ΓΚΕΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΒΟΜΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ – ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ

    Κοινοποίηση:
    19fc748a33ddc0fba87669c8c5f293f3_XL

    Lockdown… μόνο για μη εμβολιασμένους πολίτες προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Κυριακής.

    Ο Α.Γεωργιάδης μίλησε στον ΣΚΑΪ λέγοντας πως «από ‘δω και μπρος, όποια περιοριστικά μέτρα κι αν ληφθούν, θα αφορούν μόνο ανεμβολίαστους, γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει περιορισμούς σε άνθρωπο που δεν κινδυνεύει να μπει σε ΜΕΘ».

    Δηλαδή, την ώρα που οι «ειδικοί» μιλούν για πιθανά νέα lockdown ο υπουργός Ανάπτυξης υποστηρίζει πως αυτό… θα αφορά μόνο τους ανεμβολίαστους. Πως ακριβώς θα λειτουργήσει αυτό, παραμένει άγνωστό.

    Από εκεί και πέρα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε πως μέσα στην εβδομάδα θα συζητηθεί κατά πόσο μπορούν να εφαρμοστούν τα μέτρα που είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση προ δυο εβδομάδων για τους αμιγείς και μεικτούς χώρους εστίασης και διασκέδασης..

    Στη σκιά της διασποράς της μετάλλαξης Δέλτα, ο υπουργός επισήμανε ότι πλέον τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς τότε είχαμε περίπου 500 κρούσματα ημερησίως και πλέον οδεύουμε στις 3 χιλιάδες κρούσματα.

    Διευκρίνισε ότι αυτό που θα συζητηθεί είναι αν τελικά θα υπάρξουν οι μεικτοί χώροι ή αν θα αποφασιστεί να λειτουργήσουν μόνο οι αμιγείς.

    Σε κάθε περίπτωση – υπογράμμισε ο υπουργός – στις 15 Ιουλίου ανοίγουν οι κλειστοί χώροι εστίασης και διασκέδασης και δεν τίθεται κανένα ζήτημα για την παρουσία στους χώρους αυτούς των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί ή που έχουν νοσήσει.

    Πρόσθεσε ότι σήμερα Κυριακή θα παρουσιαστεί στην πλατφόρμα gov.gr η εφαρμογή που θα κατεβάζουν δωρεάν στο κινητό τηλέφωνο οι επιχειρηματίες προκειμένου να σκανάρουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε ότι θα γίνονται αυστηρότατοι έλεγχοι, με βαρύτατες κυρώσεις για όσους πολίτες προσκομίσουν πλαστά πιστοποιητικά, καθώς τα ελεγκτικά κλιμάκια θα έχουν πιο εξειδικευμένα συστήματα και θα μπορούν να εντοπίσουν κάποιο πλαστό πιστοποιητικό που ίσως δεν εντόπισε η εφαρμογή που θα χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    68 Σχόλια

    1. Τετάρτη 14/7…

      Ώρα να φύγουν. Αρκετά ακουσαμε. Πάμε να τους τελειώσουμε.

    2. Ετσι έπρεπε να είχε αποφασιστεί εξαρχής.
      Εγώ, ως εμβολιασμένος, αρνούμαι να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με ανεμβολίαστους ψέκες.
      Αρνούμαι επειδή προστατεύομαι καυά 95% από το εμβόλιο, έστω και αν το υπόλοιπο 5% σημαίνει ότι θα το περάσω ως μία απλή γρίπη στο σπίτι μου (με λίγο πυρετάκο, κρεββατωμένος, κλπ).
      Αδιαφορώ πλήρως αν το ποσοστό να κολλήσουν οι ψέκες στον ίδιο χώρο με μένα είναι 100%, από τους οποίους το 20-30% θα νοσηλευτεί, το 10% θα καταλήξει στις ΜΕΘ και το 5% θα πεθάνει.
      Ενδιαφέρομαι μόνο για τον εαυτό μου, διότι κανένας άλλος δεν ενδιαφέρεται για μένα.

    3. Κακό ψόφο στους προδότες. Πολύ κακό ψόφο. Και στα τσιράκια τους.

    4. τελειωσες γεωργιαδη πηγαινε στους φιλους σου τους εβραιους να σε κανουν αρχηγο της νεας δικτατοριας πουλημενο τομαρι που διαχωριζεις τους ανθρωπους φασιστα ε φασιστα

    5. Έμμεση επίσημη παραδοχή ότι το εμβόλιο το μόνο που παρέχει είναι να μην μπεις σε ΜΕΘ.

