ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ – ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ – ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Σκηνές που θυμίζουν χώρα της υποσαχάριας Αφρικής εκτυλλίχθηκαν στο Κρανίδι, καθώς μετανάστες με κορωνοϊό, που βρίσκονται σε καραντίνα στο ξενοδοχείο, επιτέθηκαν μαζικά στους διανομείς τροφίμων του ΕΟΔΥ και τους πήραν όλα τα τρόφιμα!

    Μάλιστα παρόλη την ευαίσθητη υγειονομική κατάσταση δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο ασφαλείας και «όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε».

    Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων παρά το συναγερμό που έχουν σημάνει οι Αρχές στην περιοχή μετά τα 151 ασυμπτωματικά κρούσματα κορωνοϊού τρέχουν προς τη ομάδα που έχει αναλάβει τη διανομή των γευμάτων και πριν προλάβουν καλά-καλά τα να μοιράσουν τ’ αρπάζουν μέσα από τα κουτιά τις προμήθειες.

    Λίγα λεπτά αργότερα το κλιμάκιο αποχωρεί από το σημείο καθώς η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    63 Σχόλια

    1. Εγω δεν έχω να πω κάτι για την επίθεση στα είδη πρώτης ανάγκης.Αλλο έχω να πω.
      Ανοίγω τη τηλεόραση, συνήθως στα τοπικά κανάλια τα μεγάλα τα παρακολουθώ ελάχιστα.
      Και ακούω πως οι εκεί καποιοι κογκολεζοι μαστροποι έχουν κάνει μπίζνες με κογκολεζες και κάνουν πιατσα.
      Βέβαια ο τοπικός δημοσιογράφος δεν το είπε όπως έπρεπε το έφερε με πλάγια βήματα όπως περπατάει ο κάβουρας.
      Εν μέσω της λεγόμενης πανδημίας.
      Λοιπον όποιος κάτοικος γ@μησε…τη γ@μησε.
      Οοοοοχι πως θα κόλλησε κορονοιο αλλά, άλλα πολύ χειρότερα.
      Κάνας ντόπιος εκεί ξέρει κάτι;;;;Λέω μήπως!

    2. …..απο την εποχη του Αγησιλαου ”στελνουν” ΜΑΝΗΤΕΣ και ΑΣΣΙΟΥΣ τα πορνιδια της ΑΝΑΤΟΛΗΣ….

    3. Σας το έχω ξαναπεί ότι είμαστε ΖΩΑ!!!Ότι κοιμόμαστε τον Υπνο του Δικάιου! ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ο Πολεμος στη Συρία είναι ΟΧΙ στο ΚΟνγκό, ΟΧΙ στο Μπαγκλαντές, ΟΧΙ στη Σομαλία!!! Είναι μετανάστες αυτοί ρε κόπροι του ελληνικού κράτος ή ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? Ποιος ξεφτίλας παραχωρεί το ξενοδοχείο του σε αυτούς του τύπος και σε αυτό το βρωμοκράτος που ζούμε? Αλλά είναι πολλά τα λεφτα ξεφτίλες. Εδω σκοτώνονται γειτονικές πολεις για το ποιος θα πάρει τους ΛΑΘΡΟ που μοιράζει το κράτος για να παίρνουν το ΧΡΗΜΑ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΟΠΡΙΕΣ!! Μην κλαιγόμαστε όμως γιατί εδώ μια χαρά τα γράφουμε όλοι. Ακούω αν υπάρχει ένα Ιλαρχος λεει……να καθαρίσει τον τόπο. Οχι ρε φίλε γιατί κι εσύ αμα ήσουν Ιλαρχος τα ίδια θα έκανες στα αυγά σου θα καθόσουν γιατι θα έχανες το μηνιάτικο. Μην ρίχνετε λοιπόν τις ευθύνες αλλού. Δεν είδα κανένα να αντισταθεί στο κλείσιμο των εκκλησιών….ούτε κάν η συστημική εκκλησία….γιατί θα κοπεί κι εκεί ο μισθούλης. Όσο υπαρχει το χρήμα και βολεύετε ενας ενας θα κάθεται στα αυγά του….αυτο είναι δεδομένο. Εχει πλουτίσει κοσμάκης με τους λάθρο …..οπότε δεν ξεκουνιέται κανένας! Συγχαρητήρια!
      Δεν είδα ρε ξεφτιλισμένοι να μοιράσετε φαγητό σε κανεναν ελληνα άστεγο….ούτε καν οι φιλέσπλαχνοι γειτονες που περνάτε πάνω απο τη μούρη του στο πεζοδρόμιο…..αλλά ρουχαλακια και μακαρόνια και κοτόπουλα πάτε στους λάθρο.!! Δεν είδα κανέναν άστεγο να τον βάλετε έστω σε κανένα σαράϊ να μην βρέχετε έστω!!ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ…….!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΜΑΣ!!!!

