ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ

    Κοινοποίηση:
    DIMOSK3W3

    Μεταξύ 11,5 και 12 μονάδων προσδιορίζουν τις διαφορές μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ οι πρώτες δημοσκοπήσεις που θα δημοσιευθούν λίαν συντόμως, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΝΔ πετυχαίνει οριακή αυτοδυναμία.

    Θρίλερ επικρατεί ωστόσο για τα μικρότερα κόμματα, καθώς τα στοιχεία δείχνουν μικρή άνοδο για τη Χρυσή Αυγή, πτώση της δημοτικότητας του Βελόπουλο, και άνοδο του Βαρουφάκη με πιθανότητες να καταφέρει να μπει στη Βουλή.

    Με βάση πληροφορίες στις δημοσκοπήσεις που ολοκληρώνονται και θα δημοσιευθούν άμεσα:

    Η ΝΔ λαμβάνει 36,5% με 37%
    Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται πέριξ του 25%
    Το ΚΙΝΑΛ διατηρεί ποσοστό 7% αλλά δεν είναι σαφές σε ποιο βαθμό έχει ενσωματωθεί η εσωτερική κρίση
    Η Χρυσή Αυγή με τάση προς το 5,4% με 5,5%
    Το ΚΚΕ παραμένει στην ζώνη του 5,5%
    Το ΜεΡΑ 25 του Βαρουφάκη φαίνεται ότι ανακάμπτει και κινείται στο 3,5%

    Η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου φαίνεται να υποχωρεί με πιθανότητα να κινηθεί χαμηλότερα από το κόμμα ΜεΡΑ 25 του Βαρουφάκη. Ο Βελόπουλος συνεχίζει να κρατάει δυνάμεις στην Βόρεια Ελλάδα.

    Επίσης η υπερπροβολή που υπήρξε το τελευταίο διάστημα, δεν έδειξε ότι λειτουργεί υπέρ του Βελόπουλου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. καλε λουκιανε;;;;αυτο που μπαινει σκληρο και βγαινει μαλακο τι ειναι;;;αληθευει βρε οτι Λουλουκοs δενδροποταμοκουραδομπελοπουλοs γ@μουσε την αρραβωνιαστικια-γυναικα του αδερφου του;;λεγανε στον λαγοσ οτι η αχτενιστη κοτερατζου η κ.καλυτεροτσιμπουκη βικυ του εβαζε κομπρεσεs στον πρωκτο γιατι;;;λενε οτι ο καραμπεροπουλοs τον κανει λουστρινι……την αλλαζει την λαμπα..λεs βρε λουκιανε;;;;

      *1)Μετα τιs επιστολεs του Ιησου ο βελοπουλοs εδινε αγωνα και για τα ομολογα του Σωρρα(video)

      *2)ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!

      *3)Τα Αδερφια Βελοπουλοι το εχουν διπορτο.Με την Ν.Δ κατεβαινει ο εναs και ο αλλοs εκανε δικο του μαγαζι!

    2. Με αυτους τους αλήτες κανονικά τα ποσοστά θα έπρεπε να είναι κάτω από 10%

    3. Χαχαχαχα η μερα του μπαρούφακη κ η μαύρη νύχτα του μπελοπουλου……σωθηκε η πατριδα !!

    4. Αυτές είναι σοβαρές πληροφορίες “δημοσκοπήσεων”; Μάλλον μούφα, γιατί λείπει ένα 14%, χωρίς να διευκρινίζετε που βρίσκεται ο Βελόπουλος (γενικά και αόριστα κάτω από τον Βαρουφάκη). Είναι προφανές πόσο αξιόπιστες είναι οι πληροφορίες, όσο μεγάλα και τρανά είναι τα “στελέχη” του Βελόπουλου, αυτοί οι τιτάνες που έφυγαν. Γελάνε και τα τσιμέντα. Κύριε Χίο, γουστάρετε δε γουστάρετε τον Βελόπουλο, εκτός βουλής δε μένει για φέτος. Το τι θα γίνει στο μέλλον κασσάνδρες δεν είμαστε. Αλλά για φέτος, όσο και να πονάει θα είναι μέσα. Φιλικά.

      1. θα είναι μέσα στη βουλή γιατί τον χρειάζονται για να ψηφίσει και μνημόνιο 4. Ψήφισε το 1 και τώρα θα ψηφίσει το 4

    5. AMBROSIΕ που ανήκεις ? όλοι οι άλλοι τα έκαναν τέλεια έτσι ! κ μας φταίει ο Βελόπουλος . είμαι 35 χρονών κ χωρίς δουλειά, με οικογένεια κ ένα παιδί. όσοι είναι 40 χρονών κ πάνω φταίνε που φτάσαμε έως εδώ. όταν ψηφίζουμε να γνωρίζουμε τι ψηφίζουμε.

    6. Eφυγε και αλλος! Ελληνικη λυση η Ελληνικη διαλυση;;

      Παρά την εντυπωσιακή επίδοση στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου επικρατεί αναβρασμός με ξαφνικές αποχωρήσεις να πλήττουν ξαφνικά το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

      Αυτήν την φορά έρχεται να προστεθεί η παραίτηση του κ. Γεωργαλά Βασίλη από την εκλογική περιφέρεια της Β Πειραιά.

