ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mhts4-thumb-large

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επισκέφθηκαν σήμερα σχολικό συγκρότημα στο Παγκράτι, με αφορμή την επιστροφή των μαθητών  της Α’ και Β’ τάξης των Γυμνασίων και Λυκείων στα θρανία, μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού. 

    Ο πρωθυπουργός και η υπ. Παιδείας ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου – όπου είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα – και συνομίλησαν με τους καθηγητές αλλά και τους μαθητές.

    Όπως αναφέρθηκε σε δελτίο ειδήσεων στο συγκεκριμένο σχολείο σχεδόν οι μισοί μαθητές είναι αλλοδαποί, λ@θροπουλα δλδ! Μας προέβαλαν με απλά λόγια την πολυπολιτισμική Ελλάδα που ονειρεύονται.

    Ο κ.Μητσοτάκης επισήμανε κατά τη διάρκεια συζήτησης με το διδακτικό προσωπικό ότι «θέλει πολλή προσοχή» εφεξής, αλλά όπως είπε «από τη στιγμή που οι ειδικοί μάς έδωσαν το “πράσινο φως” και από τη στιγμή που έχουμε -και πρέπει να το πούμε αυτό- και δείγματα γραφής από άλλες χώρες που δεν τα είχαν καταφέρει τόσο καλά όσο τα καταφέραμε εμείς, που άνοιξαν τα σχολεία τους νωρίτερα, χωρίς αυτή τη στιγμή να έχει παρατηρηθεί καμία έξαρση είτε στο μαθητικό πληθυσμό είτε στους διδάσκοντες, καθηγητές και δασκάλους, αισθανόμαστε άνετα και εμείς να πάμε στο επόμενο στάδιο».

    “Θερμή” συνομιλία Μητσοτάκη με αλλοδαπή μαθήτρια

    Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για την κυβέρνηση να μπορεί να εξασφαλίσει ότι και με τις τεχνολογικές διαδικασίες «δεν αφήνουμε πίσω τα πιο αδύναμα παιδιά ή τα παιδιά που μπορεί να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε έναν υπολογιστή ή σε ένα tablet, αν και καταλαβαίνω πια ότι αυτό είναι κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο» και τόνισε: «Και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η πρόσβαση στην τεχνολογία να είναι ευκαιρία για να δημιουργηθούν νέες διακρίσεις».

    Τέλος ο κ.Μητσοτάκης εξέφρασε την ελπίδα ότι «δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να κλείσουμε σχολεία» παρότι υπάρχει πιθανότητα -σύμφωνα με τη δημόσια συζήτηση- για ένα δεύτερο κύμα επιδημίας κορονοϊού. Όμως όπως τόνισε «δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή, αλλά το βέβαιο είναι πως, ό,τι και να γίνει, θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και υγειονομικά θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μεγαλύτερη δυνατότητα να αποφεύγουμε οριζόντια μέτρα. Θυμάστε ότι παλιά είχαμε ένα κρούσμα και κλείναμε τα πάντα. Αυτό είναι κάτι πια το οποίο μπορούμε να το διαχειριζόμαστε πολύ καλύτερα, καθώς έχουμε μάθει πολύ περισσότερα πράγματα για το τι σημαίνει να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση. Οπότε να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι βέβαια».

    Πηγή: ΑΠΕ –  ΜΠΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

    2. Ε@ΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ… ΚΟ@@ΠΑΙΔΑ ΤΗΣ BILDERBERG.