    4. Θα συνεχίσουν για πολύ οι λαθρομετανάστες να μας ζαλίζουν τα @@? Λες και δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα παρά να ασχολούμαστε με τους βλακες όλη μέρα. Έχουν λέει παιδιά. Οκ δεν λέμε, αλλά άλλος γ@μαει άλλος πληρώνει? Έχουμε φτάσει στο σημείο να πληρώνουμε τα γ@μησιατικα του λαθρομετανάστη.

    5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ-ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ-ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ,
      ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΞΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ..

    6. ΖΗΤΗΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ

    7. Τωρα πηρατε χαμπαρι τι συμβαινει στην χωρα;;;;;;; Μ’ αυτους τους λαθροεισβολεις ηθελαν η Τσιπροπαρεα και το ελεγαν στα ισια, να λυσουν τα κοπροσκυλα το δημογραφικο προβλημα της χωρας!!!!!!!!!! Δηλαδη οι αθεοι ηθελαν ο Χριστιανικος πληθυσμος της Ελλαδας να αναμειχθει με τους ισλαμιστες Ασιατες και Αφρικανους για να αυξηθει!!!!!!!! Αυτα τα μυαλα κουβαλανε και στα ιδια χναρια βαδιζει δυστυχως και η ΝΔ!!!!!!! Θελω μεθαυριο οι κορες τους να τους κουβαλησουν για γαμπρους αυτα τα……φρουτα, να δουμε τοτε οι…..φιλεσπλαχνοι τι θα λενε!!!!!!! Να δοθουν κινητρα στα νεα ζευγαρια, για να γεννουν και οχι μειξεις με λαθρομουσουλμανους!!!!!!!! Να το βγαλουν αυτο απο το μυαλο τους οι πολιτικαντηδες!!!!!!!!!!!

    8. Αφήστε ήσυχους τους επενδυτές μας.θα μας φέρουν δουλειές χρήμα ανάπτυξη….
      Αυτοί ήθελαν απέναντι ελεύθερους σκοπευτές και από μια σφαιρα στο δόξα πατρι να τελειώνουμε.Μόνο με καθάρισμα θα βρούμε ηρεμία.

    9. Οπως πολύ σωστά παρατήρησε μιά σχολιάστρια σε άλλο σάιτ, δεν είναι τρόφιμα, είναι πάμπερς και σερβιέτες, ή και μωρομάντηλα.Δεν τους δίνουν καμιά κούτα προφυλαχτικά καλύτερα;

    10. Γυφτοι,σομαλοι και λοιπος συρφετος αλωνιζουν και σκορπουν αρρωστειες ανεξελεκτα .Κουλης και χαρδαλιας βγαινουν στα καναλια και απειλουν τον ελληνικο λαο με προστιμα, μην τον δουνε ουτε στο περιπτερο.Ουστ ανικανοι θα ελθει η ωρα σας.

    11. Το κατά κεφαλήν εισόδημα στην Σομαλία ειναι 400$.Είναι μέσα στις 10 ποιο φτωχές χώρες του πλανήτη.Κύρια ασχολία τους είναι το δουλεμπόριο,η πειρατείες και οι απαγωγές παιδιών για αφαίρεση οργάνων.Είναι οι πιο αδίστακτοι αφρικανοί-κυριολεκτικά φόβος και τρόμος.Οι σφαγές που έκαναν στο γειτονικό Τζιμπουντί είναι παροιμιωδεις.Στην Άθήνα σιγά σιγά εκτοπίζουν τους νιγηριανούς από το ναρκεμπόριο και αρχίζουν να χτίζουν το μύθο τους προκαλώντας ανοιχτά όποιον τους κουνηθεί.Αυτοί που τους δέχθηκαν στη χώρα,θα είναι συνένοχοι των μελλοντικών εγκλημάτων που θα τελεστουν και θα πρέπει να δικαστούν για συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού και εσχάτη προδοσια…

    12. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.

      ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΟΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ;

    13. ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!! ΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΟΡΜΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ!!! ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΔ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΡΙΖΑ(ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ) ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΔ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΒΛΑΚΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!

