ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ! ΠΑΝΕ ΑΛΑΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΆΝΤΕ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ΘΘΘ

    Έπειτα από 16 ώρες απολογίας, ο πρώην υπουργός Άμυνας και Οικονομικών και η σύζυγος του πήραν το δρόμο για τις φυλακές, με τη Δικαιοσύνη να καταλογίζει στον Γ. Παπαντωνίου πως το συγκεκριμένο ποσό του δόθηκε ως δώρο για να προτιμήσει συγκεκριμένη εταιρεία για την αναβάθμιση έξι φρεγατών του 2003, έναντι άλλων.

    Η πρώτη δήλωση που έκανε ο Γιάννος Παπαντωνίου μετά την απόφαση προφυλάκισης

    «Η εργαλειοποίηση της ελληνικής Δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο της ίδια μας τη Δημοκρατία. Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά» ανέφερε ο πρώην υπουργός στις κάμερες που του ζητούσαν μία δήλωση.

    papantwniou_profylakish_vradynes2310_final1-768x512 papantwniou_profylakish_vradynes23101-768x512 papantwniou_profylakish_vradynes23102-768x512 papantwniou_profylakish_vradynes23103-768x512 papantwniou_profylakish_vradynes23104-768x512

    Το ίδιο είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2012 με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον πρώτο υπουργό που είχε οδηγηθεί στη φυλακή για διακίνηση μαύρου χρήματος από εξοπλιστικά.

    Της απόφασης για προφυλάκιση του πρώην υπουργού και της συζύγου του είχε προηγηθεί η μαραθώνια απολογία του Γιάννου Παπαντωνίου -διήρκησε 16 ώρες- στους δυο ανακριτές Διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα και Γιώργο Ευαγγέλου, αλλά και της Στ. Κουράκου. Οι ανακριτές τους υπέβαλαν «βροχή» ερωτήσεων για την προέλευση των χρημάτων, αλλά και για τη σύμβαση για την αναβάθμιση των φρεγατών.

    Πρόκειται για τη σύμβαση 010Β/03 που υπογράφηκε στις 6.2.2003 για τον εκσυγχρονισμό μέσης ζωής έξι φρεγατών τύπου «S» του Πολεμικού Ναυτικού με αντισυμβαλλόμενα μέρη την εταιρεία Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε. -ως κύριου αναδόχου- και υποκατασκευαστή την εταιρεία THALES NEDER LAND B.V. και του υπουργείου Εθνική Άμυνας. Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο αναφέρει πως ο πρώην υπουργός έλαβε ως δώρο τα χρήματα για να δώσει την σύμβαση στην γαλλική εταιρεία THALES, καθώς και εκείνη που αφορούσε τα αντισταθμιστικά ωφελήματα που απέρρεαν από αυτήν.

    Μάλιστα, οι ανακριτές θεωρούν τα 2, 8 εκατ. ελβετικά φράγκα μέρος ενός ποσού ύψους περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων που διατέθηκε για να προτιμηθεί ο συγκεκριμένος υποκατασκευαστής έναντι άλλων. Η ζημία για το ελληνικό δημόσιο, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, ανέρχεται σε 400 εκατομμύρια ευρώ.

    Στο πλαίσιο της ανάκρισης έχουν εντοπιστεί επτά λογαριασμοί σε ελβετικές τράπεζες και δεκάδες υπολογαριασμοί, μέσω των οποίων διακινήθηκαν τα χρήματα, με σκοπό κατά τη Δικαιοσύνη να σβηστούν τα ίχνη τους. Μάλιστα, συνδικαιούχος σε κάποιους από αυτούς τους λογαριασμούς είναι και η Σταύρουλα Κουράκου, η οποία και γι’ αυτό το λόγο βρέθηκε κατηγορούμενη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. και ο ΑΚΗΣ και ο ΓΙΑΝΝΟΣ και ολοι οι ΦΑΕΣΟΚΟΙ δεν φταιουν σε ΤΙΠΟΤΑ.απλως ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ, ΤΟΤΕ που κτιζοταν μια ΡΟΖ ΒΙΛΛΑ απο καποιο ΑΝΤΡΕΑ με δανεικα απο τον ΑΚΗ ΚΑΙ καποιους ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    2. μπορει να τον καλυπταν αλλοι υπουργοι με την δικη τους ασυλια…..θα τους βρουν και αυτους..

