ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!! ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΓΕΛΟΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΒΑΨΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ. ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    5820926-1024x683

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!! Δείτε παρακάτω τι έλεγε ο Μητσοτάκης στις 26 Μαρτίου 2019 για τα τρένα. Ήξεραν από τότε ότι θα έχουμε τραγωδίες αφού γνώριζαν τα απαρχαιωμένα δίκτυα και δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτό.

    Στο εξοργιστικό βίντεο, ο καταστροφέας που μας κυβερνά μιλάει για εκσυγχρονισμό. Τέσσερα χρόνια μετά γιατί δεν έκανες τα έργα συντήρησης; Το μόνο που ήξερε η τύπος ήταν να μας κυνηγάει με μία σύριγγα στο χέρι για να κάνουμε το μπόλι και να καταλήξουν συμπατριώτες μας να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα.

    Η Μητσοτάκης και η επικίνδυνη συμμορία του παίζουν τη ζωή του Έλληνα φορολογούμενου κορώνα γράμματα και όλοι σας κάθεστε και τον κοιτάτε. Και θα τον ξαναεκλέξετε κιόλας αφού αντιπολίτευση δεν υπάρχει.

    Το άλλο παράδοξο είναι η παραίτηση του μπούλη Καραμανλή, τον οποίο το προσκυνημένα ΜΜΕ αποθέωνουν. Δεν λένε όμως ότι θα κατέβει ξανά στις εκλογές και θα αναλάβει άλλο υπουργείο.

    Αυτή η Κυβέρνηση έβαξε τα χέρια της με αίμα και είναι υπόλογοι στις οικογένειες των νεκρών και σε όλους του Έλληνες.

    Δείτε το βίντεο με την παράκληση να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας όσο αυτό είναι δυνατόν:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Όταν είναι να τα αρπάξει το κάθαρμα κάνει προετοιμασία πρώτα. Όταν τα έλεγε αυτά υπηρχε χρηματοδότηση δις, άρα μίζες και μαύρα στην τσέπη του. Ντίλερ είναι που τα αρπάζει από παντού, αυτός και όλη η εγκληματική οργάνωση ΝΔ. Και ταΐζει μετά σκαι εισαγγελείς και λοιπά καθίκια να του φτιάχνουν το προφίλ. Τέλος, άλλο ένα μέλος της οργάνωσης της ΝΔ προφυκακιστηκε σήμερα, υψηλό μέλος της συμμορίας, που βίαζε κατ εξακολουθηση το 12χρονο παιδάκι. Παιδεραστές μαφιόζοι λαμογια μιζαδοροι και οι αλήτες του σκαι που προσβάλουν νεκρά παιδιά και ειρωνεύονται τις μάνες των νεκρών παιδιών συνεχίζουν να κάνουν πλάτες και να λένε ψέμματα στον κόσμο. Δεν πάει άλλο ρεεεεεεεεε.

    2. Σιδηροδρομος μπ@υρδελα,μετρο και λεωφορεια τα ιδια δρομοι επικινδυνοι.Μονο φορους ξερετε να μαζευετε και να μας αφηνετε αφραγκους μια ζωη και να ζουμε απο τυχη.Ψηφους να ζητιανευετε μονο ξερετε για να ανεβειτε πανω και να τρωτε με 10 μασελες. Τι θα πειτε τωρα στους συγγενεις των ανθρωπων ρε κατακαθια???Ουστ απο δω βρωμιαρηδες.

    3. Ρε κομματοσκυλο ακόμη ψάχνεις τα καλά αυτής της κυβέρνησης μετά τόσα νεκρά παιδιά… Αντε γαμησου παλιοπουστσ….

    4. Στέφανε, το καλύτερο το είπε ο φίλος από κάτω. Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αλλά χειροκίνητα τρένα! Στέφανε είναι πολλές οι μίζες!