    14. AN MENETAI ΣΕ ΝΗΣΙΑ!!ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΣΤΕ ΕΧΩ ΒΗΧΑ!!ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΛΛΑ!!ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ 14 ΜΕΡΕΣ!!ΤΕΣΤ!ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 35ΧΡ.ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕΔΕΝ ΕΧΕΙ!!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΚΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ!!!

    15. Ο Κούλης έχει τελειώσει από αρχηγία ΝΔ. Μέχρι τον Σεπτέμβριο είναι. Λέτε να επιστρέψει ο γκαβός;Κι αυτό χλωμό το βλέπω. Συγκυβέρνηση με τον Πινόκιο είναι πολύ πιθανή.

    16. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ….
      ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@…ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ! ! !
      Και επειδή ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ από πραγματικούς «καμικάζι» που θα μπουν και θα αλλάξουν την Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ, -αφού έχω δοκιμάσει πολλές φορές να ενώσω τις Πατριωτικές δυνάμεις- οπότε, από την μια μεριά θα έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ όπως τον έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια, δηλαδή ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΙΚΑΝΩΝ που προκάλεσαν την καταστροφή της χώρας και από την άλλη θα υπάρχει η ΝΔ, που εξαπατώντας τους ψηφοφόρους τάζοντας τους ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ στους γαλάζιους οπαδούς της, (που πίστεψαν για άλλη μια φορά) πως ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ SIEMENS θα άλλαζε, ότι κακό είχε κάνει ο Αλέκσης ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΣΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ….
      Φυσικά τίποτα ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ και σήμερα με τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ οι ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ σουλατσάρουν σε ένα από τα καλύτερα φιλέτα της Χώρας σκορπώντας τον θάνατο.
      ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΩΣ «ΟΠΩΣ ΕΣΠΕΙΡΑΝ…. ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ» ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    17. Ζωώδη συμπεριφορά απο δίποδα,κανένας δεν γύρισε να κοιτάξει συ τους τους ανθρώπους που τους μοίραζαν τα πράγματα και να πει ένα ευχαριστώ,αν είχαν όμως απέναντι τους πέντε όπλα που θα τους διεταζαν να μπουν σε μια σειρά και ένας ένας πλησιάζει να δούμε αν θα τολμούσαν να φερθούν οπως τώρα,βλέπεις κανείς τους δεν μας υπολογίζει γιατί έτσι τους είπανε όλοι αυτοί που τους κουβαλάνε στην χώρα μας,απο την άλλη όταν βλέπεις τον πρωθυπουργό της χώρας να βρίσκεται στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετήσει κάποιους από αυτούς προσφέροντας τους μάλιστα και δώρα -μη ξερασω-βρισκω πολυ φυσιολογικη την αντίδραση αυτών των φιλοξενούμενων προς εμάς τους μα@@κες

    18. ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΟΙΜΙΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΟΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΗΜΟ ΝΕΩΝ ΛΑΘΡΟΧΩΡΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΜΕΤΗΔΩΝ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΑΡΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ 4.000.000 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΗΨΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΤΑΛΙΩΝ………

    19. Μεγάλε είσαι περιχαρής με την πολυπολιτισμικότητα; Αστυνομία και στρατός γιουσουφάκια των λατρεμένων σας πιθήκων. Πόσο ευρωπαϊστές να αισθάνεστε που τους δεχτήκατε να μας δώσουν τα φώτα του πολιτιισμού τους τα ταξικά ξαδέλφια μας τα οποία αν δεν βάλετε σε 5άστερα σας κράζουν..no good…no good… και τους κοιτάτε αμήχανοι. Τελικά επειδή κανένας δεν είναι βραδύνους η κονόμα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη. Είπαμε να ξεκουμπιστεί το πανηλίθιο αλλά τελικά δεν φταίει ο γιαλός….

    20. Καλά να πάθετε μαλακέλληνες. Το ζήταγε ο οργανισμός σας. Μια Αλέξη, τώρα Κούλη.. καλά το πάτε. Ούστ ρε.. Τάφος!

    21. Πεταχτε όλοι τα κινητά και την τεχνολογία να δείτε πως όλα θα σας φταίνε έτσι θα ελευθερωθεί και η Ελλάδα αλλά τους συμφέρει να είσαι μ ένα κινητό στο χέρι και κλεισμένος μέσα στο σπίτι..!!

