ΔΕΗ – ΕΥΔΑΠ ΜΥΡΙΖΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ! ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ» ΤΙΝΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ – Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΔΕΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Καταρρέει ένας από τους βασικούς πυλώνες του εγχώριου πελατειακού κράτους! Η διαβόητη διεφθαρμένη ΔΕΗ των εργατοπατέρων και της αέναης ρεμούλας. Ετσι ακόμα και με «ξαφνικό θάνατο» απειλείται η ΔΕΗ μετά τα πολύ κακά αποτελέσματα του α’ τριμήνου του έτους. Ενδεικτικό είναι ότι πτωτικά κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά, υποχωρώντας κάτω από τα επίπεδα των 840 μονάδων, υπό το βάρος των έντονων ρευστοποιήσεων στη μετοχή της ΔΕΗ (-17,32%), μετά τις πληροφορίες για την πορεία των μεγεθών της εταιρείας στο πρώτο τρίμηνο του 2019.

    Η ΔΕΗ διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, ανακοινώνοντας πως τα αποτελέσματα του τριμήνου δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί. Η επιχείρηση υποστηρίζει ακόμα πως οι πληροφορίες για εσπευσμένη αναζήτηση 300 εκατομμυρίων ευρώ «δεν έχουν καμία βάση».

    «Σε κάθε περίπτωση εκτιμήσεις και χαρακτηρισμοί του τύπου «η ΔΕΗ στο χείλος του γκρεμού» δεν έχουν καμία βασιμότητα. Η επιχείρηση είναι εύρωστη, υλοποιεί πρόγραμμα επενδύσεων €790 εκατ. το 2019, και μετασχηματίζεται γοργά και σχεδιασμένα για τη βελτίωση της οικονομικής της κατάστασης και την ανταγωνιστικότητά της» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    Κίνδυνος χρεοκοπίας

    “Στα 2,5 – 3 δις έχουν φτάσει τα χρέη προς τη ΔΕΗ” δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 ο Γιώργος Μπίτζας πρόεδρος της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ.

    Ο κ. Μπίτζας είπε ότι οι οφειλές ξέφυγαν τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καθώς -κατά τον ίδιο- δόθηκε η εντύπωση στους πολίτες ότι ακόμη και αν δεν πληρώνουν, δεν θα κοπεί το ρεύμα.

    Χαρακτήρισε δύσκολη την κατάσταση στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας και επέρριψε ευθύνες διαχρονικά στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν, συνδυαστικά με την στρατηγική κατάργησης των μονοπωλίων.

    “Αν χρεοκοπήσει η ΔΕΗ θα χρεοκοπήσει όλη η χώρα” σημείωσε χαρακτηριστικά και μίλησε για φιέστες που γίνονται και χορηγίες που δίνονται, οι οποίες -όπως είπε- είναι αδιανόητες για τη δεινή οικονομική θέση της επιχείρησης.

    “Νοικιάσανε τσάρτερ για να πάνε στην Ιταλία και να εγκαινιάσουν έργο που έχει γίνει εδώ και τρία χρόνια” κατήγγειλε.

     Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην σημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην σελ.6
    1.indd
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Η ΣΑΠΙΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΑΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ , ΣΑΠΙΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ……Ο ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ
      ΑΝΕΓΚΑΙΦΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ….
      ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ……

    2. Τα κρατικά …διαμάντια….δεν τινάχτηκαν στον αέρα. Καποιοι τα τίναξαν. Οπως και οοολες τις Ελληνικές βιομηχανίες. Κατι οι εργατοπατέρες, κατι οι υπάλληλοι, κατι το σάπιο και ανθελληνικο κράτος που θέλει να τις κλείσει, κατι το ενα κατι το αλλο, τους άλλαξαν τα φώτα. Και τωρα η ΔΕΗ δίνει τζαμπα ρέμα στους λαθρο. Ποιος τα πληρώνει αυτα;;; Εμεις;;; Η κανένας, Οποτε η ΔΕΗ παει περίπατο. Εξ αλλου πρεπει να την πουληςουν στην φθήνια. Πως θα γινει αυτο αν ειναι μια ακμάζουσα εταιρία;;; Οπως παντα και οπως αυτοι ξερουν, τις χρεοκοπούν και μετα τις ξεπουλανε, λες και ειναι δικές τους περιουσίες, κληρονομιά απο τον πατέρα τους.

    3. θα τα τσιμπησουν ντζαμπε και αυτα οπως κανουν τωρα με την ΕΛΒΟ οι ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ συμμαχοι μας γι αυτο αλλοστε βαλαν τα πασοκοκουμμουνα να τιε πετσοκοψουνε αναλογος

    Comments are closed.