ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ – ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ;

    Κοινοποίηση:
    Βλαντίμιρ Πούτιν

    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης για το 2021, αλλά το Κρεμλίνο δηλώνει ότι δεν ήταν το ίδιο που τον πρότεινε για την τιμητική αυτή διάκριση.

    Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ria Novosti, την πρόταση για το Νόμπελ ειρήνης έκανε ο διευθυντής της εφημερίδας «President» («Πρόεδρος») και συγγραφέας του βιβλίου «Η Μαρμότα του Κρεμλίνου», Σεργκέι Καμκόφ.

    Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, κατέστησε σαφές ότι η πρόταση δεν προέρχεται από το Κρεμλίνο αλλά από τον συγγραφέα Σεργκέι Καμκόφ. «Γνωρίζετε ασφαλώς ότι διάφοροι άνθρωποι προτείνονται για το βραβείο αυτό και αυτή είναι πρωτοβουλία εκείνων που κάνουν μια τέτοια πρόταση. Στην δεδομένη περίπτωση την πρόταση έκανε ο συγγραφέας που αναφέρατε», δήλωσε ο Πεσκόφ προσθέτοντας ότι «αν η απόφαση ληφθεί (για την βράβευσή του) θα είναι ευχάριστο, αν όχι δεν θα είναι τίποτα το φοβερό».

    Πρόσφατα ομάδα κοινωνικών παραγόντων, μεταξύ των οποίων και ο συγγραφέας Σεργκέι Καμκόφ, είχαν ανακοινώσει ότι υπέβαλαν στην επιτροπή των βραβείων Νόμπελ, την πρόταση να απονεμηθεί το βραβείο Νόμπελ ειρήνης για το 2021 στον Ρώσο πρόεδρο. Η πρόταση υπεβλήθη στο Όσλο στις 10 Σεπτεμβρίου.

    Ο Πούτιν συστηματικά προτείνεται για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης. Το 2013 μια τέτοια πρόταση έκαναν η οργάνωση με την ονομασία « Διεθνής ακαδημία πνευματικής ενότητας και συνεργασίας των λαών του κόσμου» και ο τραγουδιστής Ιωσήφ Καμπζόν.

    Νωρίτερα καθηγητές πανεπιστημίου είχαν προτείνει για το Νόμπελ ειρήνης 2021 τον Ρώσο πολιτικό της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι μετά την δηλητηρίαση του.

    Για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης έχουν προταθεί μεταξύ άλλων ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Την πρόταση έκανε ο Νορβηγός βουλευτής από το Κόμμα της Προόδου, Κρίστιαν Τίμπρινγκ-Γκιέντε.

    όφ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Το Νόμπελ ειρήνης πρέπει να το πάρει ένα φιλαράκι μου που ζει στο ίδιο σπίτι με τη γυναίκα του, την πεθερά του, τη μάνα του και 3 κόρες!

    2. Νόμπελ ειρήνης, μη χέσω, στον γκαγκεμπίτη!!!

    3. ο πουτιν εδωσε χαλασμενους s – 400, στους τουρκους, για αυτο … να το παρει το νομπελ ειρηνης.., οχι βεβαια γιατι ηθελε να προστατεψει την ελλαδα , αλλα γιατι φοβαται οτι η τουρκια θα τα γυρισει κατα της ρωσιας και οτι θα δωσει την τεχνολογια σε αλλη ξενη χωρα.., αν η ελλαδα εκανε τις μισες παραχωρησεις στην ρωσια απο αυτες που κανει στην αμερικη η ρωσια θα μας υποστηριζε σε ολα τα πεδια…, τωρα ειναι η ευκαιρια μας…, μαζι με την κυπρο να μην δεχθουμε κυρωσεις κατα της λευκορωσιας.., ακομα και αν επιβληθουν οι πιο αυστηρες κυρωσεις κατα της τουρκιας,,, που δεν υπαρχει περιπτωση…

