ΓΛΕΙΦΤΗΣ “ΠΑΡΑΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΔΕΡΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ. ΑΓΡΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ. ΤΑ “ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ”, ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΤΡΑ

    Κοινοποίηση:
    megaro-amximou

    Η εβδομάδα θα είναι πολύ απολαυστική, για βιαστές ψυχών και σωμάτων, που έχουν προβεί σε σκληρές κακουργηματικές πράξεις και υποθάλπτονται ως “παραπράκτορες δημοσιογραφίσκοι” από το ίδιο το Μαξίμου, τον ίδιο τον πρωθυπουργό( με τον οποίο συγχνωτίζονται και συντρώγουν) αλλά και με έμπιστα πρόσωπα του προέδρου της σημερινής κυβέρνησης, με τους οποίους είναι “κώλος και βρακί”.

    Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που καλύπτουν τις σαδιστικές συμπλεγματικές ανωμαλίες των εν λόγω τύπων του πεζοδρομίου και του παρακράτους που το παίζουν “δημοσιογράφοι” της οκάς και κρύβουν μέσα τους τους δολοφόνους συνειδήσεων και αδύναμων πλασμάτων, είναι οι ίδιοι που εδώ και έναν χρόνο παλεύουν με τολμηρές σκηνοθεσίες,  έκνομες ακροβασίες, εκβιασμούς, απειλές και τρομοκράτηση( με την συνδρομή πανούργων δικηγόρων της Μασονίας, αποδεδειγμένα καταχωρημένων σε λίστες) να στήσουν μια ψευδεπίγραφη εικόνα για το περιβόητο “σκάνδαλο της Νοβάρτις”- στο οποίο αναμφίβολα εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα κορυφής- αλλά δυστυχώς επιδιώκουν την συγκάλυψη του και στο τέλος την εξαφάνισή του, όπως έγινε και με την υπόθεση Siemens. Λύση στο πάζλ, έδωσε η ίδια η πρώην πράκτορας της Ανατολικής Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ η οποία κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα, έδωσε και το τελικό πρόσταγμα: Θα κάνετε ότι πρέπει και τα υπόλοιπα θα τα κουκουλώσετε, η φαρμακοβιομηχανία είναι Γερμανικών συμφερόντων άρα λίγα και αρκετά είναι. Όσο πρέπει “για να μειώσετε την ψαλίδα από τη ΝΔ., Τόσα μπορώ, τόσα κάνω”.

    Τα τσιράκια του σαδισμού- εκβιαστές του οργανωμένου εγκλήματος με δημοσιογραφική ταυτότητα- εμπλέκονται σε διακίνηση μαύρου χρήματος από ξεπεσμένους εργολάβους, το όνομα των οποίων στο παρελθόν είχε εμπλακεί-σε δικογραφίες- με την τρομοκρατία και ληστές τραπεζών αλλά και επιχειρήσεις απαγωγών. Μάλιστα λέγεται μέχρι και σήμερα ότι εκείνοι που γύριζαν χρήμα, γύρω από τους προστατευόμενους του Μαξίμου, υποβοήθησαν ώστε να ξεπλυθεί το άφθονο χρήμα από την συγκεκριμένη απαγωγή για την οποία είχε γίνει πολύ μεγάλος ντόρος. Κάποια από αυτά τα λεφτά ξεπλύθηκαν και σε εφημερίδες της οκάς, σε κανάλια και άλλα ΜΜΕ που έκλεισαν σε μια νύχτα.

    Με αυτούς συναγελάζονται στο Μαξίμου: Εκβιαστές, απαγωγείς, πλυντήρια μαύρου χρήματος και παλιανθρώπους και υπόλογους πράξεων ενδοοικογενειακής βίας, γεγονότα που επισείουν πολυετείς καθείρξεις.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα βγάλει όλα τα ονόματα στη φόρα, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Οι τύποι δεν είναι απλώς επικίνδυνοι, είναι κανίβαλοι που κατακερματίζουν και παραχωρούν την Ελλάδα στον εχθρό.

    Κυριακή κοντή γιορτή. Δεν νομίζουμε να είπαμε κάτι και να μην το κάναμε. Τον φόβο μας, να’ χουν. Και μιλάμε για μεγάλα ονόματα. Να δούμε που θα πάνε να κρυφτούν, όλοι τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: