ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΦΩΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ – ΟΥΤΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ – ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    Γιώργος Τράγκας

    Άφωνος με τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα, εμφανίστηκε ο μεγαλύτερος αδελφός του Νίκος, μετά την αποκάλυψη της ιδιόχειρης διαθήκης του δημοσιογράφου, που ο ίδιος συνέταξε και υπέγραψε πριν από τέσσερα χρόνια στο Μονακό.

    Όπως αναφέρει ο ετεροθαλής αδελφός του δημοσιογράφου, από τον πρώτο γάμο του πατέρα τους, όχι μόνο δεν γνώριζε τα περιουσιακά του στοιχεία, αλλά και οι δυο τους δεν ήταν και τόσο δεμένοι μεταξύ τους, ώστε να αποκαλύπτουν ο ένας προσωπικά ζητήματα στον άλλον: «Δεν σχολιάζω τίποτα απολύτως και ούτε έχω κάποια σχέση με αυτά. Δεν ασχολούμαι και δεν έχω ιδέα για τα περιουσιακά στοιχεία του αδελφού μου. Ήμασταν φυσικά αδέλφια, αλλά τα οικογενειακά μας θέματα τα είχαμε ξέχωρα. Δεν γνώριζα τίποτα για όλη αυτή την περιουσία που άφησε, αλλά και από την άλλη δεν μου φαίνεται και τόσο παράξενο. Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις μας δεν ήταν τέτοιες, ώστε να μοιραζόμαστε αυτού του είδους τα θέματα μεταξύ μας. Εκείνος ήταν δημοσιογράφος εγώ μηχανικός».

    Τα δυο αδέλφια είχαν να μιλήσουν από το περασμένο καλοκαίρι, όπως είχε αναφέρει λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του δημοσιογράφου τον Δεκέμβριο από επιπλοκές του κορωνοϊού ο Νίκος Τράγκας, τότε που τον συμβούλευε να εμβολιαστεί εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε:

    «Είχε μια άποψη δική του, πίστευε πως δεν έπρεπε να εμβολιαστεί και το πλήρωσε τελικά με την ζωή του. Από το καλοκαίρι που είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο του είχα πει “Γιώργο εμβολιάσου”. Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο. Αν με ρωτήσετε φυσικά και είμαι λυπημένος που έφυγε έτσι, αλλά περισσότερο αισθάνομαι πως είμαι θυμωμένος γιατί πήγε τσάμπα. Εξαιτίας της υγείας του έπρεπε να είχε εμβολιαστεί με το που εμφανίστηκε το εμβόλιο. Ήταν γιος γιατρού και έπρεπε να είχε εμβολιαστεί. Δυστυχώς ο Γιώργος δεν άκουγε έκανε το δικό του. Έπρεπε να είχε ακούσει τον γιατρό».

     

    Η χειρόγραφη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα που αποκάλυψε άγνωστα ακίνητα, καταθέσεις και θυρίδες

    Ισχύει, επειδή πριν από περίπου τρεις εβδομάδες εμφανίστηκε η ιδιόχειρη, κρυφή μέχρι πρότινος, διαθήκη του Γιώργου Τράγκα, η οποία έχει συνταχθεί πριν από τέσσερα χρόνια στο πριγκιπάτο του Μονακό.

    Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, λοιπόν, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου του 2018, ο Γιώργος Τράγκας στα 69 του χρόνια τότε, συνέταξε την ιδιόχειρη διαθήκη του.

    Στη διαθήκη αποκαλύπτονται οι τελευταίες επιθυμίες του εκδότη-δημοσιογράφου, ενώ στο παρασκήνιο της αποκάλυψής της έρχονται να προστεθούν νέα ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική, τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες στο Μονακό, αλλά και καταθέσεις σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ.

    Ακόμη και το 2021 ο Γιώργος Τράγκας αγόρασε άλλη μια κατοικία στο Σεν Τροπέ, ένα από τα πλέον διάσημα θέρετρα του διεθνούς jet set, ενώ άγνωστο παραμένει το χρονικό διάστημα που απέκτησε άλλα δύο σπίτια. Το πρώτο εξ αυτών βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Αντζελες, όπου τα ακίνητα κοστίζουν μια περιουσία, ενώ το δεύτερο εντοπίστηκε στην Ουάσινγκτον. Αμφότερα τα ακίνητα, πάντως, ήταν άγνωστα μέχρι τώρα σε όλους σχεδόν – πλην της κυρίας Μαρίας Καρρά.