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    3. και μια ακομα παρατηρηση.
      παρακαλω κοιταξτε ΟΛΑ τα παιδια στη φωτογραφια. ΟΛΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ. κατα τα αλλα ειναι προαιρετικη η χρηση της στα σχολεια ή στην πραγματικοτητα την αποτρεπουν με διαφορες δηλωσεις βλπ Τσιοδρας. τυχαια φορανε ΟΛΑ; ή τους δωσανε/ειπανε να φορανε (μηπως και γινει καμια στραβη και κολλησουν οι υψηλοι προσκεκλημενοι;). γιατι ως γνωστον τη μασκα επιβαλλεται να τη φοραει ο ασθενης ή πιθανος φορεας του ιου για να μην τη μεταδιδει στο περιβαλλον και να ειναι οι υπολοιποι υγιείς (σωστο αυτο εννοειται αλλά μόνο για το σχολειο που επισκεπτεται ο μητσοτακης και η νικη;)
      ειμαι εκπαιδευτικος Βθμιας (και λυκειο και γυμνασιο) και σημερα στο σχολειο κανενα παιδι δεν φοραγε μασκα και μεχρι να κοιταξεις απο τη μια μερια στο διαλειμμα να μην ερχονται κοντα τα παιδια, απο πισω σου οι αλλοι ηταν ο ενας πανω στον αλλον. ολα αυτα τα παιδια προφανως μετα πηγαινουν σπιτια τους με οτι ανταλλαξαν μεταξυ τους. ευχομαι και ελπιζω για ολους να μην γινει καμια στραβη… και μεσα στην ταξη με το ζορι 1,5μ το ενα απο το αλλο και σε διαγωνια μετρηση…. αντε να δουμε

    4. Όλοι εδώ μέσα έχουν πάρει πολύ σοβαρά
      το ρόλο τους.Ημουν πιο ελεύθερη πριν!
      Εγώ θα γράφω ότι μου ρχετε. Εξήγηση.
      Η απόφαση είναι δική σας.

    5. ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    6. Έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία καταλυθηκε το Σύνταγμα με όλους τους αντισυνταγματικους νόμους.Η χώρα μας θεωρείται πλέον χαρακτηρίζεται στους διεθνής οργανισμούς Ελλάς Α.Ε….αυτο σημαίνει η Βουλή των Ελλήνων,ο στρατός,η αστυνομία,εφορίες,η εκκλησία,όλοι είναι Α.Ε…έχουν χάσει το δικαίωμα σύστασης σε σώμα είναι απλοί ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν έχουν το χαρακτήρα του κρατικου λειτουργού έχουνε ξεχωριστό Α.Φ.Μ.
      Γι’αυτό μπαίνουν στα κρυφα σωρηδόν λαθροεισβολεις στη χώρα μας από θάλασσα και στεριά και δεν εχει το δικαίωμα ουτε το λιμενικό ουτε ο στρατός να τους σταματήσουν. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τους βάζουν κρυφά εν μέσω πανδημίας? Σε περίπτωση που ξεπεράσουν το 50%του Ελληνικού Εθνους αρχίζουν να εφαρμόζουν τον ισλαμικό νόμο.Στη Λέσβο οι κάτοικοι του νησιού είναι 20χλδ
      η παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες είναι 25χλδ έχει εφαρμοστεί ισλαμικός νόμος,κλέβουν ζώα,καταστρέφουν εκκλησίες,καταπατανε περιουσίες,κυκλοφορούν με Χατζάρες και κάνουν ότι θέλουν.. Δεν τολμαει κανεις εκει και πουθενα. Κατα την εκπαιδευση μας μαθαιναμε ομως οτι ο Τολμών Νικα!!Στην Αθήνα τώρα αυτή τη στιγμή έχει εφαρμοστεί Σαρια,κανένας Έλληνας δεν μπορεί να πάει να πει το παραμικρό σε Πακιστανό δεν πληρώνουν νοίκια, ρεύμα, νερό, τπτ.
      Δεν δικαιολογουμαστε, συντελείται εθνική γενοκτονία και εδώ μέσα διασκεδάζουμε με τις εντυπώσεις από τα σχόλια. Ειναι εξω απο τα σπιτια μας και περιμενουν να μας πεταξουν εξω για να μπουνε μεσα αυτοι,και εδώ μέσα κάνουμε ότι κοιμόμαστε!
      Όπως έλεγε και ο εκπροσώπος τύπου της γκέι μαφίας του συριζα

    7. καλα μας κανουν. Τον ψηφισαν ελληνες μακαρι να τους γαμησει ολους μεχρι να ξυπνησουν

