ΔΙΑΒΟΗΤΟΙ ΚΑΙ “ΣΚΛΗΡΟΙ” ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ – ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ “ΣΦΡΑΓΙΔΑ” ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 33ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

    Κοινοποίηση:
    ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ  (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

    Μέλος σκληρής αλβανικής συμμορίας, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο 33χρονος Αλβανός, Εμιλιάνο Γιακούπι, ο οποίος συνελήφθη χθες για την επίθεση σε τρεις νεαρούς Κρητικούς στο Γκάζι. Πρόκειται για τη συμμορία που μεταξύ άλλων, κατηγορείται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, κατά τη διάρκεια συμπλοκής μέσα σε καφετέρια, πυροβόλησε θανάσιμα έναν 37χρονο υδραυλικό από την Αλβανία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν συμμετείχε και ο συλληφθείς.

    Οι κακοποιοί των «Lions» θεωρούνται σκληροί κακοποιοί, με διασυνδέσεις στον υπόκοσμο, ενώ φέρεται να λειτουργούσαν και ως «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερ, με εμπλοκές σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

    Οι δράστες, που είχαν καταγραφεί και από κάμερα κλειστού κυκλώματος, είχαν φύγει από το κατάστημα όπως – όπως, έχοντας αφήσει πίσω τους και τα θηριώδη τζιπ με τα οποία κυκλοφορούσαν.

    Λίγες μέρες αργότερα ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή είχε παρουσιαστεί στις Αρχές και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος. Οι υπόλοιποι είχαν εξαφανιστεί, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πιθανότατα είχαν διαφύγει σε γειτονική χώρα.

    «Ο τρόπος που έγινε η συμπλοκή, από τη μια στιγμή στην άλλη, ο τύπος του αυτοκινήτου μας έκαναν να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να πρόκειται για μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας, τα μέλη της οποίας έχουν δείξει πολλές φορές ότι είναι αδίστακτοι, προκλητικοί και εύκολα “τραβάνε” το όπλο που έχουν μαζί τους. Ωστόσο, θα πρέπει να δούμε κατά πόσο ένα τέτοιο ενδεχόμενο έχει βάση», λέει αξιωματικός της Ασφάλειας.

    Ο 33χρονος Αλβανός πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί. «Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροη για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος των τριών νέων. Η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και κατά του 37χρονου «πιστολέρο», με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

    Τι υποστήριξε ο 33χρονος Αλβανός

    «Βρισκόμουν στη θέση του συνοδηγού στο τζιπ. Σε κάποιο σημείο το αυτοκίνητο έπεσε σε λακούβα με νερά, ακούσαμε κάποιους να μας φωνάζουν και ένας μας έριξε ένα πλαστικό μπουκάλι στο τζάμι του αυτοκινήτου. Αμέσως ο… τράβηξε χειρόφρενο και βγήκαμε από το αυτοκίνητο. Ένας από τους τρεις με έφτυσε στο πρόσωπο και εγώ τότε του έριξα ένα χαστούκι. Πριν καταλάβω τι γίνεται ο… έβγαλε από την τσέπη ένα όπλο και τους πυροβόλησε. Τα έχασα, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και έκανα εμετό. Όταν πήγα σπίτι, πήρα τη δικηγόρο μου τηλέφωνο».

    Σε ότι αφορά στον Αλβανό που αναζητείται, πρόκειται επίσης για έναν “σκληρό” κακοποιό, ο οποίος  έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και επιθέσεις.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πιστολέρο είναι ο Ναντί Ισμέτ Ιντρίζι, ηλικίας 35-37 ετών, που στο παρελθόν φέρεται να είχε απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα. Το 2012 ήταν ο βασικός ύποπτος για ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα.

    Μάλιστα, φέρεται να έχει επαφή και «κοινούς» γνωστούς, με ομάδα Αλβανών μπράβων που έχουν απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ και την κοινή γνώμη για παλαιότερες ενέργειες τους.

    Διαβάστε επίσης:

    ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ – ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 33ΧΡΟΝΟΥ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Περιμένω ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ: Αυτοκτόνησε για να μην συλληφθεί.

      ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ UTSEKA-KATΣΑΠΛΙΑ….

