“ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ” – ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ “ΞΕΣΚΙΣΕΙ” ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis_diaggelma_main

Το μήνυμα του πρωθυπουργού:

Η Ελλάδα είναι μία χώρα υπερήφανη και ισχυρή. Μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας και πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Μένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και στους κανόνες καλής γειτονίας. Επιδιώκουμε με όλους γέφυρες ειρήνης, καλής πίστης και συνεργασίας.
Η πατρίδα μας δεν απειλεί αλλά και δεν εκβιάζεται. Και για αυτό ακριβώς και δεν υποκύπτει σε απειλές και εκβιασμούς. Ούτε, όμως, και ανέχεται προκλητικές ενέργειες.

Με αυτή την πολιτική αρχών διαπραγματευτήκαμε και υπογράψαμε τις συμφωνίες οριοθέτησης των Θαλασσίων Ζωνών μας με την Ιταλία και, πρόσφατα, με την Αίγυπτο. Συμφωνίες απολύτως συμβατές με το Δίκαιο της Θάλασσας.

Συμφωνίες που αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχει καλή διάθεση και κλίμα εμπιστοσύνης μπορούν τελικά να επιλυθούν πολυετείς διαφορές. Που διασφαλίζουν την πρόοδο και την ευημερία των λαών, πάντα στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου.

Στο ίδιο πλαίσιο νομιμότητας, με αυτοπεποίθηση και χωρίς εκπτώσεις, είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με όλους τους γείτονές μας.

Δεν φοβόμαστε τον διάλογο, ακόμη και τον πιο δύσκολο, γιατί έχουμε πίστη στο δίκαιο των θέσεών μας. Όμως διάλογος με προκλήσεις και σε κλίμα έντασης είναι, προφανώς, άνευ αντικειμένου.

Η αντίδραση της Τουρκίας στην καθ’ όλα νόμιμη συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο δείχνει, δυστυχώς, ότι δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με τις Ευρωπαϊκές αρχές του 21ου αιώνα. Και ότι παραμένει προσκολλημένη στη λογική του εξαναγκασμού και των εκφοβισμών. Λογική που ανήκει σε άλλες εποχές.

Με τη στάση της αυτή, όμως, αποδεικνύει και τον προσχηματικό χαρακτήρα της δήθεν ετοιμότητάς της για διάλογο. Γιατί, πώς είναι δυνατόν μια καθόλα νόμιμη συμφωνία ενός κράτους με ένα άλλο να χρησιμοποιείται από ένα τρίτο κράτος ως πρόσχημα αποχώρησης από τις διερευνητικές επαφές πριν αυτές καν επανεκκινήσουν;

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που η ίδια η Τουρκία υπέγραψε με τη Διοίκηση της Τρίπολης, στη Λιβύη, ένα ανυπόστατο και παράνομο μνημόνιο. Και η οποία, με τις επανειλημμένες προκλήσεις, δοκιμάζει τις αντοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η στρατιωτικοποίηση της κατάστασης από την πλευρά της Τουρκίας αποτελεί επίσης και παραδοχή ανυπαρξίας νομικά ισχυρών θέσεων. Γιατί η προβολή ισχύος δεν είναι παρά απόπειρα να αντισταθμιστεί η αδυναμία της σε θέματα Δικαίου.

Απαντώντας στην ανάπτυξη του στόλου της, αναπτύξαμε και εμείς τον δικό μας, θέτοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις μας σε επιφυλακή. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι Έλληνες έχουν την ίδια απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεών μας που έχω και εγώ.

Στις προκλήσεις διατηρούμε το σθένος που πηγάζει από την ψυχραιμία και τη σωφροσύνη μας. Αλλά, ταυτόχρονα, μένουμε σε απόλυτη πολιτική και επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Παράλληλα, ενεργοποιούμε τη διπλωματία μας. Ενημερώνουμε φίλες χώρες και τη διεθνή κοινή γνώμη. Και κινητοποιούμε συμμάχους και εταίρους.