    22. Οπότε το ερώτημα που τίθεται-για τους πιο νέους το γράφω..-ειναι: ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κι έστηνε τους 300 μπινεδες μπροστά στα πολυβόλα,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ; Αλλά και να τόν κατηγορούσαν μετά,..ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ! Διότι αυτός πού κάνει Επανάσταση,δεν την κάνει για νά είναι “αναίμακτος” αλλά για νά απαλλάξει την Χώρα από τά μουνόπανα με τις ατσαλακωτες γραβάτες καί τούς ροδαλους κώλους.

    23. Παραιτήσου και άσε άλλον να αναλάβει τη ΝΔ. Μας έκαψες.

    24. Ο Μπολιαστής θα μαζέψει τους λαθρομετανάστες αν είναι όλο του το σόι στις ΜΚΟ και κονομάνε; Α,χα,χα!!
      Δεν είδατε λύσσα να αποχαιρετίσει τους Τουρκοαφγανούς νεανίες με τη γνωστή ΜΚΟ και ένας που φόραγε μπλουζάκι 1453;
      Όποτε οι Μητσοτάκηδες ήταν στην πολιτική είχαμε προβλήματα. Απο παλιά επανέφερε τα διεγραμμένα χρέη στους ξένους και έκανε αποστασίες. Το 1990 που εκλέγηκε, αφού συγκυβέρνησε με τους κομμουνιστές και τους έδωσε συντάξεις, άνοιξε τα σύνορα και μπούκαραν όλοι μέσα, φάγαμε το Σκοπιανό και μας άφησε χρέος ρεκορ επι του ΑΕΠ.
      Ότι πρόβλημα έχει η χώρα είναι απο το σόι αυτό. Όποτε βγαίνουν βουλιάζει η Ελλάδα.

    25. Πήγα με αγάπη και υπερηφάνεια υπηρέτησα την Πατρίδα ως Commando.Έφαγα στην μάπα κρύα -χιόνια – φιδια – ποντίκια βραχονησίδες και παρόλου αυτά αισθανόμουν τιμή που είμαι Έλληνας.Σήμερα νιώθω ξεφτίλα αηδία και εμετό για το κράτος αυτό σε σημείο που θεωρώ κατάρα Θεού το ότι γεννηθήκαμε εδώ.
      Μακάρι να είχα κάποιον στο εξωτερικό να έφευγα έστω και τώρα στα 46 μου έτη. Αυτό δεν είναι Ελλάδα αλλά Ζουλου

      1. Μακάρι κι εγώ να μπορούσα να φύγω. Μαύρη πέτρα να ρίξω και να μην ξαναγυρίσω ΠΟΤΕ! Να έχω την ευτυχία να ανήκω σ’ αυτό το τυχερό κομμάτι που το λένε Απόδημο Ελληνισμό.

      1. Μπα οχι, έχει τρία χρόνια ακόμα να σας γ….ει μέχρι να πάρετε χαμπάρι πόσο μαλάκες είστε που ψηφίσατε τον ένα απατεώνα, για να φύγει ο άλλος απατεώνας. Αλλά αυτά είναι τα επακόλουθα όταν ψηφίζεις με την λογική του “μη χείρον βέλτιστον”. Φάτε τα τώρα.

        1. Εγώ ως Έλληνας ποτέ δεν πίστεψα ότι μετράει η ψήφος του Ελληνικού λαού.Κάνουν τις εκλογές για να φαίνεται μια δημοκρατική διαδικασία αλλά στην ουσία κανονίζουν μόνοι τους ποιος θα βγει κτλ.Ειναι και οι 300 πιόνια και εργαλεία του κάθε Σόρρος.

          1. Α γεια σου !!!!! Αυτο ακριβως συμβαινει και ο κοσμος τρεχει σαν παλαβος να ψηφισει και καλα να εκλεξει κυβερνηση !!!!! Μιλαμε για τεραστια απατη το παραμυθακι των εκλογων . Κυβερνησεις στην ελλαδα βγαζουν οι λεσχες και οι φαμιλιες που ελεγχουν τον πλανητη . Ασε τον λαο με τις ψευτοιδεολογιες που του εχουν σφηνωσει στο μυαλο,να τρωει το σανο που τον ταιζουν. Ολοι στο κολπο ειναι πολιτικαντηδες , μμε , μεγαλοεκδοτες, δημοσκοποι, μεγαλοδημοσιογραφοι !!!!!! Τα παντα ειναι ελεγχομενα !!!

