(ΑΝΑΝΕΩΣΗ) : ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΡΟΥ ΣΕ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟ – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ…

    Κοινοποίηση:
    xarda

    Τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς…

     

    Έκκληση προς τους πολίτες της χώρας και ιδιαίτερα τους νέους, που αναμένεται να επιστρέψουν από διακοπές στα αστικά κέντρα, να δείξουν μεγαλύτερη ευθύνη, καθώς σε ολόκληρο τον κόσμο εκδηλώνεται η δεύτερη φάση της πανδημίας, έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την παρουσίαση των νέων μέτρων, που είχε προαναγγείλει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι τα στοιχεία των τελευταίων ημερών δείχνουν διασπορά του ιού σε μία σειρά από περιοχές και δη σε τουριστικές, με μεγαλύτερη διασπορά αυτή αφορά στις νεότερες ηλικίες και δήλωσε:

    «Τίποτα, κανένα μέτρο, ούτε η δράση των ελεγκτικών αρχών, ούτε τα πρόστιμα, μπορούν να αντικαταστήσουν την ατομική ευθύνη. Δεν γίνεται σε κάθε μέρος της χώρας, δίπλα σε καθέναν να βρίσκεται ένας αστυνομικός». Και συμπλήρωσε:

    «Είναι πάρα, μα πάρα πολύ σημαντικό να αναληφθεί από τους νέους η ευθύνη να προστατέψουν, όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά κυρίως τους αγαπημένους τους, τους γονείς τους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, όπως τόνισε και ο Πρωθυπουργός της χώρας».

    Τα νέα μέτρα θα ισχύουν από Δευτέρα, 17 Αυγούστου και ώρα 06:00 και τα πιο σημαντικά, συνοπτικά περιλαμβάνουν:

    • Απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων και στην Αττική, συμπεριλαμβανομένων των νησιών του Αργοσαρωνικού και των Κυθήρων, όπως και σε άλλες 15 περιοχές της χώρας,

    • Όριο 50 ατόμων για δημόσιες κοινωνικές εκδηλώσεις,

    • Απαγόρευση συναθροίσεων άνω των εννέα ατόμων,

    • Ειδικά πρόσθετα μέτρα για Πάρο και Αντίπαρο,

    • Παράταση των μέτρων στον Πόρο,

    • Τηλεργασία για τους εργαζόμενους που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου,

    • Προληπτικοί εργαστηριακοί έλεγχοι σε εργαζομένους σε οίκους ευγηρίας και άλλους χώρους υψηλού συγχρωτισμού,

    • Υποχρεωτική μάσκα παντού.

    Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε ειδική αναφορά στον εορτασμό του Δεκαπεντάυγουστου, καλώντας τυς πιστούς να τηρήσουν τα μέτρα που ισχίυουν, σύμφωνηα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των πρόσφατων δηλώσεων του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

    Ανέφερε ακόμα ότι προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες για τα ισχύοντα μέτρα θα σταλεί σχετικό ενημερωτικό μήνυμα πανελλαδικά από το 112 τα επόμενα 24ωρα, καθώς και στοχευμένα μηνύματα στις περιοχές που δείχνουν να έχουν μεγαλύτερα επιδημιολογικά φορτία από άλλες και θα ισχύσουν ειδικότερα μέτρα.

    Τα μέτρα και οι 16 περιοχές που θα εφαρμοστεί η απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων μετά τις 12 το βράδυ

    Αναλυτικά τα επτά μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς είναι:

    1. Στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, θεσπίζεται έως τις 24 Αυγούστου όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά.

    2. Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί και στην Περιφέρεια Αττικής, συμπεριλαμβανομένων όλων των νησιών του Αργοσαρωνικού και στα Κύθηρα, έως τις 24 Αυγούστου.

    ‘Αρα στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, στις οποίες ισχύει τόσο ο περιορισμός των 50 ατόμων στις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις, όσο και η απαγόρευση λειτουργίας των χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί, ανήκουν:

    – η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφέρεια Αττικής,

    – οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας και

    – οι Δήμοι Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου και Κω.

