“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ, ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ”.ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ ΚΑΡΟΛΑΪΝ

    Κοινοποίηση:
    γν-1024x683

    Αυτός είναι μέχρι στιγμής και ο μόνος ύποπτος που έχει στα χέρια της η αστυνομία, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό εξετάζει τις περιπτώσεις τουλάχιστον 30 ποινικών, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάτι παραπάνω.

    Αυτός είναι και ο λόγος που από την ΓΑΔΑ προχώρησαν σε διάψευση όσον αφορά «πληροφορίες που διακινούνται στα Μέσα, με πιθανούς υπόπτους στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

    Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στους δράστες, οι οποίοι δεν δίστασαν να δολοφονήσουν την άτυχη κοπέλα μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της.

    Σημαντικό κομμάτι του παζλ ενδέχεται να αποτελέσει ο Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη προ ημερών να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα στον Έβρο. Ενδεικτικό αυτού είναι το γεγονός πως οι αρχές τον ανέκριναν για περισσότερες από 24 ώρες. Ο 43χρονος Γεωργιανός κατηγορείται για ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου στο Πικέρμι, αφού στο σπίτι που διενεργήθηκε η ληστεία βρέθηκε DNA του.

    Συνεχίζονται οι έρευνες…
    Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει μια λίστα με 20 ληστείες, από τις αρχές του 2020. Οι αστυνομικοί εξετάζουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: αριθμό δραστών, τρόπο δράσης και βαθμό βιαιότητας. Ίσως σε κάποια από αυτές να κρύβονται οι δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

    Οι αρχές παράλληλα εξετάζουν αν υπάρχει  εμπλοκή του στην δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

    Ο Γεωργιανός, που κατηγορείται ότι στις 5 Μαρτίου με άλλα τέσσερα άτομα εισέβαλαν σε σπίτι στο Πικέρμι  και με απίστευτη αγριότητα χτύπησαν και έδεσαν 93χρονο, είναι 43 ετών, κοντός και εύσωμος.

    Οι αρχές τον συνέλαβαν την περασμένη Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου, λίγο πριν διαφύγει από τη χώρα μας με πλαστά χαρτιά.

    Το DNA του 43χρονου βρέθηκε στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού αμέσως μετά τη ληστεία.

    Ο κατηγορούμενος από τη Γεωργία είχε συλληφθεί αρχικά το 2015  στην Αλεξανδρούπολη ως ύποπτος ληστείας. Από τότε είχαν στη βάση δεδομένων DNA του και έτσι ταυτοποιήθηκε για τη ληστεία στο Πικέρμι.

    Είχε κατηγορηθεί για μια απόπειρα διάρρηξης σε σούπερ μάρκετ το 2017 και την ίδια χρονιά για μια διάρρηξη σε σπίτι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Προχθές ακουσαμε ότι στην Κυψέλη τα αλμπανια τους έσπασαν στο ξυλο δε λεω χαρηκαμε, και ο νοων νοείτω απλά

      Καληνύχτα Ελλάδα

    2. Σόου έκαναν για να δείξουν ότι η κυβέρνηση δουλεύει. Είναι αδίστακτοι ψεύτες.

    3. τη θα πει ο γεωργιανος δεν ειναι υποπτος αφου ειναι αναγνωρισμενος και εξακριβωμενος ληστης και μαλιστα με βαρυ βιογραφικο της βλακειες μας λενε.Και γιατι τον εχουν εξω ακομη?

    4. ΌΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΔΉΛΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΌΤΑΝ ΠΕΡΙΦΈΡΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΊ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΆ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΆΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΝΌΜΙΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΙΘΑΓΈΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΆΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΊΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΈΝΣΗΜΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ??? ΛΟΓΙΚΆ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΎΝ ΣΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΆ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΑΤΟΥΣ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΟΡΓΙΆΖΟΥΝ. ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ.
      ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΠΆΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ Η ΟΠΟΊΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε. ΕΝΩΣΗΣ??? ΕΚΕΊ ΜΑΎΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΦΑΓΕ.

    5. Πλέον θα έχουν αγοράσει ντάτσουν και θα παριστάνουν ότι πουλάνε κιλίμια και χαλια

    6. Μέχρι τώρα για κάθε έγκλημα υπάρχουν κάποια σενάρια,όπως διέφυγαν με αυτοκίνητο,η με μηχανή,η διέλυσαν το δπιτι στην προσπάθεια τους να βρουν κρυμμένα λεφτά,αυτοί εδώ αφού ο σύζυγος λέει ότι τους είπε αμέσως που ήταν τα λεφτά γιατί έμειναν μια ώρα και παραπάνω ;έψαχναν και για αλλα;γιατι αν δεν εψαχνσν τι εκαναν ολη αυτή την ωρα;έπαιζαν ταβλι;Και γιατί δεν φημωσαν και την κοπέλα όπως έκαναν και με τον σύζυγο και όπως κάνουν συνήθως οι ληστές παρά μόνο την σκοτωσαν;για να υπάρχει υλικό στα νύχια της σημαίνει ότι πάλεψε και ενώ είναι πολύ θλιβερό ότι συνέβη δεν μπορώ να μην γελάσω στην ιδέα ότι αυτός έκανε τον .”ψόφιο κοριο”παρακολουθώντας όλη την φρίκη περιγράφοντας ακόμη και το χρώμα των ματιών του φονια

    7. ….ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙ,ΑΛΜΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΑΝ ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΥΤΙΛΙ ΟΙ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ….

    8. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ….. ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ…!!!!!

    Comments are closed.