ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ- ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – 13.000 Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

    Κοινοποίηση:
    metanastes

    Ακόμα ένα δύσκολο βράδυ για τις ελληνικές δυνάμεις που βρίσκονται στον Έβρο και προσπαθούν να κρατήσουν με κάθε τρόπο μακριά από τη χώρα μας τους μετανάστες που έστειλε ο Ερντογάν.

    Σύμφωνα με τον ΟΗΕ στα σύνορα βρίσκονται 13.000 μετανάστες που θέλουν να περάσουν στη χώρα μας και να μεταβούν στην Ευρώπη.

    Στρατός και αστυνομία όμως, βρίσκονται εκεί και δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν σε κανέναν να μπει στη χώρα μας. Ήδη χθες έγιναν 77 συλλήψεις μεταναστών που επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορά μας.

    “Οι ομάδες οι οποίες εργάζονται κατά μήκος των συνόρων 212 χιλιομέτρων της Τουρκίας και της Ελλάδας (…) έχουν καταμετρήσει 13.000 ανθρώπους συγκεντρωμένους στα σύνορα στο Παζάρκουλε και στο Ιψάλα, καθώς και σε άλλες τοποθεσίες”, ανέφερε η υπηρεσία του ΟΗΕ, που πρόσθεσε: “Οι περισσότεροι είναι άνδρες, αλλά βλέπουμε επίσης οικογένειες με μικρά παιδιά”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΆΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ” ΖΩΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ” ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΑΓΑΤΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ -ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΣ ΝΗΣΙΑ- , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.

      ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
      ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ Η ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ;

    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΚΛΟΜΠ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ . ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΥΑΚΙ. ΑΚΟΜΗ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΕ ΒΡΕΦΟΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. Μ Ε Γ Α Λ Η Α Π Α Τ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ Κ Ο Υ Λ Η . ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΟΥΛΓ…..ΣΕ ΟΥΓΓ…. . ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ……….
      Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ. ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΗΔΗ . ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΙ .
      ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠ/ ΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 1 ΕΚ/ΜΜΥΡΙΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .

    3. 17 Αφγανοί μεταξύ των συλληφθέντων έχουν καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους στην χώρα τους. Έρχονται τα χειρότερα εγκληματικά σκουπίδια του τρίτου κόσμου … Οπλισμένοι με μωρά που τα κραδαίνουν και ως ασπιδες ,άμα λαχει…

    4. Στον Έβρο υπάρχουν ζώνες και όσοι περνάνε τρώνε κλωτσιές και τους γυρνάμε πίσω. Στα νησιά εάν οι κάτοικοι εάν δεν μπλοκάρουν τις βάρκες και δεν κλείσουν αυτιά στις τζιχαντιστριες κ@ριολες που μόλις βλέπουν κάμερες αρχίζουν να τσιριζουνε και τσιμπάνε οι βρωμες τα παιδιά στα πόδια για να κλαίνε να ετοιμαζονται για σφαγή.

    5. Κασιδιάρη,ανέλαβε το στρατό και πάμε για την Πόλη.Ντου από παντού να τους περιλάβουν Σύριοι,Αρμένιοι,Κούρδοι,Ρώσοι,Έλληνες και όποιος άλλος θέλει και να τους φτάσουμε μέχρι την Κόκκινη Μηλιά.Να περνάει ο στρατός και τα άρματα μέσα από τα σκατοχώρια τους και να τρέμει η γης.Να σφαλίζουν τα τουρκάκια τα παράθυρα και τις πόρτες και να κρύβονται στα υπόγεια και στα πατάρια.Και ο Ταγίπ κρεμασμένος από το θόλο της Αγιάς Σοφιάς να τον τρώει με στραπονάκι από τις 72 παρθένες.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!

    6. Στην Ελλαδα απο το 1990 ποσοι μπηκαν παρανομα και μεχρι και ιθαγενειες τους δοθηκαν;;Σε ποια αλλη χωρα εγινε αυτο;Που μας καβαλησαν ολοι;;Μονο αυτοι ειναι;;Κοιταχτε γυρω σας που οι ξενοι εχουν και λεφτα πλεον καο εχουν μπει παντου,χαρη στις λαμογιες που εχουν κανει.Μας εφαγε το φιλοτιμο …αντε πια ξυπνηστε ολοι σας και ας βοηθηθουμε μεταξυ μας.Δωστε δουλεια σε Ελληνες που προσπαθουν να μεγαλωσουν τα παιδια τους….ξυπνατε επιτελους…εχουμε βουτηχτει στη καταθλιψη και στα νευρα.Ποσους ξενουν εχει η Ελλαδα να κουνανε το δαχτυλο στον Ελληνα;;;Ξυπνατε γιατι εχουμε σχεδον χασει σαν λαος

    7. Αν κοπούν ΟΛΑ τα επιδόματα και αν απ’ τα διαμερίσματα τους χώσουμε σε κάμπς θα φύγουν ΟΛΟΙ. Κι ούτε θα ξανάρθει άλλος. Και να απαγορεύσουμε όλους τους διεθνείς οργανισμούς να πληρώνουν αυτοί. Αν θέλουν να πληρώνουν να τους γυρίσουν πίσω στις χώρες τους και να δώσουν τα λεφτά εκεί.