    3. Εφαρμογή ειδικών μέτρων σε Πάρο και Αντίπαρο από αύριο, Σάββατο 15 Αυγούστου στις 06:00 έως και τις 24 Αυγούστου, ήτοι:

    – Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης.

    – Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

    – Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού, όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

    – Υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

    – ενώ ισχύουν και οι περιορισμοί των επιδημιολογικά επιβαρυμένων περιοχών.

    4. Παράταση έως τις 24 Αυγούστου των επιπρόσθετων μέτρων που ισχύουν στον Πόρο, με μόνη διαφορά ότι το κλείσιμο των καταστημάτων μεταφέρεται τα μεσάνυχτα, δηλαδή στις 24:00 αντί για τις 23:00 που ίσχυε ως σήμερα.

    Οι πρώτες ενδείξεις ναι μεν δείχνουν μικρή βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης στον Πόρο, επειδή όμως χρειάζονται 2 εβδομάδες για να για να είμαστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα των μέτρων, για αυτό και αποφασίστηκε η παράτασή τους. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους κατοίκους του Πόρου για τη συνεργασία τους, για την υπομονή, αλλά και την επιμονή τους. Αν συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο συνεπείς στην τήρηση των μέτρων, το όμορφο νησί του Πόρου θα επανέλθει πολύ γρήγορα στην κανονικότητά του.

    5. Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε χώρους υψηλού συγχρωτισμού, εντός στρατοπέδων και σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

    6. Όλοι όσοι επιστρέφουν από άδειες στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και αυτοί που εργάζονται σε χώρους υψηλού συγχρωτισμού (πχ εντός στρατοπέδων, σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών) πρέπει να υποβάλλονται σε προληπτικό εργαστηριακό έλεγχο για το νέο κορωνοϊό με ευθύνη των εργοδοτών ή των προϊσταμένων τους.

    7. Τέλος, τα μέλη των ομάδων αυξημένου κινδύνου για σοβαρή νόσο από τον κορωνοϊό που εργάζονται στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα στο εξής θα εργάζονται με τηλεργασία ή back office, κατά την επιλογή του εργαζομένου και έως 31 Αυγούστου.

     

    Γενικευμένη χρήση μάσκας για μια εβδομάδα-Αυστηροί έλεγχοι από το λιμενικό

    Ο Υφυπουργός επίσης τόνισε: Επιπρόσθετα, υπάρχει αυστηρή σύσταση για γενικευμένη χρήση μάσκας για μια εβδομάδα σε όλους τους χώρους από όσους ταξιδιώτες επιστρέφουν από διακοπές σε περιοχές με επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα. Ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στα ατομικά μέτρα υγιεινής συστήνεται κατά και μετά το κύμα επιστροφής από τις διακοπές, ιδιαίτερα σε μέσα μαζικής μεταφοράς όπως πλοία. Θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση του λιμενικού για την τήρηση των μέτρων και την επιβολή των σχετικών κυρώσεων. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους και υποχρέωση χρήσης μάσκας σε υπαίθριες συναθροίσεις όπου δεν μπορούν να τηρούνται οι ενδεικνυόμενες αποστάσεις.

     

    Για τον Δεκαπενταύγουστο

    Επιπροσθέτως ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε: «και να σταθώ ιδιαίτερα στο γεγονός ότι αύριο είναι μια από τις σημαντικότερες μέρες για την εκκλησία μας. Η Κοίμηση της Θεοτόκου γιορτάζεται από όλους εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε κάθε άκρη της χώρας. Φέτος και αυτή η μέρα θα είναι διαφορετική. Θα τη γιορτάσουμε όπως επιβάλλουν οι συνθήκες. Τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες που συνιστούν οι ειδικοί, όπως ακριβώς τόνισε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε πρόσφατη δήλωσή του. Γιορτάσαμε σε ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες, σε συνθήκες πλήρους lockdown, τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και δείξαμε μεγάλη αυτοπειθαρχία με τεράστια συμβολή της ηγεσίας της εκκλησίας. Το ίδιο καλούμαστε να κάνουμε και τώρα. Τηρώντας πλήρως τους κανόνες που συνιστούν οι ειδικοί για τους ναούς μας. Τηρώντας τον αριθμό, τις αποστάσεις και φορώντας τις μάσκες προστασίας».

    Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας προστασίας συστήνεται για κάθε χώρο που αναμένεται υψηλός συγχρωτισμός ενόψει των τελετών και εορτασμών του Δεκαπενταύγουστου. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι ισχύει ο περιορισμός του ενός ατόμου ανά 5 τ.μ. με ελάχιστη απόσταση 1,5 μέτρο εντός των ναών, ενώ ο μέγιστος αριθμός ατόμων για ναούς 500 τ.μ. και άνω είναι τα 100 άτομα.

     

    Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα-Προσοχή για μια εβδομάδα- Μακριά από ευπαθείς ομάδες

    Καταλήγοντας ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε:

    «Νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ ξανά στους νέους. Όχι σαν μέλος της Κυβέρνησης, όχι σαν κάποιος που βρίσκεται μαζί με χιλιάδες άλλους στην πρώτη γραμμή στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά κυρίως σαν πατέρας.

    Δεν είστε άτρωτοι. Ούτε εσείς, ούτε οι φίλοι σας, αλλά κυρίως δεν είναι άτρωτοι και κινδυνεύουν οι γονείς και οι παππούδες σας.

    Είστε σε μια ηλικία ξεχωριστή, που όλοι περάσαμε, και η οποία χαρακτηρίζεται από την ανεμελιά. Είναι λογικό να θέλετε να ζείτε κάθε μέρα έντονα και μοναδικά. Κάντε το, αλλά κάντε το με προσοχή. Για να μη θέσετε σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου που γνωρίζετε. Για να μην είστε άθελά σας υπεύθυνοι για το επόμενο κρούσμα.

    Κυρίως επιστρέφοντας από τις διακοπές σας, πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί. Για αυτό για τουλάχιστον μία εβδομάδα φοράμε μάσκες παντού, τηρούμε τις αποστάσεις και μένουμε μακριά από άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

    Κάντε τη διαφορά. Τηρήστε τα μέτρα. Για να σταματήσει εδώ η διασπορά του ιού. Για να αποφύγουμε ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας.

    Αγαπητοί μου συμπολίτες,

    Τα επόμενα 24ωρα, οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες. Θα είναι και εκείνες που θα κρίνουν την πορεία και έκβαση των πραγμάτων σε αυτή τη φάση της εξέλιξης της πανδημίας, της μάχης μας με τον αόρατο εχθρό.

    Και το μήνυμα, το ζητούμενο, ο στόχος είναι ένας: να παραμείνουμε υγιείς και να μη χρειαστεί να πάρουμε μέτρα τα οποία θα είναι ολέθρια για την οικονομία μας, για τις επιχειρήσεις μας, τις οικογένειές μας, την πατρίδα μας. Ας είναι ξεκάθαρο. Αν ο καθένας και η κάθε μία από εμάς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες φοράει τη μάσκα του και κρατάει τις αποστάσεις, αν όσοι ειδικά επιστρέψουν από τις διακοπές μείνουν μακριά από τους ανθρώπους που μπορεί να κινδυνεύσουν τηρώντας προστατευτικά μέτρα, αν ο καθένας μας αποφύγει συγχρωτισμούς και χαλαρώσει, ξεκουραστεί, διασκεδάσει τηρώντας προστατευτικά μέτρα,

    τότε και μόνο τότε θα έχουμε κερδίσει και αυτή τη μάχη.