Δεν είμαστε μόνοι σε αυτήν την προσπάθεια. Η άμεση ανταπόκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο αίτημά μας να συγκληθεί το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων επιβεβαιώνει ότι το ζήτημα δεν αφορά μόνο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αλλά και τις σχέσεις όλης της Ευρώπης με την Τουρκία.

Συνεχίζοντας, συνεπώς, την πολιτική των επιθετικών προκλήσεων, η Τουρκία τον μόνο δρόμο που ανοίγει είναι αυτός των ισχυρών κυρώσεων εναντίον της. Κι αυτό την ίδια στιγμή που ισχυρά κράτη, με σημαντική παγκόσμια και περιφερειακή ισχύ, συντάσσονται με το δίκαιο των θέσεων μας.

Ξανατονίζω: Απαντούμε, δεν προκαλούμε. Και με στιβαρότητα προσβλέπουμε να επικρατήσει, επιτέλους, η λογική στη γειτονική μας χώρα. Ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ένας καλόπιστος διάλογος.

Βασισμένος στο Διεθνές Δίκαιο και στον αμοιβαίο σεβασμό για τη μία διαφορά που αποτελεί το αντικείμενο συζήτησης και ενδεχόμενης προσφυγής σε διεθνές δικαιοδοτικό όργανο: Την οριοθέτηση Θαλασσίων Ζωνών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν σηκώνουμε σημαίες ευκαιρίας. Υψώνουμε τη στάση της ευθύνης και της νομιμότητας. Γιατί δεν γίνεται σοβαρή εξωτερική πολιτική με προπαγανδιστικές φωτογραφίες από ανύπαρκτες σεισμικές έρευνες. Ούτε και με εθνικιστικούς παροξυσμούς προς ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης.
Ας το γνωρίζουν όλοι: Ο κίνδυνος ατυχήματος καραδοκεί, όταν συγκεντρώνονται τόσες στρατιωτικές δυνάμεις σε περιορισμένη έκταση. Και την ευθύνη σε μια τέτοια περίπτωση θα την έχει εκείνος που προκαλεί τις συνθήκες αυτές.

Παραμένουμε σταθεροί στην προσήλωσή μας στη Διεθνή Νομιμότητα και στη δύναμη της διπλωματίας να επιλύσει ακόμη και τα πιο σύνθετα ζητήματα.
Δεν θα είμαστε ποτέ αυτοί που πρώτοι θα οξύνουμε τα πράγματα. Όμως, η αυτοσυγκράτηση είναι μόνο η μία όψη της ισχύος μας.

Καμία πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη. Το έχουμε, εξάλλου, αποδείξει στην πράξη. Και θα το αποδείξουμε ξανά εάν χρειαστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

73 Σχόλια

  1. ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΈΧΕΙ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ Ο
    ΜΠΑΜΠΑΚΟΥΛΉΣ”
    ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΜΆΤΗ.
    ΧΡΟΝΙΆ ΤΏΡΑ.
    ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ, ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΠΡΕ..
    . ΑΧ, ΕΛΛΆΔΑ……
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  2. Ο πιό ακατάλληλος “άνθρωπος” στην πιό επικίνδυνη θέση. Προδότης από κούνια…

  3. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ….
    FBI:H OIKOΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ .
    ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 1968-69

    ΕΓΓΡΑΦΑ

    http://greeknewsondemand.com/2020/08/11/%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9/

  4. „ Δεν είμαστε μόνοι σε αυτήν την προσπάθεια. §#€ Η άμεση ανταπόκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο αίτημά μας να συγκληθεί το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων §#€ επιβεβαιώνει ότι το ζήτημα δεν αφορά μόνο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αλλά και τις σχέσεις όλης της Ευρώπης με την Τουρκία. Τωρα τα πιασαμε τα λευτα μας

