ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ: ΠΑΡΝΗΘΕΣ, ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΛΕΣ, ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΚΕΣ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΘΕΡΕΤΡΑ, ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΒΒΒΒΒ

    Το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι M 6 έστειλε κρυφά ηχογραφημένα πλάνα από τα παράνομα δείπνα που έλαβαν χώρα σε ένα «υπόγειο εστιατόριο»
    Τρέχουν ἀφηνιασμένοι πια να φέρουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, χωρίς προκαλύψεις και προσχήματα…

    Το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι M6 έστειλε κρυφά ηχογραφημένα πλάνα από τα παράνομα δείπνα που έλαβαν χώρα σε ένα «υπόγειο εστιατόριο που βρίσκεται σε ένα όμορφο μέρος» του Παρισιού. Γιατί δεν παίχτηκε το θέμα στα μεγάλα ελληνικά ΜΜΕ; Μήπως να ψάξουμε και στην Ελλάδα για κάτι παρόμοιο…;

    Ακόμα και τώρα που οι Παριζιάνοι συνεχίζουν να αγωνίζονται να ζήσουν κάτω από το δρακόντειο Απαγορευτικό, μέλη της γαλλικής ελίτ, ενδεχομένως σύμφωνα με το γαλλικό ρεπορτάζ και υπουργοί της κυβέρνησης, έχουν συλληφθεί να παρευρίσκονται σε κρυφά εστιατόρια στη γαλλική πρωτεύουσα.

     

    Το κλιπ δείχνει τους επισκέπτες του εστιατορίου χωρίς μάσκες να φιλούν ανοιχτά ο ένας τον άλλον και να παραβιάζουν τους κανόνες κοινωνικής απόστασης. Φαίνεται επίσης ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των επισκεπτών που επιτρέπονται.

    Το κόστος των γευμάτων – έως και 490 ευρώ ανά άτομο, υπογραμμίζει το γεγονός ότι ο ιδιωτικός σύλλογος εξυπηρετεί αποκλειστικά τους πλούσιους επισκέπτες.

    Δείτε το βίντεο:


    Χαβιάρι, σαμπάνια, μενού από κορυφαίους σεφ και υποχρεωτική αφαίρεση μάσκας … Οι δημοσιογράφοι μας μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε αυτά τα υψηλά μυστικά πάρτι που διεξάγονται επί του παρόντος στο Παρίσι.

    Σύμφωνα με έναν ανώνυμο διοργανωτή τέτοιων εκδηλώσεων, που αργότερα αποκάλυψε ότι είναι ο Pierre-Jean Chalencon, ιδιοκτήτης του Palais Vivienne, συμβαίνουν δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα και συμμετέχουν υπουργοί της κυβέρνησης.

    Ο Chalencon ισχυρίστηκε στη συνέχεια ότι αστειεύτηκε όταν παραδέχτηκε τις παραβάσεις.

    Χθες το βράδυ, ο γενικός εισαγγελέας του Παρισιού Remy Heitz ξεκίνησε έρευνα για το θέμα, ισχυριζόμενος ότι οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες θα διωχθούν.

    «Εάν οι υπουργοί ή οι βουλευτές έχουν παραβιάσει τους κανόνες, πρέπει να πληρώσουν πρόστιμα και να τιμωρηθούν όπως και κάθε άλλος πολίτης», δήλωσε η υπουργός κα Marlene Schiappa.

    Αυτό είναι μόνο το πιο πρόσφατο παράδειγμα μελών της κυβέρνησης και κυβερνητικών/κομματικών παρατρεχάμενων στις μεγάλες δυτικές χώρες, αποφεύγοντας τις ίδιες απάνθρωπες πολιτικές των Απαγορευτικών που επιβάλλουν στους άλλους ανθρώπους.

    Τον περασμένο μήνα, ο παγκοσμιοποιητής John Kerry είχε συλληφθεί να αφαιρεί την μάσκα προσώπου του, από τη στιγμή που επιβιβάστηκε σε μια πτήση για τη Βοστώνη.

    Ο Joe Biden παραβίασε επίσης τη δική του εκτελεστική εντολή την ημέρα που υπογράφηκε όταν η οικογένειά του έλαβε μέρος σε μια φωτογράφηση-σε ομοσπονδιακή ιδιοκτησία αφού αφαίρεσαν τις μάσκες τους.

    Η ουρανομήκης υποκρισία του Κυβερνήτη της  Καλιφόρνια, Gavin Newsom, αποκαλύφθηκε όταν πιάστηκε σε κάμερα χωρίς την μάσκα του τρώγοντας σε εσωτερικό χώρο σε ένα πολυτελές εστιατόριο (με αστέρια της Michelin) με μια ομάδα 12 ατόμων, ενώ έλεγε την ίδια στιγμή, στους Καλιφορνέζους ότι θα μπορούσαν να γιορτάσουν έξω μόνον την Ημέρα των Ευχαριστιών.

