμόγιο μα κανενα γιατι ολοι ειναι πιονακια των σιωνιστών των μασόνων της ΕΛΙΤ της καμπαλ κλπ. Ρε φόνος ηταν… Ξυπνάτε, δεν εχετε τιποτα άλλο να σχολιάσετε; Το οτι σας εχουν κοιμήσει τα ΜΜΕ με τον ταχα κορονοϊο δεν σας ενοχλεί; Οτι σας υποχρεώνουν να βάζετε μασκες σαν τα άλογα ακόμα και οταν οδηγάνε μόνοι σας στο αυτοκίνητο δεν σας κάνει κλικ το μυαλο σας; Το οτι τα πολιτικά σκουπίδια κανουν οτι γουστάρουν πουλάνε Μακεδονία Αιγαίο Θράκη ήπειρο Κρήτη αυτο δεν σας ενοχλεί; Το αν έβαλε δυο τσογλανια ισόβια σας πείραξε… Εσεις οι νεοέλληνες δεν ησαστε Έλληνες ρε.. δεν εχετε ελληνική καρδιά να πονέσετε και να κλάψετε για την Ελλάδα και δεν ξέρετε τι ειναι δίκιο ή άδικο. Τα κόμματα σας μάρανε το ποδόσφαιρο το μπάσκετ την αλβανεζα ή Ρωσίδα γκομενα και η ξενομανία σας ξεχνώντας τα ελληνικά σας και αποβλακομένα στο κινητό σας. Για να πάτε στο περίπτερο βάζετε το GPS . Δεν ξέρετε ουτε ιστορία ουτε για ήρωες μαθηματικά με τα δάκτυλά μετράτε και με το κομπιουτεράκι.. Η Πρόεδρος να τους παει μέχρι τελος. Αυτα που βρίζω ειναι απο ένα γαμωτω για την Ελλάδα και για το πως κριτικάρουν περιπτώσεις που δεν στέκουν βάση λογικής. Δεν ζω στην Ελλάδα, 40 χρονια στην Αυστραλία και το παράπονο μας ειναι οτι η Ελλάδα χάνετε.

    2. την κοπελιτσα που την ελεγαν μυρτο την θυμαστε; να πεσει η καταρα ολου του κοσμου στο συστημα που υποστηριζει αυτους τους εγκληματιες κακο ψοφο να εχουν

    3. Όπου να ναι θα δούμε και μετονομασία κεντρικού δρόμου στο όνομα Τοπαλουδη.
      Πάμε στοίχημα??????

      1. γιατι να μην δωθει δρομος με το ονομα της κοπελας εδω δωσανε δρομο στην κλεφτοπουσταρα

    4. Ρε απλυτε εσύ…ξσνάκουσες να ευαισθητοποιεί εισαγγελέας για αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι για δίκες δεξιών, εθνικιστών όπου όχι μόνο καταργούσαν το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά προσέβαλαν κι όλας προδικάζοντας δικαστικές αποφάσεις?
      ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
      Αυτοί που κάηκαν ζωντανοί στην Μαρφιν και τα δυο παληκάρια που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο. ΔΕΝ ΕΤΥΧΑΝ ΤΗΣ ΊΔΙΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ.

    5. Θίχτηκε η συριζαια. Φασισμός αριστεροστροφος

      1. Ρε βρωμιαρη που προφανως είσαι υποστηριχτής του Κούλη το να είσαι ΚΚΕ μέχρι χρυσή αυγή δεν έχει καμια σημασια όταν μιλάς όπως μιλησε η συγκεκριμένη εισαγγελέας για τα δυο καθάρματα της ρόδου!! Η γυναικα ξέφυγε απο την επιστημονική διαλεχτο της ειδικοτητος της και μίλησε ανθρώπινα!! Και αμέσως κάτι φλωρουμπες αψυχοι θικτηκαν λέει γιατί ηταν σαν να φενεται πως ήθελε να ευνοήσει στην δική ποιους?? Την οικογένεια του θύματος!!! Τόσο σιχαμενοι βρωμιαρηδες!!!! και εσυ μας μιλάς για φασισμο αριστερό οτι να ναι iq πατάτας!!!!

        1. Ε ναι ειναι γνωστο ότι ο φασισμός ειναι δεξιόστροφος κι ο σταλινοφασισμός ειναι αριστερόστροφος… η λαμπα δλδ θαναι ή βιδωτή ή μπαγιονετ σύντροφε!

    6. Ετσι και Κυραεισαγγελιτσα πες μας κατι και για αυτες να σου πουμε μπραβο

    7. τις φεμινίστριες να πουν κάτι για την αποκεφαλισμένη Σουηδή από τον Ιρακινό και το 7χρονο κοριτσάκι που το έσφαξε η Σομαλή στην Αγγλία, όπως και με την Μυρτώ αυτές οι υποθέσεις κολλάνε στο λαθρο-κάτι.

      1. Θα βγουν και θα πουν ότι φταίει η τοξική αρρενωπότητα και ταυτόχρονα θα υποστηρίξουν την αίρεση θανάτου που λέγεται ισλάμ ως “διαφορετικότητα”.

    Comments are closed.