    6. Δεν θα βγει Επιτέλους κάποιος Έλληνας,να τον μαζέψει??????

    7. Μά κι εγώ δέν κινδυνεύω νά πάω σέ ΜΕΘ, διότι είμαι ανεμβολίαστος μέ, όμως δέν ανήκω σέ ευπαθή ομάδα. Θά μού φτιάξης ένα πιστοποιητικό ελευθέρας;

    8. Η Κούλα με την παρέα του πρέπει να πιάσουν τα νούμερα που τούς έθεσαν τα αφεντικά τους οι νεο ταξιτες. Άμα δεν δείξει νούμερα, γιοκ μπόνους και super μίζες για τους εθνο προδότες.

    9. Τελικά αυτός ο βρωμερός και αποτυχημένος βιβλιοπώλης είναι για πολλές φαπες.

      Μόνο την φωνη του την πουστικια που ακούω εκνευρίζομαι

    10. ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ

    11. Θα μας κλασεις τ’ @@ ΜΑΛΑΚΑ. Θ’ ερθει και εσενα η ωρα σου που θα παει.
      Εσεται ήμαρ!! Να δω που θα κρυφτείς!

    12. ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

    13. ρε μογκολοφατσα για τους λαθρο δε ακουσαμε τι μετρα θα παρετε ??? α κι αυτοι στα προνομια εντασοντε των εμβολιασμενων μαλιστα οκ οτι πει το αφεντικο

    14. οταν αρχισει να τρωει ξυλο στο δρομο θα δει κι αν οχι τον ιδιο να τις τρωει γιατι κριβετε πισω απο τα πιονια τους μπατσους καποιος δικος του μπορει να πληρώσει τη νυφη

    15. Ναι βρε μ@λακες κυβερνητικοί, να χτίσετε τοιχο σαν το Βερολίνο να χωρίσετε την Ελλάδα στη μέση

    16. Γκάλοπ με κέρδος ένα εμβόλιο της προτίμησής σας Θα γίνει ειδική κλήρωση στο ΣΚΑΙ, Απαντήστε στη παρακάτω ερώτηση:
      Ποιός σας φαίνεται πιο ηλίθιος, πιο μαλάκας, πιο μισέλλην, πιο μισάνθρωπος, πιο γλυφτρώνι, πιο μιζαρόπουλο
      α) ο Άδωνης;
      β) ο Πρωτοσάλτες

    17. Η η ψυχή σας βγαίνει σιγά σιγά ……ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!!!!!

    18. Ο/Η Νεκταριος Χαραλαμπος του Παυλου απο Πευκακια Νεαπολη λέει:

      ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.. ΕΑΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ Ν ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ.. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΚΑΟΥΤΑΙ Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ.. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ..

    19. Το σκεπτικο τους ειναι οτι σε 2 χρονια απο τωρα κανενας δεν θα θυμαται τις πραξεις της πολιτικης μαφιας οσο αναφορα τις ψηφους των πολιτικα αδεσποτων γιατι ο αδωνις και ο καθε αδωνις εχει την εκλογικη του πελατεια και θα επανεκλεγεται μεχρι το τελος του κοσμου δυστυχως για εμας.

    20. Είναι δυνατόν να πάρεις στα σοβαρά αυτόν τον τύπο? Και που ασχολούμαστε αξία δίνουμε στο ανθρωπάκι.

    21. Δυστυχώς εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα μια είναι η λύση…..ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΧΙΑΣ!!!!!!!!!!!!! μέχρι τότε καληνύχτα Ελλάδα.

    22. ξεφτιλισμενε χαντουμη με την τσιριχτη φωνουλα, εχει ο καιρος γυρισματα και προσεχε που κουνας το δαχτυλο γιατι μπορει να σου το δαγκωσουμε. Θελω να σε δω ξεφτιλακι οταν οι ΜΕΘ θα πλημμυριζουν απο εμβολιασμενους… ο ελληνας θα ξυπνησει μονο με γερο ταρακουνημα.

    23. Δώσε κι άλλο πόνο, ω τεράστιε, ω σοφέ, ω τρισμέγιστο της πολιτικής ον, αθάνατε γκαίμπελς!