    Χρόνια πολλά. Καλή Παναγιά».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Τι φωναζεις και τους βριζεις αφου πας μετα και τους ξαναψηφιζεις

    2. Καμία δημοσκόπηση δεν παίζει τώρα που η κυβέρνηση τα πάει τόσο στον κοροναιο όσο και στα εθνικά θέματα .

    3. Ο ιός πριν τις 12 κοιμάται και στις 12:01 έως τις 7:00 κυκλοφορεί μαζί με τους βρικόλακες και παίζει πρέφα…Επίσης από τα άτομα 1 έως 9 δεν έχει πρόβλημα τους πάει με χίλια…Από 9 και πάνω τους πηγενει τρένο με μεταδοτικότητα…μα που έχουμε μπλεξει;Έλεος…

    4. Στρατός με μάσκες σαν τα χελονιτζακια θα είναι χαχαχαχαχα. Στην αστυνομία,πυροσβεστική,λιμενικό,δικαστήρια,στα στούντιο απο τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης,στα γυμναστήρια γιατί δεν είναι υποχρεωτική η μάσκα;

      1. Μηπως επειδη, ο Στρατος κανει την Φιλιππινεζα, στους Λαθρομεταναστες(ΣτΕ) που κουβαλουν σοβαρα, λοιμωδη νοσηματα; Μηπως;

    5. Το “δημοκρατικό πολίτευμα”.. Ποιο “δημοκρατικό πολίτευμα” ρε σεις κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα;; Αυτό που ό,τι χαρτάκι και να ρίξεις στην κάλπη (το αποτέλεσμα της οποίας έτσι κ αλλιως το καταμετρα μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ η Singular Logic.. Ούτε στις χειρότερες σταλινικές χούντες δεν συμβαίνει αυτό) κλεφτοΠΑΣΟΚ θα μας βγάλουν..
      Έχει ξυπνήσει ο κόσμος.. Μην τον περνάτε για βλάκα.. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει Δημοκρατία και σίγουρα δεν έχει καμμία σχέση με αυτή την παρωδία..
      Καλά τα λέει ο άνθρωπος απο πάνω..

    6. Αυτή η κοντομαϊμού θέλει κλωτσίδια μέχρι την άκρη ενός γκρεμού κι από εκεί πέταμα. Απορώ με τους νεογραικύλους που κρέμονται από τα π@π@ρια του λαμόγιου. Η κόρη του με το γυμναστήριο είναι καλά;; Κάνει καμμιά εκδήλωση πάρτυ για τους πελάτες της;;

    7. …απαγορεύεται πάνω από εννιά άτομα?
      Δηλαδή, για να ξερουμε,στους οχτώ δεν κολλαει!ούτε πριν τις δώδεκα. ..

    8. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΗΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . ΑΝΤΕ Γ@@@2ΟΥ! ΛΙΓΕΣ ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ.

    9. Αυτό είναι το τίμημα για τον τουρισμό με το άνοιγμα των συνόρων. Όσα μέτρα και να πάρουν τώρα το παιχνίδι φαίνεται να έχει χαθεί. Άξιζε τον κόπο για να κονομήσουν κάποιοι για δυο μήνες να γίνει όλο αυτό? Μάλλον όχι αφού τώρα θα πάρουν πολύ σκληρά μέτρα που θα βυθίσουν την οικονομία. Μέσα στο καλοκαίρι που υποτίθεται ο ιος δε μεταδίδεται εύκολα λόγω ζέστης χάσαμε την μπάλα. Πως θα πάνε τα παιδιά στα σχολεία σε λίγες μέρες μέσα σε αυτά τα πλαίσια? Οι φοιτητές? Νομίζω ότι τα έκανε μούσκεμα ο κούλης και η παρέα του.

      1. Δεν φταιει ο Κυριακος και η παρεα του. Στο μονο που μπορεις να πεις οτι «φταιει» ειναι οτι ακουσε τον λαουτζικο που τον αποκαλουσαν δικτατορα, οτι εχουμε χουντα, πως θα φαμε απο τους τουριστες κτλ κτλ Δεν επρεπε να τους ακουσει.. Εαν δεν ανοιγε τα συνορα θα ειχατε πεσει επανω του να τον φατε.. Ε τωρα θα ρθει κατι αλλο για να φατε απο Σεπτεμβρη.

