“ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ – ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ – ΣΑΝ ΤΑ “ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ” ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ – ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    2222

    Τη μεγάλη συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στο έθνος και το λαό τίμησε, με βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό κτίριό της, η Βουλή των Ελλήνων.


    Το κοινοβούλιο συμμετείχε στον πανελλήνιο εορτασμό της σημερινής Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, τιμώντας αυτούς που τάχθηκαν στην υπεράσπιση της πατρίδας μας, στη διαφύλαξη των ελληνικών αλλά και ευρωπαϊκών συνόρων.

    Στην πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής “ζωντάνεψαν” -μέσα από μια οπτική, εικαστική σύνθεση- στιγμές και γεγονότα της ιστορίας μας που αναδεικνύουν τη μεγάλη συνεισφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, κατά την ιστορική εξέλιξή τους, στην ελευθερία, στην ασφάλεια, στην ίδια την ύπαρξη του έθνους και του λαού μας.

    Το προβαλλόμενο οπτικό αφιέρωμα υπενθύμισε ότι και στις σημερινές συνθήκες οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, με υψηλό φρόνημα και προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές και τις ανθρωπιστικές αξίες, προασπίζουν με αποφασιστικότητα την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας, προασπιζόμενες ταυτόχρονα την ειρήνη και την ευημερία του τόπου μας.

    Το οπτικό αφιέρωμα προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, από τις 18:15 έως τις 20:45, στην πρόσοψη του Μεγάρου της Βουλής.

    “ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑΝ” ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ

    Δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κόμματος Βαρουφάκη και τις αναρτήσεις left και Αυγής:

    vouli1
    vouli2
    vouli3

    Στη δήλωσή του ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης κάνει λόγο για στυγνή προσβολή της Δημοκρατίας και εικόνες που «παραπέμπουν στο διαβόητο “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”». Το κτίριο του βασικού θεσμού της Δημοκρατίας καλύφθηκε από εικόνες πολεμικής κινητοποίησης και από θρησκευτικές απεικονίσεις, κάτι εντελώς ανεπίτρεπτο, αναφέρει ο κ. Φίλης και προσθέτει: «πρόκειται για ατόπημα πρώτης γραμμής, πολιτικά και αισθητικά αποκρουστικό. Όλοι αντιλαμβάνονται τι σηματοδοτεί η προβολή στην κεντρική όψη του Κοινοβουλίου στρατιωτικών ασκήσεων. Λίγες μέρες μάλιστα μετά την απόπειρα της κυβέρνησης να εμποδίσει με τη βία και να αμαυρώσει τον συμβολικό, λόγω συνθηκών, εορτασμό του Πολυτεχνείου». Aκόμη, ο κ. Φίλης στρέφεται κατά του πρωθυπουργού υποστηρίζοντας: «φαίνεται ότι ο υπό τον κ. Μητσοτάκη συνασπισμός Δεξιάς, “σοβαρής” Ακροδεξιάς και νεοφιλελεύθερου Κέντρου, αγωνιά για το μέλλον του, μετά την πανθομολογούμενη αποτυχία του να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Δεν εξηγείται αλλιώς η επιμονή του όλο το τελευταίο διάστημα να αναβαπτίζεται στα βρώμικα νερά του μιλιταρισμού, του σκοταδισμού, του αυταρχισμού και της εμφυλιοπολεμικής εθνικοφροσύνης. Είναι, άραγε, τόσο σημαντικά τα οφέλη που προσδοκά η ΝΔ από τα “ορφανά” υπολείμματα της Χρυσής Αυγής, ώστε, να εγκαταλείπει τις φιλελεύθερες κεντροδεξιές ιδρυτικές της αρχές; Το άμεσο μέλλον θα δείξει. Πάντως, όσον αφορά στο παρόν, τόσο “φιλελευθερισμό” είχαμε να δούμε από τη χούντα».

