Αλβανικά Μέσα “έδωσαν” τον πιστολέρο που έριξε εν ψυχρώ στο κεφάλι του Κρητικού στο Γκάζι

Κοινοποίηση:
ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ  (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Αλβανικά Μέσα (Δείτε ΕΔΩ) έφεραν στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Όπως λένε οι πληροφορίες, ο πιστολέρο είναι ηλικίας 35-37 ετών.

O δράστης έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και επιθέσεις.

Μάλιστα, φέρεται να έχει επαφή και «κοινούς» γνωστούς, με ομάδα Αλβανών μπράβων που έχουν απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ και την κοινή γνώμη για παλαιότερες ενέργειες τους.

Το αξιοσημείωτο είναι πως παρότι έχει αναγνωριστεί, δεν έχει εντοπιστεί με τα ενδεχόμενα να είναι δυο, είτε ότι πρόλαβε να διαφύγει για την Αλβανία και να χαθούν πρόσκαιρα τα ίχνη του, είτε να κρύβεται σε κάποιο κρησφύγετο.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ συλλέγουν μαρτυρίες σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν και να τον οδηγήσουν στην δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Α ρε πουτση άντρα και να γινόταν να βρεθούμε οι δύο μας σε ένα δωμάτιο.εγω και εσυ,να σου ξηγησω ρε καριολα τ’ονειρο.

  2. Ο κουραδομάγκας ”Ναντί Ισμέτ Ιντρίζι” = οχι δικαστήριο!!! Θανατική ποινή με 2 Τρακτέρ (& Σχοινιά) = ποδια το ενα χερια το αλλο!!! δεν ειμαι απο κρητη – ειμαι απο αγρίνιο!!! σκουλήκια Μας γαμ_σατε με ολα τα σκουπίδια που μας φορτώνετε!!!

  3. Να δεις που όταν τους πιάσουν,απλά θα τους απελάσουν και την επομένη θα είναι ξανά πίσω.Είπατε κάτι για το κωλοχανείο η Αγ-ελλάς;

  4. Κλασικη αλβανικη σκατοφατσα ο τιγανοκεφαλος.

  5. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΤΟΝΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ

  6. Κι αμα τον πιασουν θα του κλασουν μια μαντρα. Τον εχουν ξαναπιασει για ενα σωρο αγαθοεργηματα και παλι εξω ηταν.. Αντε ρε παπαρηδες λογαδες φαφλαταδες

  7. Να χεσω την μαγκιά σου παλιό ξεφτίλα μαφιοζε του κωλου.

  8. δικαιοσύνη δεν υπάρχει με κάτι τέτοια τερατα

    1. Δικαιοσύνη χωρίς επιβολή και επιβολή χωρίς δικαιοσύνη

  9. ετσι απλά εβγαλε κ πυροβολησε 3 ατομα σαν ν μην εγινε τιποτα. ποσα ακομα θ χει κανει κ βιασμους κ αλλα πολλα . να βρεθει η μανα του κ να βιαστει ομαδικα απο 150 αφγανους για αρχη .

  10. αστυνομια πρωτα πυροβολεις και μετα ρωτας δεν κανεις διαλογο με τα καθαρματα

  11. αν εχει φυγει για αλβανια να πανε δυο κομαντο και να τον απαγαγους η να τον εξωντοσουν εκει οπως κανουν οι ισραιλιτες τους εχθρους τους

  12. να τον πυροβολισουν στο κεφαλι οχι να τον σκωτοσουν αλλα να τον καταστησουν ανικανο και να σερνεται σαν φιδι μια ζωη τον αλβανομουλο

Comments are closed.