ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ!!!! 17 ΑΚΟΜΗ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ “ΧΩΘΗΚΑΝ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ – ΣΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    17_kideies(1)

    Σε κλίμα απέραντης οδύνης και θλίψης τελέστηκαν νωρίτερα τη Δευτέρα οι κηδείες των θυμάτων του σιδηροδρομικούς δυστυχήματος στα Τέμπη που συγκλόνισε τον κόσμο. Φίλοι και συγγενείς προσπαθώντας να διαχειριστούν τις απώλειες των δικών τους ανθρώπων συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στις εκκλησίες που πραγματοποιήθηκαν οι εξόδιες ακολουθίες προκειμένου να τους αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά. Σύνολο 17 νέοι με όνειρα που κάποιοι τους “δολοφόνησαν”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Καλό παράδεισο στα Ελληνόπουλα που φύγαν τόσο άδικα και φρικτά!!Καλή δύναμη και κάλο κουράγιο στις οικογένειες τους.ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΉΜΗ!!
      ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!

    2. ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!

    3. Στις 3 Μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 UTC) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή του Τυρνάβου. Σύμφωνα με το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης των ΗΠΑ, το επίκεντρο του σεισμού ήταν 10 χιλιόμετρα δυτικά του Τυρνάβου με εστιακό βάθος 8,5 χιλιόμετρα, ενώ η μέγιστη αντιληπτή έντασή του ανήλθε στο επίπεδο VIII (8), ήταν δηλαδή «καταστροφικός», στη 12-βάθμια Κλίμακα Μερκάλι. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το μέγεθός του ήταν 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
      Ο σεισμός είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ενός ανθρώπου, τρεις ελαφρούς τραυματισμούς και σοβαρές ζημιές σε ένα παλιό σχολείο, δύο εκκλησίες και πολλές κατοικίες στην Ελασσόνα, το Μεσοχώρι, το Δαμάσι, το Αμούρι, το Δομένικο, το Ζάρκο, και στη Λάρισα.
      Υπεύθυνος Υπουργός:
      Κωνσταντίνος Αχιλλέως Καραμανλής
      Αποζημιώσεις:
      Μηδέν €

    4. Όταν ο κόσμος καταλάβει ότι ο πολιτικός υπόκοσμος είναι μια ενιαία συμμορία με μοιρασμένους ρόλους, ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων , ότι το ελληνικό κρατος-Μπανανια αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση ότι τα παιδιά και τα εγγόνια τους προορίζονται να έχουν ,με τον ένα η τον άλλο τρόπο, την τύχη που προετοίμασαν οι πολιτικές συμμορίες στους 160 δολοφονημενους νέους των Τεμπών, τότε θα υπάρχει ελπίδα ότι θα τους τιμωρήσει για τα εγκλήματα τους. Θα το καταλάβει αυτό ποτέ? Δεν γνωριζω

    5. Πάρτε το χαμπάρι: Κανένας βολεμένος παρτάκιας Έλληνας δεν πρόκειται να σηκώσει την σάπια του κωλάρα για να βγει να σπάσει τα μούτρα κανενός πολιτικού ή δημοσιογράφου. Όταν σκοτωθεί το δικό του παιδί, τότε θα αρχίσει κιαυτός να κλαψουρίζει. Συνεπώς, μη μας τα ζαλίζετε άλλο με την ελληνική πραγματικότητα.

      Πολιτική συζήτηση στην Ελλάδα δεν πρέπει να γίνεται. Αυτό θα γίνει αφού πρώτα κόψουν τα κεφαλια των συνυπεύθυνων δημοσιογράφων και των πολιτικών, τα παλουκώσουν επάνω σε χοντρά ξύλινα παλούκια και τα περιφέρουν στην πόλη για να τα βλέπει ο κόσμος. Μετά, ελάτε να κάνουμε πολιτική συζήτηση.