  5. Να πάτε να τον ξαναψηφιστε πάλι τον χαντζαρο εβραιο

  6. Φατε Διεθνες Δικαιο καραγκιοζηδες!!!!!!!! Ο Τουρκος δεν καταλαβαινει τιποτα και σεις τον χαβα σας!!!!!!!! Τι διαλογο θα κανετε ρε ξεφτιλισμενοι;;;;;;;; Θα υποκειψετε στις επιθυμιες του Τουρκου να σας καθησει στο τραπεζι και να σας δοσει λιστα με τις απαιτησεις του;;;;;;;;; Τι θα συζητησετε ρε μαριονετες;;;;;;;; Για τον….κορωνοιο;;;;;; Η για το ποσα ειναι τα μισα της χιλιαδας;;;;;;;; Αν πατε για διαλογο θα ειναι για ξεπουλημα Εθνικης Κυριαρχιας, γι’ αυτο καλυτερα ειναι να καθησετε στ’ αυγα σας!!!!!!!!!!

  7. Στην ουσια για μην κοροιδευωμαστε δεν φταιει ο εβραιος κουλης εγγονος του μωησεως που τον βαλαμε εκει να μας πουλησει στους μογγολους και στους ναζι.
    Φταιει αυτο το αθλιο κατασκευασμα που φτιαξανε οι σιωνιστες και το ονομασαν νεοελληνες που ψηφιζουν οτι τους πασαρουν οι σιωνιστες και τους ανεχωντε να τους κοροιδευουν.
    Κανενας αλλος δεν φταιει.κοιταξτε στον καθρεπτη σας για τον ενοχο.

  8. Σε εναν λαο που 46 χρονια χορταινει με ωραια παχυλα λογια και απο πραξεις το απολυτο τιποτα! Ευκολοπιστο και αφελη! Δεν διαβαζω τις μπουρδες του, ουτε τον ακουω στην tv,ειναι μονο βιτρινα χωρις εργα οπως ολοι!

  9. εντω μεταξυ ο κοσμος καιγεται και τα ξεπουλημενα ΜΜΕ γραφουν για το που λιαζεται η Τουνη

  10. Το oruc Reis δεν έφυγε, απομακρύνθηκε λόγω των 8 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή.Θα επιστρέψει να κα ει την δουλειά του.

  11. Η λέξη διάλογος ζώα είναι φτιαχτή..Η σωστή λέξη είναι διαπραγμάτευση….Ηληθιοι νοεραγιαδες ψηφοφόροι στον 28 παράλληλο στα μέσα της Ρόδου υπόγραψαν.. Ξέρετε ρε ζώα γιατί μιλάμε;; Ξέρετε γιατί δεν έχουμε 12 ν.μ;; Βλήματα… Διαβάστε να ξυπνήσετε κοιμισμένα όρνια του πληκτρολογίου που υμνητε το σιχαμα και το σιναφι του όλοι εσείς που λέτε ότι κάνει άψογα τη διαχείριση της ΑΟΖ..

  12. Κούλη μαλάκα ποιο διεθνές δίκαιο ρε στάρι παιδί της φάπας ??
    Όταν οι Μογγόλοι παραβιάζουν διεθνές δίκαιο και σου κάνουν εισβολή πατώντας σε δικά μας χωρικά ύδατα ποια είναι η στάση που πρέπει να πράξει κάθε κράτος που τιμάει τα παντελόνια του και σέβεται την ιστορία του ρε παπάρα! Ούτε για πρόεδρος δεκαπενταμελούς της Ολλανδίας δεν κάνεις ρε μπαγλαμά , θες και Ελλάδα ρε Φλώρε γκαντεμόσκυλο. Άντε πάρε δρόμο ρε Βρωμιάρη εσύ και όλο σου το ασκέρι , ΤΟΥΡΚΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ!

