“ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ”: ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ – ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ “ΜΟΥΣΕΙΟ” – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    720_730013_f1ed204898-8e2b5ed9ed5f58de

    Όπως ήδη θα γνωρίζετε, η ανώτατη θρησκευτική επιτροπή της Τουρκίας, εξέδωσε οδηγία για το πώς ακριβώς θα μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί.

    Οι αγιογραφίες θα κρυφτούν, καθώς το Κοράνι επιτάσσει να μην απεικονίζονται πρόσωπα στα μουσουλμανικά τεμένη. Ωστόσο θα συμβεί και κάτι άλλο, το οποίο έχει σκοπό να αποτρέψει τους χριστιανούς και δη τους Έλληνες από το να επισκέπτονται την Αγιά Σοφιά, διαφορετικά θα πρέπει να ταπεινωθούν.

    Με τα νέα δεδομένα, προκειμένου να εισέλθει επισκέπτης, θα πρέπει να βγάλει, όπως και οι μουσουλμάνοι, τα παπούτσια του, ενώ οι γυναίκες θα εισέρχονται έχοντας μαντήλα στο κεφάλι, προκειμένου να καλύψουν τα μαλλιά τους, όπως επιτάσσει το Κοράνι.

    Για να μπει λοιπόν κάποιος Έλληνας μέσα στην Αγιά Σοφιά θα πρέπει να είναι ξυπόλητος όπως οι μουσουλμάνοι, ενώ οι Ελληνίδες θα υποχρεωθούν να φορέσουν μαντήλα, αν εφαρμοστούν όσα ειπώνονται και γράφονται.

    ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ!

    Όσο σκληρό είναι για τον Ελληνισμό, είναι πλέον δεδομένο, πως η Αγία Σοφία, ο εμβληματικός ναός της Χριστιανοσύνης, θα λειτουργεί σαν κανονικό τζαμί με 2 ιμάμηδες και 4 μουεζίνηδες, ενώ για να εισέλθει κάποιος μη μουσουλμάνος μέσα, θα πρέπει να προσαρμοστεί στο Ισλάμ.

    Από τις 24 Ιουλίου, ημέρα που επιλέχθηκε, να γίνει η πρώτη μουσουλμανική προσευχή, (και όχι τυχαία, καθώς είναι η επέτειος της υπογραφής της Συνθήκης της Λωζάνης, που στις 24 Ιουλίου του 1923 όρισε τα σύνορα της Τουρκίας),  η Αγία Σοφία θα είναι ένα κανονικό τζαμί όπου θα προσεύχονται οι πιστοί 5 φορές την ημέρα.

    Όσοι δεν θέλετε να βγάλετε τα παπούτσια σας για να εισέλθετε και όσες δεν θέλετε να βάλετε μαντήλα, κάντε υπομονή. Θα μπούμε μια και καλή μέσα…

    Σε εξέλιξη οι εργασίες για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί – Δείτε βίντεο όπου υπάλληλοι του δήμου «ξεριζώνουν» όλες τις πινακίδες του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού
    Στην αποκαθήλωση όλων των πινακίδων που αναγράφεται η ένδειξη «Μουσείο» για την Αγία Σοφία προχωρά η τουρκική κυβέρνηση.

    Οι εργασίες για την μετατροπή του ιστορικού μνημείου είναι σε εξέλιξη από το πρωί, με τους υπαλλήλους του δήμου να «ξεριζώνουν» όλες τις πινακίδες του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

    Δείτε βίντεο:

    Το Plan B του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκαλύπτει η εφημερίδα Bild για τις 24 Ιουλίου, ημέρα που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά η Αγιά Σοφιά ως τζαμί.

    Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα που επικαλείται διπλωματικούς κύκλους, αντί να ηγηθεί της προσευχής ο Ερντογάν θα κάνει κήρυγμα, για να τονώσει την δημοτικότητά του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. “Όσοι δεν θέλετε να βγάλετε τα παπούτσια σας για να εισέλθετε και όσες δεν θέλετε να βάλετε μαντήλα, κάντε υπομονή. Θα μπούμε μια και καλή μέσα…”
      Η σοφοτερη κουβεντα, αγαπητε Στεφανε, που γραφτηκε σημερα

    2. Αυτοι οι ηλιθιοι θα χασουν τα εισητηρια κα τα μαγαζια τους πελατες,ας προσεχαν.

    3. Που τις βρίσκεται τόσες μαλακίες και τις αμολάτε .
      Πάλι οι τοίχοι θέλουν βάψιμο ενώ είναι φρεσκοβαμμένοι

    4. Η αλήθεια είναι τόσα χρόνια μια ανακαινισουλα την ήθελε. Μπράβο στον ερντο

    5. Ακόμα κατουραει ο ΕΡΝΤΟ, ΝΔ ΠΑΣΟΚΚΕ κιναλ6ςυριζανελλαοβελοαλοιφη για να γλιστράει.