    3. Πολακιες συλληψοις θα τους κλασουν τα τεττοια……. πυροτεχνηματα ολα αυτα για να βλεπουμε εμεις οι ιθαγενοις του Ελλαδισταν και να νομιζουμε οτι κατι γινεται…..Απλα θα του φανε ορισμενα λεφτουδακια απο τα κλεμμαινα οι Συριζαιοι θα παρουν και ψιφαλακια στις εκλογες ΜΕ ΤΟ ΣΟΟΥ απο τους χαζους και ολα ωραια ολα καλα ΦΑΓΑΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ……..

    4. οταν ειχε την ασυλια εν καιρω υπουργικου καθηκοντως εκλεβε χρημα και η αστυνομια το ηξερε…δεν μπορει να μην το ηξερε.τα παντα γνωριζει η δικαιοσυνη…αλλα την εχουνε δεμενη…..και τοτε θα μπορουσε ο εισαγγελεας να τον συλλαβει για ξεπλημα χρηματος του δημοσιου η οτι αλλο εκανε αυτο το λαμογιο αλλα δεν τοκανε με αποπτελεσμα να σπασει το αποστημα και να φτασουμε εδω που φτασαμε..και οπως λεει ενα ρητο….ποτε μην κανεις κατι τελευταια στιγμη…καλησπερα αγαπητε ηλια και καλο βραδυ να εχεις.

    5. ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ…ΧΑΧΑΧΑ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑΚΟΥΩ…ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΘΕ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΙΚΟΙ..ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΦΛΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ…ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ….ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ…..ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ…ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΗΔΕΙΝ ΚΑΙ ΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙΝ..

    6. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.!!!..ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 4 ΨΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.!!!!…ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ..!!!!…ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΤΑΙΓΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.!!!!…ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΕΙΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΣΕΙΡΑ…ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ….

      1. Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 ηλιθιοι και ένας μόνο πραγματικός ιδεαλιστης.

        ΛΕΝΙΝ..

        ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ….ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΤΕ …..ΕΧΕΤΕ ΜΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΞΗΠΩΣ.!!!!….ΜΙΑ….ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΩΣ.!!!!…Ω ΝΤΙΡΛΑ….Ω ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑ….

    7. ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ….ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΚΟΜΑΖΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ…

      Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 ηλιθιοι και ένας μόνο πραγματικός ιδεαλιστης.

      ΛΕΝΙΝ….

    8. Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥΤΑΧΕΙ ΗΔΗ ΕΞΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ. ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΧΔΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΕΑΤ ΕΣΑ..

      1. Φίλε Βλάντ,γράφεις ότι δεν έφυγε στο εξωτερικό γιατί πίστευε ότι με την βουλευτική ασυλία δεν θα τον άγγιζε κανείς. Αλλά ο Παπαντωνίου είναι χρόνια που δεν είναι βουλευτής. Ποιά βουλευτική ασυλία θα τον κάλυπτε? Κι όταν μάλιστα είχε το προηγούμενο με τον Άκη που τον χώσανε μέσα? Ο Άκης δεν έφυγε στο εξωτερικό γιατί δεν πίστευε ότι θα τον χώνανε φυλακή, αλλά ο Παπαντωνίου βλέποντας τι έπαθε ο Άκης δεν μπορεί να μην ψυλιάστηκε ότι θα είχε την ίδια τύχη και αυτός.

        1. εστω και ετσι ναναι αλλα οσο ηταν υπουργος εκλεβε πισω απο την ασυλια…και αυτην την αποψη την δεχωμαι…πολλα ειναι πιθανα αλλα επειδη το συστημα οπως γνωριζεις αυτοπροστατευεται ισως να ειχε την ασυλια και μετα που δεν ηταν υπουργος με την διαφορα οτι ηταν ανενεργη…λεω τωρα εγω…απο τα λαμογια να περιμενεις πολλ;α…νασαι καλα ηλια.