    26. Κουλη σε ψηφισαμε γιατι μας ειπες οτι θα παρεις μετρα για την παρανομη μεταναστευση
      ετσι παιρνεις μετρα;;; τους κουβαλας απο τα νησια χωρις ελεγχο σε ολη την χωρα..τους δινεις χρηματα..τους ταίζεις και εχεις ανοιξει και οικογενειακες ΜΚΟ
      ψηφο δεν ξαναπαιρνεις

      1. Τώρα… ου ναι καλα του έκανες τη μούρη κρέας, θύμα νεοέλληνα.
        Πως του την είπες έτσι ρε; Δεν θα κοιμάται τα βράδυα τώρα μετά από αυτό!

    27. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ . ΕΝΑΣ ΙΛΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ? ΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ? ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΡΕ . ΟΥΤΕ Ε Ν Α Σ ?

      1. Μάλλον υπάρχουν @ρχίδι@ ίλαρχοι φίλε μου ….. παρεμπιπτώντος, οι μουσάτοι με αλογοουρά και μπλε γιλέκα (βλ. μ.κ.ο., δ.ο.μ. κλπ φρούτα), είναι οι πυρήνες που ποδηγετούν και δασκαλεύουν τους λαθρο. Αν αυτοί εξαλειφθούν, μέγιστο μέρος του προβλήματος θα χειραγωγηθεί.

    28. Αν ολοι αυτοι ηταν ορθοδοξοι χριστιανοι τα ιδια θα λεγατε?
      Τα παιδια σας θα τα δινατε για γαμπρους και νυφες?
      Αν οχι γιατι αφου και ορθοδοξοι θα ειναι και ολοι ειμαστε παιδια ενος Θεου.
      Νομιζω οτι μπορειται να καταλαβετε το ψεμα της ορθοδοξης Εκκλησιας γιατι το ποιος μπορει να ειναι Χριστιανος και ποιος οχι

      1. Οι χριστιανοί θα έπεφταν έτσι σαν τα όρνια πιστεύεις ή ακόμα περισσότερο οι Έλληνες ??
        Προφανώς δεν είσαι Έλληνας ούτε μένεις στην Ελλάδα γ αυτό πολύ απλά δεν έχεις ιδέα πως συμπεριφέρεται ο Έλληνας και κυριότερα Χριστιανός μιας και το έθιξες
        Στα σχόλια σου έτσι συμπεριφέρεστε ή στον στρατό αν ξέρεις όταν έρχεται το συσσίτιο ακόμα και αν έχεις να φας 1-2 μέρες που αυτοί είναι στα ξενοδοχεία με την υπογραφή του Έλληνα και τις παροχές των ξένων κουμουνιστονεοταξικών ΜκΟ

        1. Μαλλον πιτσιρικας εισαι η πολυ βλακας γιατι δεν καταλαβες γρι απο αυτο που διαβασες Να στο εξηγησω μηπως και το καταλαβεις.
          Αν αυτοι γινοντουσαν Ορθοδοξοι Χριστιανοι απο Ιεραποστολους που στελνει η Εκλησσια
          Τοτε δεν θα ειχες κανενα λογο να μην τους δωσεις για γαμπρους και για νυφες στα παιδια σου αφου και Ελληνορθοδοξοι θα ηταν και οπως διδασκει η Εκλησσια ειμαστε ολοι παιδια ενος Θεου.
          Αυτος ομως ειναι ενα ψεμα οχι μονο της Ορθοδοξου εκκλησιας αλλα ολων των δογματων.Ο πραγματικος Χριστιανισμος δεν λεει κατι τετοιο.Οι απογονοι του Σημ του Χαμ και του Ιαφεθ(Ειναι ολοι λευκοι οπως και ολοι οι λαοι στο κεφ 10 της Γεν τουλαχιστον αρχικα πριν μπασταρδευθουν) ειναι οι μονοι ανθρωποι και σε αυτους δεν ειναι ουτε αυτοι αλλα ουτε λαοι που μπασταρδευονται με αυτους

    29. Ακολουθείται η συνταγή Τσίοδρα, Κούλη, Ντόρας. Μπόλιασμα και ενσωμάτωση. Δώσε Σόρος και ΜΚΟ στο λαό. Μόνο στον Έβρο βάλαμε πλάτη για να μην πληρώσουν οι Γερμανοί τον Ερντογάν. Κορόιδα.

