ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΜΑΤΩΔΕΙΣ ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΑΝΔΡΕΣ – ΠΩΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ 8ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ

    Κοινοποίηση:
    1

    Απόπειρα αρπαγής 8χρονου αγοριού καταγγέλλουν μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι κάτοικοι της Κάτω Παναγιάς στην Ηλεία, ενώ, όπως μας πληροφόρησαν, για το περιστατικό, ειδοποιήθηκε από τους γονείς και η Αστυνομία.

    Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν κάτοικοι της περιοχής, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, στις 10 περίπου το πρωί, όταν ο 8χρονος έκανε πατίνι στους δρόμους της γειτονιάς του.

    Στο σημείο σταμάτησε ένα κλειστό φορτηγάκι, μάρκας Hyundai, λευκού χρώματος και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, από το οποίο κατέβηκαν 3 σωματώδεις άνδρες, έντονα μελαμψοί , που φορούσαν καδένες στο λαιμό.

    Οι τρεις άγνωστοι άντρες κυνήγησαν τον μικρό, ο οποίος πρόλαβε τρέχοντας να μπει στην αυλή του σπιτιού του, με τους άγνωστους να τρέπονται κατευθείαν σε φυγή.

    Ο 8χρονος εξιστόρησε το περιστατικό στην γονείς του, οι οποίοι – όπως μας μετέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής – ειδοποίησαν και την Αστυνομία.

    Μάλιστα όταν το περιστατικό έγινε γνωστό, οι κάτοικοι της περιοχής ανάρτησαν ειδοποιήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καλώντας όλους τους γονείς και τα παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

    πηγή: ilia.news

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Δεν κανει και εκλογες ετουτος εδω να μπουν …νεα στοιχεια στη βουλη.βαρεθηκαμε τους μελατους

    2. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τους πιάνεις, τους εξοντώνεις και τους κάνεις ζωοτροφή για πακιστανά προσφυγόπουλα…

    3. Να τους πιασει ο κοσμος κ να τους γ@μησει στη κυριολεξια κ μετα στην αστυνομια

      1. Τον Ηλια σου τέσσερεις μαυριδεροι τον εχουν στα τέσσερα και του γεμιζουν της τρυπες μπροσ πισω με κρεας,μην τον ενοχλεις τωρα!

        1. ΕΣΥ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ¨ή ΕΙΣΑΙ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ.
          ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΑ…ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΟΤΣΙΜΕΛΟΝ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΚΤΙΑΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΦΗΣΗ….ΚΥΩΝ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗ….

    4. Οι γύφτοι είναι η γάγγραινα του τόπου, της Ελλάδος ολοκλήρου

    5. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΒΑΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

      1. Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο λουστράκο…

    Comments are closed.