    Δείτε εικόνες από τη χθεσινή προβολή στην πρόσοψη της Βουλής

    5191317
    5191319
    5191391
    5191396
    5191488

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    72 Σχόλια

    1. Δημοσιεύστε το, ρε παιδιά.
      Και λίγα έδειξε. Στην επανάσταση του 1821 είδα τον Καραϊσκάκη, τον Π. Π. Γερμανό, την Μαντώ Μαυρογένους, τον Πλαπούτα νομίζω, τον Κανάρη, αλλά δεν είδα τον πρώτο των πρώτων τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Άρματα μάχης δεν είδα. Πού τα είδε ο Ιωάννης με το ένα ν; (Προφανώς είναι αγράμματος ή δυσλεκτικός και έγραφε από μικρός με ένα ν το όνομά του και θέλησε να το καθιερώσει). Ψάχνεται ο τύπος αυτός, όπως και ο έτερος Καππαδόκης και πρώην υπουργός Παιδείας, ο Φίλης. Τα μάτια του γουρουνιού τα βλέπουν όλα γουρουνίσια.
      Κάτι έπρεπε να πουν. Να προσβάλουν, να απαξιώσουν ό,τι έχει σχέση με την Πατρίδα και Θρησκεία, αφού πρόκειται για διπλή εορτή. Ο Φίλης λέει το ποίημά του, δηλ. παπαριές. Είναι ένας κλασσικός πουρκουάς. Ξέρει και αυτός και όλοι όσοι έχουν μεγαλώσει με τα νάματα της εθνοπροδοσίας, τι σημαίνει αυτός ο όρος. Λέει ο Φίλης: καλύφθηκε η Βουλή «…. από εικόνες πολεμικής κινητοποίησης και από θρησκευτικές απεικονίσεις, κάτι εντελώς ανεπίτρεπτο». Από τι ήθελες, ρε μεγάλε, να καλυφθεί η Βουλή; Από παρέλαση κιναίδων; Αφού γιορτάζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Εισόδια της Θεοτόκου. Τι ήθελες να βάλουμε στο βίντεο αυτό; Διανομή παγωτού; Δηλ. το έχεις κάψει τελείως, Φίλη. Πού τον είδε τον μιλιταρισμό; Στο πεζικό; Στις ειδικές δυνάμεις; Στα πολεμικά πλοία; Στα αεροπλάνα; Όλα αυτά αποτελούν τις ένοπλες δυνάμεις μας και, εάν δεν βάλουμε αυτά, τι σκατά να βάλουμε, ρε; Ομιλεί ότι το όλον επιχείρημα είναι …πολιτικά και αισθητικά αποκρουστικό. Πώς αλλιώς να το τιμήσει κανείς, αφού δεν επιτρέπονται άλλες εκδηλώσεις; Όσο για το αισθητικά αποκρουστικό, ας εκτιμήσει το δέμας του και μετά να κρίνει την αισθητική του βίντεο. Εκείνος το ξεκίνησε, άλλωστε. Λέει, επίσης «Όλοι αντιλαμβάνονται τι σηματοδοτεί η προβολή στην κεντρική όψη του Κοινοβουλίου στρατιωτικών ασκήσεων». Τι είδε το πτωχό σου μυαλό, Φίλη; Μήπως δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για απονομή τιμής στις Ένοπλες Δυνάμεις μας; Τι ήθελες να προβάλει, άραγε; Μήπως τα ΚΨΜ ή την χορήγηση συσσιτίων από τους φαντάρους μας στους λαθρομετανάστες; Οι ένοπλες δυνάμεις μας έκαναν μεγάλη την Ελλάδα και αυτοί που πολεμούσαν (δηλ. το 99,9% των στρατιωτών μας), ορκίζονταν στην Παναγία. Έτσι είναι, Φίλη, με το δηλητηριασμένο μυαλό. Και δεν είσαι μόνο εσύ δηλητηριασμένος και αλλοτριωμένος, είναι όλα τα λεγόμενα συντρόφια σου, που μόλις δουν Ένοπλες Δυνάμεις και Θρησκευτικές εικόνες βγάζουν φλύκταινες, ενώ, εάν έβλεπαν επεισόδια πολέμου ή παρελάσεις με τον Σοβιετικό Στρατό και δίπλα το μουστακάτο τέρας ονόματι Στάλιν, θα αναγάλλιαζε η καρδούλα τους.
      Προς εθνομηδενιστές: si vis pacem, para bellum = εάν επιθυμείς ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο.