      1. Τους βάλαμε σε διαμερίσματα,είναι τρελοο. Και κατηγορούν τους Έλληνες για ρατσισμό! Ο βρωμοπροεδρος των Πακιστανών κάνει συγκεντρώσεις κατά του ρατσισμού στη χώρα μας!είναι τρελοο!!

    8. ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΜΥΤΑΡΑΚΗ….ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΗ…..
      ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ….ΛΕΣΒΟ – ΧΙΟ κτλ, (το βραδυ μπηκαν 300-με κακοκαιρια)
      ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΛΩΤΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ…..ΤΡΙΧΕΣ….ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ…
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ…ΦΥΛΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ……ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ….
      ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ…
      ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ Κ#ΡΓΙΟΛΑ ΤΗΝ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΝΕΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ…….ΤΟΥΣ Ξ#ΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ…

    9. Να κοπούν τα επιδόματα που δίνονται στους ψευτοπρόσφυγες και με τα χρήματα αυτά να αρχίσει από ΧΘΕΣ να χτίζεται τείχος με τσιμεντότουβλα και μπετόν στον Έβρο, ψηλό και μεγάλο σαν το Σινικό τείχος. Να έχει ανοίγματα για να μπαινοβγαίνουν άρματα και άλλα οχήματα αν χρειαστεί που θα φυλάγονται απ’ τον στρατό και θα παρακολουθούνται με κάμερες. Έτσι θα σωθούμε από ένα πέρασμα και θα μπορούμε να ρίξουμε το βάρος και όλες τις δυνάμεις στα νησιά. Ονειρεύομαι μια πατρίδα που δεν θα είναι ξέφραγο αμπέλι, όπου θα κυκλοφορούμε χωρίς φόβο και φυσικά μια πατρίδα που δεν ξαναβγάλει κυβέρνηση που δεν θα είναι κατά των Ελλήνων και υπέρ του κάθε πικραμένου, κατατρεγμένου, τυχοδιώκτη, αλήτη, κακοποιού αλλοδαπού, όπως η εθνοκαταστροφική και εθνοκτόνα κυβέρνηση Τσίπρα, ρίζα του κακού που βιώνουμε σήμερα.

      1. Ο φράχτης να είναι ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟΣ και σε έκταση 100 μέτρων από το φράχτη να υπάρχει πυκνό ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, με σαφή σήμανση στα αγγλικά, τουρκικά και αραβικά. Όποιος με δική του ευθύνη επιθυμεί να τα περάσει ….. καλοδεχούμενος !!

    10. Μαλακιες του μητσοτακη .,.,

      εδω στην αιχμη του Αγαιου ουτε 56 πλοια του στολου ουτε 6 ουτε ενα δεν κυκλοφορει για να προφυλαξει τα θαλασσια συνορα

      ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    11. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ 77 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ………………………ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ………………….

      1. 77 συλλήψεις λένε…το πόσοι μπουκαρουν άλλο θέμα. Πάντως ο Χρυσοχοΐδης είπε τη πρώτη μέρα ότι δε περνάει τιποτα

    12. Είμαστε έτοιμοι το σπίτι τους μέσα όλων, Ευρωπαίων κ Μογγολων, Μητσοτάκη ξύπνα πήγαινε ρε στον Έβρο μου κάθεσαι στην Αθήνα, κάνε ρε μερικοί επιστράτευση η χώρα μας χρειάζεστε δε θα αφήσουμε τη χώρα μας στα σκυλιά,δωσε εντολή κ πες τους Ευρωπαίους ότι όποιος περνά θα τούς βαράω στο ψαχνό, έχουμε πόλεμο.,Ξυπναααααα.

    13. Φυλανε τον Εβρο, ΚΑΛΩΣ. (υποχρεωση τους) Οι φρακτες στην περιοχη ειναι για ΓΕΛΙΑ. Τι κανανε τοσο καιρο ?
      Ολο θεωρια και επικοινωνια για τους για τα κ#θαρματα τους πολιτικους.
      Στο ΑΙΓΑΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΒΑΡΚΕΣ – οποτε τι φυλανε ? μας δουλευουνε ?

      Για να σταματησει το παραμυθι, αμεσα
      α. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ” με εφαρμογη push back ΚΑΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
      β. ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ
      ΣΕ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

    14. Στον αυτια εδειξαν να περνανε με βαρκες αυτη την στιγμη ανετα.. και μαλιστα ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα το λιμενικο παρα μονο να τους συνοδευσουν μεχρι το νησι… Θα περασουν ολοι απο κει ρε στεφανε

      1. Αυτό το δε μπορούν να κάνουν τίποτα,δε το καταλαβαίνω..από ποια αποψη;. Ήδη κάνουν κάτι, τους φέρνουν στα νησια

    15. Α!!ΡΕ ΒΛΑΔΗΜΗΡΕ!! ΗΓΕΤΑΡΑ!!ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ!!ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟ!!

    16. προβαίνουν, ξεδιάντροπα σε χρήση δακρυγόνων κατά αθώων”. λεει το σκυλι του μογγολου!!αν είναι αθωοιπου δε νομιζω!!γιατι πολεμουν!!με μασκες!!κουκουλες τουρκικα δακρηγονα!!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ!!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΒΑΣΤΑΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!

      1. Φοβάμαι ότι θα τα ακούσουμε κι από κόσμο εδώ μέσα. Περίμενε λίγο….

    Comments are closed.