ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ! «ΚΟΛΑΣΗ» ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ! ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ «ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ»!

    Κοινοποίηση:
    8

    Αυξημένη είναι η κίνηση που παρατηρείται το πρωί της Δευτέρας στους δρόμους της Αθήνας. Τις τελευταίες μέρες, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα γύρω από το Σύνταγμα για τον Μεγάλο Περίπατο, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθημερινά μποτιλιάρισμα στους δρόμους.

    Επιπλέον, τροχαίο με μηχανή στην άνοδο της Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού, προκάλεσε νωρίτερα εκτεταμένα προβλήματα στην Κηφισίας.

    Νωρίς το πρωί, αρκετοί ήταν οι δρόμοι στους οποίους παρατηρούνταν κυκλοφοριακά προβλήματα, ωστόσο σταδιακά η κίνηση ομαλοποιήθηκε και, πλέον, εκτός από τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα, προβλήματα εντοπίζονται στην Αττική οδό από το ύψος της Νερατζιώτισσας μέχρι το ύψος της λεωφόρου Κηφισού.

    Δείτε live την κίνηση εδώ

    Μεγάλες αντιδράσεις των Αθηναίων για τον Μεγάλο Περίπατο

    Ο κόσμος ωστόσο υπογράμμισε πως η σκέψη για τον Μεγάλο Περίπατο του δήμου της Αθήνας είναι κάτι θετικό προς την ομορφιά της πόλης ωστόσο υπάρχει η άποψη και η αντίδραση ότι οι κυκλοφοριακές μελέτες δεν έχουν γίνει στη σωστή βάση αφού τα αυτοκίνητα που έρχονται απο Συγγρού ταλαιπωρούνται για να διανύσουν τα έως 3 χιλιόμετρα μέχρι την Ομόνοια.

    Μεγάλη αντίδραση υπάρχει και στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών ταξί αφού θεωρούν ότι κάνει ζημιά στην εργασία τους καθώς ο κάθε πελάτης δεν θα έχει την υπομονή να περιμένει εγκλωβισμένος στην κίνηση προκειμένου να φτάσει στην δουλειά του ενώ επίσης δεν έχει ακουστεί κάτι για νέες πιάτσες ταξί.

    Μεγάλος Περίπατος: Τι έχει αλλάξει σε Πανεπιστημίου και Σύνταγμα

    Οι εργασίες για τη διαπλάτυνση του πεζοδρομίου στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος βαίνουν προς ολοκλήρωση με εντατικούς ρυθμούς. Ο επιπλέον χώρος για τους πεζούς έχει σηματοδοτηθεί με μια φαρδιά κόκκινη λωρίδα, ενώ έχουν μετακινηθεί και οι στάσεις για λεωφορεία και τρόλεϊ. Η Δημοτική Αστυνομία και η Τροχαία βρίσκονται σε ετοιμότητα, στο τέρμα της οδού Σταδίου και εμπρός από το Public -αν και θα βοηθούσε αρκετά τους, όσους ανύποπτους, οδηγούς ανεβαίνουν από Ομόνοια να υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες για τα έργα στο Σύνταγμα.

    Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή στις καθημερινές συνήθειες των Αθηναίων δεν είναι τρομερά επώδυνη στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν θα λειτουργήσουν οι αντιδρομήσεις στο τμήμα της Καραγιώργη Σερβίας, από την πλατεία έως την οδό Βουλής, αλλά και στο τέρμα της Κολοκοτρώνη. Σε λίγες ημέρες και προτού ο Μεγάλος Περίπατος κάνει το επόμενο βήμα προς την ολοκλήρωσή του με τις παρεμβάσεις εντός του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, θα δημιουργηθεί πιάτσα ταξί στην, «ανάποδη» πλέον, Καρ. Σερβίας. Τα ταξί θα παρατάσσονται από τη Βουλής έως το Σύνταγμα, σε διάταξη «Γ».

    Προϋπόθεση για να λειτουργήσει η νέα αυτή -και νόμιμη πλέον- πιάτσα των ταξί, αποτελεί η αντιδρόμηση του τελευταίου τμήματος της Κολοκοτρώνη. Δηλαδή σε περίπου 10 ημέρες από σήμερα, θα επιτρέπεται η δεξιά στροφή από τη Σταδίου, μετά από την Παλιά Βουλή, προς την οδό Βουλής μέσω Κολοκοτρώνη. Τα σχετικά σήματα έχουν ήδη τοποθετηθεί, αν και παραμένουν καλυμμένα ώστε να μην προκαλέσουν σύγχυση στους οδηγούς.