    2. ένας μάλ@κας παρουσιαστής το πρωί λέει γιατί υπάρχει πρόβλημα με κάποιους, το ίδιο έκαναν και για το gay pride! δλδ ήμαρτον στην ίδια ζυγαριά, έχουμε ξεφύγει

    3. Ζητείται ένστολος να ικανοποιήσει χοντρό παθητικό μοσχάρι βουλευτή με μπόλικο ξίγκι και τεράστια κοιλιά.Δίνεται γερή αμοιβή.Μόνο σοβαρές προτάσεις.

    4. ΕΥΓΕ…ΜΠΡΑΒΟ.ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΘΗ Κ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ…ΠΑΛΙΟ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΕΣ..ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΤΙΟ ΤΟΝ ΦΙΛΗ.. ΕΞΩ ΖΩΟΝ ..ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    5. Αυτους τους Αθεους κατσαπλιαδες των αρλουμπολογων της Τσιπροπαρεας, ψηφισαν καποιοι, χωρις καν να διαβασουν το προγραμμα τους και τους εκαναν κυβερνηση, για να ξεπουλησει την Μακεδονια, να γεμισει την χωρα με λαθροισλαμιστες εγκληματιες ( τζιχαντιστες) και να χρωματιζει την Βουλη με τα χρωματα της π@υστοπαρελασης κλπ , κλπ !!!!!! Τωρα τους πειραξε η εικονα της Παναγιας τους Αθεους!!!!!!!!! Η Ελλαδα ειναι Χριστιανικη Ορθοδοξη χωρα, οποιος δεν του αρεσει να παει στα τσακιδια και ακομα παρακει!!!!!!!!! Αντε Ανθελληνες ξανα στο 3% !!!!!!!!

    6. τι θαύματα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει αν είχαμε ΜΟΝΟ τον Χριστό και την Παναγία μας διπλά!!!!

    7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΤΟ ΧΩΝΕΨΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ;……

    8. Τώρα γνωρίζουμε γιατί τους πλάκωναν και τους έστελναν στα ξερονήσια. Τα δίποδα έχουν σύφιλη στο μυαλό τους.

    9. αντιγραφή από τον σχ/στη χοντροσιχαμα:
      Όπως έλεγε και ο τζιμακος, Φίλη είσαι χοντρός πνιγμένος μέσ στο λίπος, ένα κακό και αιμοβορο κοιτος. Σου ταιριάζει γάντι κ@ριολη χοντρέ.
      κ. σε όλους τους λοιπούς σταλινοφασιστας =ο καρκινος της ΕΛΛΑΔΘΣ. ΈΤΣΙ ΝΑ ΑΦΡΙΣΟΥΝ ΑΚΌΜΗ ΛΙΓΟ

    10. πραγματι ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ, οι βρωμιαριδες.//οι ελληνες ειναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. καταλαβατε ΚΡΕΑΤΑ της μειοφηφιας του σατανα?

    11. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΝΑ ΜΑΔ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ!!!

    12. Φασίστες και ρατσιστές όλοι σας… Αλλά θέλετε να λέγεστε και χριστιανοί ορθόδοξοι! Οι περισσότεροι από σας είστε κι αρχαιολάτρες και δωδεκαθεϊστές! Καρναβάλια όλοι σας!

      1. τι να σου απαντήσει κάποιος απλά δεν ξέρεις τί σου γίνεται, έχεις τρικυμία εν κρανίω.

      2. ολοι οι σαταναδες Σταλινοφασιστας σχολιαστές έτσι να βγάλουν τον σκασμό,ετσι ν’ ακούσουμε το σκίσιμο της ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ τους. ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ σκουλήκια να πάτε στην Β. Κορέα.

    13. ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

    14. ήταν αυτή βεβαια, καθώς κουλης κ λοιποί νιέντε, τί δεν καταλαβαινετε… ψαξτε και δείτε τί ερχεται, τα γεγονότα καλπάζουν.