    9. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ Ο Κ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΥΠΕΔΑ ΚΛΠΚΛΠ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΒΙΛΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ,,,,,,,,,,,,,,,ΟΛΟΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΑΘΩΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ,,,,,,,,,,,,,,,,,ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ,,,,,,,,,,,,,ΑΕΙ ΣΥΧΤΙΡΙΑ ΚΟΛΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΑΚΟΥΣ ,,,,,,,,,,,,,ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΕ ΠΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ 3 ΦΟΡΕΣ,,,,,,,,,,,,,,,ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ

    10. ΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ?!ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΤΟΤΕΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ <>!Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΣΟΡΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΡΕΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    11. Καλά κάνανε και βάλανε τον Παπαντωνίου και την γυναίκα του φυλακή αλλά έχω μια απορία, μπορεί να είναι και σαχλαμάρα. Ο Παπαντωνίου ήταν έξυπνος και κοσμογυρισμένος, τα λεφτά τα έχει βγάλει έξω, γιατί κάθισε στην Ελλάδα αφού ήξερε ότι θα τον χώσουνε φυλακή? Δεν μπορούσε να πάει σε μια χώρα της Νότιας Αμερικής που να μην έχει συμφωνία έκδοσης κατηγορουμένων με την Ελλάδα και να ξεκοκαλίσει τα λεφτά? Όλες οι χώρες έχουν συμφωνία έκδοσης κατηγορουμένων με την Ελλάδα? Μου φαίνεται περίεργο ένας έξυπνος άνθρωπος να συμπεριφέρεται στο τέλος τόσο χαζά.

    12. ΤΟ ΓΟΜΑΡΙ απο την κρητη ΔΕΝ ειναι υπευθυνο για την καταντια του ΓΙΑΝΝΟΥ. ετσι δεν ειναι ΓΙΑΝΝΟ ? Μιλα, ξερασετα ΟΛΑ.

    13. Και ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟς ΕΦΑΓΕ ΔΙΣ και εκατσε μονο 6 χρονακια φυλακη,ταχει αυγατισει το συναιτερακι του ο Θεοδωρου,μπαπορια απτην Περσια.

    14. Μετα απο 16 χρονια αποφασισαν να ασχοληθουν, με ενα απο τα καθαρματα που μας διελυσαν ? Τα χρηματα χαθηκαν? Χεστηκαμε για τον Γιαννο και αν θα παει φυλακη. Τα λεφτα να γυρισουν πισω εκει που πρεπει και να αφησουν τις διωξεις και τις φανφαρες. Αφου ολοι ξερουμε οτι σε λιγο καιρο θα ειναι εξω, οπως και τοσοι αλλοι.Με αυτους τους ρυθμους ο Σημιτης θα δικαστει μετα θανατον? Ο ΥΠΕΧΩΔΕ ποτε θα ελεγχθει για την τεραστια περιουσια που εχει κανει απο τις μιζες?

    15. Μόλις κυριαρχήσει σε μια πόλη ένας κυβερνήτης, θα πρέπει να σκεφθεί τι τιμωρίες θα επιβάλει. Πρέπει να τις επιβάλει όλες μια κι έξω και να μην τις ανανεώνει κάθε μέρα.

      Νικολό Μακιαβέλι, 1469-1527, Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος

      1. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΤΟ 2018. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΘΗΝΩΝ.

    16. Μπραβο Αλεξη. Αυτα μονο με κυβερνηση αριστερας.

      1. Αχαχαχα εχεις μεγαλη πλακα μεγαλε

    17. Ο ελληνικός λαός του ψήφιζε για δεκαετίες ολόκληρες πάρα τα Χιλιάδες σκάνδαλα Πώποτας ,Κωσκωτάς παμπερς κλπ φωνάζοντας συνθήματα του τύπου Ο λαός δεν ξεχνά ,,,,,
      Καλλίτερα παπάκι πάρα τον Μητσοτάκη κλπ

    18. Ο Πολακης πως ήξερε για τις προφυλακίσεις;

    19. ΤΡΟΜΟΣ στους ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΥΣ του πρωην ΦΑΕΣΟΚ .σ’οποιο ΜΑΝΤΡΙ και αν βρηκαν καταφυγιο.θα πρεπει να τους εχει πεσει η λιπιντο.

