ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Ο ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟΝ “ΠΑΝΙΚΟ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – “ΕΧΟΥΜΕ 600 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ”

    Κοινοποίηση:
    meth-volos-deliveras

    Για τα στοιχεία και τους θανάτους που καταγράφονται στη χώρα από κορονοϊό, μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος.

    Ο γιατρός χαρακτήρισε «απαράδεκτα χαμηλή τη συμμόρφωση στις ιατρικές οδηγίες, την ώρα που έχουμε μεγάλη διασπορά των ιώσεων». Όπως τονίζει και στην εφημερία της Παρασκευής του Παπανικολάου «είχαμε πολλές εισαγωγές, κυρίως σε μεγάλες ηλικίες με υποκείμενα νοσήματα».

    Μάλιστα τόνισε πως ο αριθμός των κρουσμάτων είναι «ανεπίτρεπτα ψηλός, έχουμε 600 νεκρούς το μήνα. Είπαμε πως θα έχουμε έξαρση όλων των ιώσεων, οι τραγικές επιπτώσεις είναι από τον κορονοϊό. Η γρίπη μπορεί να ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, όμως ο κορονοϊός ακόμα δεν αστειεύεται».

    Το πρόβλημα, σύμφωνα με τον κ. Καπραβέλο είναι πως «έχουμε χαμηλό αριθμό εμβολιασμών ενώ δεν φοράει κανένας μάσκας. Χαλαρώσαμε υπερβολικά. Κλαίμε για την Κίνα, η οποία έχει 150 φορές περισσότερο πληθυσμό με 60.000 νεκρούς το μήνα. Αν το διαιρέσεις, είναι 400 νεκροί.

    Έχουμε περισσότερους νεκρούς στην Ελλάδα. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Λοιμώξεων κατατάσσει τη χώρα μας στην πρώτη θέση σε αριθμό θανάτων».

    Από την πλευρά της, η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη εξήγησε πως για τουλάχιστον δύο χρόνια ο οργανισμός μας προστατευόταν από τις μάσκες, εμποδίζοντας την γρίπη και τις ιώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους.

    «Ο οργανισμός ήταν με μάσκες για 2,5 χρόνια, δεν υπήρχε αντίδραση σε όποιο ιό έμπαινε μέσα. Υπήρχε καθησύχαση του οργανισμού, οπότε μπαίνοντας μαζεμένοι οι ιοί έχουμε τα αποτελέσματα που είχαμε».

    «Πιστεύουμε πως μπαίνοντας στον Μάρτιο ο κορονοϊός με τις υποπαραλλαγές του θα μείνει, αλλά θα μειωθούν οι ιώσεις», δήλωσε η Ματίνα Παγώνη και έκανε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν για τη γρίπη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ο ΚΟΠΡΟΒΔΕΛΟΣ άνοιξε το στόμα του, και βρωμισε ο τόπος.

    2. Μέσος όρος θανόντων 85 έτη σε συνεχείς καταγραφές.
      Με COVID 19 ίσως, όχι από COVID αλλά λόγω προκεχωρημένης ηλικίας και συνοδά υποκείμενα νοσήματα.

    3. Καπραβελο ευγενικα στο λεω: Σαλτα και γαμησου κομπογιανιτη! Αρκετα! Ποιος νομιζεις οτι εισαι? Παραμυθια τρομοκρατιας τερμα και τα παραπονα σου στο καντηλαναφτη, το σεφταλια που ” κρυβεται” σαν γιδι απ το χωριο του στο υπουργειο Αμυνας με τις ευλογιες της Κουλαρας!

    4. Καπραβέλο, τράβα κοίτα τα σκατά μήπως έχει αυξηθεί το ιϊκό φορτίο!!!

    5. Καπραβελε απο τον ιο γινονται οι θανατοι η απο τα φαρμακερα μπολια ;;; Φταινε οι συγγενεις των θανοντων που δεν κανουν βιοψιες στους αδικοχαμενους για να μαθουν τον ακριβη λογο θανατου.Αυτα που λες στον κοσμο προσεχε μην γυρισουν πανω σου.Αρκετα μας φλομωσατε σε … μπουρδες.

    6. Οι υπερβολές τους φταίνε, τώρα δεν μπορούν να μαζέψουν τίποτα απολύτως.

    7. Εφόσον έχουν βγει αντί ιικά φάρμακα και μονοκλωνικά γιατί δεν τα δίνετε στον κόσμο να το περάσει στο πόδι αλλά μόνο ντεπόν και παπαριές τους λέτε;Μετά βέβαια αν γίνει χάλια ο κόσμος, είναι ξεγραμμένος.Είσαστε καθίκια από τα λίγα.Εσείς και οι τουλάχιστον 300.