    15. Περίεργο που το έκαναν αυτό. Ο.Χ και ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις; Κάποιος κυνηγάει ψήφους… Παρόλο αυτά χαίρομαι που προέβαλαν την εικόνα της Παναγίας στην Βουλή μπας και φύγει ότι σατανιασμένο υπάρχει εκεί…. Βέβαια η λυσα με θολοκουλτουριαρέους αριστερούς ήταν δεδομένη. Γελάω ειλικρινά για το παραλήρημα και την παράνοια. Ο Παπαδόπουλος ήταν γατάκι μπροστά σας ειλικρινά. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ!!!!! Έχετε καταστρέψει κάθε σωστό ιδεώδες, έχετε ρημάξει την ιστορία και την θρησκεία μας. Γλύφτες, αλήτες, ρέμπελοι έχετε πιάσει κάθε θέση στο δημόσιο, λίγοι είναι εξαίρεση. Δεν είστε για Μακρόνησο….για κρεμάλες είστε Τέρατα!

    16. Δεν υπάρχει καλύτερος ήχος από τον ήχο των ερπυστριων στις 2 τα ξημερωματα. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Σύντομα και ζωντανά ελπίζω έξω από το μπουρδέλο και όχι μόνο σε προβολή

    17. Άντε και γα… ρε αναρχοκομούνια. Φίλη γα… ρε μπασταρδε.

    18. Αυτά τα ζώα ήτανε που φωταγωγησαν,με υπερηφάνεια τη Βουλή, με τα χρώματα του gay pride.Τι να λέμε τώρα…Υπερηφανοι για τα καραπουσταρια,ενώ τους ενοχλεί η Παναγία και η σημαία.Ισα από δω βρωμεροι σκατοπουστες…

    19. ΕΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ,ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΑΠΛΥΤΟΑΝΤΑΡΣΥΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΣΠΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ..ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ.

    20. Έχουμε και σύντομα θα λογαριαστούμε με όλους αυτούς και τα λαθροπιθήκια τους στην τελική και νικητήρια μάχη για την Ελλάδα και το έθνος.
      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΤΑΤΟΣ

    21. Και μονο που προεβαλαν την πιστη μας αισθανομαστε ικανοποιηση που πολλοιθα ψοφισανε απο το κακο τουςΣτο σκοταδι που ζουμε λιγο φως

    22. Πόσο τους καίει η Παναγία μας…σαν να διαολιζονται ένα πράγμα..!!

    23. Κόκκινα ανθρώπινα σκουλικοαναρχοπλυτοανθεληνες…απόγονοι του Στάλιν και της κομμουνιστικής μαλακιας…έπαιξε μαλάκια ο Στάλιν και βγήκαν τα σκατα του ΚΚΕ και της αριστεράς….στην Κίνα να πάτε κομμουνιστές και αριστεροι της πλάκας…

    24. Τα παχυδερμα της εξουσιας να ευχαριστησουν την παναγια που γεννηθηκαν στην ελλαδα. Γιατι αν γεννιωνταν στην ρωσια, οι αντιφρονουντες κατεληγαν στην σιβηρια. Φτου σας ανθελληνες προδοτες που δεν σας πειραξε που η βουλη καποτε βαφτηκε με τα χρωματα των ομοφυλοφιλων και σας πειραξε η παναγια που ειναι συνυφασμενη με το εθνος μας. Φτου σας παχυδερμα που δεν μιλησατε που οι ισλαμιστες σφαξανε χριστιανους μεσα στη γαλλια και σας πειραξε ο φωτισμος της βουλης. Βρε ηλιθιοι, αθεοι ειναι και οι νυν κυβερνωντες και κλεινουν τις εκκλησιες. Αλλα ειστε τοσο εθνομηδενιστες και ανθελληνες που πεσατε στην παγιδα τους! Αληθεια, με εκεινο το τζαμι που λειτουργει καθως και με τα παρανομα τζαμια που λειτουργουν, οταν οι ελληνες συλλαμβανονται στις εκκλησιες, θα ασχοληθειτε κυβερνωντες, παχυδερμα φιληδες και μπαρουφακηδες που κλεισατε τις τραπεζες;