    2. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ!

    3. Ρε ο αλβανος φταιει που ειμαστε μαλακολαος; Η αστυνομια τον ψαχνει λεει. Κι αμα τον βρει θα του κλασουν μια μαντρα. Τον ειχαν ξαναπιασει για ενα σωρο και λοιπον; Πάλι εξω ηταν.. Αντε ρε παπαρηδες λογαδες φαφλαταδες…

    4. Το Ελλαδιστάν εχει γίνει καταφύγιο για ολα τα σκουπίδια της γης . Επαναφορά της θανατικής ποινής χθες .Στειρωστε τους βρωμα !

    5. Που εισαι μεγα Μιλοσεβιτς που εισαι ?

    6. Και γαμω τη σκατοφατσα, ο θεος να με συγχωρεσει, τουρκοαλβανοπιθηκοδιποδο, και κυκλοφορει ανετα αναμεσα μας, ο κουλης του 41% θατους ενσωματωσει ολους, εισ βαρος μας οπως βλεπετε

    7. γεμισε η ελλαδα με αλβανικα μαγαζια και αλβανους τεχνιτες ,ντροπη στου ςλληνες πουαγοραζουν απο αυτους η τους παιρνουν σε δουλειες

    8. Οι Φιλισταίοι βρήκαν να πουλήσουν τσαμπουκά σε 2ποδα σκιπέρεια. Νόμιζαν ότι βρίσκονται στα Ανώγεια. This is Gazi. RIP.

    9. ομαδικο βιασμο τη μανα του . στα κελια των ισοβιτων να διασκεδασουν κ αυτοι κ μετα στα κελια των αφγανωπακιστανων.

    10. Δούναι και λαβείν. Από όλο τον πολιτικό κόσμο. Που πολύ απλά, δεν κωφεύει!

    11. Πιστεύω ότι θα τους ελληνοποιησουν όπως κάνουν με τους υπόλοιπους της φαρας τους εδώ και χρόνια.τα βλαστάρια τους είναι που κάνουν τις συμμορίες ανηλίκων.πουλημενα τομάρια πολιτικοι

    12. Μόνο στο ελλαδισταν οργιάζει η ΤεφαλοΚεφαλη μαφία….ΔΥΟ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΕΞΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

    13. Μην ξεχασετε να ξαναπαρετε αλβανους στη δουλεψη σας Κρητικάτσα…Ειναι φτηνοι βλεπεις και σας σκοτωνουν….Αυτο ισχυει και για τους υπολοιπους οχι μονο τους Κρητικους.
      Νουμερα,ε νουμερα

    14. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” . ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    15. Δισεκατομμύρια εχουν βγάλει οι δικηγόροι από τους Αλβανούς.
      Στα ενστολα δίνουν απλά ένα ξεροκοματο.
      Αλλά επειδή είναι λιγουρια τους φτάνει και αυτό.
      Δεν τους θέλουν πουθενά. Μα πουθενά.

    16. Άνανδροι.
      Μόλις έφαγε την πρώτη μπούφλα ο χοντρός, έβγαλε πιστόλι κι έριξε.
      Ωραίοι άντρες, αλβανοί που δεν αναμετρήθηκαν ποτέ και σε κανέναν πόλεμο, με κανέναν στρατό.
      Μόνο μπιστικοί και παραγιοί των κωλότουρκων, με τους οποίους συγγενεύουν, κατά το 1/3, οι βόρειοι από δαύτους.
      Μαζική απέλαση και ναρκοπέδια.

    17. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ @@ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ?!? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    18. τι σημαίνει “έχει απασχολήσει τις αρχές”;;; ότι τους πιάνουν και τους αφήνουν;;; αν οπλοφορούσε ο κόσμος δεν θα είχαμε τέτοια…σε σαλούν δεν τραβάς όπλο, δεν χρειάζονται ούτε αστυνομίες ούτε τίποτα…

    19. Δύο φορές, λέει, είχε απελαθεί και επέστρεψε. Μία αστυνομία διεφθαρμένη και διαλυμένη, με ένα κράτος ανύπαρκτο. Από την φάτσα του φαίνεται πόσο άλογο κτήνος και αδίστακτος δολοφόνος είναι. Προφανώς κάποιοι “αδιάφθοροι” καλύπτουν το έδαφος που κινούνται αυτά τα αποβράσματα. Αυτοί είναι οι συνεργοί δολοφόνοι και σε αυτούς θα έπρεπε πρώτα να απαγγείλει κατηγορίες ο εισαγγελέας. Στην Αλβανία ή την Ιταλία που θα βρίσκεται τώρα αυτό το κτήνος, σιγά μην τον πιάσουν.