    20. Αύγουστος του 2003 ο Γιάννος υπουργός αμύνης , και ο γιος παρουσιάζετε στο μεγάλο πεύκο , εκει συνηδιτοποιησα ποσο καραγκιωζηδες ειναι οι περισσότεροι των στρατιωτικών , γλοιώδη ανθρωπάκια που καθόντουσαν προσοχή εμπρός στον νεοσύλλεκτο.
      ο Γιάννος πρέπει να αφήσει τα κόκαλα του στην φυλακή , 1ον για τα 2.800 που τον κατηγορούν θα ελεγα οτι ειναι ψίχουλα εμπρός σε αυτα που εχει τσεπωση 2ον ειναι και αλλοι που μπήκαν στο βαρέλι με το μέλι

    21. Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΕΥΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΒΟΥΡΙ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

      Το «επεισόδιο» με τους τούρκους δημοσιογράφους που τοποθέτησαν την τουρκική σημαία στην μία από τις δύο ελληνικές βραχονησίδες εξελίσσεται σε κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας κατά την οποία ο προδότης Σημίτης ακολουθεί το σενάριο των αμερικανών, δηλ. κατεβάζει την περίπολο των ΟΥΚ από την μικρή βραχονησίδα, ανεβαίνουν σ΄αυτήν οι τούρκοι κι ύστερα στέλνει τους τρείς ανυποψίαστους ήρωες να εντοπίσουν τους τούρκους που ήδη ξέρει ότι είναι εκεί! (Μετά από τρείς άκαρπες διελεύσεις τους δίδεται η εντολή να κατέβουν στα διακόσια μέτρα και να…φωτίσουν!!!)
      Με λίγα λόγια τους στέλνει στο θάνατο, αφού οι τούρκοι κομμάντο που είναι πάνω στην μικρή βραχονησίδα δεν ξέρουν οτι είναι στημένο το παιχνίδι κι όταν βλέπουν την κάθοδο του ελικοπτέρου, απλά το…γαζώνουν!
      Μετά «επεμβαίνουν» οι ΗΠΑ και λένε να κατέβουν και οι δύο περίπολοι και οι δύο σημαίες και η γκρίζα ζώνη στα Ιμια είναι γεγονός, για το οποίο ο Σημίτης τις ευχαρίστησε δημόσια!!!

      ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
      Η άλλη μεγάλη προδοσία που επιτέλεσε ο αρχιερέας της Goldman Sachs, είναι η απάτη του Χρηματιστηρίου. Με δόλιες παραινέσεις παρέσυρε τον λαό να επενδύσει τα χρήματά του σε χρηματιστηριακές φούσκες και όταν το μπαλόνι έφτασε στις 7800 μονάδες(!)…έσκασε!
      Με αυτόν τον τρόπο επετεύχθη η πρόβα ληστείας του Ελληνικού λαού, και το crash test της ανοχής του στην ληστεία…

      ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
      Μετά από λίγο όλοι «ξέχασαν»το χρηματιστήριο αλλά η «δράση» του Σημίτη δεν σταμάτησε εκεί.
      Πήρε εντολή να παραδώσει στους τούρκους τον Οτσαλάν.
      Η τουρκία είχε αρχίσει να πιέζει την Ευρώπη και την Αμερική να την βοηθήσουν να συλλάβει τον Οτσαλάν, για να αναχαιτίσει (έτσι νόμιζε) την δράση του ΡΚΚ. Οι σιωνιστές λοιπόν πάτρωνες εφ΄όσον είχαν κυβέρνηση της απόλυτου επιρροής τους στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Σημίτη, τον δικό τους άνθρωπο, του έδωσαν εντολή να «δώσει» τον Οτσαλάν στους τούρκους.
      Έτσι σε κάποιο ταξίδι του Κούρδου ηγέτη στο εξωτερικό άρχισε το κυνηγητό, ο Apo ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ρωσία που μόλις προσπαθούσε με τον Πούτιν να αναστηλωθεί, βρέθηκε ευάλωτη και πίεσε την Ελλάδα να τον δεχτεί. Ο Ναξάκης τον έφερε κρυφά αλλά μετά ήρθε σε συνενόηση με την κυβέρνηση Σημίτη, που είχε εντολή να τον στείλει στο Ναϊρόμπι, στην έδρα της CIA, όπου και στήθηκε το σκηνικό της παράδοσής του…
      Πρόκειται για πράξη εσχάτης προδοσίας της Ελλάδος αν σκεφτεί κανείς ότι ο Οτσαλάν είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή του στον τότε ρεπορτερ και σημερινό υπουργό Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο :»Σας απειλούν οι τούρκοι με πόλεμο; Πέντε μέρες αν τους κρατήσετε, θα τους πάρω τα μετόπισθεν και θα τους πετσοκόψω!!! «Η πράξη αυτή έκανε τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει από το ήδη πεθαμένο κίνημα και αργότερα να περιλάβει την παράδοση του Οτσαλάν στους «θανάτους» του ΠΑΣΟΚ που το μετέτρεψαν σε ΚΚΚΑΣΟΡ (Κοσκωτάς, Κουτσόγιωργας, Κεμάλ, Ανάν, Σοφοκλέους, Οτσαλάν, Ρεπούση)

      Η ΛΕΟΝΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ
      Οι γνωστοί, άγνωστοι Σημίτης – Παπανδρέου, συνυπογράφουν και συναινούν σε μία συνθήκη η οποία προβλέπει την επιστροφή των παράνομων μεταναστών, στην χώρα εισόδου τους, που δυστυχώς σε συντριπτικό ποσοστό είναι η Ελλάδα…

      Το πώς λειτουργεί στην πράξη αυτό, το κατανοούμε από τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του εκπροσώπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ολλανδίας Σάντερ Βαν Έιλ.

      «Η αλήθεια είναι πως δεν σταματήσαμε να σας στέλνουμε τους παράνομους μετανάστες που συλλαμβάνουμε στην Ολλανδία, οι οποίοι ήρθαν εδώ από την Ελλάδα. Για την πολυπληθή αυτή ομάδα προσφύγων, όμως, υπήρξε ειδική συμφωνία με τον κ. Παυλόπουλο. Αυτή έγινε κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Υφυπουργού Δικαιοσύνης της Ολλανδίας Νεμπαχάτ Αλπμαϊράκ στην χώρα σας…»

      ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΔΕΣΜΩΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
      H μεγαλύτερη προδοσία εις βάρος της Ελλάδας που επετέλεσε ο Σημίτης ήταν η ένταξη στην Ευρωζώνη υπό το κοινό
      νόμισμα-απάτη ,το ευρώ! Διότι από ανεξάρτητο κράτος με δικό του νόμισμα, η Ελλάδα έγινε κράτος παρίας, εξαρτώμενο από την ΕΚΤ! Άρχισε δηλαδή να αγοράζει το ευρώ που κυκλοφορούσε στην επικράτεια και μάλλιστα να το αγοράζει ακριβά, δανειζόμενη!
      Αυτή η μεγάλη προδοσία έγινε με την συνεπικουρία της τράπεζας παγκοσμιας εξουσίας, της Goldman Sachs, η οποία μαγείρεψε τα ελείματα, αφού η πολυετής πορεία τεχνητής υπερχρέωσης της Ελλάδας είχε καταστήσει ανέφικτη την δυνατότητα ένταξής της στην Ευρωζώνη!