    25. Τα σιχαμερά λεσια της αριστεράς αυτα τα απόβλητα οι αριστεροπουστρες θα σκούζουν μια ζωη Ο ιπποπόταμος φίλης αυτός ο μπουχεσας με τον άλλο τον απλυτο φαλακροκορακα γιανα με έξι νι οι πατσαβούρες του τσιπρεησον κοπροσκυλεησον θα βλέπουν την ελλαδαρα μας ενωμένοι και θα δαιμονίζονται

      1. Και αυτός επίτηδες τα γράφει αυτά.

    26. Μην δίνετε και μεγάλη σημασία στο κοιτος. Ο φίλης είναι αποτέλεσμα αποτυχημένης μαλ@κιας. Η γνωστή ομάδα φίλη ρεπουση δραγωνα κτλ. Χρόνια χτυπούν τον Ελληνισμο και την ορθοδοξία. Αποτέλεσμα της ζωής τους? Η ρεπουση 3 γάμους την παράτησαν και οι τρεις, η δραγωνα μια κακάσχημη κομπλεξικη λεσβια, ο φίλης ένας σάπιοκοιλιάς υστερικος νευρωτικος τύπος που έχει πρόβλημα με την εμφάνιση του. Βγάζουν λεφτά από κάποια κονε που έχουν με διάφορες μκο κυρίως. Ασήμαντοι πουθενάδες που ξέρουν μόνο να μισούν και να προκαλούν. Η έκφραση που τους ταιριάζει? Εντελώς για τον π@υτσο. Το καλύτερο να τους γράψετε στα ελληνοπρεπεστατα @@ σας. Φίλη κλασε μας τα @@, βλακα χοντρέ.

      1. Και αυτός το ίδιο. Γιατί δεν βάζετε στα σχόλια όταν το κάνετε μαζί τους επίτηδες και τα ονόματα τους να δω κι εγώ ποιοι είναι. Ενώ αυτοί είναι αδύνατοι; Οι χρυσαυγίτισσες όλες χοντρές είναι εκτός από μεγάλες σε ηλικία . Γιατί δεν βάζετε και τα ονόματα τουλάχιστον να ξέρω ποιοι τα γράφουν επίτηδες και ασχολουνται μαζί μου. Να δω κι εγώ ποιοι είναι όλοι αυτοί!

    27. BLACK FRIDAY…ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ…ΤΙΜΕΣ ΣΟΟΟΟΟΚ..ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ FILIS S.A !!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΤΕΡΕΣ !!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ !!! ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜ-ΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΑΛΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !!!

    28. ““ΣΑΝ ΤΑ “ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ” ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ – ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ““ γιατι υπαρχει κατι αλλο που μπορει να στησει κρατος και να κυβερνησει;;;;;;; Κανενα απο τα κομματα και τους κατοικους δεν ειναι σε σε θεση να κυβερνησει οπως αξιζει σε μια χωρα με την βαρια κληρονομια σε πολιτικη και φιλοσοφια σαν την ελλαδα. Οι τωρινοι κια οι προηγουμενοι μονο για καταστροφες κια ανωμαλιες εινια αξιοι.

    29. ….ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΘΑ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ….ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ…..ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!

    30. Άθεοι, ανθέλληνες και αχρηστοι με έναν κούλη που έχει να διαχειριστεί πολύ δύσκολα ζητήματα και είστε ρεζίλια του κερατά 20% πίσω στις δημοσκοπήσεις. Ποτέ δε θα ξαναδείτε κυβέρνηση. Ξεφτιλισμένα σκουπίδια άντε στον πατέρα σας το διάβολο.

    31. Χαμός λέμε.. Έχω λιώσει στα γέλια. Ο κακομοίρης ο τσιπρας τα ακούει άγρια, δεν ξέρω πως αλλά γράφεται πως αυτός έκανε τη δήλωση!!! Φίλη τον γ@μησες τον τσιπρα, παρτουζα τον πήρατε με τη αυγή που αναδημοσιευσε την ρατσιστική προσβολή και το παραλήρημα μίσους που έκανες εναντίον της πατρίδας και της ορθοδοξίας. Φίλη κάνε καμιά δίαιτα ρε, σαν μ@λακας είσαι.