    Απορίες όπως το τι προβλέπεται να κάνουν όσοι ανεβαίνουν την Κολοκοτρώνη με κατεύθυνση το Κολωνάκι μέσω οδού Αμερικής εφόσον δεν θα μπορούν να συνεχίσουν ως τη Σταδίου, θα απαντηθούν προσεχώς. Ας ελπίσουμε ότι ο Δήμος θα φροντίσει να ενημερώσει εγκαίρως τους οδηγούς που κινούνται στο κέντρο ότι το νέο τέρμα της Κολοκοτρώνη, με την υποχρεωτική στροφή δεξιά στη Βουλής, οδηγεί ξανά προς τα ενδότερα του ιστορικού/εμπορικού κέντρου.

    Εναλλακτικές διαδρομές μετακίνησης για όλους λόγω του Μεγάλου Περιπάτου

    Για την αποφυγή των καθυστερήσεων που ενδέχεται να προκληθούν τις πρώτες ημέρες των αλλαγών, οι συγκοινωνιολόγοι προτείνουν εναλλακτικές διαδρομές που θα διευκολύνουν την μετακίνηση των οδηγών:

    Από βορειοδυτικές περιοχές και Ομόνοια, Πατήσια, Κυψέλη

    – Μέσω Ακαδημίας
    – Μέσω Πειραιώς – Χαμοστέρνας – Καλλιρόης
    – Μέσω Λ. Αλεξάνδρας

    Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας στοχεύουν στη μείωση της διερχόμενης κυκλοφορίας από το κέντρο της Αθήνας (οχήματα που τόσο η προέλευση όσο και ο προορισμός τους δεν έχουν σχέση με το κέντρο) και για το λόγο αυτό προτείνεται η κίνηση σε περιφερειακούς του κέντρου άξονες.

    Επίσης προτείνονται εναλλακτικά μέσα και συνδυασμοί μετακινήσεων:

    – Για την είσοδο στο κέντρο από τα προάστια προτείνεται και η μετεπιβίβαση, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στις παρυφές των κεντρικών περιοχών, όπως στο Μετρό (π.χ. στον μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης στο μετρό Συγγρού-Φιξ) και στα λεωφορεία και τρόλεϊ.
    – Για τις κοντινές μετακινήσεις στο κέντρο προτείνεται, όπου είναι δυνατόν, το περπάτημα και το ποδήλατο.
    – Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ώρες κυκλοφοριακής αιχμής στο κέντρο είναι 8:30-10:00 το πρωί και 2:00-4:00 το απόγευμα.

    Στην παρούσα φάση σταδιακής εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του Μεγάλου Περιπάτου, δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η αποκλειστική χρήση των ΜΜΜ στις νέες λωρίδες κυκλοφορίας τους, που διαμορφώνονται στο κέντρο της πόλης έπειτα από πολλά χρόνια (Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Βασ. Σοφίας, Φιλελλήνων και στο κάτω μέρος της Πλατείας Συντάγματος). Οι λεωφορειολωρίδες θα ενεργοποιηθούν σύντομα, όταν η κυκλοφορία προσαρμοστεί στις νέες ρυθμίσεις, ταυτόχρονα με τη λειτουργία αρκετών νέων οργανωμένων χώρων και θέσεων αναμονής ταξί.

    Στην πλατεία Συντάγματος, οι επιβάτες μπορούν να εξυπηρετούνται και από τα ταξί που βρίσκονται στον χώρο αναμονής επί της οδού Όθωνος, τα οποία πλέον έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής επί της Λ. Αμαλίας (από την οδό Όθωνος έως την οδό Φιλελλήνων) με νότια κατεύθυνση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Τα σχόλια από τον κο Γεώργιο Νικολαίδη και ΟΤΙΝΑΝΑΙ τα προσυπογράφω.Επιτέλους…να μπει μια τάξη…Να πάψουμε αυτό το ηλίθιο χουι να παίρνουν τα αυτοκίνητα στο κέντρο

    2. ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΠΑΡΚΙΙΝΓΚ.ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ?ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ?ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΡΤΑ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

      1. Μιάς και το είπες… άλλες δύο ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ απάτες της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης… Δημοτικές Αστυνομίες (ανευ σοβαρου αντικειμενου και καταλληλου νομικου πλαισιου) και ελεγχόμενη στάθμευση σε δημόσιες οδούς, γιά τις οποίες ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τέλη κυκλοφορίας!!!
        ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ γιά τα αρπαχτικά! Kαι μπόλικα μάλιστα!!!