    5. Ότι και να λέτε βρε κόπροι, ψευτοεπαναστάτες των pass, εμείς οι καλοταϊσμένοι έχουμε οργανωθεί για να βγάλουμε πάλι τον Κούλη μας Πρωθυπουργό. Πότε θα καταλάβετε πως ότι και να κάνετε δε σας περνάει? Μέχρι και τον κλ@σιδιάρη τον πετάξαμε με έναν νόμο. Στις επόμενες εκλογές έρχεται και πάλι ο μέγας Ηγέτης Κούλης για να φάμε ότι δεν προλάβαμε ακόμα. Κούλης 100 χρόνια ΠΘ!!!

      1. στον λαιμο να σας κατσουν και να ψοφησετε με τον πιο επωδυνο τροπο..Λιγα τα ψωμια σου ζελεσκενα θα σας θαψουμε ζωντανους

        1. Όλοι θα πεθάνουμε ρε ορνιο και θα μας φάνε τα σκουλήκια, αλλά άλλο να σε τρώνε ζωντανό και άλλο πεθαμένο. Εσάς σας τρώνε ζωντανούς τα σκουλήκια γιατί είστε πειναλες, εμείς που τα αρπάζουμε από αριστερά-δεξιά, ζούμε σαν άνθρωποι. Επιλογές είναι αυτές και καθένας έχει την ευθύνη των επιλογών του. Τι να θάψετε βρε ζώα, δε βλέπετε ότι το σύστημα όπου θέλει σας πάει? Αντε και να βγείτε στους δρόμους, σε μισή ώρα θα σας έχουν ψεκάσει με ληγμένα χημικά και θα κρυφτειτε. Πάρτε το απόφαση, η μειοψηφία-ολιγαρχία κουμαντάρει όλους εσάς τα κορόιδα.

          1. Σιγα μην είσαι εσύ ολιγάρχης, ένα ρεμάλι είσαι, κυφήνας ανεπάγγελτος(βάρος για τους γονείς σου και την κοινωνία) που παίρνει 10 ευρώ απο το κόμμα να γράφει μαλακίες

            1. Όχι δεν είμαι ολιγάρχης και ούτε θέλω να γίνω. Να ζω θέλω και όχι να επιβιώνω και τα έχω καταφέρει τέλεια. Από το 1996 και μετά έφαγα με τις κουτάλες και εξακολουθώ να τα αρπάζω από όποιο κόμμα με στηρίζει. Είμαι 48 χρονών και έχω χτίσει 4 σπίτια, εσύ τι έχεις καταφέρει στη ζωή σου? Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη και έχω ζήσει πράγματα που για το μέσο Έλληνα μόνο στα όνειρά του τα βλέπει. Κοίτα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 14 του μήνα που θα ανέβει μια ανάθεση αναλώσιμων (μελάνια, χαρτί εκτύπωσης κτλ) για τα υπουργεία και αφού δεις το όνομά μου, ψάξε από την αρχή να δεις ότι έχω πάρει μέχρι σήμερα σχεδόν 170 αναθέσεις. Μετά αφού κατεβάσει μερικά υπογλώσσια, κάνε τον υπολογισμό στα ποσά και υπολόγισε σε πόσα χρόνια θα τα δεις αυτά τα λεφτά με μια οποιαδήποτε άλλη δουλειά.

    6. Ειπαμε,ο ανθρωπος αυτος εχει αφοριστει/αναθεματιστει απο επισκοπο.κουβαλαει μαζι του τον διαβολο.θα βρουν παρα πολλα κακα την χωρα μας αν δεν ξεκουμπιστει ο διαβολοκαβαλημενος.

    7. Στέφανε σήμερα υπάρχει νέα συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην Συγγρού και συγκέντρωση μεγάλη προγραματιζετε στην Λάρισα. Τέλος στο σκαι προσβάλουν ακόμη και την μνήμη των νεκρών παιδιών οι αλήτες ξεπλενοντας τον Μητσοτάκη τους φονιάδες μιζαδορους εργολάβους συνεχώς.

