«ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ – ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ». ΑΛΒΑΝΕ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ. ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ DNA ΣΟΥ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ΒΙΑΣΤΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ. ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ.

    Κοινοποίηση:
    filakes

    Στις φυλακές Γρεβενών οδηγείται ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.
    Οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν τη μεταγωγή του έπειτα από τον ξυλοδαρμό του στις φυλακές Αυλώνα όπου κρατείτο. Στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα βρίσκεται και ο 21 ετών συγκατηγορούμενός του από τη Ρόδο.

    ΣΟΚ και ΔΕΟΣ

    Μαρτυρία ενός από τους κρατούμενους του Αυλώνα για το συμβάν του ξυλοδαρμού του 19χρονου φερόμενου ως δράστη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φέρνει στο φως το Open TV

    Μιλώντας στο Open TV, κρατούμενος από τις φυλακές του Αυλώνα, που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 19χρονου, είπε ότι το μέλλον του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, είναι προδιαγεγραμμένο… « Και να μην επιστρέψει, σε οποιαδήποτε και να πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας…» τόνισε με νόημα.

    Αναφερόμενος στο συμβάν, ο κρατούμενος είπε: «Μας ειδοποίησε (…) με ένα νεύμα ότι ο άνθρωπος είναι ένας από τους δύο. Δεν αντιδράσαμε κατευθείαν. Δεν ξέρω πώς κράτησα την ψυχραιμία μου, εγώ τουλάχιστον, αλλά ήθελα να δω τι θα μου πει ο ίδιος.

    Εμένα προσωπικά μου είπε ότι τον πιάσανε με 2-3 τσιγάρα χασίς και μόλις τέλειωσε τη φράση του, του έδωσα τρία δευτερόλεπτα να το σκεφτεί μήπως είναι ζαλισμένος από το ταξίδι…

    Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί να είναι έξω σε τέσσερα χρόνια αυτά τα κτήνη; Δεν μπορούσαν να την κουμαντάρουν δύο άντρες και προτίμησαν να την σκοτώσουν γιατί ήταν και δυο μέτρα κορίτσι και παρόλο που την χτυπήσανε την πέταξαν και σαν σκυλί από τα βράχια; Σε ζώο δεν το κάνεις αυτά τα πράγματα όσο άρρωστος κι αν είσαι. Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες στην φυλακή.

    Για το βίντεο επεσήμανε: «Δεν είναι τίποτα αυτό, δεν είναι τίποτα… Κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα δείξουμε ούτε στο διαδίκτυο. Και να μην επιστρέψει, σε οποιαδήποτε φυλακή και να πάει, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει, σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας.

    Καλώς ή κακώς ήρθε ο ένας σε εμάς. Είπαμε να τον αναλάβουμε εμείς οι Έλληνες, γιατί αν τον αναλάβουν οι Αλβανοί, οι πατριώτες του, θα τον τελειώσουν πολύ γρήγορα…»

    Βρέθηκε ο «κάμεραμαν» – Ασκήθηκαν διώξεις
    Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε ο άνθρωπος που κατέγραψε με κινητό τηλέφωνο το περιστατικό ξυλοδαρμού του 19χρονου. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος φέρεται εν συνεχεία να διένειμε τα επίμαχα βίντεο στα Μέσα.

    Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Δικογραφία, όμως, σχηματίζεται και σε βάρος των 12 κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίσθηκαν από τον 19χρονο ως υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό του.
    Η δικογραφία αφορά στα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο παθών δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη.

    Επισημαίνεται πως ο 19χρονος αναγνώρισε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τους 12 από τους τουλάχιστον 20 κρατουμένους που το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας τού επιτέθηκαν μέσα στο κελί απομόνωσης των φυλακών του Αυλώνα.
    DNA του 19χρονου στο σίδερο
    Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ίχνη DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού εντοπίστηκαν στο ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη φοιτήτρια. Τα συγκεκριμένα ευρήματα ανατρέπουν τους ισχυρισμούς του 19χρονου που επιμένει πως δεν ευθύνεται αυτός για τον τραυματισμό της Ελένης αλλά ο 21 ετών συγκατηγορούμενος και φίλος του.
    Αποτυπώματα των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν σε ποτήρια, μπουκάλια καθώς και σε άλλα αντικείμενα του σπιτιού, όπως επίσης και γενετικό υλικό των δύο αυτών ατόμων και της άτυχης Ελένης.
    Μέσα στο σπίτι της τραγωδίας αλλά και στο βαν με το οποίο οι δύο δράστες μετέφεραν την Ελένη δεν εντοπίστηκαν άλλα αποτυπώματα ή DNA, κάτι το οποίο δείχνει πως στη δολοφονία δεν φέρεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτου ατόμου.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Λούτσαϊ Πουτσάϊ !
      Έχει να πέσει λούτσα που θα πίνεις νερό και θα βγαίνει απ’τον πάτο σου λούγκρα !
      Άϊντε τελειώνετε με τα γενετικά σκουπίδια που θα τα πληρώνουμε κιόλας στην φυλακή να τρώνε και να παίζουν τάβλι , ξεσκίστε τους τα βάρδουλα ρε που θα μας πείτε ότι είναι και δικαιοσύνη να παίζουν τάβλι στην φυλακή και να τρώνε και να τους πληρώνουμε εμείς !!!!