  13. σε ελληνικο εδαφος μπηκαν ρε παπαρα…σε ελληνικη υφαλοκρυπιδα και εμεις το φωτογραφιζουμε…αυτοι ρε βλακα ψηφοφορε της νουδουλας γιατι να μας ριξουν…την δουλεια τους την κανουν,,,επομενος σταθμος Καρπαθος…κατι ηλιθιοι σαν εσενα βρωμοφηφοφοροι προδοτες εχουν διαλυσει την χωρα και αν δεν σας παρουμε με τις πετρες θα εξαφανισετε την χωρα μια ωρα αρχιτερα…

  14. Μακράν ο χειρότερος πρωθυπουργός,αυτός νομίζει ότι παίζει κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι

  15. Ο διάλογος γίνεται με βάση το οθωμανικό δίκαιο και περιλαμβάνει και πολλά προστυχόλογα από τον ερντο
    Σωστός ο Κούλης που δεν έχει πρόβλημα

  16. Κούλη αν έχεις αρχ@@ια μπες σε ένα ελικόπτερο και πήγαινε στα Ίμια. Άιντε ρε πάρε δρόμο. Θες να κάνεις και τον πρωθυπουργό. Ρε ούτε για αχθοφόροι στο λιμάνι δεν κάνετε όλοι σας. Παραμυθες ε παραμυθες. Γελοίοι.

  17. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ,
    ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ,ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

  18. Εσύ Κυριάκο μπορεί να μην φοβάσαι τον διάλογο αλλά εμείς τον φοβόμαστε και μάλιστα πολύ! Τους ίδιους διαλόγους έκανε και το άλλο το ζαβό με τα Σκόπια αλλά και με την τουρκια και έχασε την πρωθυπουργια..
    Όλοι οι καλοί γειτονοι μας απαιτούν να κλέψουν εδάφη κι ιστορία χιλιετιων εκδηλώνονται κάθε τόσο τις επιθετικές κι αδιαλλακτες θέσεις τους, κι εσείς στην κοσμαρα σας..
    Πλέον ο κόσμος είναι ψιλιασμενος και μέσα του χτυπούν σαν τουμπελέκι…για να δούμε.

  19. Από τα συμφραζόμενα,θα πολεμήσουμε μόνο αν οι Τούρκοι μας ρίξουν πρώτοι.Οι Τούρκοι όμως,δεν δείχνουν να έχουν τέτοια πρόθεση.Παμε επομένως σε ένα παιχνίδι νεύρων και τακτικής όπου η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό θα κερδίσουν.Ο πρωθυπουργός πολύ σωστά δεν επιλέγει να ξεκινήσει την σύρραξη.Ακομα και αν τούς απωθησουμε,δεν θα έχουμε κερδίσει κάποιο πόλεμο, απλά ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα.Μια σύγκρουση τώρα,θα τελειώσει Ελλάδα και Τουρκία για τα επόμενα 20 χρόνια από τον παγκόσμιο χάρτη.Πατριωτης δεν είναι αυτός που οδηγεί στον όλεθρο το έθνος του, αλλά αυτός που του διασφαλίζει την συνέχιση της ύπαρξης του.Ας ρίξουν λοιπόν οι Τούρκοι το πρώτο βόλι και αν δεν αντιδράσουμε τότε και εγώ μαζί σας…

    1. σε ελληνικο εδαφος μπηκαν ρε παπαρα…σε ελληνικη υφαλοκρυπιδα και εμεις το φωτογραφιζουμε…αυτοι ρε βλακα ψηφοφορε της νουδουλας γιατι να μας ριξουν…την δουλεια τους την κανουν,,,επομενος σταθμος Καρπαθος…κατι ηλιθιοι σαν εσενα βρωμοφηφοφοροι προδοτες εχουν διαλυσει την χωρα και αν δεν σας παρουμε με τις πετρες θα εξαφανισετε την χωρα μια ωρα αρχιτερα…

      1. Αγαπητέ κύριε κατά αρχήν δεν είμαι ψηφοφόρος της ΝΔ.Δευτερον,οι Τούρκοι δεν είναι χθεσινοι στην προπαγάνδα του ψευτοτσαμπουκα.Ειναι αληθινοί επιστήμονες.Τριτον,δεν γίνεται να ακούμε το κάθε αγράμματο σκουπίδι σαν εσένα που λέει έδαφος την θάλασσα.Τεταρτον ο γιος μου που υπηρετεί στην Λήμνο έχει ηθικό ακμαιοτατο , είναι ετοιμος να πεθάνει για την πατρίδα και όχι φυσικά για κάποιους ξεφτιλες σαν εσένα που γράφεις για πόλεμους και επιθέσεις από το πληκτρολόγιο.Τελος, όποιος επιθυμεί την ειρήνη,δεν είναι προδότης ούτε κότα.Αν θέλεις να μου το πεις κατάμουτρα,σε περιμένω ρε ρεζίλι.Δεν μπορείς να φανταστείς τι θα πάθεις.