    8. Όπως στρώνεις κοιμάσαι δεν έλεγες πριν λίγες μέρες ρε πανυβλακα;;;;ου να μου χαθείς γελοίε….

    9. όσο υπάρχουν ακόμα σοβιετικά μονοπώλια στη βενεζουέλα των βαλκανίων (ΟΣΕ, ΔΕΗ και οι θυγατρικές τους και όλες οι άλλες δεκο), για να βολεύονται άχρηστα κομματόσκυλα, αυτά θα συμβαίνουν

    10. Μέσα σε λίγες μόνο ώρες επιβεβαιώθηκε πλήρως κ συντριπτικά ο Πολάκης για τους άχρηστους δικαστικούς και δημοσιογράφους που σπεύδουν ο καθένας από το πόστο του να ξεπλύνουν μια προαναγγελθείσα τραγωδία για χάρη του Μητσοτάκη που υπηρετούν.
      Βασίλης Χιώτης στο Σκάι
      “Αν θέλει η κυβέρνηση να γυρίσει το ματς να κάνει σύγκριση με το Μάτι”
      Ο Ντογιάκος θα κάνει έλεγχο για πολιτικές ποινικές ευθύνες τη στιγμή που ο γιος του είναι μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του υπουργού μεταφορών;

    11. Για να εμπεδώσουμε όλοι τι πρωθυπουργό έχουμε, το γραφείο Τύπου του Μαξίμου, να δώσει στη δημοσιότητα την ομιλία που θα έκανε χθες στο Κέντρο Τηλεδιοικησης Σηματοδότησης Σιδηροδρόμων. Θα έλεγε ότι εκσυγχρόνισε τα τρένα; Ότι κυλάμε στις ράγες της Ευρώπης; Όπως ο Χατζηδάκης;

    12. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ: ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ.

    13. Ετσι ακριβως
      Οι προτεραιότητες των,
      δεν είναι οι ζωές μας,
      αλλά τα συμφέροντά τους
      Η ΝΔ ειναι το κατ εξοχην κομμα των δικαστων και των δικηγορων.
      Το 90% των βουλευτων και υπουργων ειναι αποφοιτοι της Νομικης σχολης.
      Εχouν τη γνωση, τον τροπο και κυριως τον στομφο του “εισαγγελεα”,
      να αντιμετωπισουν οποιαδηποτε κατηγορια.
      Οι πολιτες-ψηφοφοροι θα ειναι παντα κατηγορουμενοι-ενοχοι.
      Οι πολιτες ειναι για να εργαζονται να πληρωνουν φορους και να υπακουν στους νομους του αστυνομικου των κρατους.
      Λοιπαμαι τους ψηφοφορους της ΝΔ.

    14. Η εικόνα του Μητσοτάκη που ακούει “σκύψε το κεφάλι” και το σκύβει ενώ παίρνει ύφος τραγικού για να κάνει δηλώσεις είναι ό,τι πιο χαρακτηριστικό από αυτόν τον υπάνθρωπο που έχουμε για ΠΘ. Κάποιες φορές η αρρώστια του μας προκαλεί γέλιο αλλά κάτι τέτοιες στιγμές προκαλεί μόνο οργή.

    15. Τον πήρε ο ύπνος τον σταθμάρχη θα είχε κατεβάσει κάνα τσιπουρακι….ελα μωρε τωρα δεν βαριεσε “κακια στιγμη”
      Ο μόνος που πρέπει να παραιτηθεί είναι ο μητσοτακης…

    16. Ο πρωθυπουργός πρέπει να απαντήσει ως έχων την ευθύνη, γιατί το 2023 η ασφάλεια των Σιδηροδρόμων είναι χειροκίνητη ενώ οι παρακολουθήσεις από τους κοριούς ηλεκτρονικές.