    Η χήρα του Γιώργου Τράγκα άλλωστε φέρεται να διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στον ενδοοικογενειακό πόλεμο για την κληρονομιά του συζύγου της, ειδικά σε ό,τι αφορά την ιδιόχειρη διαθήκη που συνέταξε ο ίδιος.

    Αυτά που ξεκαθαρίζει ο αποθανών στις 15 σελίδες της γιατί πολλά παραμένουν αδιευκρίνιστα, αφορούν και τους τρεις κληρονόμους του, δηλαδή την τελευταία του σύζυγο και τους δύο γιους του, Γιάννη και Φρέντυ.

    Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα αποκτήματα, ειδικά αυτά της Γαλλίας, το εντυπωσιακό διαμέρισμα της οδού Victor Hugo, μια ανάσα από την Αψίδα του Θριάμβου, κατέληξε εξ ολοκλήρου στον Γιάννη Τράγκα.

    Αντίθετα, η εκπληκτική βίλα της Νίκαιας στην Κυανή Ακτή, με την απίστευτη θέα, την εσωτερική πισίνα και τους φοβερούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κατέληξε εξ ολοκλήρου στη Μαρία Καρρά, που κατείχε ήδη το 70% και ο αποθανών της άφησε και το υπόλοιπο 30%.

    Η κυρία Καρρά μαζί με τον Γιάννη Τράγκα θα είναι πλέον συνιδιοκτήτες με ποσοστό 50% στο εντυπωσιακό διαμέρισμα του ουρανοξύστη Olympic Tower που έχτισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης στο Νο 641 της 5ης Λεωφόρου στην καρδιά του Μανχάταν. Εκεί όπου διατηρούσε διαμέρισμα και η οικογένεια Gucci, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι το μόνο από τα ακίνητα της Αμερικής που περιλαμβάνεται ονομαστικά στο χειρόγραφο που απηχεί τις τελευταίες επιθυμίες του δημοσιογράφου-εκδότη.

    Γιάννης Τράγκας και Μαρία Καρρά θα είναι συνιδιοκτήτες του διαμερίσματος που βρίσκεται στον ουρανοξύστη Olympic Tower, που έχτισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης, στο Μανχάταν

    Αντίθετα, δεν υπάρχει καμία αναφορά στη διαθήκη για τα σπίτια στο Μαϊάμι και το Λας Βέγκας, ενώ μόλις πρόσφατα έγινε γνωστή η πληροφορία ότι αυτός ο άτυπος βασιλιάς του real estate έχει αγοράσει άλλα δύο σπίτια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Το πρώτο βρίσκεται στην Ουάσινγκτον και το δεύτερο στη συνοικία των διάσημων σταρ του Χόλιγουντ, το Μπέβερλι Χιλς, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τιμές και τετραγωνικά μέτρα. Κι εδώ, πάντως, μπορεί να προκύψει θέμα, αφού οι τρεις κληρονόμοι θα πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή για το πώς θα μοιραστούν δίκαια, ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι και να μην ανακύψει νέος εμφύλιος.

    Σε ό,τι αφορά τον γιο του Φρέντυ, του αφήνει το 30% των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσε στις ΗΠΑ, οι οποίοι είναι άγνωστο προς το παρόν τι ποσά περιέχουν, ενώ το υπόλοιπο 70% μοιράζεται ακριβώς στη μέση -δηλαδή 35% έκαστος- στον Γιάννη Τράγκα και τη Μαρία Καρρά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Ο Τζοχατζοπουλος μπροστά του ήτανε γατάκι!

    2. Πάντως έχει πλάκα…Να πεθάνεις από το βιολογικό όπλο(COVID-19) του Αφεντικού σου.(ΗΠΑ βρε ΣΙΑ μια κουβέντα πως κανείς έτσι)
      Η Θεία δίκη για τον Θείο Γιώργο .