    24. Μια απο τις αιτες που μου προκαλουν εμετο ειναι ο ντιλερ.. Μαζι με τον Μωυση βεβαιως.
      Κακο ψοφο να’χουν και μαυρο.

    25. Πανω στα κεφαλια σας να πεσει η οργη Του Θεου,αλητες λαοπλανοι,απατεωνες,κομπογιανιτες πολιτικοι και “ειδικοι”!!!!!!!

    26. ΡΕ ΠΑΡΑΣΙΤΟ,ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΤΙΣΕΙ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ?ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.150EURO ΣΤΟΥΣ ΕΩΣ 24 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΔΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ??
      ΠΩΣ ΕΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΛΕΦΤΑ?
      ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ?
      ΕΧΕΤΕ ΦΙΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΥΧΟΝ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΟΥΝ….ΤΥΧΑΙΟ?
      ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

    27. Επειδή το τζαμί άνοιξε με εσένα υπουργό, βάλε τα βίντεο τι έλεγες παλιά για τζαμί και λαθρομετανάστες και νέα δημοκρατία και siemens. Και ζητάς εσύ τώρα να σε πιστέψουμε για τους εμβολιασμούς, εσύ που “ξέχασες” τι έλεγες για το τζαμί και για τα υπόλοιπα. Προτείνω αντί να βγάζεις πύρινους λόγους για τον εμβολιασμό, να βγάλεις πύρινους λόγους υπέρ του τζαμιού. Και μετά βάλε και ολίγη από πρέσπες που είπες ότι θα ψηφίσεις τα μνημόνια που θα φέρετε για ψήφιση τον Σεπτέμβριο. Και από κάτω να χειροκρατάνε ο τσίπρας και ο κοτζιάς που υιοθέτησες τις θέσεις τους! Αντί να ασφαλίσετε τα σύνορα που λέγατε προεκλογικά, γίνατε διεθνιστές σαν την ρεπούση και πάτε να ασφαλίσετε τα εστιατόρια από τους έλληνες! Και οι λαθρομετανάστες να λοιάζονται που έλεγε και η τασία και σε αυτούς να μην κάνετε το εμβόλιο. Γρήγορα στο τζαμί.

    28. Ας προσέχατε τι ψηφίζατε . Τώρα θα τους λουστείτε μέχρι τέλους.

    29. Επειδή ο τύπος είναι η προσωποποίηση της γελοιότητας, (αλήθεια, ‘ΑΔΩΝΙΣ’ βαφτίστηκε;) και δεν θα πρέπει ούτε οι εναπομείναντες υποστηρικτές (;) του να τον παίρνουν πλέον στα σοβαρά, θα σας πρότεινα και σκεφτείτε το, συχνά πυκνά να ανεβάζετε στην ιστοσελίδα σας τα δύο βιντεάκια, τα συγκεκριμένα, του πόσο έβριζε τη Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και εν συνεχεία ενσωματώθηκε σε αυτήν και το πόσο έβριζε τον Σαμαρά και μετά του τόπαιζε πρωτοπαλλήκαρο για τα ‘οφίτσια’. Αν θέλετε να γελάνε όλοι μαζί του, αυτό να κάνετε…

    30. κρεμαλα ξεσηκωνομαστε και τους πεταμε αρκετα

    31. Δεν ξέρατε τι σημαίνει ΝΔ;;; Τους δώσατε ξανά εξουσία και μάλιστα με αυτοδυναμία;;; Καλά να πάθετε ζώα. Υπομονή άλλα 2 χρονάκια καραντίνες και πείνα. Μετά ξέρετε εσείς, ΣΥΡΙΖΑ να μας “ξανασώσει” όπως μας “έσωσε” το 2015….

    32. κοπρόσκυλο του κερατά! τζανταρμάς της συμμορίας του καλτσεστρούτσι.

    33. 8 εκατομυρια Ελληνες δεν ειναι σημερα σε θεσει να πιασουν τα τριακοσια λυσασμενα σκυλια της βουλης
      και να τα στησουν στα πεντε μετρα μονον ετσι θα γλυτωση ο τοπος.
      Επειδη και η δικαιοσυνη της Ελλαδος σημερα χρεοκοπησε ,υπαρχει μονον ενας τροπος
      να επιβαλει δικαιοσυνη ο λαος.
      Ο μονος ο τροπος αν θελουμε να υπαρχουμε ως Ελληνες και ως λαος ειναι να εκτελεστουν οι τριακοσιοι της βουλης και οι ομοφρονουντες μ αυτους για να ειμαστε αξιοι των προγονων μας και της ενδοξης ιστοριας μας

    34. Γνωστοί πήγαν στο mall να κάνουν τεστ και επειδή αυτός που τα έκανε ήταν γνωστός του του είπε φύγε σήμερα γιατί έχουμε εντολή να τους βγάλουμε όλους θετικους.