    3. Καλά σας κάνει ο Λαθρογιάννης,ζώα που τον ψηφίσατε.

    4. Το μεγάλο έργο, ενός ακόμα μεγάλου ηλίθιου Δημαρχου… αλήθεια, ο περιφερειάρχης μας, ο κ.Πατούλης, που έχει κρυφτεί;;;
      ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να απορώ, πως μία δημοτική αρχή, έχει δικαίωμα να τροποποιεί βάναυσα κεντρικές ΟΔΙΚΕΣ αρτηρίες!!!

    5. Σε καμία μεγάλη πόλη του κόσμου δεν κλείνουν την κεντρικότερη λεωφόρο. Η Πανεπιστημίου είχε τεράστια πεζοδρόμια και από τις δύο πλευρές. Δεν ξέρω τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτή την κίνηση. Θεωρώ πάντως ότι αποτελεί λάθος και μελλοντικά θα αλλάξει πάλι. Απλά πληρώνουμε χρήματα για την κατασκευή και θα ξαναπληρώσουμε για το ξήλωμα.

    6. Δε ξερω για σας αλλα εγω χαρηκα τον φραπεδοπεριπατο.

    7. Δυστυχώς τα ίδια ξεκίνησε να κάνει και ο υφιστάμενος του Μπακογιάννη δήμαρχος Λαμιέων Καραίσκος.Στένεψε τον σχεδόν κεντρικό δρόμο της Λαμίας στην πλατεία πάρκου και ακούγεται ότι θα κάνει το ίδιο και σε άλλους κεντρικούς δρόμους

    8. ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ?ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΟΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΣ.ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΚΑΡΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ?

    9. Τελικα εμεις οι Ελληνες ειμαστε πολυυυυυ ζωα. Θα πληρωςουμε ενα τρένο λεφτά για το τιποτα. Βρε όρθια ζωα, οσοι θεωρείτε πως ολο αυτο ειναι κατι καλο, ποιος βρε ανισόρροποι θα τα χαρεί ολα αυτα τα έργα;;; Οι Αθηναίοι;;; Ποιοι Αθηναίοι;;; Αυτοι που σε λιγο δεν θα μπορούν να πατήσουν το πόδι τους στο κέντρο; απο φόβο των λαθρο;;; Αυτοι θα κυριαρχούν. Δεν ξέρετε πως τωρα θα δινουν 25.000 ευρω σε ολους οςους αιτούνται άσυλο;;; Οχι τους νομιμους κλπ, αλλα με μια μονο αίτηση για άσυλο, θα παιρνουν τα λεφτά. Που σημαίνει τι;;; Με τα έργα αυτα καταςτρεφουν τους Ελληνες επιχειρηματιες, θα κλείσουν τα καταστηματα τους και θα τα πάρουν οι λαθρο. Ποσο μυαλό χρειάζεται για να το καταλάβει καποιος;;;; Ακουσα πως εχθές η προχθές οι γνωστοί άγνωστοι έσπασαν τις βιτρίνες στην Ερμού. Γιατι το εκαναν;;;; Μηπως για να διώξουν τις επιχειρήσεις;;; Ποσο ακομα θα συνεχιςουμε να ειμαστε ζωα;; Εεεε;;;; Το ποσο με εκνευρίζουν μερικοι …..Ελληνες…..δεν λέγεται. Ειναι τοσο ηλίθιοι, που δεν βλέπουν ουτε την μυτη τους. Και αληθεια, αυτα τα 25 χιλιάρικα ποιος θα τα δώσει στους λαθρο;;;; Μηπως εμεις παλι;;;;
      Ελπιζω να εμφανιστεί το σχόλιο μου.