    6. Αυτό το video είναι μια γροθιά στο στομάχι. Τόσες κηδείες τόση θλίψη και τόση αναλγησία από όλους όσους ασκούν εξουσία. 50 εισαγγελείς έπρεπε να έχουν βγει και να κάνουν αφ’τε παγγελτα φύλο και φτερό τους πάντες και τα πάντα. Αλλά τι; Δεν υπάρχουν; Δεν έχουμε δημοκρατία; Τότε τι ορκίζονται όλοι; Να μην ξαναβάλουν το χέρι τους στο ευαγγέλιο δίνοντας όρκο να υπηρετούν το συμφέρον του ελληνικού λαού. Να βάζουν το χέρι μόνο στην τσέπη τους ξέρουν.

    7. Και όμως, ακόμη να συλλάβουν τους εργολάβους ενώ τα στοιχεία και οι καταγγελίες εναντίον τους είναι πλέον χιονοστιβάδα. Το πάει για συγκάλυψη ο Μητσοτάκης με τον Ντογιακο, πάνε να βγάλουν λάδι τους φονιάδες εργολάβους.

    8. Αυτό το “λαρύγγι” ..αυτή τη πουτ@ν@” του συστήματος… αυτό το γ@μημενο “κατακάθι” που κάνει το φερέφωνο του μεγαλύτερου “Εκληματια”..”μιζαδορου”..στα χρονικά της Ελλάδος, που λέγεται Πορδοκλαστε..θέλει το περισσότερο γ@μησι απ’όλα τα κατακάθια μαζί.. κρέμασμα και γδαρσιμο στο Σύνταγμα..μουνοπ@ν@ ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι κάθε μέρα υπογράφει ο κάθε ένας σάς τη καταδίκη του…!!! Τέρμα η ανοχή τρυπιοι… θύελλα σπείρατε… θύελλα θα θερισετε..!!!

    9. ΤΑ ΤΖΟΥΚ ΜΠΟΞ της ενημερώσεως ότι κ` να κανουν ειναι πλεον στην απόλυτη αναξιοπιστία κ` συντηρούνται απο χαρτζιλίκι τύπου λίστας ΠΕΤΣΑ, ενω κατά ποδας ακολουθει κ` η δικαιοσυνη την οποίαν μετ` εξέλιξαν τα κομματα εξουσίας ‘διαχρονικά’ σε κυβερνητική υπηρεσία εξυπηρετήσεως…!!!
      *την τελευταια 10 χρονια υπάρχουν απο το κράτος των κυβερνήσεων Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ περίπου 300 δολοφονημένοι πολιτες … και δεν εχει ανοίξει μύτη, ούτε ενας πολιτικάντης πρωθυπουργος, υπουργος, κοινοβουλευτική ομάδα κλπ, δεν εχει κριθεί ένοχος,
      * φυσικα ηθικος αυτουργος ολων αυτων των δολοφονιών … Είσαι ΕΣΥ πολιτη που πηγαίνοντας στην κάλπη δίνεις συγκατάθεση να συνεχίζουν … επειδή θεωρείς πως θα σε τακτοποιήσουν καπου …!!

    10. Χάνει κάποιος το παιδί του και δεν πήρε ακόμα το όπλο Τι να τη κάμεις τη ζωή πια Τσακίστε τους όλοι μαζί οι γονείς πάρτε το νόμο και Καντε το καθήκον σας Εδώ χάνουμε το σκυλο μας από ατύχημα και κοντεύουμε να πάμε φυλακή Επιτέλους να συλληφθούν όλοι Πατήστε τους

