ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ “ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ;” – “ΟΡΓΙΑ” ΑΠΟ Λ@ΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ – ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ – ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ramazani exo

    Μέτρα, περιπολικά και κυνήγι έζησαν οι Χριστιανοί

    Προφανώς αυτά δεν ισχύουν για τους Μουσουλμάνους… και οι Εκκλησίες μας ακόμα δεν έχουν ανοίξει κανονικά!

    Τηρούνται οι αποστάσεις;;; Μήπως υπάρχει συνάθροιση;;;  Tι έγινε κύριε Χαρδαλιά; Δεν τα βλέπετε αυτά; Για αυτό σας έβγαλαν το ψευδώνυμο “Σκορδαλιά”;

    Δείτε το βίντεο με τον πρόεδρο της Πακιστανικής κοινότητας και την τρικούβερη μάσα με πολλούς άλλους γύρω του:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Μια χειροβομβίδα θέλουν όπως είναι μες στη μέση στο τραπέζι

    2. Ωρα 17:15 Τριτη 12-5-2020 Λεωφορος Πατησιων υψος Κολιατσου περιμενοντας το ραντεβου με γιατρο. Μια λεξη περιγραφει αυτο που βλεπω : ΑΛΩΣΗ! Εδω και μια ωρα δεν εχω δει Ελληνα εστω εναν για πλακα. Με προσπερνανε αμετρητοι αρ@πηδες και Πακιστανοι με παντοφλες. Σε καποια φαση ειδα ενα ζευγαρι ταλιμπαν να τρωει μουρα απο της μουριες που εχουν τα πεζοδρομια. Την γαμησανε την χωρα οι προδοτες.

    3. ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ

    4. Μας εφεραν με το ζορι τους μουσουλμανους χωρις ο λαος να τους θέλει Αλήτες, προδότες, πολιτικοί

    5. Αυτά πρέπει να ανεβαίνουν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας Μακελειό. Οι πολιτικοί προδότες χρειάζονται καθημερινά ξεμπρόστιασμα,αλλά και να τα βλέπουν όσοι δεν γνωρίζουν από κομπιούτερ για να ενημερώνονται και να βλέπουν τι παρτάλια πάνε και ψηφίζουν.

    6. ΚΥΡΙΑΚΟ!!ΓΡΑΨΕ!! ΙΣΤΟΡΙΑ!!ΦΤΙΞΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!(πρωτα οι ελληνες)ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΟΙ!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!! !ΗΓΕΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΙ ΧΩΡΑ!!!

    7. Γιατί βρίζετε τα λαθρο και τους γύφτους? Μάγκες είναι και γλεντάνε κανονικά τον κουλη και τους σκορδαλιαδες. Όταν χρειαζόσουν μυνημα για να πας να πάρεις ακόμη και ψωμί, τα λαθρο έκαναν συγκέντρωση στο σύνταγμα και έμπαιναν στα μέσα χωρίς να πληρώσουν εισητηριο. Και άμα διαθέτει από αυτά που έχουν οι άντρες ανάμεσα στα πόδια τους ο Χαρδαλιας ας τους ενοχλήσει. Ποιος έχασε τα @@ του για να τα βρει ο σκορδαλιάς??

    8. και υστερα τους κανουν και τεμενη ωστε να εγκατασταθουν για παντα εδω
      ρε πως μας καταντησανε ετσι ρε γαμωτο
      με τα τεμενη θα χουν αφορμη και ασ ξεκουμπιστουν αυτη πως εδω η γη τους ειναι δικη τους μονο δικη τους
      και οι ελληνες ειναι ξενοι
      ρε καταλαβενετε τι μας εχουν κανει και τι πανε να κανουν στην χωρα μας
      το χετε καταλαβει τι ειναι αυτοι η ακομα πιστευετε σε οτι μαλακια σας λενε γ αυτους

    9. Αλητες,βρωμιαρηδες,πολιτικοι,καταντησατε την ελλαδα αποικια του καθε ΣΤΑΝ,της οικουμενης.

    10. Στη φωτογραφία διακρίνω :

      α) έναν υφηγητή πυρηνικής φυσικής,
      β) έναν λέκτορα μοριακής βιολογίας,
      γ) έναν επίκουρο καθηγητή γενετικής,
      δ) έναν εφέτη (παρ’ Αρείω Πάγω), με ειδίκευση στα δικαιώματα των ολίγων και
      ε) έναν καθηγητή επεμβατικής καρδιολογίας

      σε επιστημονικό συμπόσιο, με θέμα : “Η ανάγνωση της παλάμης και η μεταφορά (δια της αφής του προσώπου – βλ. βίντεο), της βαθύτερης γνώσεως του προλεταριακού προτσές, σε σχέση με το διαλεκτικό υλισμό και την πατερναλιστική στρουκτούρα”.

      Τι το ανώμαλο βλέπετε ;;;;

      1. Ότι έχουν ενοχή συνείδηση, και ή συνείδηση της ενοχής τους φαίνεται από τα απαράδεκτα φαγητά τους

    11. Θέλω να δω τα χιλιάρικα να πέσουν για πρόστιμο, συνάθροιση άνω των 10 ατόμων και να ανακοινωθούν στα Μ.Μ.Ε. Χαρδαλιάς ακούει , αλλιώς θα έχεις θέμα από όλλους τους Έλληνες που γεμησες με πρόστιμα ,δεν είμαι ρατσιστής αλλά δεν το επιτρέπω να συμβαίνει αυτό !!

    12. Το κρέας στο τραπέζι από κανένα κακόμοιρο σκυλάκι είναι που έκλεψαν οι κανίβαλοι .

    13. η συμπεριφορά των λαθραίων και των γύφτων αποδεικνύει στην πράξη πόσο πρόβατο είναι ο νοτιοβαλκάνιος νεοραγιάς που τον πηδάνε και συνεχίζει δουλικά να υπηρετεί την Δημοκρατία, πληρώνει πάντα τους φόρους του για να έχει το κράτος λεφτά να φέρνει λαθραίους και να τον πηδάει κι’άλλο, είναι και υπερήφανος ο ραγιάς ότι είναι νομοταγής και έχει και φορολογική συνείδηση, κουλτούρα πληρωμών. Μια χρονιά να μην είχε υποβάλει κανείς φορολογική δήλωση και οι κυβερνήσεις θα τρέμανε σε κάθε τους κίνηση μην ξαναγίνει αυτό.

    Comments are closed.