    20. Να τα κρεμάσουν από το λαιμό μαζί με μανάδες γυναίκες και τα μπάσταρδα τους όσο και να είναι!
      Και τα υπόλοιπα τριγύρω μας καρπαζιές μια ζωή όπως έχουν μάθει οι μανάδες τους τα παράσιτα.

    21. Αφου ειχε απελαθει το σκουπιδι δυο φορες , πως βρισκεται και αλωνιζει μεσα στην χωρα ρε ξευτιλισμενοι πολιτικαντηδες , γ@μω τους νομους σας;;;;; Απο την ατιμωρησια της Ελληνικης Μπανανιας ολα τα αποβρασματα της οικουμενης εδω εχουν μαζευτει και καμουν οτι θελουν!!! Αν δεν ξεσηκωθει ο κοσμος , που βρισκεται τωρα σε ληθαργο , αυτη η καταντια θα συνεχισθει και κανενας πλεον πολιτης δεν θα ειναι ασφαλης πουθενα!!

    22. Ο/Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ : να επανέλθει η θανατική ποινή για τα κτήνη ... λέει:

      Δεν υπάρχουν λόγια για την “ενσωμάτωση” των λαθροεισβολέων των πασοκονουδουλοτσιριζαίων … Απελαύνονται, ξαναεισβάλλουν, κυκλοφορούν ελεύθεροι και μοιράζουν φόνους για πλάκα …
      Γ@μήστε τους, ξεσκίστε τους και θάψτε τους ζωντανούς … Δεν πάει άλλο με τα “προστατευόμενα” των αληταράδων πολιτικάντηδων που διαθέτουν εκατό ένοπλους συνοδούς ο καθένας, αφήνοντας στο έλεος του Θεού τους πολίτες …

    23. 2 ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ!!! ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ!!!

    24. Χαχα έχει απελαθεί 2 φορές λέει.
      Εντάξει είμαστε για γέλια

    25. Μα ειναι φιλοι μας οι αλβανοι, πουστηδες και οι λαθρομούλοι! Γιατί ανησυχειτέ;

      1. .Ποτέ δεν ήταν φίλοι… κάποιοι ξεχνούν τι έγινε στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940-41 που ήταν η πολεμική σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και συνασπισμού Ιταλίας και Αλβανίας.
        Ακόμα και σήμερα έχουν μεγάλο μίσος για το ελληνικό στοιχείο το αποδεικνύουν με την συμπεριφορά και τις πράξεις τους.

    26. Πώς γίνεται και όλοι είναι ελεύθεροι συνέχεια. Ο συνοδηγός του πιστολέρο έχει κάνει πάμπολλα αδικήματα, είχε συλληφθεί πολλές φορές και πάλι ελεύθερος ήταν.

    27. Είχε απελαθεί το τηγάνι ε;;;; Ε και;;;; Τι έγινε.
      Μήπως δεν θα ξαναρχόταν στο μπουρδελο;;;;
      Έχει τελειώσει η χώρα εδώ και καιρό. Απλά σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούμε
      όλοι μας οπλισμένοι για να προστατευτούμε από τα εισαγόμενα ανθρωποειδή.

    28. Αυτή η πλάκα με τους Αλβανούς σ’αυτήν την χώρα πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή.

    29. Κάτι τετοιοι δεν χρειάζονται καν δικη….

    30. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τέτοια ζώα επιτρέπεται να ζουν ανάμεσα μας .

    31. Ο Εξευτελισμός του κράτους απο την αλβανική μαφία και η εθνικη μας ασφάλεια που κινδυνεύει εδώ και τόσα χρόνια αλλα προτιμά να κωφευει ο πολιτικός κόσμος

    Comments are closed.