      1. Χαλασμενους S-400 λέει ο άλλος.χαχαχαχα Προκειμένου να μην χαλάσει το παραμυθάκι για το Ξανθό Γένος γράφει ότι μ@λακια του κατέβει.Απο που βγαίνει ότι η Τουρκία πήρε Χαλασμενους S-400 μόνο η φαντασία σου το ξέρει.Μια χαρά στενοί σύμμαχοι είναι πλέον ο Ταγιπ με τον Πουτιν.Και δεν είναι μόνο οι S-400 εδώ μέχρι και εργοστάσια παραγωγής πυρηνικής ενεργειας θα του φτιάξει του Σουλτάνου.Μονο πυρηνικά όπλα (προς το παρόν) δεν έχει δώσει ο Βλαδίμηρος στο φιλαράκι του τον Σουλτάνο.

    4. Εφόσον το πηρε ο ομπαμιας που ειχε κανει ποσους πολέμους τοτε του πουτιν πρεπει να του δωσουν δυο τρία μαζι.

    5. Εδώ το πήρε ο Κίσινγκερ στον καγκεμπιτη θα κολλήσουμε;;;;

    6. Φυσικά, αυτοί και στον αντίχριστο το Νόμπελ ειρήνης θα θέλουν να δώσουν..
      Διαφωνώ καθώς θα δώσει πυρηνικα όπλα στην Τουρκία, και εσείς δεν γνωρίζετε που θα τα χρησιμοποιήσουν οι Τούρκοι;;;
      Και οι Αμερικάνοι τους έχουν δώσει…

    7. Το ξαναλέω και σε εσάς εδώ..
      Όταν καταλάβετε τα παιχνίδια τους η Ελλάδα θα είναι από την Πελοπόννησο έως την Λάρισα το φωνάζω από το 15..

      1. ΓΕΩΡΓΙΕ Η ΕΛΛΑΔΑ θα ειναι μεχρι την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ μεχρι το 2024 ..οσοι θελουν ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα πεσουν συντομα μεσα ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ..Ο ΘΕΟΣ πρωτα θα τιμωρησει ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για το αισχος της,,και ΜΟΛΙΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ και θυμηθουμε τον ΜΕΓΑ ΘΕΟ τοτες Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΥΨΩΣΕΙ ΠΟΛΥ..οι ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ βλεπουν ψηλα ΑΝΩΘΕΝ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ,,ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ,ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ,,ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟ να ετοιμαζονται κατα ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.οσο για τον ΠΟΥΤΙΝ ειναι αρχοντας και ΔΥΝΑΤΟΣ ..

    8. …..ασιατης ατοφιος σαν τους νομπελ ο τυπος….. σε καποια Βελικαγια του βορειου παγωμενου κυκλου γεννηθηκε….σαν πανουργος , υπουλος , εγινε γενητσαρος επι κουμουνισμου ….και πετυχε μιας και εγεγραμμενος στους καταλογους της ερημου του Σινα και δαυτος και ετσι πετυχημενος…..

    9. Εγώ ψηφίζω ναι.Και για πανδημία μιλάει και λοκντάουν έκανε και εμβόλιο έφερε και 5g θα εγκαταστήσει.Τι άλλο να κάνει πια ο αντισυστημικός μας ηγέτης;

    10. Εδώ είχε προτείνει για νόμπελ ειρήνης τον κεμάλ αφού είχε σφάξει τους Έλληνες ο εβραίος ψευτοεθνάρχης Μπενι, κατά κόσμον βενιζέλος.Αυτό δε σας είχε πειράξει δε δημοκράτες?