    10. ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΙΣΜΟ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΙΟΥΣ ,ΑΝΘΟΚΟΜΟΥΣ , ΦΟΡΤΩΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΗΔΕΙΩΝ, ΑΤΟΜΑ ΑΝΟΡΥΞΕΩΝ ΤΑΦΩΝ, ΚΤΛ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΩΝ ,ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΑΠΟ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β , ΕΙΤΣ ,ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΑΡΓΕΙ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΕΩΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΛΕΥΧΑΙΜΙΕΣ. ΣΩΜΑΤΑ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ & ΑΛΟΙΩΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΣΤΕΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΑΡΩΣΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ (ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ) ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ & ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝ ΚΟΛΗΣΑΜΕ 40. 000 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΕΔΩ & 7 ΜΗΝΕΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΙΛΑΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ!!!!!!!ΟΠΩΣ & ΠΡΙΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ

    11. Αυτή η ταγαρόφατσα ακόμη ελεύθερη είναι ?
      πως και δεν επιλήφθηκε η “αδέκαστος” να τον μπουζουριάσει
      για τους νεκρούς ,112,βρέφος κτλπ ?
      Όποτε κλείνει τον κόσμο μέσα γίνεται της χαρδάλως το κάγκελο
      με την εισαγωγή λάθρων,μεταφορά σε δωρεάν λαθροδιαμερίσματα κτλπ
      Κανένα μεμέτι βέβαια δεν φορά μάσκα στα εκτεταμένα γκέτο της ισλαμοκατεχόμενης αθήνας
      και βεβαίως κανένα πρόστιμο δεν κόβεται στους λάθρους που κουβαλάνε οι μκο της νδούλας

    12. Έχουμε μπλέξει με μαλακές κ αν δεν αλλάξουμε μυαλά θα τους φάμε στη μάπα μέχρι να βγει η ψυχή μας

    13. τωρα ειναι αργα…για λιγο τουρισμο και να γεμισουν για λιγο μερικες τσεπες το πουλακι πεταξε…το Φθινοπωρο θα ειναι κολαση
      εσωτερικος μονο τουρισμος και κατεβασμα τιμων απο ολους αλλα αυτοι ανοιξανε τα συνορα και κανουν δηθεν δειγματολιπτικους ελεγχους της πλακας με λιγα δειγματα για να μην φανερωθει ο μεγαλος ακριβης αριθμος των κρουσματων και πανικοβληθουν οι ιθαγενεις
      Υποτιθεται θα παρουν 75δισ απο τη Ευρωπαικη Ενωση…που θα πανε τα χρηματα..θα πληρωθουν μονο τα ομολαγα και οι καναλαρχες;;;;
      Σε σοβαρες χωρες οι ανεργοι παιρνουν μεγαλα επιδοματα ανεργιας αλλα εδω δινουν κατι ψιχουλα σε λιγους μια φορα και μετα νιπτουν τα χερια τους;
      Για καλο και για κακο περασανε και νομους κατα των διαδηλωσεων γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται αμα πειναει ο αλλος;
      Η οικογενεια πρεπει να μεινει στην εξουσια. Γιατι αυτοι ειναι περιπτωση δεν ειναι ενας αλλα αδελφες, ανηψια, κορες, γυναικες, ΜΚΟ, ιστοσελιδες ολοι σιτιζονται απο το Δημοσιο

    14. Το κοπέλι είναι εκτός τόπου και χρόνου….
      Άντε μαμησου μωρη σκατοσακουλα.