    3. Υποκρισία εν τή…… απειριοστή!!!! Οι φαρισαίοι ωχρειούν έμπροσθεν τοιούτων υποκριτών. Αντί ο ταλαίπωρος νά πλουτίζει διά τήν ψυχήν του πρός ευαρέστηση Τού Κυρίου καί Θεού μου Ιησού Χριστού, προετοιμαζόμενος διά τήν Καλήν Απολογίαν εν ώρα αδεκάστου Κρίσεως, ούτος επέρριψε τήν αφοσίωση καί εμπιστοσύνη του εν τή αδηλότητι τού ματαίου πλούτου. Τί κι’άν Ο Θεός ηχηρώς υπαγορεύει :::: «πλούτος εάν ρέει μή προστίθεσθε καρδίαν»(1);;;;; Αύτη η λυπηρά περίπτωση μού υπενθυμίζει τό κατά τήν αρτοκλασίαν εν Εκκλησίαις ψαλμικό :::: «πλούσιοι επτώχευσαν καί επείνασαν, οι δέ εκζητούντες (ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ) Τόν Κύριον ουκ ελαττωθήσοντε παντός (ΑΙΩΝΙΟΥ) αγαθού»(2). Είθε Ο Πολυεύσπλαγχνος Κύριος νά τόν ελεήση. Διάχυτος πλάνη πλέον κατατρώγει τάς ψυχοσωματικάς υπάρξεις τών ψυχρών καί αδιάφορων Χριστιανών, επαληθεύοντας τό προφητικόν :::: «….. καί πορεύσονται ως τυφλοί (πνεύμα πλάνης)…..»(3).
      1) Ψαλμ. ΞΑ’11
      2) Ψαλμ.ΛΓ’11
      3) Πρ.Σοφονίας Α’14…..

    4. Τράγκα.
      Εκεί που είσαι τώρα,θα τα δης ολλα.
      Λαμογια

    5. τη δουλεια του εκανε ο αειμνηστος τραγκας.Εψαχνε να βρη κοροιδα οπως κανει συνηθως ο μεσος Ελληνας και τα βρηκε.Ας τους αποκληρωσει ολους και η περιουσια του να παει– αν βεβαια το επιτρεπει η διαθηκη του -σε προσωπα που του σταθηκαν.Δεν υπαρχει φτωχος αν δεν υπαρχει πλουσιος, ασθενης η υγιης κλπ κλπ με δυο λογια στοιχειωδης νομος της φυσικης ΣΥΝ , ΠΛΗΝ

    6. Υποκρισία εν τή…… απειριοστή!!!! Οι φαρισαίοι ωχρειούν έμπροσθεν τοιούτων υποκριτών. Αντί ο ταλαίπωρος νά πλουτίζει διά τήν ψυχήν του πρός ευαρέστηση Τού Κυρίου καί Θεού μου Ιησού Χριστού, προετοιμαζόμενος διά τήν Καλήν Απολογίαν εν ώρα αδεκάστου Κρίσεως, ούτος επέρριψε τήν αφοσίωση καί εμπιστοσύνη του εν τή αδηλότητι τού ματαίου πλούτου. Τί κι’άν Ο Θεός ηχηρώς υπαγορεύει :::: «πλούτος εάν ρέει μή προστίθεσθε καρδίαν»(1);;;;; Αύτη η λυπηρά περίπτωση μού υπενθυμίζει τό κατά τήν αρτοκλασίαν εν Εκκλησίαις ψαλμικό :::: «πλούσιοι επτώχευσαν καί επείνασαν, οι δέ εκζητούντες (ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ) Τόν Κύριον ουκ ελαττωθήσοντε παντός (ΑΙΩΝΙΟΥ) αγαθού»(2). Είθε Ο Πολυεύσπλαγχνος Κύριος νά τόν ελεήση. Διάχυτος πλάνη πλέον κατατρώγει τάς ψυχοσωματικάς υπάρξεις τών ψυχρών καί αδιάφορων Χριστιανών, επαληθεύοντας τό προφητικόν :::: «….. καί πορεύσονται ως τυφλοί (πνεύμα πλάνης)…..»(3).
      1) Ψαλμ. ΞΑ’11
      2) Ψαλμ.ΛΓ’11
      3) Πρ.Σοφονίας Α’14…..

    7. Γιαυτο μην πιστευετε κανενα
      ολοι για τον εαυτουλη τους μονο νοιαζονται Απαγοητευεται καθε μερα ο ευκολοπιστος και αγνος Ελληνας Δεν βαριεσαι ολους τα σκουλικια τους τρωνε Βεβαια αλλο ναζεις μεσα στην χλιδη και αλλο μεσα στην φτωχεια και την κοροιδια Καλο του ταξειδι και χαρα σε αυτους που θα τα φανε Οι τυχερουληδες………

    8. Το Μακελειό οφείλει να τα βγάλει όλα στη φόρα.
      Μην μου πείτε ότι πέσατε από τα συννεφα! Είστε το
      μέσο των αποκαλύψεων.