    11. Ενημέρωση. Οι κινητοποιήσεις για την κρατική δολοφονία στα Τέμπη και η άνευ λογικής εμμονή των δικαστών να μην έχουν συλλάβει ακόμη τον εργολάβο που εξαιτειας του σκοτώθηκαν τα παιδιά, κλιμακωνονται. Ήδη έχουν αρχίσει καταλήψεις σε σχολεία σε όλη την χώρα ενώ σε πολλές πόλεις την Τετάρτη υπάρχουν κινητοποιήσεις. Στην Αθήνα συγκέντρωση μαθητών φοιτητών στις 13.00 στα προπύλαια, την ίδια ώρα στο σύνταγμα συγκέντρωση εργαζομένων ενώ στις 18.00 την ίδια μέρα υπάρχει παλλαικη συγκέντρωση για την δολοφονία των Τεμπών και αίτημα την άμεση σύλληψη και προφυλάκιση των εργολάβων. Όλοι στους δρόμους, μίζα ο πολιτικός κέρδη ο εργολάβος και τα παιδιά κάηκαν ζωντανά. Να μην τους αφήσουμε ανεξέλεγκτους να ληστεύουν τα ταμεία του κράτους και να σκοτώνουν αθώα παιδιά, φτάνει πια. Όλοι στους δρόμους, η ανοχή τελείωσε. Αφήστε κινητά κομπιούτερ και σχόλια και βγείτε στους δρόμους. Αφού ο Μητσοτάκης θέλει μετωπική σύγκρουση με το λαό και την Ελληνικη νεολαία ας την έχει.

    12. καλά να πάθετε ελληνεζοι ψηφοφόροι του δημοκρατικού τοξου του κωλου.
      πήγαινε τώρα με τα σαραβαλα σας με τις εξατμίσεις που κάνουν θόρυβο να κάνετε επανάσταση της κλανιας ακούγοντας τραπ.
      πίθηκοι απόγονοι τουρκαλβανων
      και ξέρετε ε….η χρυση αυγή έφταιγε. για όλα

    13. Εμεις δακρυγονα φαγαμε.
      Καποιοι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ

    14. Ο σταθμάρχης από ότι φαίνεται είναι μειωμένης αντίληψης και προσπαθούν να του φορτώσουν όλες τις παθογένειες του συστήματος. Άμα δεν φυλακιστούν ισοβίως όλοι οι υπουργοί μεταφορών από το 2000 και έπειτα, θα μιλάμε και αποδεδειγμένα για ένα διεφθαρμένο σύστημα.

    15. Μια απορία… Κανένας τρελαμένος πατέρας των παιδιών που xάθηκαν να γαμήσι κανένα βουλευτή ώστε να την κοπανήσουν και οι υπόλοιποι υπάρχει ή ΟΧΙ

      1. Στις εκλογές θα πάνε όμως να ψηφίσουν τους δολοφόνους των παιδιών τους με χέρια και πόδια….

      2. μπααα… ακόμα πηγαίνουν σε ειρηνικες διαδηλώσεις.. καμία ελπίδα λέμεεεε

    16. Και όμως, μπορεί να θρηνούν οι μάνες τα παιδάκια τους και όλη η Ελλάδα να μην μπορεί να συνέλθει από την τραγωδία, στον σκαι όμως θεωρούν.. ευκαιρία λέει και κάτι καλό τον χαμό των παιδιών και τον θρήνο της μάνας! Και όταν τέτοια μισανθρωπα πρόστυχα καθάρματα υπάρχουν ανάμεσα μας, πως να ηρεμήσουν οι ψυχουλες των παιδιών? Ξέρεις ρε φίλε τι είναι να θρηνείς το παιδάκι σου και να έρχετε ο άλλος ο αλήτης να σου λέει, έλα μωρέ και τι έγινε πως κάνεις έτσι, ευκαιρία για κονόμα και δουλίτσες ο χαμός του παιδιού σου. Να τους χαίρονται τα παιδιά τους, αλλά τέτοια μ@υνοπανα θα γίνουν και αυτά, κτήνη σαν τους πατεράδες τους που βρίζουν νεκρά παιδιά.

    17. ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΛΕΠΩ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΛΕΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ…ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ

    18. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ??? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ

      1. Για να τους πείτε χουντικούς ζώα;;; Το 80% τους ψηφίζετε…ζωαααα

    Comments are closed.