        1. Να σου πω εγώ τι θα πάθει; Μια φαγούρα στα αρχιδια μόλις σε δει.
          Παρε μια φόρα τώρα να του τα κλασεις παρέα με τον γιο σου….

      2. Πες τα ρε μεγάλε. Έχουμε γεμίσει με τρολάκια του πληκτρολογίου που το μόνο που ξέρουν στη ζωή τους είναι να γεμίζουν το στόμα τους με κρεατόβεργες από προδότες και δωσίλογους. Σφουγκοκωλάριοι μια ζωή που ψηφίζουν προδότες και έχουν το θράσος να εκφέρουν και άποψη.
        Όσο για τις απειλές του τις επιστρέφω εγώ πίσω γιατί πίσω από το πληκτρολόγιο δεν κρύβονται μόνο τρολάκια αλλά μάχιμοι που διακινδυνεύουν κάθε μέρα τη ζωή τους και κάτι φραπεδόμαγκες τους έχουν για κολατσιό.

  20. Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται,ακομα στον διαλογο εισαι ρε πολιτικα ηλιθιε οι Τουρκοι σε δουλευουν ψιλο γαζι,και εσυ ο δειλος βλακας μιλας οτι δεν φοβασαι τον δυσκολο διαλογο,δεν το ξεραμε οτι υπαρχουν ευκολοι και δυσκολοι διαλογοι,αυτες ειναι η γνωστες ηλιθιες αρλουμπες που ξεστομιζεις μια ζωη,κρυβοντας την δειλια σου την ατολμια σου . Ο Ερντογαν αλωνιζει ολη την Ελληνικη Α.Ο.Ζ και εσυ ρε Υπνε κοιμασαι ορθιος και δεν πληρωνεις ξενοδοχειο,εσενα το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να γεμισεις ολη την χωρα με τους λαθροεποικους και να κανεις μειονοτητα τους Ελληνες στην ιδια τους την χωρα .Απορω με τα τοσα ……”καλα που εχεις κανει σ αυτη την ρημαδα την χωρα πως μπορεις και κοιμασαι ησυχος τα βραδια,και δεν εχεις καθολου …..εφιαλτες,αλλα γιατι να εχεις εσυ εφιαλτες αφου σκετος εφιαλτης αποδεικτικες εσυ !!!!!!!!

  21. Πόσες φορές έχει διαβάσει στον ελληνικό λαό τις ίδιες μπούρδες που του γράφουν οι λογογράφοι και οι επικοινωνιολόγοι του; Ευτυχώς δεν μας είπε για τις κατσαρόλες που βαρούσε ο στόλος μας για να μην κάνει έρευνα το Uruc Reis. Ε ρε ξεφτιλίκια…

  22. ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ? ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΚΛΑΨΙΑΡΗ? ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ (ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ)