      1. Ρε τρελε…κοπελι η Κουλα?πιο εβραιος πεθαινεις…ασε που ερπετιζει και λιγο

    15. Είναι νομοτελειακό..
      Κάθε Σταλινική Χούντα λίγο πριν την Πτώση της, Αυτογελοιοποιείται, Αυτοεξεφτελίζεται στον υπέρτατο βαθμό!
      Φανερώνει στον λαό την απέραντη σαπίλα και βρωμιά της!
      Ακριβώς αυτό συμβαίνει τώρα με την σταλινονεοταξικη Χούντα των 300+1
      Της διαβόητης συμμορίας “δημοκρατικό τόξο” αλλά και των άθλιων τσομπαναραίων που γυρεύουν να τρουπώσουν στο κΥνο-βολευτήριο για να βολέψουν τα τομάρια τους και των συμμοριών τους.

    16. Εδώ ο κόσμος με τους μογγόλους καίγεται και το μουνί ο Σκορδαλιάς ξυρίζεται !

    17. 2500 ευρω προστιμο σε καθε κεφαλι και να δεις για ποτε θα πεσουν τα κρουσματα.

      1. Εσύ πρόσεχε μη γλιστρήσεις απ’το πολύ γλείψιμο στον Κούλη τον ποιμενικούλη και στον Νικολάκη τον μαλακοκαυλ@κη….

      2. 2500 αγγούρια στον πάτο σου….με την φλούδα για να γλυστράνε κιόλας και δώρο και ένα καφάσι καρότα για τη μητέρα σου…

      3. Κρεμάλα στους προδότες και να δεις για πότε εξαφανίζεται ο κοροϊδοϊός και σχόλια σαν τα δικά σου.

      4. Εσύ μπορείς να πας από μόνος σου να πληρώσεις τις 2500 για να μην κολλάς.

      5. εσυ βρε ζωο ακομα πιστευεις για ιο ο μονος επικυνδυνος ιος ειναι αυτοι σε αλλα σχολια μπορεις να μαθεις γιατι μας λενε φουμαρα δηλ πριν τις 12 ο ιος κοιμαται 12και 1 ο ιος ξυπναει και κυκλοφορει μεχρι στις 7 και 7και 1 χανεται για ολη την ημερα εσυ το θεωρεις λογικο αυτο ξυπνα ρε τα κρουσματα τα ανεβαζουν οπως γουσταρουν πριν απο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ το ιδιο μοτιβο ειχαμε και το πασχα κατι που θα δουμε και τα χριστουγεννα

        1. χααχαχα Ο,τι και να λετε… Κυριακος και ξερο ψωμι.. Δημοσιος υπαλληλος και Μακελειο ολη μερα!

    18. Κι επιτελους…αφου ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα να δωσουν στους αστυνομικους να προσφερουν μασκες και οχι προστιμα!!!!

    19. Αυτός ο κοντός ποντικομούρης είναι για πολλές κλωτσιές. Έχει βαλθεί να καταστρέψει τη χώρα με την εμμονή του και το σαδισμό του.

      1. Δεν αποφασίζει τίποτα μόνος του. Απλώς ανακοινώνει για να μην χαλάει τη φάτσα του ο Π/Θ.

    20. Ε πες τα ντε! Να μην αναφερθώ και στα ωράρια. Δηλαδή μετά τις 12 τα μεσάνυχτα κυκλοφορεί ο κορονοιος, μέχρι το πρωι. Τις άλλες ώρες;τι κάνει;Ε ρε δουλεμα που τρώμε παλι!

    21. ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ “ΛΑΘΡΟΚΑΦΕ” ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΙΟΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ “ΠΟΤΑΡΕΣ” ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ

      1. Φίλε αν έχει ζοομ η κάμερα σου ζούμαρε όσο πάει.

      2. Στειλτο στο Μακελειο. Καλη ιδεα. Αντε ενα ενα τα λ@θρομαγαζα να κλεινουν.

