ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ!!! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ – ΤΟ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΔΗΓΟ “ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ” – “ΠΑΝΩ ΑΠ’ΌΛΑ ΟΙ GAY” ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    σδωσδσδωσδωσδδ

    Δεν κάνουμε πλάκα, ούτε τρολάρουμε. Το υπουργείο Τουρισμού έστειλε Οδηγός Συμπεριφοράς για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στις τουριστικές επιχειρήσεις. Άραγε, γιατί δεν στέλνουν τέτοιους… οδηγούς και στους επιχειρηματίες που απασχολούν Έλληνες ανασφάλιστους; Γιατί δεν στέλνουν και σε αυτούς που φεσώνουν τον κοσμάκη που έχει ανάγκη από έναν μισθό, επί μήνες.

    Όλοι αυτοί πλέον είναι πολίτες β’ διαλογής γιατί η ΝΔ του Μητσοτάκη μετά τη λυσσαλέα στήριξη του νομοσχεδίου των ομόφυλων ζευγαριών, δείχνει μία ιδιαίτερη προτίμηση στην στήριξη και προστασία των ΛΟΑΤΚΙ+. Το makeleio.gr αποκαλύπτει όλο τον σκανδαλώδες 13σελιδο κείμενο που εστάλη από το υπ .Τουρισμού, στο οποίο αναφέρεται ακόμα και το ποιες είναι οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους.

    Διαβάστε την και φρίξτε, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Για τους ΑΝΆΠΗΡΟΥΣ για τους ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΊΣ για τους ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΥΣ για τους ΤΥΦΛΟΎΣ για ένα σωρό Ανθρώπους που περνούν καθημερινά έναν Γολγοθά, Δεν είδα να βγάζουν κανέναν οδηγό καλής συμπεριφοράς ούτε τα βρ@ μοκαναλα και οι εταιρείες που δήθεν νοιάζονται για ισότητα!
      ΚΟΠΡΙΕΣ!!!!!!!!!

    2. Απλά θα κάνουμε μπoiκοτάζ στα συγκεκριμένα μαγαζιά Ασε που από το πολύ κούνημα, ο καφές θα έρχεται ο μισός

    3. Αυτούς ψηφίσατε τι παραπονιέστε, αυτούς βλέπετε στα πρωϊνάδικα αντί να κλείστε την τηλεόραση, αλλά θέλω να δώ τι θα κάνετε στις ευρωεκλογές.

    4. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?? ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ!! ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΑΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΝΕΨΕΙ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ
      ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΡΙΚΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!

    5. …..ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ 2 ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΝΑ ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΙΑΣΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ….

    6. Αρα και ο ιδιος που πλασαρεται σαν οικογεμνειαρχης θεωρει τον εαυτο του πολιτη Β κατηγοριας,ή μηπως η εικονα του οικογενειαρχη ειναι αποκριατικο κουστουμι??

    7. Ξέφτισε τους γέροντες που δεν έκαναν εμβόλιο, του είπε ψεκασμένους. Τώρα για μια μικρή ομάδα μας βάζει να κάνουμε κολοτούμπες, επιπλέον πρέπει ακόμη να προσαρμοστούμε στο λεξιλόγιο της αρεσκείας τους. Ο θεός ξέρει τι άλλο ακόμη θα μας ξημερώσει, η ψήφος σε αυτόν μας έκανε μεγάλο κακό.

    8. Τι λενε σοβαρα ;;;; Μην προσβαλουμε ποιους ;;; Δεν το καταλαβα ;;; Τις τακουνες τις ξεχαρβαλωμενες ;;; Ποιους ;;; Εμενα σαν ατομο δεν με προσβαλλουν σαν ανθρωπο σοβαρο να τους εχω μπροστα μου στον δρομο με ντυσιμο , με χειρονομιες και φρασιολογιες εμετικες;;; Τιν δικη μου ψυχολογια που εχω μαζι παιδια,εγγονια ποιος την σεβετε ;; Ποιος την λογαριαζει ;;; Αντε γιατι οι πισωγυριστρες το παρατραβηξαν το θεμα.Υπαρχουν και ορια !

