ΔΕΣ ΚΟΥΛΗ ΤΙΣ… ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ!!!! ΜΕΡΕΣ “ΣΙΣΜΙΚ” ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ!!! [ΧΑΡΤΗΣ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Νέα πρόκληση από την Τουρκία, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο 62ος γύρος διερευνητικών επαφών στην Αθήνα, η οποία με Navtex βγάζει στο Αιγαίο το ερευνητικό πλοίο «Τσεσμέ».

    Η Τουρκία, η οποία δήθεν ενδιαφέρεται για διάλογο με την Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι από τις 18 Φεβρουαρίου, μέχρι και τις 2 Μαρτίου βγάζει στο Αιγαίο, το ωκεανογραφικό σκάφος «Τσεσμέ».

    6297fc86-2e9a-492d-a142-057e16b96527

    Πρόκειται για έρευνες που πραγματοποιηθούν σε περιοχές μεταξύ της Λήμνου, της Σκύρου και της Αλοννήσου.

    Όλα αυτά τη στιγμή που εντός του πρώτου 5ημέρου του Μαρτίου υποτίθεται ότι θα έχουμε τη δεύτερη συνάντηση «διερευνητικών» στην Αθήνα.

    Δείτε τη Navtex

    navtex

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Έχουν σχέδιο, θα τους δώσουν την ΑΟΖ του Καστελόριζου, μέρος της ΑΟΖ του Αιγαίου, μη επέκταση των χωρικών υδάτων πέρα από τα 6 ν. μίλα στα νησιά του Α. Αιγαίου και άμεση επιρροή στο εσωτερικό της Ελλάδας μέσω των εκατομμυρίων αλβανών, πακιστανών και ψευτοσυρίων που θα ελληνοποιήσει τα επόμενα χρόνια ο Κούλης και ο καροτάκιας του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό παθαίνουν τα ανάδελφα έθνη που αφήνουν την εσωτερική τους πολιτική ζωή να ελέγχεται από πρώην και νυν μεγάλες δυνάμεις.

    2. Μέχρι να σηκωθειτε από τους καναπέδες το Κουλι θα έχει πάρει αεροπλάνα μαζί με τους αστυνομικούς και θα έχει φύγει εξωτερικό και θα πίνει Φρεντο και γλυφτες και τσιρακια τους θα σας κυνηγάνε οι Τούρκοι στην Ομονοια.

    3. Ο Κούλης και η συμμορία του νομίζουν ότι θα γλιτώσουν. Κομματάκι δύσκολο.

    4. Αυτοί μας κοροϊδεύουν πολλά χρόνια τώρα, τα πούλησαν όλα, ήμουν πιτσιρίκι και έχω πιτσιρίκια, τίποτα δεν άφησαν, μας πούλησαν και εμείς ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ και ασχολούμαστε με τα εμβόλια…

    5. Ο ίδιος ο Κούλης του λέει να μπαίνει που είναι το περίεργο?

    6. Μόνο αν κάνει έρευνες έξω από την Σαλαμίνα, θα ευαισθητοποιηθεί ο Κούλης.

    7. Γουρλομάτη έχεις πουλήσει τό Αιγαίο μας στούς τουρκομογγόλους.Θά σέ κρεμάσουμε στό Σύνταγμα
      μαζί μέ τήν Μαρέβα όπως κρέμασαν στό Μιλάνο τό 1945 τόν Μουσολίνι μαζί μέτήν ερωμένη του Κλάρα Πετάτσι ανάποδα μέ τό κεφάλι πρός τά κάτω.
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.