    30. Σχετικά με τον παοκτζη.
      Ρε κακομοίρηδες ούτε ενας απο σας δεν έγραψε ότι τον πιάσανε να ασχημωνει στην εκκλησία πρώτα; Άξιοι της μοιρας μας είμαστε όλοι ποπ κορν είναι να παίρνει κανείς και να παρακολουθεί απλά την κατρακύλα.
      Για το Κρανίδι, τι σοκαριστηκατε ακριβώς ; Δεν τα ξέρατε; Κατά τα άλλα βρίζετε τους νησιώτες

      1. Άμα είναι έτσι όπως τα λές καλά τον έκανε αλλά οι υπόλοιποι πού να το ξέρουνε ρε μεγάλε.

    31. Ζω για την στιγμή που θα δω εναν ηγέτη να τους μαζεψει ολους με την βοηθεια του στρατου να τους βαζουν σε αεροπλάνα κ να τους στελνουν πισω στις χωρες τους!Αλλα μόνο σε όνειρο θα το ζησω!

    32. Οί βάρβαροι νέγροι θά κολλήσουν κορωνοϊό όλη τήν Ελλάδα.Ρέ γουρλομάτη θυσιάζεις τά φαντα-
      ράκια τά ελληνόπουλα γιά νά σώσουν τούς ούγκου ούγκου τούς υπανθρώπους.Προδότη Μητσο-
      τάκη τό παρατράβηξες τό σχοινί.Θά στό περάσουνε στό λαιμό.Ιούδα

    33. Kοίτα τι κάνουν οι πιθηκάνθρωποι.Εξημερώνονται ποτέ αυτοί;Ετσι έμαθαν.Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας και των παιδιών μας;Ενας τρελός καμικάζι εδώ δεν υπάρχει;

    34. Μπουρδέλο κράτος .
      Τα χάλια μας με τους λαθροκανίβαλους .
      Μαλάκα κούλη τα βλέπεις .

    35. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ Μ@@@@ΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ!!ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ!!ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!! ΕΚΤΟ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! !ΜΙΤΑΡΑΚΗ!! ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΕΣ!!!

    36. Που πάτε ρε αλληλέγγυα καλόπαιδα χρυσοπληρωμένα των ΜΚΟ έτσι βιαστικά ;;;;; Φοβηθήκατε;;;;;;
      Δεν μας λέγατε ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από τους κακόμοιρους προσφυγες ;;;;;;; Καθίστε εκεί άπλυτοι λεχριτες και μοιράστε σωστά τις προμήθειες !!!
      Κοπρόσκυλα !

      1. Τους τρόμαξε ο πολυπολιτισμός που θέλουν να μας επιβάλλουν με το ζόρι! Γαμώ το σπιτάκι τους.
        Θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα η φάση.

      1. ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΚΟ;

    37. ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΦΙΑ Κ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΕΧΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ Κ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΔΑΝΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ….

    38. ΤΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΕΣ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ….. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ΄΄ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΡΗΤΟΡΙΚΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ….

    39. M’ αρέσει που πολύς κόσμος λέει “να βρεθεί κάποιος να τους διώξουμε, να τους κάνουμε , να…να ….να…να κτλ.”. Κύριοι τελειώσαμε.Δεν είναι χιλιάδες.Είναι κάτι εκατομμύρια και δεν μπαίνουν τα τελευταία 5 χρόνια, μπαίνουν τα τελευταία 20 και βάλε. Έχουν απλωθεί σε όλη την επικράτεια πλέον.Λυπάμαι που το ξαναλέω αλλά η κατάσταση πλέον δεν μαζεύεται.

    40. Ο στρατός έχει προδώσει την χώρα προ πολλού. Έπρεπε να τα έχει κανει κιμά όλα αυτά τα πιθηκια.
      Κ μαζί τους όσους τους φέρνουν εδώ.

    41. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ;;;; ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ;;;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ .

    42. Στο 70% των ημεδαπών αυτή η εικόνα ταιριάζει με τον πολιτισμό τους …τους βλέπουμε στους δρόμους ,στα γήπεδα ,στις εργασίες τους ,στους συνανθρώπους τους κ α …οπότε μην κουράζεστε και τα δείχνετε …δεν πρόκειται κάτι να καλυτερεύσει .400 χρόνια Τουρκοκρατίας έχει αφήσει πίσω πολλά μπάσταρδα ….

    43. Ειδες ΜΗΤΑΡΑΚΗ ειδες ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ……..τι περιμενες ?? ……..εσυ ΤΣΙΠΡΑ ειδες…….??..ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ…ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ…….

      1. Αυτό ήταν το σχέδιο τους

        Αγγελική Αχαρναί

    Comments are closed.