    2. ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΔΟΝΤΗ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΗΜΑ ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΑΣ

      1. απο το πολυτεχνειο ξεταμπουρωθηκατε η ακομα….!!!

      2. Αντίφα για φάπες άσε τώρα τις μαλακίες περί εθνίκια, αλβαναριό είσαι που στηρίζεις την φάρα σου, τράβα στη χώρα σου να βόσκεις πρόβατα ή μάλλον χασισοφυτίες. Ούστ! Κουμάντο θα κάνεις μόνο στο σάπιο κουφάρι σου όχι στους Έλληνες.

      3. ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    3. Πουτσα και ξυλο στον κ@λοαλβανο κατσαπλια.Αυτες ειναι οι φυλακες του ΣΥΡΙΖΑ.Γαμιστρωνες αλλοδαπων.

    4. ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΔΙΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΑΛΗΣΑ,…ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΣ. …..ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΣ……. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΛΕΓΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ. ΝΑΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΥΤΟ. ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ….ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ…….ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΣ..

        1. ωωωωωωωωπαααααα να κι ο λακης….δε παμε καλααααααααααα……

    5. Σιγά το πράγμα..τι τον κανανε?Ριξη δακτυλίου του πρωκτού έχει κ ο λιακος…σιγά τώρα!

      1. Σιγά το πράγμα..τι τον κανανε?Ριξη δακτυλίου του πρωκτού έχει κ ο κεερφας…σιγά τώρα!

    6. Πωω. Εδωσε συγγρατουμενο…εβαλε ταφοπλακα τωρα οπου και να παει το εκανε προσωπικο οντος δεν την γλυτωνει οπου και να τον κρυψουν…

    7. Μακαρι οτι λενε οι κρατουμενοι να γινουν και πραγματηκοτητα να τα πετσοκοψουν τα τσογλανια παντου οππου και αν τους πανε…………..αφου σε 4 χρονια αυτα τα μπουμπουκια εξω θα ειναι

    8. Τζάμπα, τζάμπα, τζάμπα μαγκιες και τζάμπα, τζάμπα,τζάμπα μάγκες….ο 19χρονος είναι εγκληματίας από τα Jumbo και μοιραία θα είναι καρπαζοεισπρακτορας όπου και να πάει….άμα ήταν ο Παπαχρόνης όμως ή ο Κατσούλας, εσείς που του τη πέσατε, θα το σκεφτόσασταν 100 φορές να το κάνετε αυτό γιατί από τους 12 που ήσασταν θα ξέρατε εκ των προτέρων ότι κάποιοι δεν θα επέστρεφαν ζωντανοί…. γι’αυτό απλά τζάμπα μάγκες ΟΛΟΙ τους

      1. Ετσι ακριβως οπως τα λες.Σε κατι εγκληματιες καριερρας οπως ο Αλκετ Ριζαι η ο Πασσαρης,δεν τους ειχαν ακουμπησει ουτε μιση τριχα απο τα παπακια τους.Στους 2 βλαμμενους που εχουν καψει εγκεφαλο απο τα στεροειδη του γυμναστηριου και τα ναρκωτικακια θα κανουν τους εκδικητες οι κρατουμενοι,που οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν κανει χειροτερα εγκληματα απο τα 2 βλαμμενα.

    9. Και οι δύο πρέπει να έχουν την ίδια μεταχείριση. Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να είναι δίκαιος για τέτοια καθαρματα.Ακόμα και τα ζώα έχουν μεγαλύτερες ευαισθησίες, θα ήταν άδικο να τους αποκαλέσω ζώα. Είναι τέρατα και τους αξίζουν τα χειρότερα.

    10. Και οι δυο φταινε θα μπορουσε ο ενας να σταματισει τον αλλον. Θανατικη ποινη και στους δυο. Κακως καταργηθηκε.