    9. Ρε παιδιά, ψάχνω παντού για τα δικαιώματα των κανονικών. Τα βρήκε κανείς ;;;

    10. Ετσι πρηξτε μας και αλλο τα παπακια εμας που τα εκτιμαμε κιολας και θα δειτε αποτελεσματα που θα χετε στο τελος…
      Μπαιντεν δημοκρατικοι θα φατε την πορτοκαλια τσαπου του Ντοναλτ.
      Φακ δε νηολημπεραλς

    11. Ο/Η Έχετε χάσει την είδηση της ημέρας, που όλοι κρύβουν λέει:

      και είναι οι στολές για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας, τις οποίες έκαναν σούπερ κιτς για τις γυναίκες, και στο κλίμα του εδώ άρθρου για τους άνδρες. Δείτε την στολή του άνδρα, χωρίς σχόλια…

    12. Ο/Η Δεν είναι κακή ιδεα, αρκεί να βγει ένα αντίστοιχο πως να φερονται οι γκέυ στους κανονικούς λέει:

      όπου και εκει να βάλουν κανόνες συμπεριφοράς. Όταν οι στρέιτ όπου μιλάνε, δεν λέτε τίποτα σχετικά με το σεξ και τις προτιμήσεις τους, ούτε αυτοί να κάνουν το ίδιο γιατί ιπροκαλούν. Όταν ο Χ τραγουδιστής ηθοποιός καλλιτέχνης ή κάποιος στην δουλειά κτλ δεν λέει κιχ για τις προτιμήσες του/της, είναι προσβολή εσεις να τους πρήζετε με τις δικές σας. Να μην λέτε ψέματα σεβαστείτε την διαφορετικότητα και φερθείτε της ίσα, δεν εννοείτε την διαφορετικότητα αλλά τους γκέυ και αν σας φερούν ίσα να φερθείτε και εσείς ίσα και μην προσλαμβάνετε μόνο όμοιούς σας. Η λίστα θα μπορούσε να είναι ατελείωτη

    13. Ο/Η Μητσοτάκης, Κασσελάκης από διπλανά χωριά....Γα.. Ψηφίστε τους λέει:

      Κι αν σας ζητήσουν και τίποτ’ άλλο, εξυπηρετήστε τους……

    14. Μποϊκοτάζ σε ξενοδοχείο που έχει αναρτημένο τέτοιο φυλλάδιο. Δώστε τους και δείξτε τους να καταλάβουν ότι θέλουμε πρωτίστως να προστατέψουμε την οικογένεια μας. Ας παίρνουν τα λεφτά μόνο από τους πολύχρωμους

    15. Άμα καμιά φορά έρθετε Θεσσαλονίκη στείλτε ένα mail να βρεθούμε μαζί με τον άντρα μου να γνωριστούμε κι από κοντά .
      Έτσι μπορεί να λυθεί η έχθρα που έχουμε .
      Μπορεί να αλλάξετε και γνώμη για μένα εσωτερικά κι εξωτερικά.
      Θα χαρώ να σας γνωρίσω γυναίκες και άνδρες.
      Αλλά μια παλιά παροιμία λέει:
      ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ.
      Τιμή μου να με παρακολουθεί μέσω νόμιμης επισυνδεσης η ΕΥΠ
      Αλλά δε νομίζω ότι έχουν όρεξη να ασχολούνται με κάποιον σα κι εμένα που δε τους αποφέρει κάποιο κέρδος.
      Μόνο στουρνοι το κάνουν αυτό

    16. Στέφανε, στις στάσεις του μετρό και μέσα στα τρένα έχουν αφίσες με μουσουλμάνες με μπούρκες και ομοφυλόφιλους! Είναι φανερό ότι τα πιάνουν από Κατάρ και Σαουδική Αραβία αλλά και από τους Σόρος, Gates κλπ που προωθούν φανερά την ομοφυλοφυλία μαζί με τα ανοιχτά σύνορα!

    17. Με λίγα λόγια κάπου όλα αυτά για τους Λοταγκι είναι κουραστικά για τον κόσμο κλπ γύρω μας ανέκαθεν είχαμε οκ και στα θεατρα τηλεόραση κλπ ας θυμηθούμε Γιώργος Μαρίνος σαν αυτών πολλή γύρω είχε μια καριέρα φυσιολογική αλλά προσοπικη ζωή διακριτική τη μας ένοιαζε ρε φίλε τη έκανε στο κρεβάτι του εμείς στα Σοου
      του πέρναγαν καλά αυτό έχει σημασία μας έχουν ζαλίσει με λοταγκι λες και αυτό είναι το πρόβλημα μας ο Κομωτης ο Σαμαράς ο Μόδιστρος Γαβαλας ο άλλος ο.μιμος Ζαχαρατος που έκανε Καρέζη Βουγιουκλάκη είχατε ποτέ πρόβλημα άραγε το ψυχολογικό πρόβλημα το έχουν η ίδιοι κσι όχι ο φυσιολογικός λαός

    18. ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ WOKE AGENDA ΤΗΣ.

