ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ! ΚΟΥΛΗ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ; ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    psemma1

    Άλλα λέμε πριν τις εκλογές και άλλα κάνουμε μετά.

    13 νέες δομές εγκατάστασης στην ενδοχώρα ανακοίνωσε ο Χρυσοχοΐδης, όπου θα μεταφερθούνε λίγοι πρόσφυγες και πολλοί λ@θρομετανάστες.

    Δείτε όμως τι έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το θέμα αυτό:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Περαστικα σε όσους τον ψήφισαν, και τον πίστεψαν…. Αυτόν και τον Βελοπουλο.

      Χ. Α. μέχρι τέλους

    2. Ψηφησατε δρσκουλα τζούνιορ, φάτε ένα αρχίδι, κουλις ίσων γερμανοτσολιάς, αρε βόδια, σαπιλες, ελλαδα, η χαβούζα της ευρωπης, οι λαθρο, θα γαμήσουν και της γυναίκας σας , φτου σας βρωμιαρηδες

    3. η απόλυτη ξεφτίλα μάζεψαν όλους τους βρωμιάρηδες στη χώρα μας και τώρα θα. τους δώσει ο κεφτές ο Κούλης και διαμερίσματα για να μένουν τζάμπα και να χέζουν μες στο δρόμο! δυστυχώς η Ελλάδα μας συνεχίζει να βουλιάζει σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο από ανθρώπους τέρατα προδότες και ανθελληνες που μας κυβερνούν εδώ και 45 χρόνια !

    4. Αυτος ο …”υπουργος”της πλακας δεν μας ειχε πει δημοσια οταν ηταν στο πασοκ οτι το πρωτο μνημονιο το υπεγραψα χωρις καν να το διαβασω μιλαμε για την…..”υπουργαρα” της πλακας και της φαπας,και περμενει ο ψεκασμενος ο Ελληνας να φτιαξουν αυτη την ρημαδα την χωρα αυτοι οι τυχαρπαστοι…..πολιτικοι τυχοδιωκτες δεν εχουν παρει χαμπαρι την λαθροεισβολη των μουσουλμανων απανταχου της χωρας αφου γεμισαμε τα νησια στο ανατολικο Αιγαιο τωρα με εντολη εκ των ανωθεν οχι των πουλημενων στην κυβερνηση,αυτοι ειναι στα τεσσερα???? θα γεμισουν την χωρα με hot spot και κατοπιν εχουν σειρα τα νησια του Ιονιου σιγα,σιγα ολα στο προγραμμα ειναι,αλλωστε το ειχε πει και ο Οζαλ ο πρωην προθυπουργος της τουρκιας,”δεν χρειαζεται να κανουμε πολεμο με την Ελλαδα τους γεμιζουμε με μουσουλμανους και τελειωσε ” το δογμα αυτο το ακολουθουν κατα γραμμα και σημερα οι πανεξυπνοι τουρκοι και εμεις εδω τον υπνο του δικαιου αντε και καλα ξυπνητουρια ανθελληνες!!!!!!!!!

    5. If you want to see how Hellines look like then just go to Grecia Salentina to find them.You,who deceptively call yourselves “Hellines” are all merely grekouliakes who found themselves in Greece long gone after the real Hellines had perished.You’re at best mongrels,indeed.I dare that you will publish this,grekouliaka.

    6. Το ελεγα και θα το λέω πάντα , ούτε κόμματα ούτε σημαιουλες κομμάτων ούτε χρώματα κομμάτων ??? Όλοι τους είναι εγωιστές , υποκριτές και ζητάνε μόνο να εξασφαλίσουν την εξουσιαστική καρέκλα και πάντα να υποδουλονουν των ελληνικό λαό !!!! Ας ξυπνήσουμε επιτέλους η Ελλάδα το μόνο που χρειάζεται είναι μια επιτροπή αξιών Ελλήνων επιστημόνων που να δίνουν απολογία μόνον στον ελληνικό λαό και πουθενά αλλού.. προπάντων να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ δεν χρειάζεται τίποτα άλλο η Ελλάδα μας… Μακριά από λοποδυπες κομματοσκυλα συνδικαλιστές πολιτικάντηδες… …

    7. ο καραμανλης πουλησε τη Κυπρο στους τουρκους με το “η Κύπρος κείται μακράν ” ,
      ο τσίπρας πούλησε τη Μακεδονία στους σκοπιανούς
      κι ο κούλις θα πουλήσει το Αιγαίο…
      Συμπέρασμα η δημοκρατία δεν έχει ΑΔΙΕΞΟΔΑ!!!

    8. ο καραμανλης πουλησε τη Κυπρο στους τουρκους με το “η Κύπρος κείται μακράν ” ,
      ο τσίπρας πούλησε τη Μακεδονία στους σκοπιανούς
      κι ο κούλις θα πουλήσει το Αιγαίο…
      Συμπέρασμα η δημοκρατία δεν έχει ΑΔΙΕΞΟΔΑ!!!

    9. ΑΠΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!

    10. Οι Σουηδοί λενε:
      “För att bli bra, måste bli värre först” που σημαίνει:
      Για να γίνει καλά, πρέπει πρώτα να γίνει χυρότερα.
      .
      Όταν ψηφίζετε συριζα, πασοκ, νδ και βγάζετε από την
      βουλή το μόνο κόμμα που μαχητικά ζητά να φύγουν οι λαθραίοι,
      ε τότες ρουφιχτε το αβγό σας και σκάστε ανατολίτικα ντουβάρια!

      1. Που είναι το κόμμα αυτό.. λουφαξαν πάνω στα χιλιάρικα και τσιμουδιά.. γι’αυτό πήραν τον πουλο!!

    11. μπραβο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για ξεβρακωμα των ψοφοδεξιων της νουδουλας. Διαβαζεις αλλα σαιτ και ξερνας με το πατοκορφο γλειψιμο που κανουν στον γιο του δρακουμελ.

    12. Την επομενη φορα θα ψηφισουμε κοντρα στο συστημα,θα ψηφισουμε τους πατριωτες του ΚΚΕ ντιπ για ντιπ
      Ιχααααα

    13. Όταν πήγαινε ο Έλληνας πολίτης στις κάλπες ήξερε πολύ καλά τι ψηφηζε ήταν ενήμερος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία..οΕλληναρας όχι οΕλληνας ψηφοφόρος είναι βοδι

    14. Δεν θυμαται γιατι προσφατα εφαγε τον λωτο,απο τον οποιο ενα μερος μοιρασε και στους ψηφοφορους του.

    15. Να γιατί ο Έλληνας πολίτης σήμερα έχει εντελώς απογοητευτεί και έχει την αίσθηση ότι τον κοροϊδεύουν απλά και μόνο για να ανέβουν στην εξουσία και να γεμίσουν ακόμα περισσότερο τις τσέπες τους και όχι για να βοηθήσουν αυτόν και την πατρίδα. Αισθάνεται όχι απλά απογοήτευση, αλλά απελπισία.

    Comments are closed.