    10. Πρώτα φτιάχνει συντριβάνι που δεν θα τον ένοιαζε ποτέ μέσα σε χρόνο ρεκόρ να το φτιάξει που για κάτι άλλα κάνουν 19 χρόνια να χτίστούν. Έτσι έφτιαξε το συντριβάνι το οποίο έγινε σκατό συντριβάνι επειδή οι καημένοι λαθραίοι εισβολείς του λένε θέλουμε κάπου να αράζουμε. Τόσο θράσσος ! αντί να ναι σε στρατόπεδα έτοιμοι για πίσω ξανά ως λαθραίοι – παράνομοι ισλαμιστές έχουν και αδιανόητες απαιτήσεις ειδικά την στιγμή που Έλληνας πεινάει και λιποθυμάει. Με λίγα λόγια ο Έλληνας δεν έχει ούτε κράτος ούτε χώρα να τον στηρίξει και σιγά σιγά αντικαθιστά το από ισλαμιστές παράνομους εισβολείς που στα αρχίδια τους για την Συρία και την άδεια και την Αφρική . Που θα βρουν καλύτερα .. τόσο την λατρεύουν την γη τους γαμώ τον Αλλάχ τους και αυτούς που τους στηρίζουμε …Ναι όμως στις ακτές τις δικές μου γαμώ το Θεό σας και τα παιδιά σας τυποτένιοι
      Α δλδ αν του πουν με πειράζει ο Σταυρός στην ξένη χώρα και οι χριστιανικές της εκκλησίες ότι τους ενοχλούν τι θα κάνει ο ισλαμολάγνος κουμουνιστής προδότης κύριοι και κυρίες , μου λέτε ?? Ρε φωτιά και παλούκωμα όπου βλέπετε. Είτε είναι ισλαμιστές και πολιτικοί και τα έργα να μην τελειώσουν ποτέ. Τα τζαμιά φωτιά και πέτρες και τους φύλακες τους το ίδιο .. Ακου εκεί φύλακες σε τουρκικά τεμένη Μέσα στην Ελλάδα ενώ οι εκκλησίες βεβηλώνονται και αμαυρώνουν μνήμες αθώων που πέθαναν εδώ και στην Ανατολία για τον Χριστό και την πίστη μας !!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ και ο Λαός πράττει.. Γιατί εδώ Μούλοι είναι Ελλάδα Όχι Βιετνάμ και Ισλάμ

    11. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ.ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.
      ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ?
      ΒΑΡΙΩΚΟΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
      ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
      ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΟ,ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙ.
      ΚΑΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ.ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣ ΚΑΦΕΝΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ.
      ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.
      ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΟΒΛΑΧΑΚΙΑ
      ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΦΡΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ.
      Α,ΡΕ.! ΚΟΥΤΟΒΛΑΧΟΙ.

      1. Ζωάκι αθηναιε χάρη στην επαρχία επιβιώνεις τόσα χρόνια !!κάθισε εκεί μαζι με τους λαθροεισβοκεις και τουμπεκί!!από Σεπτέμβρη που θα κλείσουν όλα γιστι δεν θα καταναλώνει ο Έλληνας να σε δω πως θα πήγαινες στον ΟΑΕΔ για την κάρτα ανεργιας σου ! Άντε από εδώ κατσαπλια αισχιστου είδους !!!

      2. Ώπα ρε Παριζιανε εσύ !!!!!! Αθήνα είναι και η Σωκράτους,η Γερανίου η ζηνωνος, η πλατεία βαθης η ομονοια και όλη η
        γύρω περιοχή. Για εκεί που σίγουρα δεν πατάτε το πόδι σας δεν σας νοιάζει. Σας ενδιαφέρει η Πανεπιστημίου και το Σύνταγμα και η φιγούρα του μεγάλου περιπάτου για μερικούς τεμπελχαναδες αργοσχολους κοπριτες νεοέλληνες να κόβουν βόλτες . Μάλλον πλάκα μας κανεις . Όσο για τα νεοβλαχακια που λες κοίτα πρώτα όλους τους απόλυτους και παράνομους που σου μαζέψανε και που σε λίγο θα σε κυνηγάνε να σε κοπανησουνε για λίγα ευρώ. Άντε λοιπόν κάνε μας τη χάρη .. …πρωτευουσιανε !!!!!

    12. Μπακογιάννης, η χαρά του εργολάβου και των λαθροεισβολέων. Κλείνει τους δρόμους του κέντρου, στόχος του η δημιουργία χωρών αναψυχής των λάθρο και η δημιουργία χωρών αγοράς ναρκωτικών, λαθραίων καπνικών προϊόντων και αυτοσχέδιων μαχαιρωμάτων των τζιχαντιστών. Επιπλέον, οι Αθηναίοι να μην μπορούν να περάσουν από το κέντρο με αυτοκίνητο, όσο λιγότερα πράγματα βλέπουμε από το εμπόλεμο μουσουλμανικό κέντρο, τόσο περισσότερο είμαστε ευάλωτοι για παροχή ψήφου σε αυτόν και τον μπάρμπα του. Βέβαια, με τα πόδια δεν περνά από εκεί κανένας έλλογος άνθρωπος.

    13. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΦΡΕΝΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΗ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ

      1. ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΠΑΡΚΙΙΝΓΚ.ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ?ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ?ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΡΤΑ Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ?

    Comments are closed.