    19. Ο κόσμος λέει πολλά τη είναι αλήθεια και τη ψέματα κάνεις δεν ξέρει πχ μου είπαν την περασμένη εβδομάδα ότι υπάρχει ένα σάνατοριο Τρίπολη λαγκάδια κάπου εκεί το αγόρασε η Αγγελόπουλου σιγά μην έδωσε φράγκα είπαν κλπ το έκανε ξενοδοχείο εφόσον το ανακαινησαν 2 Χιλ η βραδιά λένε έχει κόσμο οκ απλά ότι εργαζοντε άτομα περιοχής κλπ τίποτε άλλο δεν έκανε τζάμπα τα περνούν λέει και χρησιμοποιούν δάνεια ΕΕ κλπ τώρα για τους λοταγκι κλπ ο πουστης εινσι πουστης πάντα την φέρνει η είναι νορμάλ εννοώ άντρας η δεν είναι και εινσι Γκευ οπότε δύσκολο η κανόνες καλής συμπεριφοράς

    20. Να μη με παρακολουθείτε πολύ γιατί το κινητό ζεσταίνεται και πέφτει γρήγορα η μπαταρία.
      Καταλαβαίνω πότε συμβαίνει αυτό.
      Κουράζεστε άδικα
      Φιλαράκι θα σου πω το εξής:
      Μπορεί ένας να είναι δολοφόνος και να το ξέρουν όλοι ότι είναι .
      ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΤΩΜΑ ΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ

    21. Οικογενειάρχες, χριστιανοί, Έλληνες να τους ξαναψηφίσετε στις εκλογές. Έτσι; Αφού αυτό κάνετε πάντα τόσα χρόνια. Εμείς που τα λέμε είμαστε φασίστες. Έτσι; Άντε πια γιατί όλοι όσοι τους ψηφίζουν είναι τελικά σαν αυτούς. Δικαιολογίες πλέον δε χωρούν. Ο καθένας ψηφίζει αυτό που είναι και ο ίδιος. Αν θέλετε βολεμα, δουλίτσες, μίζες, ανωμαλία, παρανομίες και την πάρτη σας τότε με αυτούς. Στην άλλη πλευρά είμαστε οι οικογενειάρχες, οι νοικοκυραίοι, οι Έλληνες γνήσιοι. Τέλος.

    22. Διαβάσαμε : Μορφές συμπεριφοράς, που έχουν ως σκοπό ή αποτέλεσμα την παραβίαση
      της αξιοπρέπειας του προσώπου…….

      Δηλαδή, όταν όλοι οι αυτοί-ες ανώμαλοι-ες χυδαιολογούν σεξουαλικά μπροστά μας, προσβάλλοντας την αξιοπρέπειά μας διότι δεν είμαστε σαν αυτούς-ες….εμείς προστατευόμαστε …???

      Μήπως πρέπει να τους βάλετε κι ένα σήμα για αναγνώριση…για να τους αποφεύγουμε, μην μας κλείσει κανείς στη φυλακή…λόγω λάθους ….??

      1. Να μην πηγαίνεις εκεί που πάνε αυτοί! όλοι αυτοί πάνε σε συγκεκριμένα μέρη γιατί είναι επιδειξιομανείς και θέλουν να κάνουν μπούγιο και φασαρία! Πάνε στα ακριβά, στα “φωναχτά”, στα “πλουμιστά” και κάθε τι νεοταξίτικο και “μοντέρνο”. Τι σου προσφέρουν εσένα αυτοί οι χώροι; αυτοί οι άνθρωποι; αυτοί οι χώροι είναι φτιαγμένοι για να τα τρώνε από αυτές τις ξεφωνημένες και κάτι βίζιτες με τους γόνους και είναι και πανάκριβα!

    Comments are closed.