      1. Ακριβώς!!!!!! αυτό είναι το ζουμί!!!!! Που πάνε τα λεφτά του κράτους;

    17. Σκοτιστηκαν για το ατύχημα, κάνουν business από τα γραφεία τους, πρέπει να το καταλάβουμε, δεν τους αγγίζουν αυτά…

    18. Καταγγελία στο Κόκκινο και τους Τραπεζιώτη/Μελιγγώνη ότι το 2017 υπήρξαν προσλήψεις για σταθμάρχες και φύλακες διαβάσεων, το 2020 δεν ανανεώθηκαν συμβάσεις και όλο το έργο της φύλαξης πέρασε με ανάθεση σε εταιρείες.

    19. ΟΚ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ . ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…
      ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΡΙΖΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ…..ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΤΕ (ΣΤΟ ΜΑΤΙ) ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΝΟΥΝ…….
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΤΙ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

      1. Ρε κομματοσκυλο ακόμη ψάχνεις τα καλά αυτής της κυβέρνησης μετά τόσα νεκρά παιδιά… Αντε γαμησου παλιοπουστσ….

    20. Το “όλα τα προβλήματα σε αυτή τη χώρα είναι διαχρονικά” ακούγεται πάντα την κατάλληλη στιγμή. Όταν πρέπει να φταίνε όλοι για να μην φταίει κανείς.

    21. Aκομα και η θλιψη ζωγραφισμενη στο προσωπο του,μια αποκριάτικη μασκα!Ντροπή ξεφτιλες…….

    22. Υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη όπου μετά από δεκάδες θανάτους ανθρώπων βγαίνουν οι δημοσιογράφοι και δίνουν συμβουλές στην κυβέρνηση πώς να διαχειριστεί επικοινωνιακά την κατάσταση για να κερδίσει τις εκλογές;
      Βασίλης Χιώτης στο Σκάι
      Αν θέλει η κυβέρνηση να γυρίσει το ματς να κάνει σύγκριση με το Μάτι.
      Οι άνθρωποι περιμένουν να θάψουν τα παιδιά τους και ο Χιώτης έχει την αγωνία πως ο Μητσοτάκης δεν θα χάσει ψήφους.
      Στη χώρα των τεράτων.

    23. ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑΣ ΧΑΜΑΛΗΣ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ? ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ ΤΕΩΣ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.

    24. Επειδή είπατε ότι δυστυχώς θα τον ξαναεκλέξει ο λαός, αυτό μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι, γιατί πως είναι τόσο σίγουροι ότι και τώρα μετά από όλα τα καταστροφικά για την χώρα δεδομένα διακυβέρνησης, ότι εξακολουθούν να είναι πρώτοι και με τέτοια διαφορά, επομένως κάποιο λάκο έχει η φάβα!!!!!!

    25. Έλα μωρέ Στέφανε κι εσύ, από 1 πουστη τι περιμένεις;

    26. Μια ζωή οι πολιτικοί λένε, εμείς τι κάνουμε. Τους κάνουμε το κέφι ψηφίζοντας τους και αυτοί κάνουν το δικό τους κέφι, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ανάμεσα μας. Αν στις εκλογές η πλειοψηφία που πάει και ψηφίζει και δεν θέλει να αλλάξει κόμμα, έβαζε σταυρό σε άγνωστα πρόσωπα που έχει το ψηφοδέλτιο και άλλαζε τη σύνθεση της Βουλής κατά 90% ξέρετε τι ηχηρό μήνυμα θα έστελνε; Όσοι είναι τώρα μέσα και τρέχουν στα κανάλια και αύριο μεθαύριο θα κάνουν και συγκεντρώσεις κανείς στην επόμενη Βουλή. Μιλάμε για την ήττα. Ας είναι ο Κούλης π.χ. πρωθυπουργός χωρίς κανέναν απ’τους σημερινούς βουλευτές ή υπουργούς. Μιλάμε για γέλιο.