      1. Εσείς θα κάνετε επανάσταση; οι πιο άχρηστοι είστε! Πηγαίνετε σε καμία γειτονιά να τραμπουκισετε γιατί μόνο για τέτοια είστε!

    32. Εβγαλαν οι ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ οι αφορισμενοι την Παναγία σλάιντς, λες και η Παναγία ειναι σταρ να την προβαλλουμε με προτζέκτορες.
      ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΝΑΟ, ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ “ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ”.
      Και βγηκαν και τα κουμμουνια να το παιξουν και “αντισταση” στα Θεια.
      και κάτι ΖΩΑ θα χαρουν, και θα στηρξουν τους ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ, προσβαλλοντας διπλά την Παναγια.
      Ποση σαπίλα, ημαρτον.

    33. Athens Pride:Η Βουλή φψταγωγείται μέ τά χρώματα τού ουράνιου τόξου.
      Σάββατο 8 Ιουνίου 2019.
      Αυτά αναπολούν τά αρνησίπατρις κουμμούνια τά Λοατκι καί η βοιδοκοιλιά ο Φίλης καί ολα τά ανθελληνικά σκουλίκια.Ζήτω η Ελλάδα μας Ζητω ο στρατός μας.Ελλάς Ελλήνων Χριστιανων.
      Γιάννης Λάκων

      1. Δυστηχως………. και ειναι τραγικο για την ελλαδα.

    34. Ρε πολιτικάντη της πλάκας όταν απαίτησε ο καμένος στον Αλέξη να σε διώξει από υπουργό και να σε ξεφτιλίσει που ήσουν κρυμμένος και δεν μίλαγε; σε πείραξε η εικόνα της Παναγίας; προεκλογικά ο αρχηγός σου πήγε στο Άγιο όρος και προσκυναγε δεξιά και αριστερά… Τότε που ήσουν;

    35. Φίλη τον έχεις πάρει ποτέ από πίσω?

      1. Για συμπαθειες και ψηφους…….τιποτα παραπανω…..μαλλον ειδε τις δημοσκοπησεις και ξερει τι ερχεται λιαν συντομως. Για αληθινο απο αυτα τα γερμνοποιημενα μανατζερακια δεν μου φιανεται.

    36. Δεν πρόκειται να ξαναγίνουν κυβέρνηση; Καλά… Θα βγει ο Τσίπρας προεκλογικά και θα πει θα αυξήσω τους μισθούς και τις συντάξεις 50% και οι μαλάκες οι Έλληνες θα το χάψουν αμάσητο και θα δείτε αν θα βγουν κυβέρνηση και πάλι. Οι Έλληνες έχει γίνει ο πιο ηλίθιος λαός στο σύμπαν.

      1. Όπως κατηργησε και τον ΕΝΦΙΑ, όπως ΔΕΝ θα ψήφιζε μνημόνια, όπως θα έδιωχνε την ΜΕΡΚΕΛ.GO BACK MISTER TSIPRAS

    37. Μιλήσανε και οι σκ@τοσακούλες της “αριστερής διανόησης” που χέζουνε μαλλί από λύκο και αναγουλιάζουνε όταν αντικρίζουνε Συμβολικά Αφιερώματα στα Ιδανικά του Ελληνικού ΄Εθνους, αλλά αγαλλιάζουνε όταν ατενίζουνε τις παρδαλόχρωμες λωρίδες των λοατκι …
      Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, φραγκόκοτες …