    9. Αχ καημενη μου ΕΛΛΑΔΑ σε κανανε Αγελαδα ολοι να σε αρμεξουνε απο παντου!!!

    10. Κάπου είχα ακούσει παλιότερα για περιουσία 600Μ μάλλον έτσι είναι. Προσεξτε όσους γκαρίζουν κατά πολιτικών.

    11. Στεφανε μονο Ηλιας.

      Ολοι οι αλλοι ειναι λαμογια με πολλα λεφτα στις τραπεζες.

      Στεφανε ξυπνα δεν εχουμε χρονο.

    12. Φαντασου ποσα θελουν για συντηρηση επισκευες ,ενφια,φορους κλπ

    13. ακομα ηχουν στα αυτια μου οι αγριοφωναρες του για το τηλεφωνικο κεντρο που ειχε δωρησει στον κουλη η στην αδελφη του η σιμενς , μεγα σκανδαλο και χρηματισμος πολιτικου , και καθε μερα τα ιδια και τα ιδια , γκαριζε για τα δικια του φτωχου λαου. και αυτος απο που τα βρηκε τοσα εκατομμυρια και αγοραζε τα φιλετα -ακινητα στις ακριβωτερες περιοχες του πλανητη που θα τα χαρει τωρα η χηρα και λοιποι συγγενεις.. ενας μεγαλοδημοσιογραφος ηταν μεν που ομως δ\εν δικαιλογειται να εχει τοσα χρηματα ,ουτε κληρονομησε καποιο θειο η πατερα πλουσιο , αρα………… ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του . τωρα κειτεται μεσα στη γη σε ενα κουτι 2 μετρων και σε τρια χρονια σε ενα κασελακι .

    14. ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ 8 ΕΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 28 ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΛΟΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΛΠ ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ .

    15. χαχαχα για δειτε ρε εναν σωτηρα του εθνους

    16. Εντάξει αυτα λιγο πολύ τα ξέρουμε,το μετα ομως ; θα μοιραστεί τιποτα στον δυστυχισμένο ελληνικό λαο ; αλλα τι ρωταω , μονο τα κορόιδα πληρώνουν μια ζωη φορους και μεταβιβάσεις για τα παιδια τους …. να αλλαξει το κωλοσυστημα επιτελους !!!!να τρωει και ο άστεγος ,ρε καταραμενοι !!!!οι φτωχοί αυτοκτονουν για τα αισχη σας ρε χαραμοφαιδες !!κοπροσκυλα δοσιλογοι προδοτες του εθνους !!!

    17. Κανείς δεν ρωτά το πόθεν έσχες; Γιατί με μισθό δημοσιογράφου αυτά δεν γίνονται ακόμα και αν παίρνεις 100.000 το χρόνο.

    18. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΟΝ?
      ΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ?

    19. Φανταστειτε να παρουσίαζε τα ίδια περιουσιακά στοιχεία ο Κασιδιάρης
      δέν θέλω ούτε να το σκέπτομαι τι θα γινόταν !!

    20. κι ομως, πολλοι ακροδεξιοι θα τον ψηφιζαν στις εκλογες

    21. ΝΑΙ!!! Η..”ΑΝΤΙ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΕΙΑ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΠΕΔΩΣΕ!!! 3,”ΣΟΒΑΡΕΣ” ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ,ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ..ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ”,ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΞ-ΥΠΑΙΡΕΤΟΥΣΕ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ “ΑΥΤΕΣ”!!!

    22. Λαμογια ψευτοπατριωτες όπως πάρα πολλοί

    23. Κρίμα. Δεν έζησες γιωργο να χαρείς τα πλούτη σου!!!!!!!

      1. Κρίμα. Δεν έζησες γιωργο μου να κάνεις και λίγο το κομμάτι σου με την πολιτική!!!

