ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ “ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ”. ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Η προστασία και η ασφάλεια του πολίτη είναι καθήκον μας, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από λίγο. Ο κ. Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε τα στελέχη της Πυροσβεστικής για την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών και σημείωσε πως η επαγρύπνηση προλαμβάνει και σώζει.

    Δείτε φωτό και βίντεο:

    Untitled-2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Καμιά σωτήρια από αυτούς του όψιμους νεοφιλελέδες τέως ΠΑΣΟΚΟΥΣ…
      και δεν τσάκισε κανένα πάλι ΚΑΗΚΑΜΕ και πάλι Ξεφτιλιστήκαμε..
      βέβαια το κλασικό ερώτημα που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΧΡΕΗ ΟΥΤΕ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ;;;;;

      ας απαντήσουν οι “δημοκράτες”

      1. Φυσικά και τα είχες όλα αυτά, όπως επίσης είχες και μοίρασμα της δημόσιας περιουσίας στους ολιγάρχες πετρελαιάδες, με λάτση-νιάρχο-ωνάση να έχουν υιοθετήσει ο καθένας από ένα απριλιανό.

        Όπως είχες τον δήθεν ταπεινό παπαδόπουλο να έχει δύο βίλες, έχοντας καταπατήσει εθνικό δρυμό για την μία και όπως είχες φανταράκια της ΜΟΜΑ – δωρεάν εργατικά χέρια για να παίρνουν ολόκληρες τις εργολαβίες οι εργολάβοι κολλητάρια της Χούντας.

        Όπως είχες επίσης πρώτο νόμο του κράτους την αύξηση του μισθού του παπαδόπουλου, και όπως είχες και την μεγαλύτερη εκτόξευση του δημοσίου χρέους στην ιστορία της Ελλάδας, λόγω του ότι διέγραφε χρέη ο παπαδόπουλος σε αγρότες-τσιφλικάδες, αυτούς που σήμερα έχουν μερσεντές, ναβάρα, δύο τρακτέρ, βίλα στο χωριό, παραθαλάσσιο εξωχικό και ρετιρέ στην πόλη.

        Αυτό που δεν είχες είναι ενημέρωση για να τα ξέρεις όλα αυτά λόγω λογοκρισίας. Βέβαια εσύ είσαι τόσο ντουβάρι που δεν τα έχεις μάθει ακόμα. Και για να καταλάβεις τι ντουβάρι είσαι είπες ότι δεν είχαμε “άπλυτους κουκουλοφόρους” όπως αποκαλείς φαντάζομαι όσους αρέσκονται στην ελευθερία, τη στιγμή που επί χούντας είχαμε την σημαντικότερη εξέγερση της νεότερης ελλάδας, η οποία εξέγερση αποτέλεσε και την αρχή του τέλους της χούντας των απατεώνων.

        1. Αν εννοεις βρε μαλακα ,Ελευθερια την επικρατηση
          των κουκουλοφορων,τοτε προτιμω την χουντα, αν και
          δεν ειμαι υπερ…….Υπερ παντος αγαθου η ασφαλεια..

        2. Σκασε ρε μαλακα,ολα τα κουμουνια πηραν δανεια,κ τους χαριστηκαν

        3. Ο Κολοκοτρώνης είχε ένα σύνθημα που πάει σ αυτό το σχόλιο ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ!!!

    2. Μπράβο στον κύριο Χρυσοχοϊδη που επενδύει εις την τάξιν και την ασφάλειαν της χώρας και που δίνει σκληράς μάχας όχι μόνο με τας απρόβλεπτα στοιχεία της φύσεως αλλά και με τους απανταχού κομμουνιστάς.

      Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα πάω να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ με χαρά και πλέον έχω αρχίσει και αποπληρώνω και τας δόσεις μου εις τα τραπεζικά ιδρύματα με κέφι γιατί ξέρω ότι οι καλοί-καγαθοί τραπεζίτες είναι σύμμαχοι των υγειών δυνάμεων του πατριωτισμού.

      Επίσης ελπίζω να αυξηθούν τάχιστα τα τιμολόγια της Δημοσίου Επιχειρήσεως Ηλεκτρισμού κοινώς ΔΕΗ γιατί όλοι οι πατριώτες έχουμε καθήκον να διασώσουμε την επιχείρηση η οποία βεβαίως για να καταστεί υγιής πρέπει σε ύστερο χρόνο να πωληθεί σε εύρωστους επενδυτάς.

      Θα έγραφα κι άλλα για την κυβέρνηση-ευλογία για τον τόπο αλλά πρέπει να πάω να δω ΣΚΑΙ για να δω αν θα γίνει τελικά πόλεμος με τους Τούρκους και αν επιτέλους κατάφεραν οι ένστολοι φύλακες άγγελοί μας (που καποιοι απαξιωτικώς ονομάζουν μπάτσους) να εκκαθαρίσουν την σφηκοφωλιά ανομίας που αποτελούν τα εξάρχεια με όλους αυτούς τους μαλλιάδες που κάποιοι μάλισταν φοράν και σκουλαρίκια.

    3. Άσε μας ρε Στέφανε με τον αδιάβαστο ο κουλης δεν μας είπες που ειτανε; είδαμε τη κράτος έχουμε και τώρα που δεν είναι η κομουνιστές το πρώτο που κάνανε ειτανε να ξηλωσουνε τα εργασιακά και όσο για τα Εξάρχεια που θα τα καθάριζε σε ένα μήνα μούγκα στη στρουγκα και εσύ Στέφανε άσε της παπαριες περί κουμουνιστον και παίξε το παιχνίδι του Κούλη και μη μας τα ζαλιζεις περί καλής δεξιας

    Comments are closed.