    11. Ουγκ ουγκ ψεκασμενοι ελληνεγροι,ονειρευτειτε οτι θα σας σωσουν τα ορθοδοξα αδερφια του ξανθου γενους.. αυτα τα τουρκοφιλα σλαβικα ανθρωποειδη που ουδεμια σχεση αιματος ( ουτε φυσικα ιστορικη) εχουν με τους αριους Ελληνες και μονο κακο και καταστροφη εχουν φερει στον ελληνισμο.. φατε μια μεριδα γυρο,αλλη μια τζατζικι και απλα σκαστε

      1. ενω εσυ περιμενε να δεις ασπρη μερα απο αυτους που εχεις στο σβερκο σου. γιατι εκει που τα δινανε τοσα χρονια ηταν καλα????????????????????????? γιατι τοσο μισος για τον ρωσο γιατι δεν εχετε μισος για αυτους που ευθυνονται για την καταντια της χωρας και τους δηθεν συμμαχους και δηθεν οικογενεια (ΕΕ και ΗΠΑ ) αυτους πρεπει να βριζετε ο αλλος δεν σας εκανε τιποτα

        1. Φταίνε και οι 40αρηδες συνταξιούχοι οι φοροφυγάδες.Οι πολιτικοί που τους ψηφίζε ο “σοφός” λαός τους Ελλάδισταν για τρώνε με 1000 μασέλες κτλ.Μην σου φταίνε μόνο οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί για την κατάντια σου φταίς και εσύ ρε κατσαπλια!!!

          1. κατσαπλιας εισαι εσυ και ολο σου το σοι μιασμα της κοινωνιας εγω παπαριδη δεν δουλευα στο δημοσιο δουλεψα 40 χρονια και ερχεσαι εσυ τωρα να προστατεψεις την βρωμοευρωπη σου και τους παγκοσμιους τρομοκρατες και δολοφονους αντε πιες τον καφε σου και παιξε με το κινητο σου βλαμενε

            1. Κατσαπλια παπαριδης και μιασμα τραμπουκος είσαι εσύ και όλα σου τα σόγια!!!Το ότι δούλεψες 40 χρόνια το λες εσύ ο ίδιος δεν το ξέρουμε αυτό.Και μετα δεν υπερασπιζομαι καμία ΕΕ και κανέναν Αμερικανό.Αυτο που σου λέω είναι να μην ρίχνεις το φταίξιμο μόνο στους άλλους κοίτα και τον εαυτό σου.Αλλα αφού σαν κατσαπλιας Σύριζα θα είσαι που να πιάσεις το νόημα.

    12. Οχι γιά τίποτα και με τίποτα.
      ΝΟΜΠΕΛ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥ και πιο ΕΞΥΠΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ίσως….άλλα ΕΙΡΗΝΗΣ επ’ουδενι.
      ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ μπορει να δοθεΊ σε άνθρωπο ο οποίος προσφέρει στην ανθρωπότητα με την κουλτούρα του την γνώση του την ευφιία του και την αγάπη του προς αυτό που κάνει.Ενώνει ανθρ΄ωπους φέρνει πιό κοντά τους λαούς και τους πολιτισμούς και διάγει γενικότερα στην δημιουργία κλίματος φιλίας και αδελφωσύνης γιά τα μελλοντικά.
      Ο Β,ΠΟΥΤΙΝ εμπλεκόμενος στην πολιτική άρα και στην στρατιωτική σίγουρα αφήνει πίσω του κάποιους οι οποίοι θα οφεληθούν και κάποιους οι οποίοι θα δυσαρεστηθούν.
      Ομόδοξος ο ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ίσως το μόνο το οποίο και θα μπορούσε να είναι ένα κίνητρο για την εκλογή του όπως και το ότι μάχεται κατά της λαίλαπας της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ…..αν δεν υπήρχε ο ΠΟΥΤΙΝ ίσως η ανθρωπότητα να είχε περάσει σε καταστάσεις απόλυτησ υποδούλωσης……
      Ας μην ξεχνάμε όμως πως συνεργάστηκε με τους χειρότερους σφαγείς της ανθρωπότητος σε στρατιωτικό επίπεδο προδίδοντας ιδανικά και αξίες
      .ΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΉ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
      Θα ρωτήσει κάποιος….και τι να έκανε να παραδίδονταν αμαχητί προδίδοντας το Έθνος του;;;
      Οχι βέβαια άλλα κατά την σοφία του λαού δεν γίνεται να έχουμε και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
      Τον Β.ΠΟΥΤΙΝ θα τον κρίνει ο ιστορικός και θα τον κατατάξει στην κατηγορία που πρέπει.
      .