  23. Δυστυχώς η κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί είναι εις βάρος μας και ο λόγος είναι ότι ο λαός ανεύθυνα εδώ και δεκαετίες ψηφίζει προδότες, ψηφίζει λαμόγια, ψηφίζει τζάκια, ψηφίζει άτομα από διάφορες λέσχες και ανέχεται την πλύση εγκεφάλου της νεοταξικης αριστεράς και των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης, παραμερίζοντας, διαστρεβλώνοντας και χάνοντας ιστορία, αξίες και ιδεώδη χιλιετιών. Βυθισμένος σε χρέη που του τα φορτωσαν με το ετσι θέλω και ηττοπάθεια έχει χάσει τα εθνικα αντανακλαστικά για πάλη και αγωνες.
    Έχοντας άλωθει και αλλοιωθεί πληθυσμιακά ζει στο φόβο στην αβεβαιότητα και στον καθημερινό τρόμο, αποτέλεσμα και οι χιλιάδες αυτόχειρες ένα ακομα έγκλημα των προδοτών.
    Με πουλημένους τους περισσότερους στρατιωτικούς δεν έχει ελπίδα όχι για διεκδίκηση αλλα ουτε και για άμυνα.
    Όταν ο λαος ψηφίζει προδότες και πουλημένους που είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι για τον καθε γεωπολιτικο ανθέλληνα είναι επόμενο να υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα. Τους προδότες κανείς δεν τους υπολογίζει κανείς δεν τους παίρνει σοβαρά μόνο τους χρησιμοποιεί είτε είναι αυτοί ηγέτες είτε είναι λαός. Και όπως μας διδάσκει ιστορία το τέλος το προδοτων είναι πάντα το ίδιο, εξαφάνιση κατόπιν χρησιμοποιήσεως.
    Εάν δεν βρεθούν κάποιοι στρατιωτικοι «παλαβοί» να βάλουν τέλος σ’ αυτή την κατάσταση προβλέπεται και άλλη συρρίκνωση δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση πρέπει να βγουν τα τανκς στους δρόμους για να σφίξουν οι κώλοι και να πληρώσουν οι προδότες όχι να φύγουν όπως την άλλη φορά που τους άφησε και φύγανε ο Παπαδόπουλος.
    Να δουλεύουν τα εκτελεστικά αποσπάσματα 24/7

  24. Μπράβο Κυριάκο, η μοναδική κυβέρνηση που κάνει πράξεις, καθορίζει αοζ και έχει την καλύτερη εξωτερική πολιτική συν μας έσωσε από τον κορονοιο.
    Αλλωστε δεν είναι τυχαίο που όλοι, όλο και περισσότερο σε στηρίζουν εγγυημένα…ρωτηστε όποιον θέλετε..
    Η Ελλάς μεγαλώνει και ΕΣΎ για πάντα στο τιμόνι της.

    1. Πόσα κιλά καμμένη εγκεφαλίτιδα έχεις υδροκέφαλε….

    2. ΡΕ ΗΓΕΤΗ , ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΄΄ΗΓΕΤΗ΄΄ ΣΟΥ;;;;;;;;; ΓΙΑ ΤΑ 4.000.000 ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ΄΄ ΤΟΞΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΄΄ΗΓΕΤΗ΄΄ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ HOT SPOT, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΛΑΪΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ;;;; ΤΙ, ΟΧΙ;;;;;;;

    3. Όταν τελειώσεις με το αριστερό τράβα και με το δεξί

  25. ρε αποβολή της φύσης, ο θεοδωρικάκος σου έγραψε τις παπάτζες ? βλάκα πανηλίθιε μιζαδόρε
    Άμεση σύλληψη και σύρσιμο στον περίπατο του λαθρογιάννη δεμένος με τα κομμένα καλώδια
    των μογγόλων που άπλωσαν στην ελληνική υφαλοκριπίδα
    νόμος του λυντς στον μπετόβλακα που τον έχουν πάρει στο ψιλό τούρκοι άγγλοι αμερικανοί γάλλοι γερμανοί
    μέχρι οι λαθρομουσαφίρηδες της μαρέγκας της αλανιάρας

  26. μαζεψτε τον ψυχακια και παρανοικό κούλη Μας παει για φουντο

  27. Άντε να πας σε κανένα κάστρο και να σου εμφανιστεί κάτι τέτοιο μπροστά σου.

