ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ!!!! ΜΙΑ…ΒΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥ – ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Με τραγικό τρόπο φέρεται ότι έδωσαν τέλος στη ζωή τους μια μητέρα με τον γιο της, σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Νέοι Επιβάτες, στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι μέσα σε μισή ώρα η ΕΛ.ΑΣ έβγαλε… συμπέρασμα και έκλεισε την υπόθεση ως αυτοκτονία.

    Να θυμίσουμε ότι ήταν λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι, όταν αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα Ι.Χ. να αυξάνει ταχύτητα και να πέφτει στην θάλασσα στον αλιευτικό λιμένα Νέων Επιβατών. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού και της ΕΜΑΚ όπου μετά από δύο ώρες ανέσυραν τους δύο επιβάτες νεκρούς. Όπως διαπιστώθηκε ήταν δεμένοι μεταξύ τους και από το τιμόνι του αυτοκινήτου με χειροπέδες, ενώ φέρεται να είχαν δέσει επάνω τους και σάκους με άμμο.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν το όχημα που ανασύρθηκε από τον βυθό.

    Η δραματική ιστορία της οικογένειας

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, πρόκειται για μια 72χρονη γυναίκα και τον 50χρονο γιο της. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα και διαδίδουν στο σύνολο τους όλα τα άλλα sites στη λογική του copy paste, πριν από δύο χρόνια, ο άλλος γιος της γυναίκας και αδερφός του 50χρονου είχε δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο πατέρας τους και σύζυγος της γυναίκας έφυγε και εκείνος από τη ζωή, μη μπορώντας να αντέξει την αυτοκτονία του παιδιού του.

    Οι σοροί τους έχουν μεταφερθεί για εξέταση στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη πάλης. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου η οποία κλήθηκε στο σημείο, ανέφερε ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και ότι η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει «φως» στις συνθήκες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ρε παιδιά, υπάρχει μάρτυρας. Μονοι τους εφτασαν, μόνοι τους βούτηξαν στο νερό. Σταμάτησαν, δέθηκαν και έπεσαν. Τί ακριβώς ψάχνετε να βρείτε;

    2. Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

    3. Αφου δεθηκαν μονοι τους με χειροπεδες και σακια τι αλλο θα μπορουσε να ειναι εκτος απο αυτοκτονία;

    4. ….ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ….ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΙ…..

    5. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ…………..
      .ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΟ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ.
      ΔΕ ΝΥΠΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

      ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΙΖΗΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΧΙΜΠΑΝΤΖΗΔΕΣ………ΟΠΩΣ Κ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    Comments are closed.