    38. Χαμός στα μέσα. Όλοι έβριζαν κυβέρνηση και Μητσοτάκη και ήρθε η δήλωση του κομπλεξικου χοντρομ@λακα και τώρα βρίζουν όλοι το σύριζα και τον τσιπρα. Ρε τους βλακες. Ένα σχόλιο που διάβασα εναντίον του Φιλη και όλων των συριζαιων. Γόνοι εκδιδομενων γυναικών σε σεξουαλικη πράξη με τραβεστί που ξύπνησε ο άντρας μέσα του!! Χαχαχα. Καθηστε ρε βλακες εκεί που είσαστε και μην πιάνετε στο σκατοστομα σας ιερά και οσια. Δεν έχετε την πνευματική διαύγεια ούτε την νοημοσύνη να καταλάβετε. Κάτι μ@λακες βλακες είσαστε που τα έχετε κάνει όλα π@υτανα μέσα στο μυαλό σας. Φίλη, το τσιμπουκι είναι είδος καπνιστού ή σεξουαλικη πράξη? Εδώ σε θέλω. Μπορείς να δώσεις κάποια απάντηση βλακα χοντρέ? Χρόνια τώρα επιτίθεσται σε κάτι ψυχούλες που μιλάνε για αγάπη, αλληλοβοηθεια, ζουν μακρυά από τον γ@μημενο κόσμο που έχετε φτιάξει μοναζοντας. Άνθρωποι αρνάκια που δεν πειράζουν ούτε μυρμήγκι, μοναζουν ζουν ερημίτες με όσα έχει δώσει ο Θεός στον κόσμο. Και συ μωρή τοξική γ@μημενη κουραδα, χλευαζεις και διαχέεις μίσος και δηλητήριο απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που προσεύχονται, προσεύχονται ακόμη και για σένα μωρή γ@μιολα και για όλους τους ανθρώπους. Όπως έλεγε και ο τζιμακος, Φίλη είσαι χοντρός πνιγμένος μέσ στο λίπος, ένα κακό και αιμοβορο κοιτος. Σου ταιριάζει γάντι κ@ριολη χοντρέ.

    39. Αν θυμάμαι καλά η επίσημη θρησκεία της Ελλάδας είναι η ορθόδοξη χριστιανική της ανατολικής εκκλησίας ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.Αυτα τα μ@υνοπανα που δεν πιστεύουν σε θεό λόγω αριστερών πεποιθήσεων φασιστικά ΑΠΑΙΤΟΥΝ να μην τιμήσουν το σύνταγμα και τις ατομικές θρησκευτικές πεποιθήσεις τους οι υπόλοιποι Έλληνες επιβεβαιώνοντας τη σκληρή πραγματικότητα της αριστερής τρομοκρατίας που έχει ριζώσει στο πολιτειακό συστημα

    40. ΓΟΝΕΑΣ 1 ΓΟΝΕΑΣ 2
      ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΘΗΛΥΚΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ
      ΛΟΑΤΚΙ, ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ, ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΓΚΕΙ, ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΝΑΡΧΙΑ.
      ΑΘΕ I Α ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
      ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΑΞΥΡΙΣΤΟΙ.
      OΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΕΞΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

    41. απο οτι διαβασα τους ενοχλησε η ελληνικη σημαια και η παναγια δηλαδη αν εδειχναν τους πουστηδες και τα λαθροεισβολακια θα ηταν ωραιο το θεαμα και στο φιναλε που την ειδαν αυτοι την δημοκρατια σε αυτην την χωρα και οτι προβληθηκε ειναι η ιστορια μας αν δεν τους αρεσει ας μην κοιτανε αντε αρκετα με αυτα τα μιασματα μα ς τα εχουν κανει φαρινα που φουσκωνει μονη της