    6. ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ .ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ , ΒΛΕΠΕ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ .

      1. τα γερμανικα προιοντα δεν σε ενοχλουν τα δεχεσαι με χαρα . δεν φτανει τοσα που εχουν κανει οι βρωμογερμανοι στην κατοχη τους εχουμε ακομα στην καμπουρα μας και κανουν κουμαντο εσενα σε πειραξαν τα τουρκικα προιοντα πηγαινε και στα καναλια να φωναξεις και για τα τουρκικα σηριαλ που δειχνουν το μαρκετ σε πειραξε

      2. Τι ξέρεις, αν ξέρεις για τον “Γλάρο” του Σκλαβενίτη;

    7. Δε μπορούμε να κάνουμε μία σταυροφορία ανάλογη του 1204 για την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων καταλλήγοντας στην άλωση της Πόλης;

    8. ΈΜΑΘΑ ΑΠΌ ΠΗΓΉ ΌΤΙ ΕΊΧΑΝ ΈΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑΚΙ. ΠΈΣΑΝ ΑΠΌ ΚΆΤΙ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΈΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ..ΟΙ ΟΙΚΟΔΌΜΟΙ.

      ΑΝΤΕ ΚΑΛΉ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΜΑ.

      .

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      1. Άσε ρε κομπλεξικια με την πηγή σου. Χθεσινό ρεπορτάζ του μακελειο είναι. Έρχεσαι δεύτερη ξυπνια

        1. Κομπλεξικός/η εισαι και φαίνεσαι. Εγω δεν το ειχα διαβάσει, Οποτε καλα εκανε και το έγραψε. Και χάρηκα. Αν ισχυει ειναι μια πολυ καλη είδηση. Σε στεναχώρησα εεεε;;;; Αν πω πως λυπάμαι θα ειναι ψέμα.

    9. Τι κλαιτε ρε; ΟΛΟΙ βριζετε, τοτε ποιος ψηφισε ΝΔ και ΤΣΙΠΡΟΠΑΣΟΚ????
      Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ο ΜΟΥΝΗΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΙΤ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΦΑΣΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    10. Αν δεν πατήσει ούτε ένας Έλληνας, ας την έκανε τζαμί. Χαλάλι του! Αν όμως καταδεχτεί πόδι ελληνικό να μπει στον ναό που βεβήλωσαν και να υποστεί χωρίς πρόβλημα της ύβρι του Ερτντογάν, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    11. φωτιά και τσεκούρι στα μουσουλμανικά σκυλιά.

      1. πΑΨΕ ΜΩΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΣΥ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΑΜΠΟΝ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΣΟΥΛΑ.

    12. καλύτερα τζαμί με κωλοτουμπες μεμετιών παρά περαντζάδα και πασαρέλα για τουριστες και κινεζακια που συνεδευουν σκυλους και γατες που ουρούν στο πατωμα του ναού.
      Μια ντροπή κι ένα αίσχος την καταντησαν ως μουσείο , ως τζαμί τους πείραξε τώρα; Υποκριτές!

    13. Να στείλουμε την έφη τη μπέττυ, την εύα, και τη νόνυ να ανατρέψουν την απόφαση. Αυτές ξέρουν. Άντε καλού κακού στείλτε και το jason. Ohh fuck, oh sheet, oh god. Yes yes yes…

    14. Δεν μασάει ο πολυπολιτισμικός από τέτοια, έχει δώσει εντολή να λανσαρισθεί η κάλτσα παπούτσι και όποια επιθυμεί να εισέλθει να κουρεύεται γουλί. Σιγά τώρα μην τον δουλέψει η στέπα.

      1. Για όποιους αποφασίσουν, υπ’ αυτές συνθήκες, να πάνε τουριστικά, καλά θα τους κάνει και αυτά είναι και λίγα.

    15. Ρε συ χιο. Οι ελληνες πολητικοι δεν αφισαν τιποτα ορθιο.γιατι μας μιλας για τουρκος.

      1. Ψιτ…τουρκάκο….άσε το Giannis…μη ντρέπεσαι για τη μογγολική καταγωγή σου…

    16. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει ο πατριωτης Μητσοτάκης να τον απειλήσει κατάμουτρα…πως;
      Μα να του πει φυσικά πως αν συμβεί κάτι τέτοιο…θα φτιάξουμε και άλλο τέμενος…μεγαλυτερο….για αντίποινα…

    Comments are closed.