    13. Τον Ερντογαν το φιλαράκι τους.
      Δεν το συζητώ

    14. Ο παλαιοκομμουνιστής για νόμπελ!!!!! από τον οποίο κάποιοι εν Ελλάδι τον θεωρουν και υποψήφιο σωτήρα!!!
      Ρε πού πάμε, όπως έλεγε και η παλαιά κινηματογραφική ατάκα!

    15. αφού έχει τον Άι Γιώργη πίσω του ….. θα συμφωνήσω.

      1. …..τον σκυθη ….που σκοτωνε στην αιγυπτο κορκοδειλακια……

    16. Συμφωνω απολυτα και γιαυτον και για τον Τραμπ. Τον Πουτιν γιατι κραταει τους μογγολους τουρκους στην Συρια, μονον αυτον φοβουνται και σεβονται οι τουρκοι και τον Τραμπ γιατι ειναι ο μοναδικος αμερικανος προεδρος που δεν εχει κανει πολεμο, τουλαχιστον μεχρι τωρα. που ληγει η θητεια του.

      1. Για ότι ο Τράμπ στηρίζει τον Ερτογάν να κάνει πόλεμο στην Συρία, στην Λιβύη και απειλεί την Ελλάδσ και την Κύπρο δεν σε πειράζει.

        1. Με πειραζει αλλα με πειραζει περισσοτερο οτι οι Ελληνες στις δημοσκοπησεις το 90% ειναι υπερ των Τουρκων το συνολο της ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΒΓΑΖΟΥΝ 90%. Ο Τραμπ αυτα τα βλεπει οτι οι Ελληνες θελουν τους Τουρκους και σκεφτεται ,αφου δεν ενδιαφερονται οι Ελληνες για την πατριδα τους , γιατι να ενδιαφερθω εγω? θα υποστηριξω τους Τουρκους που τουλαχιστον αγαπουν και ενδιαφερονται για την πατριδα τους. Αλλα το νομπελ ειρηνης ειναι αλλο , δεν εκανε κανεναν πολεμο οπως ο αραπης , ο κλιντον και ολοι οι αλλοι.

    17. Απο την στιγμή που χρηματοδοτεί 4 ΠΥΡΗΝΙΚΑ εργοστάσια στην Τουρκία. Όσο και να θέλουμε να τον δούμε σαν προστάτη της Ορθοδοξίας, μας πούλησε.

      1. Μπερδευεσαι , εδω μιλαμε για νομπελ ειρηνης. Εμεις εναν αγωγο πηγαμε να κανουμε και οι κουμουνιστες τον ακυρωσαν , θελουμε και υποστηριξη απο την Ρωσια?

    18. Οθδεμια σχεση με την ειρηνη εχει αυτος ο τυπος.

    19. Εδώ έβγαλαν τον μαλακα τον κουλη καταλληλοτερο πρωθυπουργό…. τίποτα να μην μας εκπλήσσει πια….

    20. Από που κι ως που; Διαφωνώ κάθετα τόσο γι αυτόν, όσο για τον Τράμπ.Καλά για τον Ερτογάν μιλάμε για ανέκδοτο.

    21. Καλά μας δουλεύουν?
      Αυτοί δεν έχουν στρατό στη Συρία στη Λιβύη?

      1. Αν δεν ειχε στρατο στην Συρια και στην Λιβυη , τωρα και η Συρια και η Λιβυη θα ηταν τουρκικες . Μηπως εισαι Τουρκος και δεν τον πας?

    22. ΡΕ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝΕ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΑΝΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    23. Να εχει το νου του μη του το φανε τελευταια στιγμη ο Ερνογαν η ο Τσιπρας.

    Comments are closed.