      1. ““μα ς τα εχουν κανει φαρινα που φουσκωνει μονη της““ Τ Ε Λ Ε Ι Ο

    42. αλλαξοκολιες αναμεσα σε δυο προδοτικα κομματιδια….οι συριζαοι ανταποδιδουν την εκδουλευση που τους εκανε ο κουλης στο πολυτεχνείο….τοτε ο κουλης ειπε πως απαγορευει τις συγκεντρωσεις και καλα αλλα τα κομμουνια και καθε ειδος αριστερο απολειφαδι εσπασε την απαγορευση και κατεβηκαν στην πορεια…μιλημενο αφου ηξεραν οτι η αστυνομια δεν θα τους εμποδιζε στην αρχη…ετσι φανηκαν μαγκες στους ψηφοφορους τους…τωρα με την προβολη του βιντεο στην βουλη ο αφορισμενος ταχα τιμαει τις ενοπλες δυναμεις και την Παναγια ( σιγα την φοβερη εκδηλωση) και βγηκαν τα αθεα τσουτσεκια της αριστερας να βγαλουν τα απωθημενα τους…με αυτον τον τροπο θα βγουν καποια προβατα ψηφοφοροι της κουλας και θα πουν ειδατε η πρωθυπουργαρα μας ‘τιμαει το εθνος και γραφει τους αριστερους’…ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ….

    43. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΄΄ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ, ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟΜΠΟΤ ΓΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ….

    44. Λοιπον, γραφουμε στους ορχεις μας καθε αριστερο, φιλελε και λοιπα κατακαθια χρησιμους ηλιθιους της ΝΤΠ. Στο σπιτι τους δεν εχουν ουτε αλατι και υπερασπιζονται συμφεροντα του Σορος, Ροθτσιλντ, Ροκφελερ, δεν λεω Γκεητς γιατι αυτος ειναι ενας νερντ που πλουτισε και λοιπων σιωνιστων εταιρων με εταιριες. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!! Χιο να δημοσιευθει παρακαλω.

    45. Ρε Φίλη, εκεί κατω στη πλ. Αττικής, διαβάζουμε στους τοίχους. “ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ”. Αυτό σε ικανοποιεί έτσι; Κατσαπλιαδες δεν φταίτε εσείς. Οι νικητες του, Συμμοριτοπολεμου φταίνε, μαζί με τον δοσιλογο εθναρχη Καραμανλη.

    46. Οι μεν ανθέλληνες και άθεοι, οι δε αυταρχικόι και νεοταξιτες… Απ τη σκυλλα στη Χάρυβδη…

    47. Ο κάθε άνθρωπος με αυτά που δηλώνει δείχνει και την ποιότητά του.. Η αριστερά υπερασπίζεται την ”διαφορετικότητα” ή την προβάλλει μόνο σε θέματα απο τα οποία περιμένει να πάρει ψήφους ? Όταν είχαν βάψει την Βουλή στα χρώματα των ανωμάλων δεν ενοχλήθηκε τότε που καταπιέζονται τα δικαιώματα των φυσιολογικών ανθρώπων?

    48. Όταν προβάλλεται στην Βουλή το ουράνιο τόξο στις παρελάσεις των γκέι τότε είναι προοδευτικότητα. Για τους αριστερούς η ανωμαλία είναι πρόοδος και οι αξίες των Ελλήνων φασισμός. Άντε πνιγείτε.

    49. Σκυλιά της αριστεράς και της προδοσίας. Έβγαλαν σπυριά και έπαθαν αναφυλακτικό σοκ όταν είδαν στρατό και Παναγία. Βρωμερά κοπρόσκυλα, χολέρα της Ελλάδας. Ούτε ένας στον δεύτερο γύρο. Ούτε ένας.

    50. Εσείς οι γκρινιάρηδες δεξιοί να βλέπετε,μπάς και καταλάβετε γιατί ο Κουλής είναι 1000 φορές καλύτερος από τους αριστερούς ανθέλληνες!

      1. Σε τι είναι καλύτερος; Στο ότι έκοψε τον εκκλησιασμό με ένα τουιταρισμα; Στο ότι έχει πουλήσει ο,τι κινείται; Ή στο ότι κάνει ο,τι του πει η ξανθιά Βερολινεζα;

    51. Ζητω η 21η Νοεμβριου!!

    52. Ακριβώς γι’αυτό δεν θα ξαναγίνουν ποτέ κυβέρνηση!!

    53. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!!! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ!!!! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!!

    54. Οι ξένες δυνάμεις με τις ‘βασεις’ τους στην Ελλάδα = Μητσοτάκης και ΝΔ, Κομμουνιστής Τσίπρας και τα αριστερά παρτάλια με όλους εμάς;
      Ελενη

    Comments are closed.