    8. Οι αναθεματισμένοι, καταραμένοι, αντίχριστοι, άθεοι, μισέλληνες, ελεεινά αποβράσματα, ρεμάλια τής κοινωνίας, κατακάθια τής αβύσσου, δαιμονοκρατούμενα δίποδα (αλλά υπάκουα…..τετράποδα εις δαιμονικάς διαταγάς τών γοτθογερμαναράδων καί μασώνων!!!!!!), δαιμονοειδή τσογλάνια, ακραιφνείς πολέμιοι τής ΕλληνΟρθοδόξου Πατρίδος μου, ασεβέστατοι, ψεύσται, υποκριταί καί βορβοροειδή βγήκαν παγανιά πρός ένδειξη
      ψευδοενδιαφέροντος ως πρός τό θέμα τής εκπαιδεύσεως αφ’ής στιγμής εισίν καταστροφείς καί ολετήραι εις κάθε τί τό Ελληνικό καί Χριστιανικό.

      1. ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΚΟΠΡΕ ΜΟΥΛΕ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ; ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    9. Κερεμέως να βάλεις κάμερες στη λέσχη μπίλντεμπεργκ να βλέπουμε ποιοι κωλόγεροι σου δίνουν εντολές παλιοπατσαβούρα. Αλλά για την ελίτ προστασία των ατομικών δικαιωμάτων για το πόπολο ξένη λέξη τα ανθρώπινα δικαιώματα. Άλλωστε τα ανθρώπινα δικαιώματα προϋποθέτουν ανθρώπους κι εσείς θέλετε σχολείο να βγάζει ανδρείκελα οπότε σ΄αυτό είστε συνεπείς τουλάχιστον.

    10. ΟΙ ΔΥΟ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΙΧΑΛΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ…. ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ……

      1. Ναι τωρα που αφοριστηκαν καταστραφηκε η ζωη τους…

    11. Μια εικόνα χίλιες λέξεις… οι ραγιάδες στην φωτο έχουν ξελιγωθεί που φωτογραφίζονται μαζί με τον κλέφτη της Siemens. Και αυτός με το μπλε πουκάμισο όλα τα λεφτά… α ρε ραγιάδες ελληναράδες…

      1. Κι εγώ μωρό μου έχω ξελιγωθει για σένα?
        Ελληνάρα μου εσύ!

        1. ΣΤΗΣΟΥ στα τέσσερα Κούλα μου και μπαίνω. Θα βάλω και βαζελίνη, μην αγχώνεσαι.

      2. Αυτός έχει κόλλημα με τη siemens.Του εμεινε
        τραύμα αγιατρευτο.Γιατι μου στερείτε το
        one night stand.Οποιος αποκαλεί τους άλλους
        μουλους χωρίς λόγο με διεγείρει αφάνταστα.
        Η φωτογραφία πάντως είναι θλιβερη.Να βλ
        επεις ανθρώπινα πλάσματα φιμωμενα σε από
        στάση δύο μέτρων το ένα από το άλλο.Και
        αυτόν τον γελοίο να φωτογραφίζεται σαν
        να κάνει photo shoot σε περιοδικό life style.

        1. ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ONE NIGHT STAND ΕΛΑ! ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙ…….

    12. Το δούλεμα της αρκούδας πέφτει. Δηλαδή τώρα ξέρουν να διαχειρίζονται τα κρούσματα.

    13. Θυμάται κανείς πότε … “είχαμε 1 κρούσμα και κλείνανε τα πάντα” ! Τον Οκτώβρη – Νοέμβρη 2019 τα μισά παιδιά έλλειπαν από τις τάξεις και δεν έγινε τίποτα.

      1. Και αυτή είναι αφορισμένη….. Και ο Χαρδαλιάς είναι αφορισμένος, απλά δεν ήταν μαζί τους… Όπως καταλαβαίνεις η κυβέρνηση μας είναι φουλ των αφορισμένων…. Ερώτηση: γίνεται να έχουμε πρωθυπουργό αφορισμένο????

        1. Γι αυτόν ακριβώς τόν λόγο ή ΙΣΙ προσπαθησε νά διασκεδάσει τίς εντυπώσεις .

    Comments are closed.