    11. Το να καθαρισε ο ενας το σιδερο και ο αλλος να το πεταξε αφηνωντας αποτυπωματα δεν παιζει; μην βγαλουμε καθαρο και τον Μανωλακη.. Ελεος… κρεμαλα και στους 2…

    12. Ηθελε δεν ηθελε ο Σαμαρας , θα τ’ανοιγε τα συνορα , απλα μια εντολη πηρε και την εξετελεσε.

      1. οπως ολοι…..και ο σημερινος….ο σημερινος κανει αλλα…καλημερα νικο..

      2. τι ζηταμε βρε νικο, να μας αφησουν σαν λαο στην ησυχια μας να δουμε πως θα αναστησουμε την πατριδα μας για να επιβιωσουμε…ζηταμε πολλα γμτ μου…..πες μου ζηταμε πολλα…!!!!…τι θελουν δλδ…καλημερα.

    13. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ..ΝΟΜΟΣ.!!!.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΡΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. ΔΙΚΑΙΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ……ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΑΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ…ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ..

      1. ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ…ΕΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ..ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

        1. θελω να σου πω οτι ειμαι ερωτευμενη μαζι σου και με αυτα που γραφεις…

          1. Δικος μου ειναι…θα εχουμε μαλλιοτραβήγματα.!!!

            1. Βλαντουκο αστες αυτες τις δυο κι ελα σε μας στα ΛΟΑΤΚΙ να βρεις τον εαυτο σου

          2. Πρόσεχε γιατί έχει μαζεμένα “χοντραδια” ετών που θα σε πνίξει με αυτά χαχα

        2. με το ανοιγμα των συνορων χαθηκε η κοινωνικη ισοροπια στην χωρα. Ακομα οταν τα συνορα ηταν κλειστα δεν υπηρχαν τοσα προβληματα στην κοινωνια οσο σημερα. Η φαγωμαρα μεταξυ ελληνων παντα προυπηρχε αλλα δεν ηταν σε τετοιο σημερινο χαλι σε μορφη ΖΟΥΓΚΛΑΣ. ΖΟΥΓΚΛΑΣ…..Ηταν πιο ηρεμα τα πραγματα διοτι δεν υπηρχε τοση πολυ κοινωνικη αποσταθεροποιηση. Ενα το κρατουμενο. Δευτερον. οΙ Κοινωνικες διαμαχες που φερνουν αλλοι πολιτισμοι εντος εισαγωγικων, συνηπαρχουν και με την συνεργασια των εδω ελληνων λογω ελλειψης παιδειας…η λεω ψεμματα.!!!!!!!.και εδω δεν τυθεται θεμα φασισμου..ο φασισμος του εχθρου ειναι ηδη μεσα….(δολοφονια τοπαλουδη ελενης, η μυρτω και αλλοι), ..μηπως ειμαι και εδω τρελλος.!!!!….τριτον η χωρα χρειαζεται οραμα, οραμα, ΟΡΑΜΑ, χρειαζεται κυβερνηση αληθινη, οι ελληνες πρεπει να σταματησουν τις φαγωμαρες αλλιως δεν υπαρχει προκοπη….ουτε φως στο τουνελ…Η αποσταθροποιηση ειναι ολα αυτα που γινωνται οχι μονο στην ελλαδα αλλα παγκοσμιως διοτι το πολιτικο συστημα της παγκοσμιοποιησης σχεδον σε ολες τις χωρες του πλανητη ειναι το ιδιο. Εαν δεν αρεσει αυτο που γραφω να μην το διαβασουν, και να μην σωσουν. Εχουμε γινει χειροτεροι και απο τα ζωα, και οσοι εχουν μεινει καλοι τους τρωει το βρικολακιασμα και ο καημος…

          ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

            1. γιατι ειναι ψεμματα νωντα η μηπως εισαι και εσυ αλλυλεγγυος..!!!!!

            2. δωσε μας καλυτερη εξηγηση ρε νωντα αφου λαλησα…..εμπρος λοιπον τοποθετησου και ασε τις συκωφαντιες και τις προβοκατσιες…οριστε η πορτα ανοικτη και τα σκυλια δεμενα..

        1. ασε τα βρισιδια ρε κανιβαλε και αν εχεις μυαλο να το εγραφες εσθυ αυτο….αλλα ετσι εχετε μαθει πιθηκια των βαλκανιων….στα τσακιδια αποδω ρε…ειναι ψεμματα ρε οτι απο τοτε που ανοιξαν τα συνορα γινωνται κι ολο χειροτερα τα πραγματα….κολομπαρακο ε κολομπαρακο….

        2. ΓΡΑΙΚΙΛΕ ΝΙΚ….ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ…ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΙΚΙΛΟΥΣ…ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΓΥΡΙΖΑ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ…ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΔΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ…

    Comments are closed.