      Αναλυτικά η δήλωση:

      Θα ήθελα να ενημερώσω όλες τις φίλες και τους φίλους από την Νίκαια,το Κερατσίνι,το Πέραμα και την Σαλαμίνα, ότι ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ γιά τίς βουλευτικές εκλογές τής 7ης Ιουλιου 2019 στήν Β Πειραιως.

      Δεν δέχομαι,ούτε είναι του χαρακτήρα μου να λάβω μέρος σε προδιαγεγραμμένα και προκαθορισμένα εκλογικά αποτελέσματα…
      Ζητώ συγγνώμη από όλες και όλους τούς δικούς μου ανθρώπους για το ότι τους οδήγησα σε μία λανθασμένη πολιτική και κομματικη επιλογή μου.

      Θα συνεχίσω να υπηρετώ αυτό που αγαπώ και υπηρέτησα σε όλη μου την ζωή την ιατρική και θα είμαι παρών σε κάθε αληθινή ΕΘΝΙΚΗ προσπάθεια.

      Γνωρίζετε όλοι ότι σε κάθε σας ανάγκη θα είμαι δίπλα σας

      ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    7. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ ΑΙΝΤΕ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ… ΠΟΙΟ 35 ΡΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟ 25;;; ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;; ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.. Η ΜΗΠΩΣ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1;; Π.Χ. 14% , 12%.. ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΒΟΥΛΗ..; ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ.. ΜΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΗ Κ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΟΕΜΒΡΗ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΟΔΟ ΤΣΑΚΙΔΪΟΥ 44… ΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ Κ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΕΤΗ;

    8. Παραμύθια της Χαλιμάς.
      ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ – ΕΧΙΤ POLL – SINGULAR LOGIC είναι τα εργαλεία του συστήματος για την απόλυτη νοθεία.
      Ακόμα πιστεύετε ότι ο τσίπρας έχει 23 % ?
      Πως γίνεται στη Μακεδονία να φαίνεται ότι πήρε 21% στις Ευρωεκλογές και στη περιφέρεια Μακεδονίας ο Γιαννούλης του $ΥΡΙΖΑ πήρε 11% ?
      Ο $ΥΡΙΖΑ παίζει στο 15%
      Η Ν.Δ στο 28%
      Η Χ.Α στο 4.9% που της ” έδωσαν ” Χ2 δηλαδή 9.8%
      Βαρουφάκης δεν υπάρχει και ο Βδελλόπουλος στο 2% που σαν καλό παιδί τον ” έσπρωξαν ” για να μπει Βουλή και να ” διαλύσει ” τη Χ.Α, εδώ γελάμε.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
      Η SINGULAR LOGIC ανήκει σε Αμερικανοεβραϊκό όμιλο KKR και στο υπουργείο Εσωτερικών κάνει ότι θέλει.

      Όποιος δε πιστεύει να ανοίξει μάτια, αυτιά και να το ψάξει.

    9. O κόσμος ψηφίζει “δημόσιο”, καμία ελπίδα για αλλαγή λοιπόν, τι ψάχνετε; Ψηφίστε σύριζα και νουδού αφου σας αρέσουν τόσο πολύ…

    10. Σας τσούζει το αγγούρι του Βελόπουλου που σας σφηνώθηκε…χεχεχε ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 7ης Ιουλίου ΓΙΟΤΙ ΟΣΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!

    11. Υπάρχουν ακομα άνθρωποι που δινουν βαση στις δημοσκοπήσεις? Το κλασικο παράδειγμα του Έλληνα που τρώει “ξύλο” και μυαλό δεν βάζει. Πότε εποτέλους ρε παιδια θα σταματησετε να μασουλάτε κουτόχορτο. Όλα θα φανουν την στιγμή της κάλπης. Είδαμε και άλλες δημοσκοπήσεις ολα αυτά τα σάπια προηγούμενα χρόνια. Ξανά μανά τα ιδια….

    12. ξεφουσκωνει ο Βελοπουλος………ο κοσμος καταλαβε το λαθος του……

    13. θα είναι αρκετά διαφορετικά απ’ότι στις ευρωεκλογές, ειδικά για την ΧΑ που είτε θα ανέβει πάλι και ίσως περισσότερο από το 7% είτε θα εξαϋλωθεί τελείως. Το ΚΙΝΑΛ δημιούργησε μια αυτοκτονική διάσπαση ενώ ο Βελόπουλος έσπευσε να χαρακτηρίσει κουμμουνιστές όσους τον ψηφίσανε και να δηλώσει ότι ανήκει στο δημοκρατικό τόξο. Ο Κούλης προχωράει όσο πιο ανθελληνικά μπορεί δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι σκοπός του είναι να εξαφανίσει την ΧΑ αλλά όχι τους κουμμουνιστές και τις Πρέσπες, άλλωστε τιμάει τους αγώνες της αριστεράς και θα κάνει “ισλαμικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ” με βελτιωμένα hotspots.

    Comments are closed.