      Η προδοσία αυτή συνεχίζεται και στις μέρες μας και είναι σαφές πώς όποια κυβέρνηση προκύπτει, συνεχίζει την προδοτική «πολιτική» του Σημίτη. Χαρακτηριστικό είναι πως αφού παραιτήθηκε ο διάδοχος του Σημίτη και προδότης του πατέρα του και μετέπειτα και της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου, ανέλαβε πρωθυπουργός ο στενός συνεγάτης του Σημίτη Λ. Παπαδήμος!
      Μετά τις εκλογές, στην κυβέρνηση Σαμαρά, ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών ο επίσης στενός συνεργάτης του Σημίτη Β. Ράπανος!
      Και μετά την παραίτηση Ράπανου, Υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει ο επίσης στενός συνεργάτης του Σημίτη Γ. Στουρνάρας(!!!) ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Ελληνικό λαό με την αήθη οικονομική πολιτική των αφεντικών του, που εφαρμόζει με περισσή αναλγησία και θράσσος!

      ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ.

      1. Αχαχαχα εχεις μεγαλη πλακα μεγαλε

        1. Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 ηλιθιοι και ένας μόνο πραγματικός ιδεαλιστης.

          ΛΕΝΙΝ..

          ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ….

    22. ΤΓια 300000000 αρχικά μας έκοψαν την σύνταξη πρώτη φορά. προταση: τα λεφτά όσων έκλεψαν να δοθούν σε αυτούς που τους έκοψαν μισθούς και συντάξεις και δεν έχουν σημέρα να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους

    23. ‘Ετσι μπράβο. Τα λαμόγια ένα ένα μέσα με τα βραχιολάκια .

    24. ΌΧΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ. ΑΥΤΟΊ ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΘΈΛΟΥΝ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΌΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΤΟΥΣ ΒΆΛΕΙΣ ΌΛΑ ΤΑ ΡΟΎΧΑ ΈΠΕΙΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΌΝΟΙΑ ΤΗ ΤΆΔΕ ΏΡΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΈ ΣΤΗ ΔΙΆΘΕΣΉ ΣΟΥ.

    25. ο σχολιασμος με το ονομα ειναι ακριβος αυτο που πρεπει να γινεται…ολα τα λεφτα και των παιδιων… και απο δω και στο εξεις μεγαλυτερη φορολογια στις δουλειες τους εφ ορου ζωης για να επιστραφουν και μερος των χρηματων με τα οποια πορευτηκαν στις σπουδες η στις δουλειες…

    26. Οσο πιο βαθια τοσο πιο καλα .,.,.,.,.θα σου κοπει το χαμογελο κΛΕΦΤη .,.,.

      Αποριες .,.,

      Η συζυγος φοραει μαυρα .,..,γιατι πενθει ?

      Ο σαρδαματος σΗΜΙΤΗς ,.,.που κρυβεται ? Ας του κρατησουν ενα δωματιο στον Κορυδαλλο ,ερχεται η σειρα του

    27. μονο οι μοιραιοι εραστες την εχουν πατησει εως τωρα. πρωτα ο ακης μετα αυτος. ποιος εχει σειρα;

    28. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 12.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

    29. Να δουμε ποσες ημερες θα καθησουν μεσα,γιατι πολλα γινονται για το θεαθηναι στο ελλαδισταν.

    30. θυμαστε ενα δημοσιευμα του 2012 για μπαρμπεκιου και πισινες στον κορυδαλλο που τα εδειξε η τηλεοραση?? α ρε παπαντωνιου αρχοντα….απο τις θερμενομενες πισινες του εξοχικου στις δημοσιες του κορυδαλου…

    31. Τα τρελοχαρτα ετοιμα; το δωματιο στο δρομοκαιτειο περιμενει

    32. Ας ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ 3 ΔΙς ΚΑΙ Ας ΜΕ ΒΑΖΑΝΕ ΜΕΣΑ.ΟΙ ΠΟΛΑΚΙΕΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΗΛΘΕΝΤΕς ΣΥΛΛΗΨΟΙς.Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚΟΚΛΕΦΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΣΤΙΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΛΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΝ ΟΔΟ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ 15 +ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΦΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙς ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ…………

    Comments are closed.