    Όταν η Nancy Pelosi επισκέφθηκε ένα κομμωτήριο στο Σαν Φρανσίσκο, παραβιάζοντας τους κανόνες  που επιτρέπουν μόνο την εξυπηρέτηση σε εξωτερικούς χώρους, αφαίρεσε επίσης τη μάσκα της.
    Εν τω μεταξύ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες της πολιτικής Απαγορευτικών της χώρας, ο καθηγητής Neil Ferguson, παραβίασε το νόμο για να επισκεφτεί την παντρεμένη ερωμένη του στο Λονδίνο.

     

    Αυτό είναι ένα Δικτατορικό επίπεδο Τυραννίας: «ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος για ΕΜΕΝΑ».

    ellinikiafipnisis.blogspot.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Berliner Zeitung 5 Απριλίου 2021
      Κρυφά εστιατόρια στό Παρίσι σερβίρουν πολυτελή μενού.
      Τό μενού τών 490 ευρώ:Σαμπάνια,πατέ φρουά γκράς,τρούφες,ραβιόλι μέ μανιτάρια,αστακοί,ωμό βο-
      δινό “καρπάτσιο”,διάφορα τυριά καί γιά επιδόρπιο γρανίτα μέ άγριες φράουλες.
      Τό μένού μέ σαμπάνια καί χαβιάρι κοστίζει 220 ευρώ ανά άτομο.
      Γιάννης Λάκων

    2. Στην αρχή θα μαζευτεί όλος ο πλούτος σε μία ελάχιστη ομάδα ανθρώπων, μεγάλη σε απόλυτους αριθμούς αλλά μικρή μπροστά στον παγκόσμιο πληθυσμό. Μετά θα τους εξαπατήσει κάποιος και θα καταργήσει τον πλούτο ονομάζοντας τη νέα παγκόσμια κατάσταση ως εποχή δικαιοσύνης και ισότητας. Θα ενώσει όλο τον κόσμο μέσα από μία συγκριτική θρησκεία για να μην υπάρξουν ποτέ ξανά διαφορές και έτσι ο σπόρος της ανισότητας και εκμετάλλευσης. Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος.

    3. Αυτοί καλοπερνάνε και εσείς τσακώνεστε σαν τα κορόιδα

    4. Πάντα ετσι ήταν.Τι περιμένατε,να καλέσουν και σας? Ένα απλό παράδειγμα… Δύο μεγάλοι δρόμοι στην Θεσσαλονίκη η Τσιμισκή και η Εγνατία.Στην Τσιμισκή Χάραλας και Πετρίδης και στην Εγνατία όλη η πλεμπα.Γιατι εάν μπορούσε ο καθένας να φορά prada και να πίνει μπραντι και να καπνίζει κοχιμπας ο καθένας ποια θα ήταν η διαφορά των εχόντων με τους μη έχοντες.Αυτη είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει.Υπαρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν πόσο κοστίζει ένα σάντουιτς στην καντίνα.

      1. Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι π.χ. Μοναστηρίου.

    5. Γιαυτό τους ψηφίζουνε μερικοί για να περνάνε καλά οι εκλεγμένοι και να απολαμβάνουνε την εξουσία στην υγεία τον κορόϊδων κατά τάλλα η Xρυσή Aυγή ήτανε “εγκληματική οργάνωση”

      1. Τι σχέση έχουν οι ανθέλληνες χιτλερικοί; Τραβα στην τουρκια ρε μόγγο βρωμιάρη χιτλερικέ

        1. Απ’ όλα, εσένα αυτό σε πείραξε. Κάνε την αυτοκριτική σου να δεις ποιος είναι ανθέλληνας….

        2. Μιλησε και το ανθελληνικο σκουπιδι troll με κάτι βρωμιάρηδες άχρηστοι και άθλιοι προβοκάτορες σαν του λόγου έφθασε η χώρα σε αυτό το χαλί

        3. Εσύ ΝΔουλε…. ψήφισε τους άλλους που έχουν ψηλά τις σημαίες του ισλάμ, που σε έχουν χωμένο 2 χρόνια μέσα στο σπίτι, που βγαίνεις μόνο με άδεια χεsms, που θα σε μπολιαζουν κάθε 6 μήνες με το ζόρι, που θα σε τσιπαρουν με το ζόρι κλπ κλπ…. και άσε τους υπόλοιπους να ψηφίζουν ότι θέλουν.
          Αυτοί τουλάχιστον τη σκίσαν τη τουρκική μπροστά σε όλους τους νεοταξιτες και έβγαλαν αφρούς από το στόμα.

        4. Δηλαδή ρε φίλε με την επωνυμία ΟΥ ΡΕ, αυτοί που βγάζεις κυβέρνηση Κούλη, Τσίπρας, Βενιζέλος, Σαμαράς και παέι λέγοντας και κλαίγοντας είναι δημοκράτες ? Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧ Α ΧΑ Κλαίμε από τα γέλια

    6. Ο παντοδύναμος Θεός βλέπει και τιμωρη έρχεται η ώρα

      1. προς το παρον το μόνο που μπορεί να δει είναι οτι δεν ξερεις καν ορθογραφία

    Comments are closed.