    35. Και νομίζεις ρε ηλιθιε ότι τώρα φοβήθηκαμε; πάρτε δρόμο όσο είναι νωρίς. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Τσακιδια.

    36. Παρανοϊκό σκουπίδι που αντί να είναι σε υπόγειο ψυχιατρείου με σίδερομπαλα στο πόδι είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Καμμιά σωτηρία.

    37. δηλαδή ο τουρίστας που δεν είναι εμβολιασμένος και έχει έρθει 10 μέρες στη χώρα μας, πρέπει να κάνει 3-4 rapid test για να κάτσει να φάει σε μια ταβέρνα? Ή τα μέτρα ισχύουν μόνο για τους Έλληνες?Αν περιμένω πακέτο την παραγγελία μου θα φάω πρόστιμο??

    38. ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΠΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ.

    39. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΣΒΕΡΚΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ;;; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    40. Βιβλιοπώλης, αποτυχημενος βουλευτής απειλεί τους Έλληνες! Από που σε κρατάνε εσένα, μπουμπούκο, ήθελα να ήξερα, ποιος ξέρει τι έχει κάνει και τον βάζουν και τα λέει αυτά…

    41. ΜΗΔΕΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ
      ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ
      ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ
      ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..

    42. Ανοιξανε τα συνορα οπως περυσι και περνανε οι βαλκανιοι και οχι μονο με πλαστα πιστοποιητικα! Ο κυριος υπουργος ουτε βιβλια δεν θα μπορει να πουλαει αυριο για να ζησει! Εχει η ζωη γυρισματα!

    43. 😂😂😂 και μετά ξύπνησες ψυχάκια!! μωρή λουγκρα αφου οι εμβολιασμένοι νοςούν και μεταδίδουν τον ιο, γιατί να μην κλειστούν αυτοί;;

    44. Μη μου κουνάς το δάκτυλο γιατί από μας ζείτε παράσιτα της νέας τάξης

    45. Έχουν λυσσάξει. Αυτοί θα καταργήσουν κάθε έννοια επιστήμης για να περάσουν την μισανθρωπία τους. Φυσικά και νοσούν και μπαίνουν και στις ΜΕΘ οι εμβολιασμένοι. Αλλά η κυβέρνηση αδιαφορώντας πλήρως για το σύνταγμα θέλει να επιβάλλουν στο κόσμο να κάνει κάτι που δεν θέλει ο κόσμος να αποδεκτεί.

      1. Οι εμβολιασμένοι που μπαίνουν στις Μ.Ε.Θ. είναι απειροελάχιστοι. Οι περισσότεροι εμβολιασμένοι το περνούν ήπια ή ασυμπτωματικά, αλλά και όσοι χρειαστούν νοσηλεία συνήθως πηγαίνουν σε απλή κλίνη covid.

    46. Ρε Άδωνη πειραματόζωα δεν θα γίνουμε.

    47. Μήπως επιδιωκετε την κοινωνική έκρηξη; Μήπως αυτές είναι χρονιά τώρα οι εντολές που παιρνετε απο τους δήθεν συμμάχους μας, για να δώσουν τη χώρα, για ίδια συμφέροντα; Προσέξτε καλά, γιατί δεν είναι τυχαίες οι πολιτικές συμμαχίες που ετοιμάζετε & ο Ελληνικός λαός δεν είναι ηλιθιος. Τουλάχιστον όχι το μεγαλύτερο μέρος του. Κουλή σε βλέπω στο Ειδικό Δικαστήριο.

    48. Μπούρδες τα κρούσματα μέσα στο κατακαλόκαιρο ένας ιός γρίπης, πέρυσι που δεν υπήρχαν εμβολιασμένοι δεν υπήρχαν κρούσματα. Άλλα μέτρα για τους ανεμβολίαστους υπάρχουν; Π.χ. απαλλαγή φόρων; Δεν θέλουμε να τους πληρώνουμε αυτούς τους φασίστες, ας τους πληρώνουν οι ραγιάδες που τους ψήφισαν!