  28. Η εικόνα μεταδίδεται απευθείας από τα Καρπάθια;

  29. Μονο στο ισραηλ στη γερμανια στη γαλλια στην αγγλια και σε αλλους σκατομασονονους ξερετε να τρεχετε αληταραδες αρρωστημενοι που σας ψηφιζει ο κοσμος τοσα χρονια και κανατε σαν τα σκατα σας στις στοες ολον τον πλανητη. Εκλογες τωρα και εξορια εξω απο τη χωρα ολοι οι πολιτικοι και ολα τα βορεια προαστει της Αθηνας μαζι με τους πλουσιομασωνους της θεσσαλονικης και λοιπης Ελλαδας. Δωστε τελος στην προδοσια.

  30. Οι περισσότεροι που σχολιάζουν θα τους πληρώνουν οι πρώην ΧΑ . Όταν βάλατε το άρθρο ότι το κόμμα του Κασιδιάρη δεν έκανε καμία δήλωση για την απόπειρα δολοφονίας του Χίου οι περισσότεροι έκαναν τους Κινέζους. Τότε μάλλον είχαν κάποια συγγένεια με τους κιτρινιάρηδες που κοροϊδεύουν γιατί οι περισσότεροι που σχολιάζουν είναι ρατσιστές με τα πάντα. Ούτε τα χνώτα τους δεν χωνεύουν. Τώρα θα βρίσουν τον Μητσοτάκη με 2000 σχόλια γιατί κάνουν την δουλειά τους οι πληρωμένοι Χρυσαυγίτες. Επαγγελματίες σχολιαστές. Κοίτα ποιοί μιλάνε που ανακατέυονται κιόλας τα καθίκια και ποιό καθίκι ανακατεύει αυτούς τους αλήτες δεν ξέρω

  31. Στρατηγος ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ στο ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ,ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ,ΔΕΙΛΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΤΑΝΕ,ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    Ο ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΡΕ ΟΥΣΤ,ΡΕ ΟΥΣΤ ,ΡΕ ΟΥΣΤ.
    ΕΜΕΙΣ?

  32. Εμεις εχουμε εμπιστοστνη στις Ενοπλες Δυναμεις μας αλλα οχι σε Εθνικους Φοβιτσιαρηδες που ξεπουλουν το ονομα και τη γη μας για δηθεν διαλογο σε εναν προαιωνιους εχθρους της πατριδας μας.Κριμα εισαι και Χανιωτης στη καταγωγη. Δεν ντρεπεσαι ρε?

  33. Να αρχίσετε να προβάρετε το σχοινί σιγά σιγά και οι 300.
    Οι Άγιοι δεν έβλεπαν τυχαία όλοι τις ίδιες εξελίξεις στην Ελλάδα εδώ και εκατοντάδες χρόνια.
    Και να είστε σίγουροι ότι το σχοινί δεν θα έχει σαπούνι.

    1. Πρώτα οι ψηφοφόροι μετά οι στρατηγοί,μετά δικαστές,εισαγγελείς,μετά δημοσιογράφοι και μετά πολιτικοι

  34. Ρε προδότη που σε ψήφισα κιόλας, μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Αν δεν κάνεις να σηκωθείς να φύγεις. Οι Τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο αν τους δώσεις μία γερή πάτσα. Και η πάτσα είναι ταυτόχρονη βύθιση όχι μόνο του ερευνητικού αλλά καί όλων των πλοίων που το συνοδεύουν.Τότε ο Τούρκος θα μιλήσει ξανά μετά από 100 χρόνια.
    Τι χέστης είσαι ρε άνθρωπε μου. Κτύπα πρώτος και μάλιστα γερό κτύπημα.

    1. Εσύ που τον ψήφισες,δεν ήξερες αυτήν η οικογένειά τι ρόλο βαράει?και οι πέτρες τους ξέρουν τι προδότες τουρκοφιλοι ειναι,

  35. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΟΥΛΗ. ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.
    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

  36. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΟΥΛΗ ΟΙ ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ?
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΩΜΩΣ.