    27. Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ηλεκτρονική παρακολούθηση των πολιτών, ηλεκτρονική λειτουργία τραπεζών, αλλά χειροκίνητα τρένα. Οι προτεραιότητες δεν κρύβονται και δεν είναι οι ζωές μας αλλά τα συμφέροντά τους

    28. Αυτο το κοπροσκυλο γκαντεμης του κερατα μολις μερικες πριν ειχε επισκευτει τη Λαρισα… οπου παει φερνει την καταστροφη, ειχε επισκευτει την τουρκια και μετα ηρθε ο σεισμος

    29. Κρίμα !έχουμε γίνει πιόνια για να ζουν κάποιοι και εμείς να επιβιώνουμε

    30. Καλα, ενα πραμα δεν μπορω να διανοηθώ , θα υπαρξουν ηλιθιοι η παλαβοι που θα πανε να ξαναμπουν σε αυτες τις νεκροφορες ? Ελεος !!! Ποσο τελειωμενος πρεπει να ειναι κανεις για να παει να πΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥς ΜΑΦΙΟΖΟΥς ,ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ εΝ ΨΥΧΡΩ στο θανατο δεκαδες νεα παιδια και αλλους ανθρώπους… Αλητες της βιζιτοβουλης, εσεις βεβαια δεν μπαινετε ποτε σε τραινα, ,να το βρειτε στα παιδια σας και στα εγγονια σας, “Εστι Δικης οφθαλμος,ος τα πανθ’ ορα”

    31. Οι νεκροί είναι 48 και οι αγνοούμενοι 19 και στα πεττσομένα τραγουδούν τα non paper του Μαξίμου για το πότε θα γίνουν οι εκλογές.
      Αυτή είναι η τριτοκοσμική χώρα και μπανανία του Μητσοτάκη.
      Δύο μέρες μιλάνε μιλάνε οι δημοσιοκάφροι και για τις εγκληματικές ευθύνες του Μητσοτάκη ούτε λέξη.

    32. Σιγά μην ακούσουμε τι έλεγε και λέει ο αφορισμένος -δαιμονισμένος .
      Μόνο οι κωλογλυφτες του δαιμονισμένου τόξου τους ακούγανε και τους ακούνε .

    33. Ήξεραν για τα απαρχαιωμένα δίκτυα αλλά δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ για να ζήσουν από πρώτο χέρι την ταλαιπωρία που βιώνουν οι πολίτες που ταξιδεύουν με το τρένο 🚆.
      Δεν έχουν ταξιδέψει να δουν κάθε φορά που το τρένο πρέπει να αλλάξει μηχανή, να μπει άλλη, ξοδεύοντας ώρες ταλαιπωρίας!
      Ωστόσο όμως ο καθημερινός πολίτης έχει την ευθύνη για αυτό το χάλι διότι το ανέχεται χρόνια τώρα με την ψήφο του και την μηδαμινή αλλαγή.
      Ταξιδεύοντας με το τρένο με νεότερα τρένα, όπως είναι στην Γαλλία, ανεβάζει το πρεστίζ, ανεβάζει την ποιότητα ζωής!
      Εδώ παρουσίασαν ένα τρένο, στον οποίο από την Ελβετία όπου ήρθε, ήταν η αλπική τουαλέτα κι εδώ το ονόμασαν ασημένιο βέλος!
      Ο σταθμάρχης με μηδαμινή πείρα, πήρε στο κεφάλι του τόσες ζωές που δεν θα γυρίσουν ποτέ.
      Πολίτες που ταξίδεψαν με το συγκεκριμένο τρένο και έκαναν την ίδια διαδρομή, ας πάνε να ανάψουν μία λαμπάδα όσο είναι το ύψος τους και συνάμα για τους ανθρώπους που έφυγαν με αυτόν τον τρόπο.

    Comments are closed.