      1. Χμμμμ…..εδώ παίζει να γίνεται το εξής, οι μπολιασμενοι γέροι και μικρότερης ηλικίας ίσως να μεταδίδουν ακίδα στα πιτσιρίκια και αυτά να έχουν κάποια συμπτώματα όπως του ιού.
        Και όταν κάνουν το τέστ του γιοκα αυτό να βγαίνει θετικό. Ίσως, λέω ίσως.
        Πάρτε παράδειγμα το Ισραήλ που ανακοίνωσε έξαρση ιώσεων προσφάτως.
        Τώρα το τι πραγματικά γίνεται μόνο οι φαρμακευτικές γνωρίζουν.

    49. Θα φύγετε νύχτα νοπαναμου… Δε θα ξέρετε που να κρυφτειτε… Θα σας τσακισουμε

    50. Άδωνις ο καλύτερος Βουλευτής του συστήματος…..

    51. Πλαστά πιστοποιητικά υπάρχουν. Πλαστές κρεμ@λες, όχι.

    52. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ?

    53. Απαιτώ να δω το πιστοποιητικό εμβολιασμού του συγκεκριμένου «κυρίου», της γυναίκας του και των παιδιών του. Μετά μπορεί να απαιτήσει και από τους άλλους..

    54. Ρε έναν χαβαλέ που θέλει να μας κλείσει μέσα γιατί νοιάζεται περισσότερο αυτός για μένα πχ από ότι εγώ

    55. Δεν τον πειράζει τίποτα τον Έλληνα έχει πάθει τοοοοσα πολλά αυτά τα χρόνια που δεν τον πειράζει τίποτα. Ούτε και το εμβόλιο πρόκειται να κάνει αμα δεν θέλει ότι και να κάνουν!

    56. Πηγαινε σε καμια γωνια και ψοφα βιβλιοπωλη γελοιε

    57. Πιστοποιητικό νόσησης ??????????????
      Βαρύτατες κυρώσεις αν δεν έχεις νοσήσει ??????

      1. Εμ, πώς θα στείλουνε τα στοιχεία και το γονιδίωμα των νοσούντων στην εταιρεία στο εξωτερικό? (δε θυμάμαι το όνομά της). Μην ξεχνάμε ότι έχουν δώσει την περίφημη λίστα των νοσούντων σε εταιρεία με τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Για πιο λόγο?

    58. Ήρθε η ώρα για το δικό σου lockdown ξεφτιλισμένε κολωτούμπα.

    59. πηγαινε βαλε κανα παγκο να πουλας βιβλια και μην κανεις το γιατρο για εμβολιασμενους και μη

    60. ΝΤΠ. Θα μπεί φράκτης μεταξύ εμβολιασμένων κ ανεμβολίαστων. Οι διακρίσεις θα γίνονται σε όλα, όχι μόνο στην εστίαση. Απλα ξεκινάνε απο εκέι γιατι θεωρούν οτι θα εχουν μηδενικες αντιδράσεις από τον κλάδο, αφού δίνουν χρήματα..

    61. Αυτό τον τύπο τον ακατανόμαστο που κάποτε σε κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς μικρής εμβέλειας που κρατούσε και σήκωνε τα βιβλία του ω σαν χαμάλης και τσίριζε σαν τρελός κάποιοι τον εκλέξαν στη βουλή με το ΛΑΟΣ, και μετά , αυτός τους πούλησε όπως τον αρχηγό του και αφού ταυτόχρονα έβριζε το κόμμα που πήγε (και τα βλήματα τον δέχτηκαν ) μετά βαίων και κλάδων τον έκαναν βουλευτή υπουργό και αντιπρόεδρο στο κόμμα τελικά καμία σωτηρία δεν υπάρχει στον τόπο αυτό η μαλακία είναι ανίκητη.

    62. Μάγκες με δέκα μπάτσους γύρο τους,έλα ρε βλάκα να μου το πεις κατάμουτρα και μόνος , σκατό μπούλη, αλλά δε φταις εσύ οι μαλακές που σε ψηφίζουν, αυτά τα ζώα

    63. Αδωνάρα έχετε τελειώσει και δεν το ξέρετε.

    64. Καλα βγαλε πρωτα το βραχιολι και μετα κοιτα να δης αν ερχομε βλ@μενε

    Comments are closed.