    8. δεν σημαίνει ότι ο ιός είναι κορόιδο αλλά εσύ που πιστεύεις ότι υπάρχει ώστε να μπορούν να δολοφονούν ανενόχλητοι αυτοί…..

    9. Αφου οι μφολιασμενοι κ. κολλάνε κ. αρρωσταινουν κ. πεθαινουν, αυτή η κΟπρος που μπολιαστηκε υποτίθεται, γιατί δεν ψοφάει;;;; πως γίνεται αυτό;;;; ΆΡΑ ΔΕΝ ΤΡΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΆΘΑΡΜΑ Κ. ΠΟΥΛΆΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΣΑ εκ/μυρια € μασαμπουκωσε αυτό το τέρας κ. Θέλει κι άλλα.
      κόψιμο το κεφάλι κ. στα σκυλιά. Ουστ τερας

    10. Ο ΚΟΠΡΟΒΕΛΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Κ ΠΛΗΜΥΡΙΣΑΜΕ ΣΚΑΤΑ…

    11. Κοπροβέλο, τι χρειάζεσαι το ακαταδίωκτο; Σας πήρανε όλοι ζαμπάρι για τον ρόλο που παίξατε.
      Παραδέχονταν οι φαρμακευτικές παρενέργειες και εσείς συστήνατε τα εμβόλια! Και όποιος πέθαινε και είχε κοροιδοιό, τον βάζανε θύμα κοροιδοιού και ας πάθαινε εγκεφαλικό!

    12. Αυτο το αποβρασμα ειναι ακομα δ/ντης στη ΜΕΘ? Αισχος και ντροπη ο σατανας.Ξερει πολυ καλα οτι, ολοι οι νοσηλευομενοι σε ποσοστο 98% ειναι εμβολιασμενοι.Και οι 600 θανατοι που λεει ειναι διπλοτριπλοεμβολιασμενοι! Και το ξερει πολυ καλα αυτο! Κρεμασμα θελεις που@τη του κερατα!

    13. Μα αφού τους σκοτώνεις εσύ ο ίδιος ρε σιχαμενε κομπογιαννίτη κοπροβελο με την ανικανότητα σου!!

    14. Τον κοσμάκη που σκότωναν μέσα στις εντατικές, κουβέντα. Εκτελούσαν ανθρώπους εν ψυχρώ. Πόσο δίκιο έχει ο Αντωνιάδης. Ούτε οι Γερμανοί στα σανατορια. Απομονωναν τους ασθενείς στις εντατικές δεν επιτρεπόταν να έρθουν σε επαφή οι συγγενείς για την μετάδοση και οι άνθρωποι γίνονταν πειραματόζωα. Στον βωμό της μείωσης του πληθυσμου και της κονόμας των εμβολιων εξόντωσαν χιλιάδες ανθρώπους.

    15. Πάντα είχαμε νεκρούς από ιώσεις το χειμώνα, της τάξης των μερικών χιλιάδων (σε ετησια βάση) σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ. Το θέμα είναι ότι έχει αλλάξει ο τρόπος καταγραφής, με αποτέλεσμα να μην είναι συγκρίσιμα τα νούμερα (βασικός κανόνας στην επιστημονική μεθοδολογία είναι ότι δεν συγκρίνεις μετρήσεις που έχουν μετρηθεί με διαφορετική μέθοδο). Οπότε προσωπικά τα νούμερα που αναφέρει ο εν λόγω ιατρός δεν μου λένε τίποτα, γιατί δεν έχω με τι να τα συγκρίνω.

    16. Τι χαμηλός αριθμός εμβολιασμών λες στον κόσμο ρε γελοίε,8 εκατομμύρια εμβολιασατε και σακατεψατε γελοίε δολοφονε…

    17. Οι νεκροι που επικαλλουνται πλεον,ειναι νεκροι κορονοιου ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.ΕΝΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.ΕΝΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟ & ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ & ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ………ΑΜΩΜΟΙ ΕΝ ΟΔΩ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!!

    18. ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΛΕΙΨΟ, ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ, ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ

    19. Ρε κάπρε εσένα πουστρ@γερε αλήθεια γιατί τόσα χρόνια δεν σε έχει κολλήσει να ψοφίσεις;; Τόσο επιλεκτικός είναο ο κοροιδοιός σε έσενα το σκουπίδι;;

    20. ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΚΟΠΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΟΥΛΟ

    Comments are closed.