  37. κανεις απο εσας δε γνωριζει το δικαιο της θαλασσας (και πολλα αλλα ακομα), η Ελλαδα κανει ΑΨΟΓΗ δουλεια στο θεμα με την Τουρκια και ειναι παντα συμφωνη με το διεθνες δικαιο, και πολυ καλα κανει για να μην χασει το δικιο της. εκει που πλεουν τα τουρκικα πλοια ειτε σας αρεσει ειτε οχι, η Ελλαδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επιτεθει, οποιος δε μπορει να το καταλαβει ειναι απλα καθυστερημενος. ΜΠΡΑΒΟ γιατι η Ελλαδα εχει παει την Τουρκια αιμα ολο αυτο το διαστημα.

    1. Ναι άψογα όλα…Η πολιτική για την Θράκη,την ΑΟΖ,το λαθρομεταναστευτικό,Η συμφωνία των Πρεσπών,το lockdown,,, όλα άψογα..Ο τομέας δημόσιας υγείας, παιδείας,η οικονομία, επίσης άψογα..Η ανεργία μικρή,οι άστεγοι περνάνε τέλεια,οι μισθοί όλοι τέλειοι,οι νέοι δεν φεύγουν, άγχος μηδέν, καμία διαφθορά και αδικία πουθενά, Όλα στο μυαλό είναι… Ωραίος..

      1. Αυτός λέει άλλα, εσύ λες τα δικά σου, αλλά δεν κάνουμε δουλειά άμα τα τσουβαλιάζουμε…

  38. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΙΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Η ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!!

    1. ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΈΧΕΙ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ Ο
      ΜΠΑΜΠΑΚΟΥΛΉΣ”
      ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΜΆΤΗ.

      ΧΡΟΝΙΆ ΤΏΡΑ.
      ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ, ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΠΡΕ..
      .
      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  39. ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ???? ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΎΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΡΗΤΗ / ΡΟΔΟ Η ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟ???? ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ

  40. Και ένας ηλίθιος θα φώναζε στον Μητσοτάκη ότι γελοίος και γραφικός ων δουλεύει ψιλό γαζί τους ελλαδιστανούς…

  41. Η πατρίδα τώρα με χρειάζεται..πάω Μύκονος να ενισχυσω το νησί..

  42. ρε ανθρωπε ΗΤΑΝ η ελλαδα υπερηφανη αλλα με τις σκατοδημοκρατιες σας ντρεπομαστε να πουμε οτι ειμαστε ελληνες εκει την καταντησατε την χωρα γουρλοματη

    1. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΚΩΛΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

  43. συνεχιστε να τους ψηφιζετε κομματοσκυλα

  44. Δημοψήφισμα 😁😁😁

    Θέλετε πόλεμο η να τα βρούμε!

    Κάτι σαν το Γιωργάκη…

    Μα αποτέλεσμα όπως του Τσιπρα….
    Οτι κι αν θέλετε εμείς θα κάνουμε οτι έχουμε συμφωνήσει…..

    Και η βαρκα Ελλάς συνεχίζει να βουλιάζει βασει εντολών άλλων κι όχι Ελλήνων…

    Κρίμα

  45. Παιδιά ησυχία μιλάει η κουρδισμένη κότα στο γυαλί και γρήγορα γτ έχει κανονίσει τις βαλίτσες της

  46. ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΛΑΘΡΟ Κ ΤΟΎΡΚΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕι Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΛΈΓΞΕΙ ΕΠειτα και ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12, οχι α λα καρτ εφαρμογή νομου απο το μουνοπανο και την μαγιστρω μαρεβα την ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑΑΑ

  47. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΠΑΝΤΣ ΚΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΡΙΨΗ ΜΟΛΟΤΟΦ Η ΥΓΡΟ ΠΥΡ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΟΛΟΙ Η ΓΚΕΥ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΡΑΛΑΓΗΣ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΚΤΙΟΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΓΙΑ ΥΣΧΙΡΟΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ………

    1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

  48. Θα βγει να μας πει ο απατεώνας ότι κατατροπωσαμε τους Τούρκους αχαχαχαχαχαχαχα ο γελοίος έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στη γραφικοτητα

Comments are closed.