      3. Ναι ρε μαγκα ναιιιιιιι….ελα να αραιωνουμε…..ελα να βγει ενας Ελληνας πανω στο τιμονι να γινει της μουρλης…

    22. Το σχέδιο Καταστροφής της Ελλάδας προχωράει τραίνο… (τώρα έχουμε ως δικαιολογία τον Φαντομά – κοροϊδοϊό που έως τώρα ΔΕΝ υπάρχει καμμία τεκμηριωμενη και ελεγμένη με επιστημονικά κριτήρια μελέτη ΥΠΑΡΞΗΣ και ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ)..
      Εδώ κ 46 χρόνια η αφιονισμένη ανθελληνική συμμορία 300 +1 πάντοτε εύρισκε δικαιολογίες να προξενεί Ανηκεστο Βλάβη στην Ελλάδα..
      Προδοσίες, Ξεπούλημα, Καταλήστευση του Δημοσίου χρήματος απο την υπερφορολόγηση των τίμια εργαζομένων Ελλήνων, Δολοφονικά Μνημόνια κλπ. κλπ.
      Όμως οι ανόητοι ραγιάδες πάντοτε συνεπεις στο ραντεβού τους με την λαιμητόμο τους.
      Τις στημένες βοϊδοεκλογές των διεθνών τοκογλύφων που πάντοτε βγάζουν Προδότες κ κατσαπλιάδες (τα ΜΜΕξαπάτησης τους βαφτίζουν “σωτήρες”)
      Το πρόβλημα δεν είναι τα Ξενοκίνητα ανδρείκελα που εναλλάσσονται κ όλο τα ίδια μένουν..
      Το πρόβλημα είναι οι βοϊδοεκλογές..

      1. Το πρόβλημα της χώρας είναι το μεγάλο ποσοστό ανισορροπων που την κατοικούν.

      2. Τρικυμια εν κρανίω και ελλειψη οχι κοινης αλλα στοιχειωδους λογικης . Ενα παραληρημα χωρις λογικη συναφεια με συνδυασμο ασχετων καταστασεων για να καταληξεις στο πραγματικο σου προβλημα που ειναι το δημοκρατικο πολιτευμα οι εκλογες και να βρισεις τη συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου .Περαστικά ..

    23. ..παραμένουν ανοιχτά ?
      Εμείς οι εργένηδες τι θα απογίνουμε?
      Δε μας σκέφτεται καμμία άπονη εξουσία ?
      Εκτός εάν βάλουν π@@τ@νες σε εκείνο το μεγάλο που υπάρχει στο Σύνταγμα και πηγαίνουμε εκεί..

    24. COVID Vaccine Manufacturers Given Legal Immunity for Injuries or Deaths Caused by Fast-tracked Vaccines.

      Sweden Resists COVID Hysteria: No Lockdowns, No Masks, No Vaccine, No Problem.

    25. ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ! ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑ. Α, ΡΕ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΦΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    26. Στα εστιατόρια…. Στο σινεμά….. Και στο θέατρο…. Δεν πάει ο Κορωνοιος;;;;…. Πάρτε τα μην σας τα χρωστάω…

      1. Ε πες τα ντε! Να μην αναφερθώ και στα ωράρια. Δηλαδή μετά τις 12 τα μεσάνυχτα κυκλοφορεί ο κορονοιος, μέχρι το πρωι. Τις άλλες ώρες;τι κάνει;Ε ρε δουλεμα που τρώμε παλι!

    27. Σιγά μην βάλουν τα λαθρο μάσκα….. Ρε που ζουν οι άνθρωποι;;;;;…. Μιλάμε ότι έχουμε μπλέξει με πολύ ηλιθιους εκτός από διεφθαρμενους….. Πάρτε τα…

    28. Anything to advance his personal gains and nothing to do with the public good.Maseles san ke aftes ke ta hrimata polla pou hlapatsiazoun afta ta geek tomaria ke remalia gia na kanoun sketi paragelmeni tromokratia

      1. Gilda που ζεις εσύ και πως είναι εκεί η κατάσταση;

        1. Μαζί μου εδώ την έχω τέρμα Λεωφόρο Καβαλας

    Comments are closed.