    24. Ελπίζω όσο ηταν διασωληνομενος να είχε τον χρόνο να καταλάβει ότι τα ίδια τετραγωνικά υπόγειου διαμερίσματος με όλους εμάς θα επαιρνε

    25. Ο τυπος αυτος διαχειριστηκε καπου 100-200 εκατομμυρια, αν υποθεσουμε οτι καθε σπιτι κοστιζει κανενα δεκαρικο εως εικοσι, συν τις καταθεσεις, κτλ. Τι να λεμε στους ψεκες που τον πιστευαν;

    26. πόθεν έσχες, μεγάλα πρόστιμα και κατασχέσεις αλλά έδω δεν είναι
      κράτος, είναι ενα απέραντο μπουρδέλο της αρπαχτής με πρόβατα για ψηφοφόρους
      ο μακαρίτης ήθελε να κάνει και κόμμα.

    27. Χαχα..Ο υπηρετης του λαού που έκανε και κριτική για τήν κοινωνική ζωή του τόπου και ήταν συμπαραστάτης τών φτωχών και έχοντας λαϊκή απήχηση. O Λαϊκός πολιτικός που θα κατέβαινε και σε εκλογές με κόμμα και που μερικοί εδω μεσα θα τον ψηφίζατε όντας ένθερμοι υποστηρικτές του..Χαχαχα..ΚοιρόΪδα..Ζωή χαρισάμενη τώρα για την χήρα και τα παιδια του. Χειμώνας στο Μιami Beach και στο Beverly Hills με ενδιάμεση στάση 5th Αve και καλοκαίρι Παρίσι και Κυανη Ακτή. Ζωάρα.

    28. ……μεγαφωνακι επι πληρωμης ατοφιος…..παντοτε με θυμιζε τις δεκαετιες απο το 1930 εως το 1990 τις βαρβαροφωνες των επιτηδειων ασιατων.

    29. Συνήθης τακτική της περιουσίας φυλής για φορολογικούς κ άλλους προφανείς λογους να μοιράζονται τα ακίνητα πλούτη.Τα οποία βεβαίως μετά τη αντάρα θα τα φορτωθει άλλος,μέσω δικηγόρου,τη διαχειριση των.
      Καλή ανάπαυση να έχει ο άνθρωπος.

    30. Θα τα γλεντήσουν στη υγεία του κορόιδου που την πάτησε σαν πρωταρησ και είναι στον τάφο Τον Τράγκα τον έσωσε ο Αθανασιαδης της βραδινής μέσω Καραμανλή και Ευταξία Αν δεν υπήρχαν αυτοί τίποτα δεν θα γίνονταν Αντί ο μακαρίτης να είναι στη βίλα του στη Γαλλία έκανε ανοησίες και τα έχασε όλα Παράδειγμα για όλους πάνω από 60 χρ φάτε τα λεφτά σας και γρήγορα μην αφήνετε δέκατα σε κανένα

      1. Σωστός. Ξεσκίζεσαι να μαζέψεις για τα πατασταρδάκια κ αυτά δε σου φέρνουν ουτε ποτηρι νερό αν δεν είσαι καλος χορηγός. Στο προκείμενο: δε γίνομαι εκτελεστικό όργανο για να θρέψω την οικογένεια μου, σαν τον τραγγα.

    31. Όσα σπίτια και λεφτά και αν είχε πάλι 2 μέτρα γή πήρε. Δεν τον έσωσε κανείς. Μάλιστα ίσως τον έκαναν να φύγει και νωρίτερα…

    32. Καταραμένη φτώχεια δηλαδή… σε κανένα ίδρυμα για αναξιοπαθούντες άφησε τίποτε; Επειδή αγαπούσε πολύ την Ελλάδα και ήθελε να μας σώσει κι αυτός… γι αυτό ρωτάω…

    33. Είδες αν δουλεύεις σκληρά ποσα μπορείς να αγοράσεις…..

    34. Ή πράκτορας ήταν, ή πληρωνόταν από Σώρος, Κίσινγκερ κλπ. για να κάνει την προπαγάνδα του. Τόσα λεφτά ως δημοσιογράφος δε γίνονται.

      1. Από ΚΑΝΕΝΑ επάγγελμα δεν βγαίνουν χρήματα που σου επιτρέπουν να αγοράζεις ακίνητα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ εκατομμυρίων εκτός αν είσαι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΛΑΜΟΓΙΟ σαν τον συγκεκριμένο που μας το έπαιζε και άνθρωπος των αξιών και του ήθους.

      2. ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΦΟΡΕΙΟ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

      3. ηταν σιγουρα πρακτορας των αμερικανων. αυτο δεν τον εμποδιζε να κανει παραλληλα και λαμογιες

    Comments are closed.